Защо само аз мисля за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо само аз мисля за секс?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5878 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15. Искам да помоля предварително тези, които смятат да коментират негативно възрастта ми, да не го правят. Тук съм за съвет и евентуално, за някои отговори, а не за укор и т. н.
Девствена съм, задоволявам се често, обичам да гледам порно, приятно ми е да разговарям за секс. Според мен, това са напълно нормални неща. Проблемът е, че само аз мисля така. Почти всички (да не кажа дори всички) мои приятелки по време на разговор не дават и дума да се спомене относно секса. Според тях, момиче да гледа порно и да се самозадоволява, е нещо отвратително. Да не говоря, че повечето са толкова гнусливи, че се чудя как някога са целували момче. Много пъти съм се опитвала да захвана тема свързана със секс, защото все пак съм момиче, и имам нужда да поговоря с някоя приятелка за това. Еми не се получава. Вече започвам да се чудя, дали аз не съм наред. Защо само аз мисля за секс? Нормално ли е само аз от цялата групичка (нека така да наречем всички момичета, с които дружа) да гледам порно и да се самозадоволявам? Какво трябва да направя в случая? Благодаря Ви предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: d1a34c28f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвсем нормална си просто аверките ти са лигави лапета!

Момиче на 17.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e8c717946b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, е малко невъзпитано дама да пипа и каквото правиш, но това е само мое мнение :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 660f51db5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1) и те го правят, но не ти казват, крият се, защото се срамуват
2) вероятно си по-рано "съзряла" така да се каже от тях

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3d54fe34e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно съм съгласна с номер 1. Само се превземат твоите приятелки, а никой не знае те какво правят преди да заспят или когато са сами. Намери някой, който не е девствен и се опитай да поговориш с него. Аз също съм момиче на 15 и често мисля за секс, макар да не съм девствена, така че не се притеснявай - напълно нормална си. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cbd6baf0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей, големи скорорасляци сте, майка му стара!
Хубавото е, че повечето от вас свършват курса бързо и то много зле...
Ние, на вашите години, можехме само да гадаем какво е това "секс"! Първите плахи целувки с другия пол владееха изцяло въображението и съзнанието ни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 34a3d8a2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Wow, все едно аз съм писала тази история. Спокойно, напълно нормална си :). И при мен е така. Когато приятелките ми разбраха, че гледам порно се стъписаха и започнаха да ме упрекват. След като видях реакцията им, не мисля да им споделям, че се самозадоволявам :D. Първоначално и аз се притеснявах, но после спря да ми пука. Бъди себе си и прави каквото ти харесва. Все пак си в пубертета и е нормално да ти бушуват хормоните. Явно приятелките ти не са се доразвили, или просто са много лигави.
Момиче, 14

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 03bd58899f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей :) аз съм момче на 18г. и ако искаш може да се срещнем. И аз съм девствен, ще правим толкова много секс. Сутрин на ставане, на обед, и преди лягане "Non Stop" толкова много че ще ни омръзне обещавам ти го!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6308058fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо лошо в това, че мислиш за секс и че си готова да разговаряш на такива теми, стига това да не става брутално и натрапчиво. Иначе това е нормално за възрастта ти, а и е хубаво човек да е освободен и да не се ограничава дори от такива теми, защото в крайна сметка сексът е нещо естествено за всяко човешко същество и няма нищо лошо и срамно в него. Та нали благодарение на това сме се родили всички ние. Просто има хора, които мислят, че игнорирайки напълно подобни теми на разговор доказват своето достойнство, но достойнството на един човек далеч не се крие в това дали обича да говори за секс или не. Това, че един човек умишлено се лишава от разговори на подобни теми, които биха могли да му бъдат дори полезни, не означава, че той е светец. Самоограниченията в това отношение може и да не вредят, но и не водят до нищо добро. По-добре е да говориш открито на тема "секс" и да не правиш други неща, които наистина са срамни и би могъл да се унижиш с тях, като например да обиждаш и мачкаш хората около себе си. Не знам защо обаче има хора, които смятат обратното за правилно. Всъщност няма нищо ненормално нито в теб, нито в приятелките ти. Просто ти си осъзнала до някаква степен, че това са нормални неща за всеки човек и особено за един млад човек в тийнейджърска възраст, а те са в другата крайност - решили са да бъдат срамежливи, без да има нужда от това. Няма нищо криво в теб, не се притеснявай. Със сигурност не само ти мислиш за секс.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 77cfb294af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Наред си, ама приятелките ти са ебати долните лицемерки! Хващам бас, че точно те се скъсват от порно и чекии! На тая възраст всички мислят за секс, момчета, момичета всички!!! Да не ти пука, гледай си порното, мастурбирай си и в правилния момент си намери някое свястно момче и го направи, а приятелките нека си стоят отстрани и да се "възмущават"!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ce09dac2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ДА НОРМАЛНА СИ! Приятелките ти не искат да говорят, за това защото така са възпитани, което е лошо. В много семейства секса, мастурбацията са теми табу и не се говори за това. Така децата им си мислят, че е лошо да се прави и говори и така се получава омагьосан кръг. Между другото и твоите приятелки мастурбират, макар и да ги е срам да кажат. Бих казал повече но е късно и ми се спи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40aaaeccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нормaлнa си милa, и другите от групичкaтa го прaвят, но в зaти възрaст е нормaлно дa се притеснявaт дa говорят зa товa и се превръщa в темa тaбу.
Просто ти си по освободенa от зaдръжки и... комплекси вероятно.
Тaкa че, спокойно много си си добре, млaдо, здрaво физически и емоционaлно момиче.
Но щом не искaт дa говорят зa товa приятелките ти, не нaстоявaй.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 288259fbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Радвай се, че не си от онези момичета, които не са се пипали до 21 и не могат да погледнат мъж в учите. А за секс - можешда говориш с майка си. Ако тя те игнорира, скара или изгони, значи е безотговорен родител. Лели, големи братовчедки, приятелки - ако са свестни и отговорни жени, ще ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 288259fbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Междо другото аз съм на 25 и пак мисля за секс 24/6... но само 6 защото в петък просто не мисля...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 288259fbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   2. Според мен, е малко невъзпитано дама да пипа и каквото правиш, но това е само мое мнение :)
Невъзпитано? Пред кого и как?
И за тоя "на 16 не знаехме какво е секс, мечтаехме за целувки"... Да не си отгледан от монахини, в някое затънтено място?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0d2407296d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Добре, имам два въпроса към теб:
1. Колко е продължителността на най-дългия период, в който не си мислила за секс, не си гледала порно и съответно не си се самозадоволявала?
2. Всичко това (порното, мастурбацията и прочее) заема ли повече от 50% от времето ти (тук включвам и времето ти за сън, където спокойно могат да се настанят розовите сънища, за които всеки тук знае какво представляват)?

Защото ако надвишаваш 50% и периодите от първия въпрос никога не надхвърлят седмица, то ти не просто си "по-съзряла" от другите според колегите над мен, а направо си "презряла" (т. е. имаш сериозен проблем с повишената си разгоненост спрямо останалите). Не казвам, че ще тръгнеш да налиташ на мъжете по улицата, но и при секса има здравословен максимум и ако го надхвърлиш, вече ставаш не просто сексуална личност, а сексуален маниак/сексуална маниачка с всички последствия от това.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: efcc4d845d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   А, на бас, че и другите са така, ама пусто възпитание! От малки ни набиват в главите, че сексът е нещо срамно и мръсно и за това никоя от приятелките ти не смее да говори за него, че да не я помислят за пропаднала и лека. А иначе няма тийн, без значение момиче или момче, който да не е любопитен по тази тема. Единственото, което не е добре е, че гледаш порно, а си девствена, защото това ти дава грешна представа за нещата. Нали знаеш, че 90% от порното си е живо преиграване и всичко е нагласено предварително с цел да възбужда повече? Реално едва ли ще се намери нормална двойка, която да прави нещата точно по този начин.
Но иначе във всяко едно отношение си напълно ок. Кой не се е самозадоволявал или не е бил любопитен на 15? Ами всички, че и не само на 15, ами и по-късно. За това не се притеснявай за нищо, просто си малко по-освободена от приятелките си да говориш на тази тема, а тях ги е срам.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a83df453ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз също съм на 15 и при мен положението е същото.. Само че проблемът ми не е с приятелките - с тях сме ОК, а с момчетата.. Запозная ли се с някой и початим ли не мога да нее започна да говоря за БДСМ да гопитам за разни неща и etc. Чуствам че е ненормално, но не мога да спра.. излизам няква разгонена кучка.. Но не мога да спра нито порното, нито самозадоволяването, нито да пиша на момчетата за такива работи..
Бившият ми всеки път, като разбереше, че гледам ме бъзикаше, че това са ми "пламъчетата"...
Но той бил твърде млад.. 17
извинете за хаотичните мисли..
Накратко мила.. опитай се (не знам как е при теб) да не говориш с момчетата с това.. Дори да ти е гадже и най-близък.. Скъсате ли ще умираш от срам

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8790873321
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   №14, ти как гледаш мъжете в Учите, толкова неграмотна, не знам! Това е, защото на съответната възраст мислите за секс, а не за училище, каквато всъщност ви е истинската работа.
Аз на твое място бих потънала вдън земя!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cb83f38af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И аз бях така, хахаха. Просто приятелките ти още не са се развили и се срамуват.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 46c5c51ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 21 - В 21 век сме, ехоо. И да миличка, нормална си. Аз бях така даже от малко по-ранна възраст, спокойно. Просто дай на приятелките си време, очевидно, те не са готови да говорят още за това. :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0cb965215d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Просто дружиш с "принцеси"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0c7dcf0df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   аз се пипах още в детската градина

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d662b23a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Време е за коментар от твой връстник аз съм на15г. Но съм момче да ти кажа че момчетата мислят за секс много повече от момичетата, вие сте така. Ето например в училище постоянно обсъждаме с момчетата вашите красиви дупета. Но така е от мъжа до жената има голямо различие особенно в пубертета (с отделни исключения)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5e69380b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До Авторката.

Момче на 16 съм. Разбран, минавам за младши гинеколог ;) Няма нищо лошо в това да се самозадоволяваш. Показваш желание за секс. От това по-възбуждащо за мъжете НЯМА. Ти си едно (меко казано) перверзно, палаво момиче, с което секс няма да ми омръзне да правя :) Така... Минаваме и на сериозната част. Прекаленото мислене за секс (перверзия) не е много полезно за психиката ни, на нашата възраст, въобще за човека. Съветвам те да си намериш някое занимание и се самозадоволявай по-рядко. Не пъхай никакви простотии като химикал или молив и т. н. по тях има най-различни бактерии, които водят до сериозни възпаления на.... знаеш кое :) Не съм девствен, знам някои работи и които няма да спомена. Първият път ти го желая с най-деликатния партньор и еваларка ако го намериш :)

Поздрави: YAQUZA

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6b5eac1646
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   аз съм момиче на 12 имам куп предложения за секс и едва едва се сдържам да не приема
така че не само ти мислиш за секс

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6f225138e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Защо не си гледате учебниците. Очите се пише с о.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efaf4529c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Споко нормална си :Д и аз съм на 15 и аз мисля за секс и т. н. Няма начин и приятелките ти поне един път да не са гледали порно или да са си фантазирали разни неща. Явно не искат да си признаят

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1e7fd3c9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не познавам приятелките ти, но според мен те са лицемерки. Много момичета и жени гледат порно и се самозадоволяват, включително и аз. Просто не всяка би си признала.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a167b9c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   щото си малко, но вече осъзнато курве
спокс - всички сте такива :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1e7fd3c9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   36, значи ако един мъж мисли за секс и гледа порно, това е нормално, но ако една жена се самозадоволява и се интересува от секс, е курва и защо?
Сексът е нормална човешка нужда и при жените и при мъжете. Авторката е на 15, хормоните я нападат, нормално е да мисли за секс.
Кво искате вие, да не си позволяваме да изричаме думата „секс“ и да си стоим девствени до сватбата ли? !? !? !

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4b52990e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Здравей търся доста време такова момиче да си говорим за такива неща да сподели какво чуство осеща и така натата като може по някъкв начин да се свържем ще са благорарен

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 814924ea5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не си само ти, и аз съм така. Момче съм на 20 години Пловдив. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker