За нормални - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За нормални
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 23598 пъти
Споделих тази история, но не точно на правилното място. Ако някой я е срещал другаде, другото място е грешка, но не мога да я оправя. Затова ще я смекча, като публикувам и тук рзказа си.

Това е изповед. Пазих тайната си дълго. Срамувах се от нея. А сега виждам, че няма нищо срамно, но защо толкова късно?!

Бях стеснително момче, но много любопитно и любознателно. Не си признавах като другите, че искам да се сдвоя с момиче -много ми се виждаше вулгарно. Бях в осми клас и момчетата постоянно се бъзикаха на тема секс, но с бруталност, която не ми понасяше. Във фантазията ми се рееха непрестанно момичета, които ме изцеждат до последни сили, а около мен -все спретнати и 'праволинейни' зубрачки.

Лексикони, мечтания, вдъхновения... Докато не се случи така, че на гости за по дълго у дома дойде сестра ми. Не от втори брак или наполовина, а родна. Казвам 'дойде на гости', защото с нея не сме живели никога заедно. Съдът при развода /13 г. преди това/ я беше присъдил на баща ми, а мен -на майка ми. Тъй като тя е с 5 г. по голяма от мен, беше преминала пубертета и ясно осъзнаваше женствеността си, лесно й стана ясно, че съм в състояние да преживявам сексуални наслади и не й беше трудно да ме поведе в пороката на секс с нея.

Не ни преследваше никой, защото определено пуританството на майка ми и нейните родители ги правеше късогледи. Ние дори спяхме в едно и също легло в отделна стая -моята. Тогава още не разбирах какво означава влагата между половите устни. Дебнех сестра ми да заспи, за да посегна към забраненото място. А тя се е досещала и се е преструвала на заспала, за да ме улесни. Аз дебнех за всяко движение, за да не се издам, но едва по късно научих, че няма как на сън буквално да протича хлъзгавата течност от тялото й.

Вкарвах внимателно пръстите си в дълбината на топлата вагина и изследвах усещанията си, представяйки си каво бих чувствал, ако там е вдървеният ми до пръсване пенис... Когато сестра ми помръдна, аз се отдръпнах и замрях, правейки се на заспал. Тя, обаче знаеше точно как стоят нещата и ме прегърна, след което се надвеси над мен и ме целуна, галейки страните ми. Попита ме защо не спя, независимо, че аз продължавах да се правя на луд /спящ/. Тогава тя ми каза, че знае какво си мисля, какво усещам и иска да разбере дали мога вече да радвам момичетата с мъжествеността си. Попита ме дали и аз искам да направим това, което всички биха ни забранили, но никой няма да разбере и ме 'разсъни' окончателно.

Отгърна завивките, съблече всичко от себе си и съблече и мен. Аз не знаех точно какво мога и какво не мога да правя с нея, но тя определено водеше в играта. Чувствах, че с мен стават чудеса. Изпразни спермата от младото ми тяло няколко пъти. Първия път ме принуди да изригна в устата й. Обясни ми колко вкусно е това лакомство за жените, но не ми препоръча да го опитвам и аз, защото каза, че мъжете имат други вкусови усещания. Докато преглъщаше лакомо изливащия се от мен сок, тя яростно триеше гърдите си в стомаха ми, а с ръка играеше с тестисите ми и ги стимулираше за още. Тя вероятно знаеше, че с това няма да ме изтощи, защото, когато спазмите, които ме тресяха притихнаха, тя се гушна в мен и започна да гали цялото ми тяло, да ми целува раменете и подмишниците и да ми говори как сега ставам истински мъж и как не трябва да лишавам други момичета от себе си.

Така, докато усети, че отново съм готов за да си играе на воля с пениса ми. След като знаеше вече, че не съм се докосвал до момиче, сестра ми каза, че е време да й го вкарам на предназначеното за това място. А аз се почувствах мъж и заех позата на обладаващия самец над заветната цел. Изобщо не съм се замислял редно ли е. Аз го исках и го получавах. Трябваше само да ГО ВКАРАМ. И да правя постъпателно възвратните движения, за които си бяхме споделяли между момчетата. Имах очакванията какво искам да ми се случи, защото бях мастурбирал много време преди това, но не... не това беше усещането... Вкарването до упор на напращелия ми пенис в мократа и хлъзгава теснина, усещането на вибрациите и тласъците в тялото под мен, не можеха да се сравняват с познатото ми от самозадоволяването усещания. Очите и ме гледаха изпитателно и следяха всяка тръпка, всяка нищожна промяна в погледа, в мимиката ми... А тялото й реагираше на мига. Не ползвахме никакви предпазни неща, не исках да мисля за нищо, което да ме разсейва. В момента, в който усетих напиращата да ме залее вълна щях да разваля всичкото щастие с опит да се изтръгна от вагината й, за да се изхвърля отвън -така бях чувал, че трябва. Но ТЯ беше решила друго. Беше решила да ме дари с всичко. Самата тя трепереше неудържимо и се мяташе в екстаз, но ръцете й се впиха в задника ми и го притиснаха до дъно към тялото й. Пенисът ми започна да изстрелва спермата си директно в устието на жадната матка. Разгадал желанието й , аз също с всичка сила се притиснах в скута на сестра си. Двете мятащи се тела разменяха сокове помежу си, и въпреки неистовите конвулсии, устичките на матката и на главичката на пениса ми не разделяха целувката си...

Чувствах в себе си не загуба на сили, не изтощение, а желание това да продължава безкрай. И то продължи до сутринта. И през следващата нощ... и през следващата... Не исках това гостуване да свърши никога. Но всичко хубаво на този свят си има и край...

Не, не е изповед, защото не ми е нужна прошка. Не е хвалба, нито оплакване. Но е ропот срещу безсмислено забраняваните неща...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3b6628f231
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре написано...За другото - не знам...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 57f5af1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ооооф, ебах ви у фантазьорите девствени!!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ded980867
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Aз не вярвам мн на историята ти сори

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fb156ab616
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Mисля, че никой няма да повярва на тази история, защото е написана като в роман. Поздравления за начина по който описваш всичко, наистина много интересно беше за четене и имаш талант да пишеш. Използвай го само че не тук! Има си раздел 'измислени истории', този тук е друг.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f2691d4122
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Mного добре написана,за другото е неясно!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2b73e62dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да станеш писател на еротични романи! Думите ти са въздействащи. Имаш стил и изисканост на изказа. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7d1e7d9c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Богат речник, допадна ми..
безмислено забранявани неща? знаеш за аномалиите, при плодовете на брато-сестринската любов..

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 190eb45f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Иска ли някой мнението на автора? Историята не е измислена. С нея нито се гордея, нито съжалявам, че се е случила, нито се нуждая от оправдание. А тезата за безсмислеността е напълно реална -всички сме се вторачили в забраняването. А някой прави ли нещо за освобождаването на психиката на децата от съмнения и внушения? Грижи ли се някой, нещата, които със или без забрани се случват /и ще продължават да се случват -не стойте в черупките си, а погледнете и навън от тях/, да не пораждат ужасните си последици? С какво все пак сексът в 'инцест', е по различе от "нормалния", по отношение на последиците? Единствено с гарантираната си безперспективност. А колко от сексуалните събития в останалите случаи са перспективни? Децата ни трябва да са запознати не със ветото върху нещо, което и без това ще се случва, а с мерките, които трябва да предприемат срещу последиците. А това са различни неща.
Благодаря!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9544f795b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чкай малко сега!
За много неща може да си прав, за забранените неща по принцип, но да си лягаш със сестра си е ненормално, неморално, грешно и извратено!
Не вярвам да се зарадваш, ако след време свариш децата си "на калъп"!

Опитваме се да предпазим децата си, защото ги обичаме, а не за да ги лишим от щастие! Всеки е отговорен пред наследниците си и го разбира и прилага по свой си начин, но техните грешки са си техни, поуките от тях също! Често съжаляват за това, че са пренебрегнали дадени забрани и съвети, но поне опит трупат. Тук не оправдавам и онези родители, които стигат до абсурдни и фанатични действия и имат болни амбиции...

Темата е дълга и всеобхватна, но така или иначе вашето не е нормално! Не очаквай някой да ти каже обратното!
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d83e58816a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Оле ти си пълен ненормалник! извратена историийка,дано нямаш наистина сестра.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7befee0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много красиво, ех, за момент достигнах състоянието на щастие, успявайки да се вживея в така добре и прочувствено описаната история. И да, вярвам, че е истинска. Една от многото истории на тайна сексуална връзка между брат и сестра, които са толкова разпространени около нас и така непреклонно прикривани.

Е, случва се. Е, в доста случаи, както в този, сексуалните взаимоотношения между брат и сестра са позитивни за развитието и на двамата. Много по-добре е да започнеш половия си живот по положителен и споделен начин, пъкбил той и с човек от семейството ти, отколкото да се довериш на произвола на улицата, на случайността и неопитността.

Блазя на автора.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 692fb0a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До № 11. Все още ли не схващаш, че нещо, за което не знаеш, че се случва, съвсем не означава, че е нередно? То точно заради такива като теб и №, № 2,3 и 4 е нередно.
А №12 май се аргументира далеч по добре и от автора. Няма какво да добавя, освен, че заради криворазбраната свенливост в семействата, много деца си остават цял живот с изкривени от улицата представи за секса изобщо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: be1234a873
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   След 2-3 нощи заедно и твоето свършване в нея постоянно, би трябвало да има последици - 9 месечни за да съм точен. А такива ти не споделяш да има. От там следва да попитам, колкото и измислена да ми звучи тази история, сестра ти не забременя ли ?

Между другото - наистина много добър подбор на думите и изразните средства - трябва да помислиш върху граденето на кариера като поет и писател-отдава ти се.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ab6cda189b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти вървиш срещу природата си никъде не пише че е забранено да правиш секс с сестра си, но е факт че ако има зачатие се раждат уроди(в 80% от случаите) има много други забранени неща протестирай срешту тях.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ffcd4ffc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Значи, все пак акцентът е единствено върху последиците... Но това се отнася и за всичко друго. Пример: Да ползвам ли микровълнова фурна? Че тя може да гръмне, ако сложа яйце в нея! Ами газовите уреди, знаете ли колко са нещастните случай? Може би и в автомобил не трябва дсе качвам? Загиналите при автопроизшествие са повече от всички други инциденти, взети заедно. Колко примери са нужни, за да стане ясно, че всяко нещо може и трябва да се профилактира, а не да се заберанява. А профилактичните мерки са задължителни не само в секса...
Благодаря за коментарите!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6489cb2575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, с една разлика - м/у вероятноста да се случи инцидент в другите сфери от живота ни (30% най-много) и м/у вероятноста да създадеш изрод (80%) има огромна амплитуда
аз знам, че е абсолютна гавра с храната ми да я облъчвам и сгрявам за секунди и не го правя.. ти знаеш ли, че е абсолютна гавра да бъдеш със сестра си - знаеш го.. заложено е в гените ни!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 08e69eb0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   №17, не искам да те засягам, но не си прав за гаврата. Храната трябва да се обработва реди ядене.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 918d9413e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Измислена история.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker