Телепатичен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Телепатичен секс
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 6704 пъти
Здравейте, искам да попитам дали на някого му се е случвало? На мен ми се случи и съм сигурна, че не беше внушение. Обичам един човек, който е на огромно разстояние от мен, но имаме духовна връзка. Вярваме в едни и същи неща както в това, че всичко е ИЛЮЗИЯ. Няма да се впускам в подробности, ако тръгне някаква дискусия ще споделя повече. Че онзи ден ме обзе непознато чувство. Много силно еротично усещане, а след това повече от час бях в транс (без никакви опиати или алкохол) Не мога да опиша усещането. Бях на гости и единият от приятелите ми, с който попринцип разискваме духовни теми влезе в стаята при мен, докато бях в това състояние и разбра всичко. Попитах го: "Възможно ли е толкова дълго да фантазира с мен и да бъде толкова интензивно" Отговори: "ДА" Той просто усети какво се случва. Не си внушавам, защото даже ми беше донякъде неприятно да съм затворена в някакво състояние, което не съм предизвикала умишлено и след като отмина отново ми светна пред очите. Приятното за мен беше това, че е съвсем ново усещане за мен и явно този човек ме желае толкова силно, за да го усетя така. После след като се прибрах писах: "Усетих, беше невероятно" Моля да ми пишат хора, които са изпитвали подобни неща да споделят. Другото което ми е по- интересно дали отсрещната страна чувства същото? Ако не, как мога да си върна жеста така да се каже. Отзиви от рода: "Ти си луда" моля да си ги спестите. Мисля че темата е интересна и за вярващите и за невярващите. Очаквам да се получи вълнуваща дискусия. Всеки вярва в свои собствени неща, етикети от рода: "нормално"/ "ненормално" не са нужни. Благодаря. :) Ж 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: fb87df7d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз също много се интересувам от това! Вярвам в това, че нематериалното е много по-силно от ''материалното'', или това, което виждаме. Това, което чувстваш и усещаш и най-вече вярваш е най-силно!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8e56140900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Раздвоен съм и се чудя какво да ти кажа: дали това, че ми се иска да имам до себе си някоя все още необвързана жена като теб или да ти спомена за инкубите, които имат навика да правят секс с жени и които никак не са безобидни. Също така да добавя към второто, че е по-добре да търсиш някакво потвърждение кой е отсреща в такива ситуации. Щом си толкова сензитивен човек, не би трябвало да ти е трудно да разбереш това преди да се "отдадеш" на мераклията си.

Частта от хората, които биха казали, че си луда - не ги разбирам! Вярно е, че може и да са прави (не се засягай, но сигурно знаеш, че хора с повишена сензитивност се водят на границата между разбиранията ни за нормалност и тези за ненормалност), но какво променя подобно изказване? Лудите хора не оздравяват след споменаването на сакралното изречение, а то служи само за демонстрация колко душевноуравновесен е автора му и евентуално печелене на спор (заедно с "Ти си комплексар/ка! " и други простотии на прехода) според българските пишлемета с малко ум и много простащина в себе си. Просто не виждам реален смисъл от подобна констатация - поредното парадиране колко сме велики! Дори наистина да намираш другия за странен, кой те кара да декларираш мнението си? Ако сте толкова различни и той също те вижда като странна птица, но си мълчи, можеш да му отвърнеш със същото. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1303d30fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И на мен ми е интересно дали отсрещната страна усеща нещо... но мисля, че по-скоро не. Зависи от много неща, най-вече от това дали вярва в духовното.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 901b3695a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Благодаря за отговорите. В крайна сметка се позаинтересувах, на български не можах да намеря информация (за това пуснах темата тук), но на английски открих: нарича се Астрална проекция и астрален секс. За тези които се интересуват ще публикувам статията. Сега някои ще кажат: Щом американците казват, че има, значи има такова чудо. Просто тук е по- вероятно да ти се случи пиянски такъв в някоя чалга кръчма отколкото астрален. Номер: 5, вярва в духовното, да, медитира с дни и вярва в предаването на информация, чрез вибрационни честоти и т. н. Все пак отсрещната страна предизвика тези мои усещания, което значи, че е напълно умишлено, но се чудя какво ли усеща. Номер 4, благодаря ти за отговора, научих нещо ново от твоят пост за по-силната сензитивност, че граничела с лудост. Аз си мислех, че гениалността и лудостта вървели ръка за ръка. Сега остави едно семенце в мен, повод за размисъл, но за съжаление имам писмен документ за психично здраве, от център за психично здраве София, но аз не вярвам на документи. Номер 1, интересувай се, малко по- малко ще намериш своите отговори. Просто събитията и хората в живота ни, не идват случайно, те спомагат духовното ни израстване. Интересувай се, общувай, чети. Света е за смелите. След като установих, че има такова понятие като астрален секс, може би трябва да променя темата. Да споделят такива които са го изпитали. Ето и статията на английски: http://www. psychicsuniverse. com/articles/spirituality/dreams/astral-travel/astral-projection-and

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4e213d3ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз ти вярвам. Имам връзка от разстояние, любимият ми в момента е в чужбина и естествено ползваме различни начина да комуникираме, skype, wathup и т. н. и един път след дълъг онлайн секс изпитах доста силен оргазъм без дори да съм се докосвала там долу, просто силата на мисълта ми и разговорът ми с него бяха достатъчни. Дали е точно това, което ти си изпитала не знам, но беше много странно и прекрасно едновременно. След това се чувствах така сякаш наистина сме правили секс.
Освен това съм забелязала, че между нас има много силна духовна връзка, често правим едни и същи неща едновременно или казваме едни и същи неща... много е интересно. Примерно аз решавам да му звънна и се оказва, че в същият момент и той е искал да ми звънне, сякаш на някакво друго ниво вече сме се свързали един с друг и сме решили, че искаме да се чуем. Освен това не знам как, но въпреки огромното разстояние почти винаги мога да усетя дали е физически добре или не. Веднъж беше болен и беше решил да не ми казва за да не ме тревожи, а и не беше нищо сериозно, обаче и аз цял ден не се чувствах добре, беше ми нервно и напрегнато без причина. Сякаш съм усещала, че нещо с него не е наред.
Така, че напълно ти вярвам, че ако обичаш някого много можеш да имаш такава връзка с него.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b802ca05ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Искам да попитам къде са коментари №2 и №3?
Единият от тях беше от мен и в него не беше казано нищо нередно!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 59c1b35363
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   вълшебно е и аз в момента преживявам същото! наслаждавай се и да не ти пука какво мислят другите :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 898ab8e03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката: "Раздвоен съм и се чудя какво да ти кажа: дали това, че ми се иска да имам до себе си някоя все още необвързана жена като теб или да ти спомена за инкубите, които имат навика да правят секс с жени и които никак не са безобидни. Също така да добавя към второто, че е по-добре да търсиш някакво потвърждение кой е отсреща в такива ситуации. Щом си толкова сензитивен човек, не би трябвало да ти е трудно да разбереш това преди да се "отдадеш" на мераклията си. "
Номер 4 изкушаваш ме да ти кажа, че не е някой надървен "мераклия" а е ЖЕНА! В началото не сметнах за нужно да уточнявам пола на човека, защото любовта си е любов, но... Човека когото обичам е жена и го почувствах ужасно нежно, страстно и побъркващо, никога до сега не съм правила любов, нито пък астрален секс, просто тя дойде при мен и ми показа толкова много нови неща! Тази наша любов, която е "невъзможна" и от разстояние ми показа какво е истинска ЛЮБОВ... Е сега сигурно пак трябва да попроменим малко темата: жени които са го изпитвали с жени?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 71b077f5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз да се впиша по старата тема. :)

Случи ми се снощи. За пръв път! Нито аз, нито той знаехме какво е. Сутринта ми звънна и ми каза "беше невероятно, усети ли го и ти? "

Не знам дали съм луда, не се занимавам с медитация, нито пък той. Но се случи. И ми харесва. А и не искам да философствам и размишлявам дълго "как", "какво" и "защо". Просто се наслаждавам!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5897cdd73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката: Споделете малко по- подробно за усещанията и "симптомите" така да го нарека, за да сравним преживяното. Пуснах темата преди да знам точно какво ми се е случило, но на английски има доста източници на тази тема: Астрален секс, така че питането тук не е дали съществува, а преживялите го да го опишат. Не споменах, че когато ми се случи първият път свърших няколко пъти, но не може да се сравни с физическото много по- силно и разтърсващо беше. А тази неделя дойде в съня ми (не в будно състояние) беше много нежно и дълго и отново незаменимо усещане. Лошото е, че се пристрастих към това и не мога да мисля за друго и да искам друг вид изживявания. Не мога да чакам от неделя до неделя. Пристрастяващо е...

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9700f405fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   авторке, заинтригува ме с това с илюзията.. Разкажи повече,
моля те!

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 946c97da34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здвавей, моят приятел е изпадал в подобна ситуация, даже много подобна, да кажем - същата. Та, преди да се обвърже с мен (а може би и след това), той бе с едно момиче, много грозна, и ги делеше огромно разстояние - 294км. Голяма любов, неописуема. Сега ще си кажете, защо аз говоря така за тях. Аз просто съм такъв човек, с него си споделяме всичко и аз разбирам че той е имал и има такива силни чувства към тази ** курва. Та да се върнем на въпроса. Разстоянието винаги е било много голям проблем за тях и с радост мога да ти кажа, че той е измислил решение на проблема!!! Много съм щастлива, че мога да го споделя с теб и да ти помогна. Решението на проблема с разстоянието е - качваш се на колата, отиваш при човека и правите секс! ТОВА Е!!! Нищо повече. Дано да съм ти била полезна. И като за финал, бих искала да кажа, че съм напълно съгласна с всичко което си написала!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bd5cffd7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Това което ти се е случило се нарича астрален секс.
Всеки човек може да излиза от тялото си чре концентрация всеки човек може да иде където си поиска.
Аз съм докосвала по косата хора, и съм махала болка именно чрез концентрация ,аз вярвам в духовното и винаги ще вярвам.

Самара -

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 387cc6cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Да, съществува, тази година се сблъсках с това за първи път. Има го, вярно е, силно е, почти като физически секс на ниво усещания, но много по-интензивен -физическият секс е само допир, а тук става дума за много по-силно въздействие. Телепатията и този вид връзка са факт.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: d90e62b652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Да, съществува. При много силна енергийна и духовна връзка между двама души, които се обичат, но не могат да са заедно, защото са обвързани с други партньори, например- този секс съществува. Сексът винаги е обмен на енергия, дори и традиционният (физическият), но астралният секс е обмен само на енергии и на никаква физическа субстанция. Затова пък е много по-интензивен, усещането е уникално!
Ако обаче връзката се консумира чрез традиционния секс, вероятността да се случи на тази двойка астрален секс клони към нула. Просто защото с физическия си контакт те поставят бариера към изцяло енергийния контакт. Общо казано астрален секс се случва по принуда под натиска на обсстоятелствата, но е великолепен и мога да уверя авторката, че се усеща и от двамата партньори едновременно.

 
  ... горе^

...
преди: 19 дни, 13 часа
hash: 7d1dda7ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз общувам телепатично с приятелка, с която не съм се виждал от 11 години! И искаме да се видим!! А ни е колебливо кога и как да се видим! Не й помня името (а тя моето знае :D) и се чудим как да го измислим! И като се видим телепатичното ще остане малко на заден план което ни е малко тъпо. Всеки ден пътувам с градския сам с музика и усещането е невероятно! Не искам да свършва!! Дайте съвет!

 
  ...
преди: 15 дни, 12 часа
hash: 1c902ef7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Имам колежка, която сънувах как влиза в стаята ми с латексово облекло по цялото тяло, само с отвори за гърдите, зърната, и пичката. От този ден постоянно се гледахме настойчиво, да же имаше оериоди, когато страняхме един от друг, да не оставаме насаме. Все пак, след няколко месеца помагах да си подреди шкафовете в стаята, останахме насаме и се награбихме. Сега постоянно се затваряме в стаята и за секс, меко казано. Това е някакво животинско чукане и перверзии. А после не мога да повярвам, че аз съм участвал в това. Аз си имам жена, а тя приятел от години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker