Как да си докарам сама оргазъм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си докарам сама оргазъм?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 22655 пъти
Здравейте
Моето не е история, по точно е въпрос към жените тук.
Момиче на 18 г съм, досега съм имала само един сексуален контакт. Меко казано секса с него беше страхотен. В момента нямам приятел, а секса ми липсва. Не искам да ставам от онези момичета, който лягат с всеки. Та въпроса ми е, как да се задоволя сама, как сама да стигна до оргазъм, какво трябва да направя? Доста неопитна съм в това отношение.
Ще съм ви благодарна ако споделите.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: d58c0540eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има доста литература по темата. Можеш и да четеш разни еротични романи и тем подобни, тук ще получиш най-много сивети от разни господа, чиято приятелка е дясната им ръка.
Иначе за жената няма по-сигурен и ефективен начин за достигане на оргазъм от клиторалната стимулация. Как точно - зависи от теб. Прочети в интернет къде да намериш клитора си, вземи лубрикант, възелин или бебешко олио... може и слюнка и... приятно занимание. 90% от жените стигат със сигурност по този начин до оргазъм. Успех и умната!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5389e79532
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Оффф, нямaш ли порно бе човек? !
Че си мъж е ясно, търси си тaм из нетa историйки, ...
И можеш дa освободиш ръкaтa и... другото също, нямa дa ти подaвaм фaнтaзийки!!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не вярвам досега да не си се самозадоволявала, няма момиче което да него е правило, това се научава от ранна детска възраст, това е природа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0b98ee7254
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   С пръстчета :) Търкаш клиторчето и си готова.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0df801e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   На 18 си и не знаеш как да се самозадоволяваш, а си правила секс? Шегуваш ли се? Правиш секс без да познаваш собственото си тяло? Не мога да повярвам, наистина. И пак ще те попитам съвсем искрено, бъзикаш ли се с нас?

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dd62ead81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз го правя редовно, защото е нещо много хубаво. Пускаш си порно и на сцените, които най-много ще те възбудят започваш да стимулираш клиторчето с пръст, докато не дойде хубавото усещане.
Ж, 19
Репичка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да аз мога след като получа първия оргазъм, веднага да изпитам и втори, трети, просто продължавам да стимулирам клиторчето, отначало е малко неприятно, но после идва насладата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5fff654170
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Като дете не си ли мастурбирала? Ей така с ръчичката почваш да се галиш и да оказваш лекичък натиск и след няколко минути би следвало да свършиш клиторно. За вагинален оргазъм не те съветвам да пробваш защото ако ръцете ти не са супер чисти можеш да си докараш инфекция, а и ако си с маникюр да се нараниш, освен това вагиналното свършване е доста по-трудно особено докато нямаш много опит в секса. Ако искаш можеш и някое вибраторче да си купиш и да пробваш с него. о като за начало се съсредоточи върху клитора, това е най-лесния начин. Не съм чувала за жена, която да не може да свърши клиторно. Просто се отпусни и се забавлявай докато опознаваш тялото си.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 55ebf5401a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Аз също редовно го правя, не че съм незадоволена сексуално, просто това е съвсем различно усещане за жената и това че се самозадоволява една жена няма нищо лошо или срамно. Сигурна съм, че едно 95 % от жените го практикуват, макар и да не си признават.
Относно въпроса ти - ами това си ти идва отвътре. Като за начало започваш да се галиш бавничко по тялото, по гърдите, по пусенцето :) плавно преминаваш към клиторчето и започваш да го стимулираш като го навлажниш със слюнка примерно, аз не харесвам разните му там изкуствени овлажнители, дразнят ми. След това сама ще се навлажниш и другото е работа на фантазията ти :) Успех, ще ти хареса сигурна съм! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d06e4a922
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От автора: Първо, не не съм мъж. Относно порното, не ме възбужда толково, бих казала изобщо. Номер 5, нима ти не си правел грешки. Да моето беше грешка, взета точно за 5 минути. А за пръстчетата, може би не го правя както трябва, по хубаво усещане не усещам, само болка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6771b5dd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не усещате ли, че това е някой загорял чик*джия. Иска само да лъска докато ви чете коментарите

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7727f4b266
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Вкарвай си нещо вместо пенис във вагината. Движи го бързо, както пениса се движи принципно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Опитай с притискане на бедрата, аз така започнах, после вече пристъпих към стимулиране на клитора с ръка, експериментирай.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 95bec64531
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Грешката ти вероятно е че започваш директно със стимулирене на клитора. Не го прави, освен ако не си вече много възбудена. Женската мастурбация е също като при секса, жените имаме нужда от игра, от допълнителна стимулация. Подготви се - щом като не ти харесва порното, може да гледаш някаква еротика /на мен ми действа по стимулиращо от порното/ или пък си фантазирай за нещо, което на теб ти харесва. Създай си релаксираща обстановка, да си самичка и спокойна, съблечи се гола, гали тялото си, гърдите, ерогенните зони, дразни зърната и когато се усетиш въбудена и влажна, чак тогава започни да масажираш клитора. Ако си по-сочна жена и имаш кожичка, която го покрива, трябва да я отдръпнеш за да го оголш и тогава да действаш. Може да използваш слюнка или чиста вода за да подпомогнеш, ако не се чувстваш достатъчно влажна. Отначало и да не усещаш възбуда при директната стимулация, не спирай. Гали го първо бавно и постепенно усилвай натиска и темпото. Не се притеснявай да натиснеш по-силно с мекото на пръстите когато усетиш, че се подува и твърдичък. Внимавай с маникюра за да не се нараниш.
Не се отказвай лесно, твоя проблем го имат много жени, все пак клитора не е пенис, чистата механика там не действа. И на мен първоначално не ми харесваше, не знаех как да го правя, беше ми неприятно, а сега мога да достигна оргазъм за има-няма две минути. Мога разбира се да продължавам и по 20 минути за да удължа удоволствието, както и да получавам по няколко оргазма без да прекъсвам стимулацията. Ще ти бъде полезно и когато си намериш партньор, много е гот да го правите един пред друг /или един на друг/. Не се притеснявай да изучаваш тялото си, в това няма нищо лошо - напротив, ще ти даде увереност да знаеш какво ти харесва и какво не.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Kак така получаваш по няколко оргазма един след друг без да прекъсваш стимулацията,при мен не се получава свърша ли нямам желание да повторя,клиторът в момента на оргазма ми става адски чувствителен и се налага да прекъсна стимулирането му.Моля те номер 23 кажи ми нормално ли е това,притеснявам се много?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 95bec64531
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   от 23 До 24
Случвало ми се е да получа шест орагзма в рамките на около 15 минути. Това разбира се не е правило. Всичко е до настроение. В общия случай и един оргазъм ми стига, особено когато имам мъж. Обаче в моментите когато нямам партньор и съм на "сухо" понякога се случва да съм доста превъзбудена и само тогава ми се случва да продължавам докато не се почувствам задоволена.
Само да отбележа, че моят клитор не е от големите и дори и при изключително силна възбуда не се втвърдява особено и набъбва съвсем леко, дори зачервяването идва от триенето, а не от възбудата. Общо взето след като свърша първия път в първите секунди и моят е доста чувствителен затова стимулирам зоната между клитора и вагината или мястото над клитора около уретрата /там също е доста чувствително/. След това се връщам на клитора отначало бавно, после усилвам натиска и оргазмът идва много по-бързо в сравнение с първия път. Последващите оргазми дори често са по-силни от първия, поне при мен е така.
Ако при теб чувствителността е толкова голяма, че нямаш желание да повториш, просто си дай повече време, почини си пет или десет минути и пробвай пак. Всяка жена е различна. Няма от какво да се притесняваш, когато се чувствам задоволена от веднъж и аз не го барам отново :)
Жените имаме това предимство, да можем да получаваме по няколко оргазма един след друг /съжалявам уважаеми господа, много е хубаво/, но никъде не е казано, че това е задължително или че ако не ги изпитваш както се случва с някой друг, това да значи че си болна или ти има нещо. Наслаждавай се на себе си и прави това, което на теб ти харесва, изучавай тялото си, но внимавай с хигиената - ръчичките винаги трябва да са добре измити, интимните части също.
Желая приятно прекарване и дано да съм била полезна. :)

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Да може би трябва да си дам повече почивка или да не се опитвам да повтарям, опитах веднъж но ми трябваше да положа доста усилия, напрегнах мусколите на таза и след като свърших втори път се почувствах доста изморена, може би с времето идва всичко, много ти благодаря за отговора номер:23. Поздрави
от:24

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 6b267daa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Да ние жените сме майсторки в това, стигала съм до десетина оргазма когато бях в пубертета като използувах метода с притискане на бедрата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f644fad49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз също мога да получа няколко оргазма един след друг, като след първият си почивам минутка и започвам стимулация отново като наближи кулминацията поемам въздух и задържам дъха като се напъвам така да се каже и оргазма става много силен, случвало ми се е веднага след него да получа трети ако успея да задържа дъхът, така възбудата не изчезва и оргазмите идват много бързо.
Ж22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker