Интимен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимен проблем
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 8645 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 20г. имам си приятелка от 2 години, но не съм тук, заради моята ориентация. Проблема ми е много интимен и знам че решение реално няма, но това много ме измъчва, задушава ме и искам да го споделя!

Преди 6 години осакатих половите си органи, не бях виждала момиче като мен и си помислих че съм изрод! Знаете как си млад, тялото ти се променя, получаваш комплекси за какво ли не... но това беше по-силно, нямах с кого да споделя и предприех мерките сама!
Без да знам какво е що е, кое е нормално и кое не просто махнах излишното... направих си лабиопластика сама!

Искам да кажа на всички момичета обичайте тялото си и не го наранявайте! Това, че сте различни ви прави интересни, покажете самоувереност и ще ви приемат положително! Много изчетох за по въпроса след инцидента, много момичета имат този проблем, не пробързвайте да се оперирате (при специалист разбира се) може да ви липсва, това което сега ненавиждате!

Това, което не е част от мен ми липсва много и много съжалявам за това, което си причиних! Имам известни неудобства в ежедневието, както и в интимния си живот, вследствие на стореното от мен. Най-голямата ирония беше, и това от което най-много ме боли е, че любимата ми си пада по точно такъв тип котенца каквото беше моето.

Знам, че много от вас ще ме помислят за психически лабилна и т.н моля само да спестите грубите коментари ако няма какво да кажете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: bd1f4e0d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам само да попитам какво ти е било "котенцето" и какво си му причинила , на колко години си била като си го направила това ?

Иначе мисля, че няма смисъл да се измъчваш за минала грешка, просто си вземи поука, която мисля , че явно си си извлекла и съответно цитирам : "Искам да кажа на всички момичета обичайте тялото си и не го наранявайте! Това, че сте различни ви прави интересни, покажете самоувереност и ще ви приемат положително! Много изчетох за по въпроса след инцидента, много момичета имат този проблем, не пробързвайте да се оперирате (при специалист разбира се) може да ви липсва, това което сега ненавиждате! "

Така че, продължавай напред а твоята приятелка ако те обича или изобщо всички хора около теб, ще те приемат такава каквато си ( по точно, станала в последствие ) : ))
Поздрави!


И.И.И

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 22bb185576
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: благодаря ти!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3352918146
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ей, ти си страхотна! Усещам го просто. Приятелката ти е късметлийка. А колкото до тялото - трябва да се обичаме такива, каквито сме. Трябва да подчертаваме всичко онова, което ни отличава от останалите. Природата си знае работата и щом така е решила, значи така трябва. Пожелавам ти една усмихната и изпълнена с красота нова година. :)

Лина, 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: dd3cf5d97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема ти не е интимен, а психически!!!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 79ded1ee80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката: към 4
Би ли се обосновал ако обичаш?
Към номер 3: много мило благодарч ти!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ea441525aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мога да го направя вместо коментиралия под номер 4. Само един психически неуравновесен човек би си направил..лабиопластика сам!!! С какви знания, в какви условия и най-вече с каква цел си го направила? И ти не знаеш. Не искаш груби коментари, пишеш. Сигурно защото визират истината и не са ти приятни! Но от психиатър определено имаш нужда!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a8a85450d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направила си грешка, но стореното - сторено, връщане назад няма, гледай напред. Няма ли начин да намалиш неудобствата в ежедневието и интимния живот, за които споменаваш, например хирургически? Явно не е болка за умиране, но поне да облекчиш стореното.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c3f422e802
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти що се ебаваш с нас, ма? Ми и балъци взеха да ти и пишат. С кво я направи тая лабиопластика, с бръснарско ножче ли? Като ви висат джуките до колената идвайте при мен.
Д-р Клъцни-срежи

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c4703a670e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Препоръката ти към останалите е добра стига да има някой да се вслуша в нея. Ти си извлякла вече поука, надявам се. За съжаление всеки ден се ужасявам какво вършат 16 - 17 годишните момичета и то от ниска сексуална култура.

Последното малоумие е че някъде в нета пишело( не знам къде), след полов акт за предпазване от бременност се е промила с познайте какво - кока-кола! Не можете да повярвате нали? Момичето не е от ромски произход, ако това има значение. Спирам до тук. Просто призовавам - не вършете глупости! Мислете с главите си!
Успех
Д-р Хаус

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: aa3469c328
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, ако се замислиш малко ще се сетиш че това което си го написала като случай няма никаква поука за никой, нито смисъл. Кой си мислиш че поучаваш? Момичетата които са се забързали да си режат ''котенцата'' ли?! Ти мислиш ли че има и други като теб които хващат ножицата и си режат оная работа? Дори и да има те са в съответните здравни заведения, а ако не са.. лошо за тях и за нас нормалните. Извинявай мила но има хора като мен които поддържат реалният свят, реален завинаги. Матрицата в която живеят хора като теб, се намира на 4-ти километър в София.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d7b375bfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   номер 4 и 6 има казвам 4е няма нормални хора дори и психиатрите не са до една степен.
на номер 8 му казвам е е пълен идиот леко казано и е типи4ен пример за балгарската тъпотия този саит е за споделяне и ако може по някав на4ин някои да помогне а не за (ебаване и т.н.) не искам да се обижда но ако знаех кои е и го познавах ако сам про4ела написаното штях да те наплуя в лицето буквално стига толкоз за неуки хора !
за си4ки с пожеланията и добрите им савети мн се радвам 4е са останали хора с глави на раменете си ! {}

колкото до теб аз бих била с теб не само заштото си интелигентна а и заштото си направила жертва за да не си разли4на ништо 4е то4но това е грешката ти и се пак ти си борбено моми4е ште се справиш вярвам ж това ;]
s hubavi misli : lisi4kata995

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c57ea09779
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 10: човек, според мен, ти изобщо не можеш да мислиш различно от така нареченото от теб "нормално"... Ти не дефинира точно думата "нормално"!!! Какво според теб е това??? Виждал/а ли си хора, които си слагат сачми или пък парафин в пишките?!?!? ... и то сами?!?! Виждал/а ли си хора, които си татуират целите тела??? Виждал/а ли си хора, които си режат езиците на две, само и само да прилича повече на змийски език??? Кое е "нормално"-то според теб??? Всеки човек живее в собственото си измерение е той единствен си е прав за себе си.

Светът, който ти посочи на 4-тия км от София не е за хора като авторката на темата! Ти познаваш ли това момиче лично, че да казваш кой за къде е, а??? Ти като малък/ка правил/а ли си бели??? На какво си си играл/а??? Не си ли имал измислени светове и да се въплъщаваш в разни хора или животни?? Ето - това е същото!!! Ходил/а ли си в такива заведения, като това, което посочи??? Знаеш ли какво представляват??? И знаеш ли какъв е проблема на хората там??? Мисля, че за да коментираш някоя тема, би трябвало да си компетентен в самата сфера!! Като не ти харесва, просто я отмини!!! Какво те бърка теб кой какво си прави??? Ти си човек като всички останали! Не си Бог!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c3f422e802
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Алоо, 11 номер, много си тъп, бе! Ма ти не можеш да пишеш бе пиле, от къде се пръкна бе неграмотно нещастийце. Тая авторка се ебава, повтарям, и се забавлява, че и се връзвате на измишльотината. НЕ смей да ме плуеш в лицето, да не ти го нахакам в задния двор! №8 съм, нали се сети

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 87a3060312
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ""Операцията ми струваше 800 лв в *Нефертити*.Слагат 2 вида упойки една след друга-местни и след това нищо не чувстваш.Докторът е много внимателен.След това предписва лекарства,които се пият 1 седмица и ти обяснява как да си правиш превръзките всеки ден.Забравих да кажа,че ме пита колко искам да ги намаля.Каза,че някои искали напълно целите.Аз исках 2/3-ти.Сега ми ги е оформил като естествени.Това трябва да си решиш сама.Виждала съм някои под големите устни нищо нямат,но аз не исках така.Изрязал е по-голямата част,а останалото си е скрито под големите.Това е.Ако имаш вече парите,няма какво да чакаш.Обаждай му се и толкова."""

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 14b45059d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Към номер 15: момичето иска възстановителна операциа какво още да си резне...
Относно истинността на темата пусната от авторката– има какви ли не случаи, за които съм чувал, така че е възможно, хората, които са потиснати са способни на всичко!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 45c9b4f8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Aбе ви луди ли сте да си режете сдрамните усни номер 15 и ти също защо тие да ги режеш сега на какво приличаш без тях да имаш само 1 цепка ли искаш как може да сте толкова прости не ми е аз за нищо не света няма да ги намаля моите

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 60b7c963ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Така. 1-во здравейте и от мен. Аз съм на 11 и половина и съм дълбоко замислен дали да се обрежа. Нямам проблеми с пропоциума но като чета едни други теми пак в сайта наистина съм дълбоко замислен. А пък от друга гледна точка казано на езика на децата, , доста ме е бъз".
Ако може ми отговорете. :S
Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 528f205ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До номер 18, ако направиш това рискуваш здравето си, инфекция и тнт.. даже нямам думи как може да ти хрумне нещо подобно ако историята ти е реална то ти имаш нужда от психолог, как може на 11 да си мислиш за такива неща... ходи ритай футбол някъде или прочети някоя книга а не мисли за такива простотии.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f869c138b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19, така като чета 18 не мисля, че има предвид САМ да се обрязва. Силно се надявам! Обрязването в битови условия е опасно за ЖИВОТА, тъй като се засягат много на брой и големи кръвоносни съдове, и без изключително бърза и компетентна намеса ще се изгуби много голямо количество кръв. Кървенето няма да спре от само себе си.

Съвсем настрана оставяме какъв ще бъде "осакатяващия" ефект, а да не говорим естетическия! Който иска да се обрязва (въпреки че аз лично съм силно против такива работи), моля поне да го прави при уролог!

А иначе като прочетох историята, макар че не съм жена, ми изтръпнаха зъбите като си представих картинката... Интересно авторката с ножица ли го е направила, или с кухненски нож? Или директно със сатъра?

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9b21359290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тази история е като от филм на ужасите... Дори не искам да си го представям...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker