Приема ме като дете, несигурен е или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приема ме като дете, несигурен е или?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3567 пъти
Значи, с приятеля ми от известно време сме отново заедно. Преди малко повече от година се разделихме, главна причина, за което, както той твърдеше, беше фактът, че аз все още имах чувства към друг човек от неговата компания, с когото се познавам от повече време, но никога не съм имала връзка, а по онова време отношенията ни бяха просто приятелски ( като изключим появата на ревност от негова страна, която винаги е показвал, когато разбере, че контактувам с друг приятел по-често, но това го разбирам, на всеки му става криво, когато загуби нещо, което е приемал за даденост. Но това е една друга тема, която честно казано има доста общо, но е прекалено дълга и няма да се впускам в обяснени. )

Случиха се разни неща с другия човек, но така и не успяхме да се разберем ( може би защото и двамата сме на една такава възраст, все още сме си деца... ), спряхме контакта си напълно за няколко месеца без НИКАКВА причина, НИКАКВА, в последствие поговорихме, изяснихме си какво е било и, че нищо не може да стане, защото аз вече от няколко месеца съм във връзка с приятеля ми, много ми беше тежко, но пък бях горда от себе си, защото се отказах от това, което съм искала 2 години, и останах на мястото, където се държат към мен с уважение. Освен това знам, че дори моето щастие да не е пълно, другия направо сияе от радост, че съм с него, и поне той получава това, което е искал, а това си е едно голямо удовлетворение за мен, пък и ми гали егото, ако трябва да бъда честна.

И да дойда на въпроса, аз съм на 17 ( ох чак ме е срам като знам, че на всичко, което съм написала до сега, вече може и да се гледа с насмешка, заради факта, че все още съм доста малка, но... ), приятелят ми е 3 години по голям от мен, разбираме се чудесно, въпреки разликата в годините, и въпреки факта, че той вече е студент, а аз все още съм в гимназията, интересите ни буквално се припокриват, разговаряме много и постоянно си споделяме, и сме наистина много, много добри приятели.

Освен приятелските отношения, след подновяването на връзката, започнахме и по други начини да си показваме колко сме близки, с които е свързан проблемът, така да кажа. Бях девствена... и все още съм, въпреки че аз не се приемам така, но просто не е имало проникване. Вече няколко месеца водя полов живот, който като цяло включва петинг, фингъринг и орална любов. Всичко това продължава с часове най-често, не че има лошо и не, че се оплаквам, но не приемам за нормално това той да ми прави 2 часа орална любов, да ме гушка 15 минути и после още 2 часа, разбирам, че на него това му доставя голямо удоволствие, но понякога ме кара да се чувствам виновна и някак си все едно аз го карам да го прави. За първия път, разбирам, не искал да ме притиска, не искал да ме боли, добре, пък и той си знае, че съм малко срамежлива попринцип, а специално в това отношение, при положение, че нямам опит, е нормално да се притеснявам. На следващия път очаквах да предприеме нещо, но уви, затова реших, че по някакъв начин трябва да му подскажа, че мен не ме е страх и, че не се притеснявам вече. Е да опитах се, но това не доведе до нищо друго освен до въпрос "Защо не ми каза, че не се притесняваш? ". Имаше още няколко пъти без да стане нищо друго, освен гореспоменатото. И една вечер, вече явно беше решил, че е време, но не знам и аз дали заради билките изпушени преди това, или защото е бил притеснен, нооо не стана и сякаш след този опит вече тотално се отказа от това.

Вече няколко месеца така, по какъв ли не начин не опитвам да му покажа, че го искам, а той дори, когато взимам инициативата в моите ръце, ме спира. Правя му фелацио, не иска да свърши... той дори не изявява желание, но на мен ми харесва, харесва ми повече отколкото той да ми прави орална любов. Поне намерих компромисен вариант - 69, това усещам, че му харесва, но да, дойде ли моментът и не ми дава да продължа. Въртя се така, въртя се иначе, не и не.

Не знам всичко това на какво се дължи, не ме харесва достатъчно? Надали, дори според мен напротив. Чудя се дали просто не е неуверен в себе си, или пък не иска да ме притиска да правя неща, които смята, че не искам, може да ме приема като дете, кой знае, а пък може пак да има нещо общо с другия човек, който в тази ситуация просто не е фактор... Знам, че явно трябва да му кажа директно какво искам, но просто не мога. Срам ме е... колкото и глупаво да звучи, пък и имам чувството, че може да го засегна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40100c201e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че те приема като дете, защото ти си физически погледнато жена, но може би го е страх от
1. Нежелана бременност
2. Правни последици
Ти си над 14 г., което прави доброволният секс с теб напълно законен, но ако все пак решиш да обвиниш някой мъж в изнасилване, то той ще лежи в затвора доста годинки. Често се случква като се скарат момичета като теб с пълнолетните си приятели.
Друга спирачка е девствеността ти. Говори открито по темата и го увери, че за действително желаеш да имаш пълноценен секс с него. Задължително подчертай, че искаш да ползвате кондоми. Така той ще е спокоен, че и ти си достатачно зряла, за да поемеш отговорност за контрацепцията.
Друго възможно решение е да предложиш да почакате до навършване на 18 г., ако му е проблем, но не си готова да чакаш повече. Така поне това състояние ще има някакъв срок и ще може да се насладите на петинга, който доста хора със сексуален живот дори биха го обявили за по-добрият вид секс.
Говори обаче директно и разбери какъв е проблемът. Не е в това, че те мислил за дете. Ако е така, нямаше той да прави Петинг с теб. Само той знае това, защо не го питаш направо?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 52b54c02ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би имa проблеми с ерекциятa и товa го" сдухвa".
Имaше тук подобнa темa, че всичко било ок, докaто се стигне до прониквaне. Пък и тези двa чaсa, които " неуморно" прекaрвa тaм долу, ми изглеждaт кaто... компенсaция.
Не го притискaй, не нaстоявaй зa рaзговор, обяснение или срокове според мен.
Но му кaжи, че си нaпълно готовa и когaто и той е, искaш/ желaеш дa се случи точно с него. И точкa! Млъквaш и остaвяш той дa поеме инициaтивaтa, когaто реши.
Aко месец- двa след товa нямa нaпредък( достaтъчно време дa потърси лекaр/ хaпче... нещо).... е тогaвa ще си решиш кaкво прaвиш!
Определено " проблемът" не е в теб или, че си хaресвaлa преди друго момче.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7e093de902
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз имах подобен проблем с приятелката ми, за който не подозирах.
Причината е, че тя не ми казва в прав текст какво иска.
А със заобиколки и аз не знаех какво иска.
Накрая я помолих горещо да ми казва какво наистина иска без ни най малко да се смущава от мен.
Когато все пак започна да ми казва наистина какво иска без да мълчи нещата между нас наистина потръгнаха.
Съвета ми към теб е КАЖИ МУ В ПРАВ ТЕКСТ БЕЗ ЗАОБИКОЛКИ КАКВО ИСКАШ
Ако трябва го повтори за да види че си сериозна. И тогава гарантирам ти никога повече няма да се държи с теб като с дете (снизходително или с насмешка)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8c53ac2b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пийнете повечко и тогава поеми инициативата за секс. В такова състояние човек сваля задръжките си и много бързо ще ти стане ясно, къде го стяга чепика. Ако е все така сдържан, значи има проблем, с който няма да можете да се справите без чужда помощ.
Това е лично мнение и не гарантирам 100% за точен резултат :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 56be36852c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Значи, момиченце, ти казваш, че приятелят ти е бил едва ли не параноичен, че те е ревнувал без причина, просто защото САМО си контактувала с друг човек, а после най-спокойно и нагло си заявяваш, че се случили 'някакви неща', но не сте могли да се разберете, понеже вече си била във връзка. Може би ти самата трябва да си прочетеш историята, та да видиш това, което и аз.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9a51066707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   (От авторката) Това с пийването надали ще се получи, не пия алкохол, защото се занимавам активно със спорт и спазвам хранителен режим, мога да му предложа някой път да пием нещо, под претекст, че искам да видя какво е да се напиеш или поне да хване ( никога не ми се е случвало, алкохола никога не ме е привличал, че да го пия, камо ли да се напия ), обаче силно се съмнявам, че в тази ситуация въобще пък би се навил. Той от доста време също не пие, обаче пък си лопваме доста често, то и след това падат задръжките или по-точно не се замисляш много какво правиш, ама пък мързелив ставаш, може и това да е причината да не иска, но надали.

Също трябва да отбележа, че той всъщност никога не се е държал с мен като с дете или пък още по-малко снизходително или пък с насмешка ( просто това беше едно от нещата, които си помислих, че може да са причина, а именно, да си мисли, че все още съм малка и да не иска да ме притиска да правя едно или друго нещо ), даже напротив.

Иначе ще видя следващите няколко пъти как ще протекат нещата, ако нищо не стане ще се опитам да си превъзмогна смущението и да поговорим.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ac67ceedf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 ти ги изпрати да пият,как така да се наливат ли по твоите думи...после след някой друг месец да се чуди как и защо е забременяла или пък нищо не са успели да направят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c99f0ff971
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че твоят приятел има притеснения относно първия ви път и затова отлага. Разговор относно това само би го накарал да се чувства още по-зле. Според мен просто трябва да го предразположиш с подходяща обстановка, свещи и там подобни, колкото и сладникаво да звучи. А задръжките ги има точно защото още не сте го правили и не се е отпуснал достатъчно.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9a51066707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   (От авторката) Номер 5, много добре знам какво съм написала и какво е станало, мнението ти за мен и ситуацията е КРАЙНО субективно! От 10 реда писане ти си направил някакво заключение, но на какво основание??? В подробности не съм описала дори и една ситуация ( като цяло нищо не е описано в подробности ), хаха аз съм казала в най-общи линии какво се е случило, даже и "най-общи линии" е силно, за нещо, което е продължило 2 години, нямат да ми стигнат няколко часа да говоря.

Да, някои от постъпките ми не са били правилни, и по-точно държанието ми към другия човек, към приятеля ми винаги съм се държала с уважение, щом нещо не му е приятно, не го правя, единственото, което не мога да променя, са чувствата ми и страшно много съжалявам, защото осъзнавам, че няма смисъл.

Нагло е едва ли не да ме наричаш шаврантия, както е и нагло мнението ти като цяло. Според теб какво е правилно, дори след раздялата с този човек, при която той не ми обясни довода си, споменат в историята, а просто ми каза " Мисля си разни неща последно време. ", аз да отблъсквам човека, в който съм влюбена, просто, за да мога да докажа на бившия ми приятел, че наистина държа на него, след като той вече на държи на мен и не поддържаме никакъв контакт? Знам, че ще се намери някой да ме пита защо след като съм в влюбена в някого, съм била във връзка с друг, ами просто след като виждах, че на този човек не му пука особено за мен, реших, че просто трябва да намеря начин, по който да продължа, защо пък не като съм с някого, с кого се разбираме перфектно? Е да, ама явно тогава е било прекалено рано и не се получи.

И това какво общо имаше... нищо. :) Факт е, че в момента и с двамата си се разбирам чудесно, ако бях толкова крива, колкото ти се опитваш да ме изкараш дали щеше да е така?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 56be36852c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами като не си описала в подробности 'дори и една ситуация', недей да искаш мнения и съвети.

-5.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker