Приятелката ми е била изнасилена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми е била изнасилена
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 10021 пъти
Здравейте! Приятелката ми е била изнасилена, когато е била на 14 (сега е на 16, а аз на 17). Аз съм единствения човек, на когото го е казала и се е доверила. Казва ми, че вече всичко е наред и го е преживала. Обичам я много и ми е гадно вече 3 месеца (от както го знам). Всяка вечер заспивам трудно, защото почвам да мисля по този въпрос. Незнам какво да направя. Когато я питам тя ми казва, че незнае кой е и иска да прекратим темата. Казала ми е единствено, че той е бил на 22, а тя на 14 (сега той е на 24) също така знам и малкото му име. Имам много връзки в полицията в града, в който живея и ако ми каже и фамилията, веднага мога да разбера кой е. Мислил съм да кажа на родителите и, защото ако те знаят, тя ще им каже имената му и ще го открием и ще си получи заслуженото много бързо. Знам, че ако кажа на родителите и ще ми се разсърди МНОГО и повече няма да ме погледне, но това ще е за нейно добро. Имам чувството, че се страхува техните и който и да е било да разбере, макар че тя не е виновна. Какво да правя, моля Ви помогнете ми по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4f8e90ae96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искаш да го хванат за да игрезеш едва ли не герой

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 40b9e5a4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да казваш на никого!!! Тя е доверила само на теб. Как ще тръгнеш да разправяш сега наляво и надясно? ! Луд ли си?

И да кажеш на полицията - няма доказателства. И да кажеш на родителите и - нищо не могат да направят.

Единственото нещо, което можеш да направиш е да намериш изнасилвача сам и да го пребиеш. Момичето го е преживяло вече, така че стига си повдигал темата и да я връщаш към неприятните и спомени.

Обичай я. Дай и любов и нежност, нека забрави този момент и секса се превърне в нещо красиво и приятно за нея.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4d12b4da42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Според мен не казвай на родителите и, защото тя няма да го приеме добре и може да не ти проговори повече. Не я притискай. Изчакай, бъди търпелив. Ще дойде време, тя ще се отпусне и деликатно ще измъкнеш повече инфо за оня плужек. А той че трябва да си получи заслуженото, трябва. И веднага щом разбереш кой е, направи всичко възможно да си го получи. Ако трябва и го пребий, ама здравата, че да не излезе от болница 2 месеца. За такива само бой, където ги видиш. Дано не посегне и на друго момиче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 60c3535235
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Щом казва, че го е превъзмогнала (което е много малко вероятно) по-добре остави нещата така или намери начин да го откриеш без да намесваш други хора, защото наистина ще т и се разсърди и ще я загубиш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: da46a0932d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мисля, че трябва малко да разчоплиш темата при нея и да я навиеш някак тя сама да каже на техните. Ако тя каже хем онзи ще си получи заслуженото, хем ти няма да си виновен, защото ако на въпросния тип му се е разминало веднъж той може отново да си го позволи. Накарай я да говорите както трябва и я измоли тя да поговори с техните.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c7abc21c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Моят съвет е да не ровиш в това и монало. Имала ти е доверие-казала ти е. Ти ще я нараниш повече, като кажеш на всеослушание тайната и, която е доста болезнена, а и се съмнявам, че даже може да се разделите. Не рови в имена и дати, може тя да не ти казва самата истина. Тежало и е, казала е, сега ако тя реши да си измисля имена, за да се оттърве от въпросите ти, ти ще тръгнеш ли да се правораздаваш. Живейте си живота, деца сте още. Ако решите може да не сте заедно, особено ако този факт тебе те притеснява за миналото й. Но тази твоя приятелка заслужава уважение като всяка друга жена, с която ти си решил, че си струва да бъдеш. Имай малко милост към момичето. Ако раздухаш въпроса, както ти казваш имаш връзки, нали в малкият град ще я злепоставиш и едва ли някога ще има нормална връзка след тебе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a81521f76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си страхотно момче малко като тебе са вече моя съвет е бъди винаги до нея

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 74a8d4c476
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Aко ТИ говориш с родителите и, ще предaдеш довериети и... и ще си дотaм зa нея.
Нищо вече не може дa нaпрaви полициятa, трябвaло е дa отиде веднaгa, зa дa я прегледa съдебен лекaр и дa вземaт проби зa изследвaне.
Много момичетa/ жени, зa съжaление просто се " скривaт" и си стрaдaт сaмички. някои дори чувствaт не сaмо срaм, a и винa зa случилото се.

Aко предaдеш доверието и, товa ще бъде кaто още едно изнaсилство зa нея" емоционaлно"
Имa нуждa от приятел, бъди тaкъв!
И мъже, рaзберете веднъж зaвинaги, че женa споделя проблем с вaс, съвсем не знaчи, че очaквa дa го рaзрешите.
Жените говорим, зaщото имaме нуждa дa споделяме, aко искaме помощ, ще си го кaжем.
Точно тaкa ни принуждaвaте дa не споделяме.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f47fb6f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   По принцип изнасилването и всякакви други малтретирания и извращения фигурират в главите на момичетата като сексуални фантазии. Така че...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 72c5f9b1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам и истински ти съчувствам. На прав път си, на този човек не може да му се размине, само се пази - от такива хора може всичко да се очаква, може да е въоръжен, мисли и за себе си! Преди всичко приятелката ти ще иска ти да си добре. Щом тя не желае родителите ти да разбират, не прекрачвай тази граница, по - скоро поговори с нея и и обясни защо е толкова важно да кажеш на тяхните. Друг вариант е по някакъв начин да разбереш кой е без да намесваш родителите и. Като малка имаше един педо*ил, който ме опипваше и ме притесняваше постоянно. Бях малка и не разбирах и на никого не казвах, защото се срамувах. Сега разбрах, че е направил такива неща и на друго момиченце и са го хванали. Искаше ми са да кажа, да и аз бях на нейното място, но замълчах, отново ме хвана срам. Та, трудно се казва като е на твой гръб, затова не минавай през нейната дума. Още повече, че е чувствителна на тази тема.
Възхищавам се, че искаш да и помогнеш и се грижиш за нея. А той, той ще си го получи, дано от теб..

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4e0b4756b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   В никакъв случай не казвай на техните. Помоли я да ти каже фамилията му, но в никакъв случай не казвай на техните.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5174274ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен недей да казваш на родителите й а поговори с нея. Може да ти отнеме време, но според мен ще ти каже, защото все пак той я е наранил и не мисля, че ще има нещо против той да бъде наказан! :) Щом ти е казала значи ти има доверие и по-добре не казвай на родителите й.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a06a86812e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тя ти се е доверила, затова по-добре не казвай на родителите и, а намери друг начин. А може просто да го обсъдиш с нея. Пък и не поемай рискове, случка която се е случила преди 2 години да ви раздели, защото тя може да възприеме нещата по различен начин и да ти се разсърди. Също не знаеш как ще реагират родителите и спрямо нея, ако разберат..!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ebb94e7e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Пич, с т’ва наитина трябва да се постъпи много деликатно. Страх я е да каже на друг, защото след това, ще бъде гледана с друго око. Но не е правилно и не се направи нищо. Все пак, днеска тя, утре някое друго момиче може да бъде на нейното място… Ако, ще го казваш трябва да бъде много деликатно и напълно анонимно, да знаят колкото се може по-малко хора и само хора, които трябва да знаят.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 32167fb9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Дано съм права - обмисли възможността да те лъже! Възможно е да го е казала за да потърси по специално внимание от теб. Понякога момичетата на тази възраст не мислят особено за последствията. Но наистина е странно 14 годишно момиче да го преживее така сама без помощ и да има нормална връзка. Почти невъзможно е! Би била несигурна, недоверчива, със сигурност ако имате сексуален живот, ще е труден. Би изпадала в депресивни състояния и т. н.. И още по странно е как не го знае кой е, а му знае малкото име и годините. Както и че уж го е преживяла, а изведнъж от нищото ти споделя и ти си първият човек, който го разбира. Поговори първо с нея и ако си убеден може и да говориш с родителите й, защото ако е истина ще има нужда от помощ, макар и късна!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ff3abc56d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Според мен послушай момичето!! Не задълбочавай нещата щом тя не иска!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 61836f46a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   А може би просто го е направила доброволно с по-голям батко, а сега се опитва да оправдае факта, че не е девствена с "изнасилване"?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 16aac359b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Авторе ще ти пиша от женската страна, на жена, която на 15 е била изнасилена и е крила с години.
Не рови, приятелката ти вече е приела факта, няма смъсъл от твоето "добро", визирам "това ще е за нейно добро". И какво добро ще й сториш? Ще разправиш на родители и полицай, че била изнасилена преди две години, без никакви доказателства разказът ти ще остане просто клюка на нейна тайна. Изнасилване се доказва с телесни течности, след две години няма как да докажеш нищо. Нещата така ще останат само ще се приказва и ще знаят повече хора.
На голям самарянин се правиш, ама ако теб те изнасилят интересно ще е, колко хора от вашия малък град ще искаш да научат за това.
Бой и ебън не се връщат, а и наказанието за изнасилвач е от три до десет години, но обикновенно дават три при доказано изнасилване. И дори изнасилването да е прясно и да можеш да го докажеш, това че той ще лежи 3 години какво я топли изнасилената.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6aa78ada73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Mного сме гламурници, мъжете. Приеми, че иска да си мислиш, че тя иска да е само с теб, уважавай това й желание и тлкоз. Даже и да те лъже, по добре не ръчкай. Да не искаш да ти каже: 'Пробвах се, щото исках да съм голяма... '?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 56f1cfe155
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не казвай!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bc6df37cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Рано или късно ще каже повече за него. Но определено не казвай на никого, нито на родителите и, нито на полицията. Освен че ще ги притесниш излишно и ще я накараш да те намрази, нищо няма да постигнеш. По-скоро го намери кой е, след като тя ти даде повече информация някой ден и после го направи труден за рисуване, ама деликатно и безопасно, без да те разбере кой си, ако трябва плати на някой непознат за него, за да свърши работата анонимно, защото ако разбере, може да и посегне пак или ти да пострадаш. Колкото до полицията, тя не може нищо да направи, защото няма доказателства. Това е невъзможно за доказване след толкова време. И все пак се увери дали е вярно, за да не пострада невинен човек, това все пак си е сериозно обвинение и трябва да си сигурен. Ако теб те обвинят в такова нещо и те пребият, без да си го правил, няма да ти е приятно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f6e5e0af32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Присъединявам се към №15

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: dee81efc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Няма да казваш на никого! Нито на полицията, нито на родителите и. За нея случилото се е ужасно и тя иска да го забрави, така че не рови в миналото и не сипвай сол в раната и най-добре изобщо не повдигай въпроса дори пред нея. Доверила ти се е, споделила е с теб най-голямата си тайна, не предавай доверието и и не и причинявай болка. Тя се опитва просто да изтрие този кошмар от главата си, направи и ти същото. Защото нали се сещаш какво ще стане, ако говориш с полицията? Ще я викат за разпити, да разпознава заподозрени и т. н. и за нея нещата ще станат още по-тежки! А и ако, не дай Боже, тоя изрод се измъкне тя съвсем ще заживее в кошмар, че той ще намери начин да и отмъсти, че е говорила с полицията. За това, за доброто и на двама ви, забрави за всичко, обичай я и покажи, че за теб тя е специална. Нека се чувства сигурна и защитена. Това е най-важното за всяко момиче преживяло такъв ужас. Да знае, че не е сама и някой я обича.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a046642041
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   за нищо на света не казвай на никого за случилото се! мислиш, че ПРОСТО ще ти се разсърди много? не! ако се разминеш само с това, трябва да си щастлив!
Много жени изпитват вина и срам. Ако и другите разберат за случката, твърде вероятно е това да й се отрази на целия живот и да няма доверие вече на никого!
тя го е приела вече... бъди до нея и това е.
Ако след време реши да сподели - тогава може да се обърнете към полицията.
Когато и да реши - няма да е късно. Той ще си получи заслуженото

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d613aca2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ако прецени, че родителите й трябва да знаят, тя сама ще им каже. Тя се е доверила само на теб, което значи, че очаква от теб да я разбереш и да бъдеш дискретен. Знам, че в такъв случай, в който са наранили момичето, което обичаш е много трудно да се говори за дискретност, но този проблем е много деликатен и си длъжен да се съобразиш с момичето. Да, от една страна родителите й носят отговорност за нея и би било добре да знаят какво й се е случило, но от друга страна ще допуснеш грешка, ако им кажеш при положение, че това е нещо, което тя е решила да сподели само и единствено с теб. Това е нещо, за което тя не иска да си спомня и иска да забрави, ако кажеш на родителите й тя едва ли ще забрави скоро. Щом твърди, че го е превъзмогнала недей да отваряш раната й отново. Семейството й най-вероятно все някога ще научи, но ти не предавай доверието, което ти е гласувала. Знам, че го правиш за нейно добро, с целта да й помогнеш и това, което са й причинили да не остане безнаказано, което е правилно - това наистина е тежко престъпление, за което си има наказание, но за сега може би е по-правилно да действаш сам и да не намесваш други хора. Естествено крайното решение е твое. Ако наистина мислиш, че като кажеш на родителите й ще й помогнеш - направи го. Никой не може да отрече, че и те имат право да знаят какво става с детето им, но по този начин рискуваш да я загубиш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c7abc21c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   А представи си, че някой ден ти изръси "измислих си", ти тогава ще си наранен, че си отдал толкова много време на тази "тайна", че си се тормозил и си търсил въпросният, а тя си е играла на шегички. Дано да е измислила всичко и да няма такива момичета с такива проблеми.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cacad83c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Няма проблем да каже на родителите си, само да не се окаже, че крие нещо друго. Между другото, момичетата на тази възраст често се въртят около големи момчета.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9241038e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   най-добре е да си обичаш приятелката и да забравиш за изнасилването, но да се стараеш да не се повтори!
Иначе ако разбереш и фамилията на този, може той да каже че това, което наричаш "изнасилвани" преди 3 години, се е случило по взаимно съгласие поне 100 пъти за няколко месеца!
На него нищо няма да направят, но може да направят на теб! Защото си започнал с нея преди да е навършила 16!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b752575136
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Недей да казваш на никой за нищо на света !!!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a9eb041239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Най-лошото в случая е, че на когото и да кажеш няма какво да се направи и той няма да получи заслуженото си. Има си процедури като например до 24 часа от изнасилването да бъде прегледана от лекар и да се вземе материал и разни други процедури, които се правят в много кратки срокове, а са задължителни. Минало е доста време и никой няма да го осъди, защото не може да се докаже в съда. Единствено в града ви може да се пръсне и да му се лепне име и всеки да го сочи като изнасилвач.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 381ca7f59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Това е ужасно. По-добре не казвай на родителите си!
Не повдигай тази тема. Трудно еъда заспиш с мисълта, че
това се е случило и то на любимия ти човек. Не говори за това

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e9b06c5605
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   както каза Номер15 - момичетата обичат интригите. коя била изнасилена, коя искала да се самоубива, коя родителите й не я разбирали/подкрепяли/интересували. А пък това, че правите секс не означава, че ще си народите 10-12 бебета и ще живеете докато смърта ви раздели. В такава възраст сте, че най-вероятно като поумнеете ще си потърсите други половинки. Със здраве и повече не споменавай темата с изнасилването, ако тя заговори отново казваш на родителите й. Защото, ако е истина и иска да говори за това, значи търси помощ.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fa59c0ee85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ако имаш връзките, които пишеш, че са толкова много ще го намериш не по малко име, а по ръст само :D. С бившата ми бях в същата ситуация. След като ми сподели го бях намерил на следващата вечер, не по име а само по модел и цвят на колата. Ама трябва да ти сече главата да знаеш как да отсяваш. И връзки най-вече. Е, и какво стана, той съжали, че я е докоснал дори, аз се разминах със забит нож в костта до гърлото, за радост не оцели. Всичко точно. Тя никога не разбра, за да не я нараня, защото бях обещал да не правя нищо, а аз си го наказах както си трябва. Сега дори и да не съм с нея не съжалявам, защото си го заслужава долния лайнар, а аз нямаше да мога да бъда с нея като знам, че не съм я опазил. Нищо, че като е станало не беше с мен още. е. Съвет не мога да ти дам, аз реших проблема така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e81d335457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Не казвай на никого тя ти си е доверила. преживяла съм го и от опит ти казвам него прави. това ще я съсипе. радвай се ако го е преживяла бъди внимателен и пази тайната и

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a1865e1fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Кой си ти, за да казваш на когото и да било?
Ще предадеш доверието на това момиче, ще оскверниш тайната й и нея самата, за да се правиш на велик, така ли? ! Щом го е казала само на теб предполага, че не желае другите да знаят, ако е искала щяла е вече да го е предала в полицията. Знаеш ли колко трудно се преживява такова нещо, какъв срам и самообвинение изпитва момичето? Не знаеш и не разбираш.
Не е твоя работа да решаваш кой да знае. Ако съм аз ще те заплюя и презирам до края на дните си. Ще отрека и ще те пратя по дяволите. Тайната между двама души е свещена, доверила ти се е, отворила е сърцето си да признае нещо толкова ужасно, а ти ще я предадеш...
Ти си егоист явно и не те вълнуват чувствата на другите.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c4cca69b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Те не хващат престъпленията от вчера ти си тръгнал да ровиш от преди 2 години

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 01e334888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   на 17 год имаш връзки с полицията, браво, но изнасилвачите ги пускат на свобода пък са минали и две години, загубена кауза

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker