Правим секс веднъж в месеца.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правим секс веднъж в месеца....
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 7515 пъти
Здравейте! Аз съм на 22 години и съм с приятеля си от 5 години и половина... живеем заедно от 3 години, той е първото момче и единствено с което съм спала, разбираме се перфектно, обичам го изключително много и мисля че той е човека за мен, НО имаме сериозен проблем и най-лошото е че май само аз го осъзнавам!
Секса в нашата връзка е почти мираж!!! От много време да не кажа година, две, правим секс много рядко-1, 2 пъти в месеца.... и то в повечето случаи аз съм инициаторката. В първата една година правихме секс нормално.. но от там нататък секса започна да става все по-рядко явление.. Когато отида при него и се опитам по всякакъв начин да го накарам да правим, най-често съм отрязвана и честно да си кажа вече не искам и да пробвам, защото чувството да ти отказват в повечето случаи, под различен предлог( "изморен съм", "боли ме глава" или просто да каже "не сега") не е особено приятно. Има и друго -когато правим секс в тези редки случаи... нещата са повече от трагични... Той ме докосва единствено по гърдите и дупето, за френски ласки от негова страна никога не се е случвало за всички тези години, а аз се раздавам и искам той да е доволен и правя всичко, но не получавам нищо... в леглото. Да не говорим, че не мога дори да си легна гола до него, защото той не иска да се докосва в мен(по-точно до интимните ми зони), целувките с език отдавна ги няма(не че ги е имало много де... но вече съвсем не присъстват). Неговия основен проблем според мен е, че е много гнуслив, но ако е влюбен в мен, как може да го е гнус, при положение, че си спазвам перфектна лична хигиена и няма начин да го отблъсквам за такова нещо, не съм дебела, нито грозна... просто си нямам идея защо се държи така... Не знам колко от вас ще ме разберат, тук не става въпрос само за чисти физиологични нужди, самия факт че не ме желае ме наранява, а всеки път когато се опитам да поговорим по тази тема отговора е : "като не ти харесва, намери си друг, аз това мога" Нима не разбира, че ако исках да си намеря друг, нямаше изобщо да говоря по въпроса, нима не разбира, че само скъпите подараци и материални неща, които прави за мен не са достатъчни за да живее една любов, почвам да се притеснявам и за това, ако продължим да сме заедно как ще имаме деца.... Нима секса, не е начин да си показваш чувствата? !
Знам, че повечето от вас си мислят, че ми изневерява, но не го прави сигурна съм, защото го познавам много добре... Кажете ми какво да правя, може ли заради разбирането, което получавам, подкрепата от негова страна и всичко друго хубаво, да продължавам да правя компромис, като се примирявам с оскъдния ни интимен живот... Много е трудно вече... Посъветвайте ме нещо, защото е ясно, че само аз се мъча да реша проблема, който според него не съществува и няма намерение и желание да промени нещо... Усещам как започвам за охладнявам към него... ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 318dd5f32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Когато правим компромис със себе си и интересите и желанията ни и другите започват да правят с нас. Помисли над тези думи. Имай самочувствие и гордост, живота е пред теб, не мисли, че няма да срещнеш друг, който да се грижи за теб, но да бъдеш и ЖЕНА за него. Знам, че е трудно и болезнено, но никой не е казал, че живота е само цветя и рози.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b9186f4703
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като не обича секса и едва ли не се гнуси от теб, зарежи го на секундата. Да не ти пука, дали ебе чуждо, или не. Имах приятелка която беше със същия шибан проблем. "Не ме пипай по косата, не сега, бла-бла... "Зарязах я и сега си живея живота с подходящия човек и съм супер хепи. Бях и казал, чесъм имал такава връзка и тя направо ми каза, че любов от нейна страна никога не е имало. И да ти кажа, щом си позволява да ти говори с такова пренебрежение съм сигурен, че и той не те обича. Напусни го и нека на друга да вика да не се докосва до него и да видим другата колко ще го издържи.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dc1eb6bc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто му кажи всичко и му постави ултиматум - или се порменят нещата или късате. За какво ти е връзка, която те депресира. По-добре сама, отколкото с някой, който не те кефи. Няма смисъл!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64c7b5377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моето мнение е, че трябва да се разделите. Сексът не е само физиологична необходимост, както правилно казваш, той е отношение. Чувството, че си нежелана като жена е супер гадно! Явно и самият секс, когато го правите, не ти харесва и не ти е харесвал от самото начало, но може би си се надявала, че нещата ще се променят. Няма да се променят. Колкото и всичко останало да върви и да е удовлетворително, добрият секс е много важна част от една връзка и изобщо не е за пренебрегване. Не се примирявай с положението, защото нещата ще стават само по-зле.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b5e9fb2b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подобни истории в този сайт съвсем не са редки и това ме кара да се замисля. Учудващо е колко търпеливи жени имало. Аз си мислех, че ако имам проблеми в секса, жената веднага би ме зарязала без да чака.
А ти още държиш на него след толкова време и при положение че ти казва щом не ти харесва да си намериш друг. На мен ми се струва, че на него му е все едно за теб, но ти казваш, че иначе те подкрепя във всичко. Аз лично не бих казал подобни думи на приятелката си. Ако съм толкова демотивиран, щях веднага да се разделя с нея, вместо да я мачкам така. Мисля, че е време да го оставиш. Ако тогава той се промени, може пак да се съберете. Ако не, то просто не си е струвало мъките.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 232599285c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За да не иска да прави секс с теб, явно вече не те обича, друго обяснение няма, всеки нормален мъж иска да прави секс поне два пъти седмично, стига да не е уморен от работа, но дори и тогава само мисълта че ще любиш момичето си ти дава сила и няма как да се откажеш, не изключвам възможността да си има и друга, колкото и да не ти се струва възможно и на трето място може да се дължи на някакъв физически проблем, намаляване на нивата на тестостерона например причинено от стрес или други фактори.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 23bbcce63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Краси. Моето положение е горе-долу същото. Само, че при нас жена ми не обича да и правя френска любов, а аз обожавам да правя. Съвета от мен-обичай си приятеля, но си намери любовник.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8c81f7ebbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не бъди толкова сигурна, че много добре го познаваш. Обикновено жените така мислим и последни научаваме, че ни изневеряват. Не можем и да си обясним защо - идва ни като гръм от ясно небе. Мъжете практически винаги водят двоинствен живот и ти го познаваш като един, но другото му "аз" може да е доста по-различно.
Виж, нормално е с времето секса да се случва по-рядко, да си омръзнете, но 1 път в месеца наистина е трагедия. Просто няма мъж на тая планета, който да се задоволява с 1 път месечно, ако е физически здрав. Аз съм с приятеля ми 7 години, имаме толкова проблеми с разбирателството - практически сме пред раздяла, но въпреки това правим секс 2 - 4 пъти седмично. Разбира се, че човека може да има някакви проблеми (депреси), но каквото и да му се случи, стоенето на сухо не би продължило толкова дълго - 1-2 години. За мъжете (повечето) нуждата от секс си е преди всичко физическа и никак не е задължително да изразяват чувствата си, за да ***** някоя. Толкова много теми има изпсани по тоя въпрос тук, вземи потърси някоя и прочети малко.
Според мен в най-добрия случай (дано да е така) той маструбира редовно и с това си задоволява нуждите, защото влечението му към теб е поотминало. Моя всеки ден, в който не прави секс с мен, си влиза в някакви сайтове и се задоволява пред компютъра. Знам, че много жени ще кажат "какъв ужас, колко гнусно.. и т. н. т", но повярвай ми - колкото по-бързо осъзнаеш, че всеки мъж маструбира, толкова по-добър ще бъде сексуалния ти живот. Няма нищо толкова гнусно и е 100 пъти по-добре отколкото да изневерява, да ходи по проститутки. Така че опитай да разбереш по какъв начин твоя си получава необходимото. Опитай и да разбереш какви са фантазиите му, как си представя хубавия секс. Разнообразяването на секса не е толкова лесно, колкото някои го мислят, особено когато няма голямо пасване и привличане м/у двамата. Съвети от рода "купи си секси бельо и запали свещи, ходи гола пред него... " са най-баналните и безполезни. Секси бельото не е излишно, но ще му направи впечатления няколко пъти и после спира да работи, свещите създават романтитка в началото на връзката, после пак се превръщат в досадна глупост, а за ходенето гола е ясно - убива всякакви фантазии. Трябва да се създава загадъчност. Например да си сложиш секси бельо и отгоре секси рокля, но да се мернеш пред него за 20 сек. така и да излезеш някъде. Да му покажеш по някакъв начин, че привличаш интереса на други мъже, да бъдеш леко кокетна и той да проревнува мъничко. (Значи, казва ти "намери си друг", ама като види реална опасност да си го намериш, да видим пак така ли ще разсъждава. ) Ако се получи, тогава го подпитвай по малко за какво си мечтае, какво си представя - всеки има фантазии. Пробвай го и на други места - в кола, в асансъор, може и някакви намеци дори на публични места - чувството на неудобство също може да подейства възбуждащо (зависи от човека). По принцип, когато няма разнообразие в живота - няма и в секса. Така че разни дребни намечета и съвсем елементарни жестове, стига да не са постоянно повтарящи се по време и място, вършат повече, отколкото специални планирания и приготовления и обсъждания. И основното нещо - винаги, ама винаги, когато се прави секс, жената трябва да е много възбудена, или поне мъжа да вижда това. Мъжа обожава, когато жената го иска неконтролируемо, независимо какво прави тя, дали е много опитна или е дърво, но най-малкото условие е тя да бъде страшно възбудена от партньора си.
Има и трети вариант - твоя да е наистина много пасивен, иначе казано - скучен. Това не значи, че няма нужда от секс, но най-голямата му фантазия може да е една сутрешна 2-минутна ч****а в банята, а с жена да му се струва твърде усложнено. Но такива индивиди, смятам че рядко се срещат.
Каквото и да предприемаш, първо се увери на 100%, че не е друга (недей да мислиш и смяташ, а проверявай). Ако няма 3-ти намесен, то всичко се преодолява, ако ще и с компромиси от твоя страна (но и вибратора е хубаво нещо:)). Други сигурно ще те съветват да си хванеш любовник, но аз не бих.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7e458d9599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Късай с него докато си млада. Той че няма да се промени - няма, или и да се промени, ще се промени към по-лошо. Ти си на 22, вероятно и приятелят ти е под 30, та сама може да си направиш сметка ако либидото на толкова млад мъж на тези години е толкова ниско, то какво ли ще бъде като стане на 40 години?
Нещата между вас отдавна са на ниво "съквартиранти", или поне с такова впечатление оставам от изповедта ти, така че не губи времето си в чакане на нещо, което така или иначе няма да го дочакаш.
Сигурно ще има драма от негова страна като скъсате, защото вероятно вече те приема едва ли не като съпруга, но ти трябва да мислиш на първо място за себе си. След като не си щастлива с актуалния си живот, а той друг не може да ти предложи - той губи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4d146fa181
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи ми всичко, разбери какъв му е проблема и ако не може да се оправи или не си струва чакането... Чао!
Животът е прекалено кратък за подобни неща.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7bebc29853
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Колкото хора - толкова и мнения.
Възможно е причините да са дълбоко психологични или...
В подобни случаи, трябва да се има пред вид, че имахора, които са асексуални и описаното, напълно съвпада с поведението им.
Възможно е, причините да са и чисто физиологични. Невъзможността един мъж да удовлетвори сексуално жената до себе си, също, води до психологични проблеми.
Въпросът е, самият мъж да си направи равносметка, да осмисли фактите и последствията и да предприеме съответните действия.
Насила, нищо не става!!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4fef71f5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, в същото положение съм. Мъжът ми тотално спря да ме желае. 1 път месечно, щях да съм щастлива и на толкова! Обаче честно казано вече не ми пука, ако ще да има любовница, ако ще да няма. С това си отношение и с други неща тотално ме отблъсна от себе си и вече ми е все едно. Сега събирам сили да му кажа, че искам развод. Така, че ако не искаш да свършиш като мен на 30, депресирана и с вибратор просто му кажи в прав текст, че ако не се стегне ще го зарежеш. Знам, обичаш го, но така не се живее. А и щом още от сега не те докосва представи си след 20-30 години какво ще е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f60b04ba6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Приятеля ти вероятно е би сексуален и по-скоро гей.
Провери го!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a7b8b0138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Дали не е завъртял някое друго гадже?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fbc516c57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   леле
Колко хиляди все еднакви такива теми трябва да се изпишат, за да ви дойде малко акъла в главата?? Колко??

Какви деца, какво семейство, ти наред ли си?
Я прочети хубаво какво си написала и се опитай като външен човек да си отговориш на въпроса. Отговорът е толкова прост, ти дори си си го казала, макар и 'Знам, че повечето от вас си мислят, че ми изневерява, но не го прави сигурна съм, защото го познавам много добре.. '...

Дори и да не ти изневерява, какво? Той НЕ те иска, не ти ли е ясно?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 385100e137
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не се самозалъгвай. От написаното се вижда, че приятеля ти не се интересува от теб по начина, по който ти искаш. Това е детската ви любов, тя често се превръща в приятелски чувства. Разбирам да нямате време или място, на което да останете насаме, но вие имате... живеете заедно. Нормално е да имате желание за секс. Разбира се секса не е най—важното, но все пак е важно и полезно за една връзка. Нормално е в някои моменти да не го правите всеки ден, през ден и т. н. Но толкова рядко в продължение на години вече е проблем.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7168c8cff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Ми идвай и с мен да го правиш по 1-2 пъти в месеца, и така от 3-4 места ще си събираш липсващото за пълната идилия.
Те повечето хора в днешно време така го правят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66509d92fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Да не е поредният г*й, който се прави на хетеро за пред обществото? ....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 86758c240e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Момиче, събирай си багажа и изчезвай от там. Нещата ще се задълбочат с времето и в един момент ще се окажеш със съквартирант в къщи вместо мъж. Говоря от собствен опит. В началото и при мен беше същото, докато дойде време, в което ми каза, че секса не го интересува и дискретно да си намеря любовник. Любовник не намерих, не защото нямах избор, а защото съм моногамна и дори не можех да си представя да живея с един, а да спя с друг. За да има детето ми баща се примирих, но не познах щастието да се гушнеш до любимия човек щастлива и задоволена. Той е кротък, добър, възпитан, но е просто съквартирант с който живея вече 30 години

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 004131e0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   При нас е същото, но аз поне знам причината. Работата ни смачква и не можем дори да си свършим домакинската работа. Я се огледай, може нещо да го мъчи...

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7616900639
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Подкрепям номер 1. Моят мъж е на 45 г. и почти всяка вечер имаме секс. Аз съм доста по-млада от него и преди бях с млад мъж, който беше подобен на твоя и изстрадах много. Не прави компромис със себе си и не си мисли, че това е нормално. Не е нормално щом един 45-годишен мъж може да бъде с жена си всяка вечер вече 10 г. На нормер 21 мога да кажа, че оправдания като „работата“ не минават - апетитът идва с работата, сексът разтоварва и няма нищо по-готино от един, ако ще и бърз секс след труден ден.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0819ff0e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз бях като тебе-раздавах се, правех му френска, докато един ден ми писна и не му поставих въпроса, защо той не ми прави, отговора му беше, че мислел, че не искам. Сега съм с по-опитен, по-рядко правим, но изптвам много повече и не съжалявам, че го смених. Винаги избирайте тези, които ви карат да се чувствате супер, пред тези, които гледат те да си докарат оргазъм и после се обръщат и заспиват доволни :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 067040ee01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   М, не отначало всички е било ОК минала съм през този път, само, че аз не исках да ти кажа разделихме се най-накрая. Съжалявам мисля, че всичко между вас се е изчерпало и не те желае. Мисля, че иска да опита с друга, нещо ново, различно. Може да си невероятна красавица стегната, абе невероятна, но мисля, че той ти се е наситил и иска нещо различно. Притисни го, поговорете, така не става да се тормозиш. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 05f8384f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И при мен е така мацка. Аз съм на 22. Заедно сме от 6 години. Не сме правили секс обаче от 7 месеца някъде, а когато го правим е набързо и без излишни ласки. Обичаме се, уважаваме се, желаем се, но от многото напрегнат живот покрай нас се получава всичко това. Не е добра идея да го навикаш и да му мрънкаш всеки ден за секс. Бъди по-мила и обърни внимание и на другите неща в живота ви. Не може за толкова време да не си го разбрала какъв е и какво му харесва като цяло. Може пък да не е сексуален. Може наистина да е изнервен от работата си. Може да го притеснява нещо и да не ти казва. Говори, но бъди внимателна. Не му креши и да му поставяш някакви уитиматуми. Може да се оправят нещата и причината може да е пред теб и да е малка, просто ти да не я виждаш

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 05f8384f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   И подобни коментари от рода: Той не те обича, зарежи го. Казал ти да си намериш друг. Ами понякога мъжете стават агресивни. Важно е да подходиш леко и зряло. А 100% те обича, за какво му е да седи с теб ако не те обича, а и щом ти помага. (Кристин)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 872d4a2256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторката: Благодаря на всички, които ми дадоха съвет и споделиха мнението си. Ще се опитам да премисля добре нещата за да мога да взема правилно решение, защото промяна трябва да има... друг е въпроса каква точно...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64c7b5377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Що за обяснения и заблуди? Обичаме се, уважаваме се, но поради напрегнатото ежедневие не сме правили секс от 7 месеца!? И си вярвате, че това е причината? Вярно е, че се случва и да е там, ама 7 месеца и то под 30 години няма как да е така, ако мъжът е физически и психически здрав.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dee86a94c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Подкрепям мнението на Кристин. Авторке, Вие наистина сте млада двойка и трябва да правите секс по-често, но при повечето двойки винаги има и спад на тези неща. Аз лично не вярвам че хора с дългогодишни бракове и връзки са винаги на 6 дето се казва. Аз имам 20 годишен брак и е имало всякакви моменти. Напоследък нещата при нас се доста саживиха, но не мисла че ще продължи вечно. После пак и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7616900639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 29, всичко си зависи от хората. Аз имам 15-годишен брак и имаме всяка вечер секс. Да, качеството е различно всеки път, но не се оставяме ежедневието да ни убива желанието един към друг. От двойката си зависи как ще се развият нещата, но описаното от Авторката не е нормално.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64c7b5377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До №26 - мъжете винаги стават агресивни, когато знаят защо не им се прави секс - защото знаят със сигурност, но ако може да се омаловажи въпроса още по-добре. Самият факт, че й е казал да си търси друг е достатъчно обиден като отношение и също толкова достатъчен да го напусне, ако не настъпи промяна.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2c361a8559
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Зарязва? го тоя е или педерас или А-сексуален ако не знаеш А-сексуалени са хора ко?то мразят секса не е нормално за момче на неговата възраст да те отбягва така освен ако не е горните неща ко?то ти посочих или си няма някоя друга а по-някаква причина не ти казва и така само се наранявате вза?мно кажи му направо, че не си доволна от вза?мотношенията ви и ако не се оправи бяга? ти си младо момиче и имаш нужда от кур може брутално да ти звучи ама си е така сега като не си доставяш наслада кога

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a63f4bd147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Сигурно сте си омръзнали, разнообразете го по някакъв начин или ти изневерява. Аз първите месеци с приятелката ми бях толкова трагичен в леглото, но в никакъв случай не ме бе срам, бе ме срам от нея, че ме кара да правим секс при положение, че имаме връзка от 1-2 месеца, много грозно беше, но като я опознах малко повече и разбрах, че не е толков леко момиче, колкото си представях, сексът вече е на най-високо ниво, защото вложих чувства и емоции и на моменти и придавам много нежносто от която се възбуждам, а познанството доведе до там, че мога да бъда и в другата си крайност, доминиращ и груб, което също е много възбуждащо и за двамата :) Не знам дали мога цял живот да бъда такв, но при мен възбудата е в главата, а не първо долу, не за да получавам някакви удоволствия и да свършвам, не в никаъв случаи. Като цяло и аз съм от гнусливите, но към всички други хора (дор и себес и), но без приятелката ми и й пускам език още от първата седмица, вече до такава степен се възбуждам като и пусна език, че аз самия съм възбуден на 100%, като я галя и придавам нежността си, което за мен лично е необяснимо, не знам колко такива мъже има. Не знам какво да те посъветвам, но явно си му безразлична. Щом ти казва намери си друг, значи наистина направи така, не се мъчи повече там където си нежелана, то не че секса е най-важен, но все пак там се показват чувствата и това кой какъв е. АКо е егоист, няма и орална да ти прави, така е.. УСПЕХ

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a1e0f592c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Сменяй го момиче, с тоя нема да я бъде. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 45d158ff81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Щом не иска да го прави с теб значи оправя друга... викаш че е паралия близко е до мозъка, че е по жените сменя ги като носни кърпи остави го тоя. Момиче недей да. си мислиш че не ч*ка някоя друга, само защото си толкова влюбена в него. **МАА**

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker