Девствен съм и ме е срам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен съм и ме е срам!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 11526 пъти
Здравейте момче съм на 23. Проблема ми е че никога не никога не съм имал приятелка и съм срамежлив. Казвали са ми че не съм грозен но аз нося очила и съм слаб което ме комплексира. Не съм уверен в себе си. От един месец как да си пиша с момиче тя е на 16. Може би ме харесва и скоро ще се видим но тя е от София. Какво да направя за да стана по уверен и да се харесам на момичетата. Моля дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 02a94bdc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1во почни да ходиш на фитнес и да пиеш шейкове - моят братовчет така стана супер
Носи контактни лещи.
Хубаво е, че си се зарибил с по-малка, тя няма да те сравнява с други в живота си, но като цяло свали изискванията си - ти като не си особено привлекателен, не търси Памела Андерсон да ти се обади, а погледни сред по-пълничките жени например.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 195cee8997
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ходи на проститутки! След стотната простотутка настъпва промяната. Изведнъж станах много атрактивен за девойките. И знаеш ли къде е тайната? След толкова ебане на различни, вече не си така нахъсан за секс. А една приятелка ми каза следното: "Няма по-отвратително нещо от загорял мъж". Така ми каза. В това според мен, няма много логика( защото като си загорял, значи много ти се ебе и би следвало в този момент да се представиш доста добре в леглото), затова се прави на безразличен. А пък и като минеш цифрата 100, това означава че си видял 200 срамни устни и не знам, но жените усещат нещо и идват без да правиш абсолютно нищо. Сега знам, че много ще гракнат, че не вярно, обаче е. Това обяснява факта, как страшно готини мацки се натискат на обвързани. Запомни правилото: 100 клитора наеби и оближи и след това глей как сами прииждат. Аре ше бегам, че си поръчах страхотна мадама за вечерта.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dcfacd8fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Като теб съм, в същото положение, само че никога не ме е било срам от това. Няма и да ме е срам, утре да умра пак няма да съжалявам. Като не си имал приятелка да не си прокажен? ! То е до самият човек, ти като се чувстваш пл*нка, как очакваш да те възприемат. Не следвай стадото, овцете, действай индивидуално, това че Пенчо и Генчо са се праскали на по 15 не трябва да те е*е, и не трябва да те кара да си мислиш, че си едно ниво по-надолу от тях, реално може да си и много над тях(интелектуално и като държание). Да си срамежлив в днешно време се смята за лошо, всъщност е нещо чисто и невинно, и ДОБРО, ама тия неща сам трябва да си ги осъзнал, не да се вайкаш и чудиш само коя да изтрещиш, за да може да се впишеш в обществото като "печен", "готин" и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: be0b39dcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Братле, трябва ти само един път да се отвориш и оттам си пушка. Но, знай от мен мускули и лещи няма да те направят по-готин. В моя квартал има един, които има адски селското изражение, по вида му не изглежда да е много богат, но винаги е с яки мацки. Какъв е извода-бъди себе си и излизай повече, ще се намери, коя да ти се надупи ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора до номер едно за фитнеса добре но контактни лещи не мога да нося. Аз никога не съм търсил идеалната, да не изглеждам супер но не съм за изхвърляне. Много пъти съм виждал момичета хубави с момчета не по добре изглеждащи от мен. Така че си прави изводите a до номер четири няколко пъти съм се опитвал да си хвана кака да ме отрака но все не са се получавали нещата.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: af5de9e08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единствено и сaмо дa контaктувaш повече! С повече хорa, нa повече местa. Може и нa фитнес дa си ходиш.
Но, бъди си ти, тaкъв кaкъвто си! Която те хaресa, ще знaеш че е с теб, зaрaди теб, a не зaрaди" оня", зa който се предстaвяш!
Зa девственосттa не се притеснявaй, всичко ще се случи естествено. Когaто дойде моментът се отдaй нa инстинктa си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 54ff0b31d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Има нещо вярно в това, което пише номер 2. Такива мъже са отбъскващи, дори миришат някак без да го разбират. Може би е по-добре действително да потърсиш професионална помощ, още повече, че тези жени имат известна рутина, видяли са всичко и няма да те е страх, че ще се изложиш например
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c395610d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хората ти пишат да ходиш на проститутки ,но това не те съветвам да го правиш,защото те са много по-различни,няма да е секс с любов и е смешно първия ти път да е с такава жена,тя гледа да свършиш и да си ходи,хич не й пука как ще се чувстваш и не се срамувай,просто си чакал подходящото момиче,недей да налиташ като заек на всяка нова ,която се появи в живота ти,просто гледай да е свястно момиче и да не съжаляваш после.
момиче на 16

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 988f5f85ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм като теб. Нямам приятелка. За очилата ще ти кажа, че има момичета с очила и ме кефят много.
Няма смисъл да ходиш на фитнес освен ако неискаш да станеш мусколест. Важното е един мъж да няма шкембе. Секса не се прави с мускули.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: aacf824123
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3, прав си, че това не е нещо, от което трябва човек да се срамува, само че и на повечето хора им се иска поне веднъж в живота да изживеят усещането и емоцията от това да целунат някого, да се прегръщат нежно, да се държат за ръце и всички съпътстващи красиви моменти.
На автора пожелавам успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 988f5f85ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 6

И аз съм виждал красиви момичета с грозни момчета. Тези момчета просто имат добри комуникативни умения

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30ee7e4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В интерес на истината и аз смятам, че бях девствен до 23 годишен, но аз поради моята претенциозност и високо самочувствие стигнах до тук. Исках само една, която беше най-красивата и само с нея се свалях и нея заобичах, но я изтървах и не съм искал друга сексуално и никак. Целувал съм се с момичета, когато те са напирали за мен, аз съм свалял само една през живота си и това беше най-красивата която съм срещал в живота си и имах частичен успех, но връзка и сексуални контакти не съм имал с нея. След това опитах с компаньонки на няколко пъти, но беше трагедия, не ми беше приятно. Стриптизьорки са ми правили стриптийз. Отказвал съм секс, връзки и много неща на жени, поради леки кусури относно визия, имало е и прилични момичета, но когато си влюбен в най-красивата, нищо друго не ти прави впечатление, докато на 23 години вече се сдадох и ме свали едно момиче, връзката ми е от 6 месеца и няма нищо притеснително сексуално. Особено в момента вече си знаем и кътните зъби и аз съм толкова разнообразен и оригинален сексуално, сякаш правя секс от страшно много години, а чак сега водя редовен полов живот. Няма нищо страшно в секса, просто трябва да си намериш или момиче или да отидеш на компаньонка (съветвам те, без грозни и дебели, такава ми бе първата), и ще добиеш увереност. Аз увереност имах, тъй като ме сваляха и ме искаха много момичета, но аз ги режех, едни поради притеснение, други поради претенциозност, трети поради някакви си други мой лични причини и рядко се хвърлях в свалки с някоя мадама ;) но аз съм си такъв, труден

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f43962b0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз пък не мога да разбера защо очилата да са проблем.
Ако не можеш да носиш лещи, купи си нови очила - има толкова готини модели, с които ще изглеждаш дори по-секси!
Check internet :)

Жена, 28г.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 08baba21ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По-малка съм от теб,но ще се опитам да помогна.
Първо това,че не си имал приятелка да не те плаши! Имаш време,спокойно.
Това,че си срамежлив повярвай ми понякога е доста ами как да кажа симпатично.Аз лично понякога го намирам за супер сладко. (Да има и такива момичета)
Ще ти дам един пример отностно очилата.
Сестра ми се запозна с едно момче преди 4 години.И да ти кажа не е някакъв с мускули или пък супер "здравия",но сестра ми го харесва,а и не само.И той носи очила и е срамежлив,но винаги е себе си и повярвай ми това доста му помага.С този човек сестра ми живее четвърта година.Прави си сам изводите.
Не е важно дали си имал приятелка, дали носиш очила или си слаб,просто бъди себе си!
Хайде късмет и приятен ден! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора може би при мен проблема е че не съм от голям града мацките тук си падам по нахакани момчета . Сега съм студент четвърти курс специалност руска филология в пловдив . Пак е голям проблем явно е че се влияя от това какво мислят другите за мен. Някой си ми казвал едва ли не че съм изрод което ми скапва самочувствието , други ми викат че съм симпатичен, хубав. За това все си мисля си намеря някое добро момиче което ме харесва и че с времето може се отракам.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4badfd78c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   8 и ти потърси такава помощ, имаш параноя

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2d752671b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз най-много гледам порно с момичета с очила. Все такова търся. Секретарки, учителки и аматьорски с момичета с очила. Страшно секси е според мен.

Според мен момичета нямат право да коментират в тази тема. Първият път за момичетата е много по-специален. За момчетата не чак толкова. Само мъжете знаят какво чувстват другите мъже. Жените никога не могат да разберат това с девтствеността на мъжа.

За да хванеш готино момиче за гадже само едно нещо е от значение - да можеш да говориш. Досега не съм виждал ням човек с гадже.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6daa3b55f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   2 жените усещат дали имаш пари или не, а не колко си опитен в леглото. Освен това няма по никакъв начин да ме познае дали съм бил с жена или не>:) Първата с която глегнах, ме питаше дали ми е първа. Първа ми беше, а тя не повярва. Така, че не е нужно да заблуждаваш хората и да го пращаш да си набере по малко от всяка болест.. ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4035ce85ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   от 14 към автора. Въобще да не ти пука кой какво казва за теб, аз никога не съм взимал насериозно мнението на хората. Винаги ще има такива, които да ме харесват и такива на които да съм трън в очите, да ми завиждат и прочие. Аз се имам за най-красивия, най-умния и всичко най най най. Не се сравнявам никога с другите, а винаги съм се чувствал над тях, но по никакъв начин не омаловажавам успехите на другите, не плюя и завиждам на никого, просто си вървя по моя път и си втълпявам, че съм най-готиния и така е било винаги от дете, от малък още вътрешно съм се смятал за нещо повече от другите, но не го казвам открито (първо за да не е смешно, второ защото съм реалист, дори да съм по-добър в нещо от някой, все има някой по-добър, а и е грозно да си правиш някакви лични реклами пред хората), но пък не е нужно и те да те оценяват, вдигаш горе главата и това е. Винаги съм се стремял да бъда различен, било то прическа, облекло, гледна точка и винаги е било така, за това и първата ми любов дойде на 23 години, защото съм труден, но в никакъв случаи не съм се чувствал несигурен и прочие, въпреки жалките ми сексуални опити с някакви повлекани (просто защото в един момент вече не се чувствам толкова добър и смятах, че е времето да загубя двествеността си), когато дойде истинския момент с нормално момиче ми беше доста трудно да бъда сексуален Възбуждаше ме само при целувка по устата, но стигнеше ли се до секс ми спадаше, сякаш увереността ми в живота и цялото самочувствие когато станеше въпрос за самия секс изчезваше и целият проблем беше защото мисля дали ми е твърд, дали й е добре и прочие. Може би първите ми 7-8 опита с това момиче бяха трагични, но в последствие спрях да мисля за глупости, започнах да правя нещата по своята идеалогия и сега правим секс мечта, аз мога да правя секс цял ден без да спра (не е самохвално и измислица, просто казвам, че от едната крайност, минах в другата крайност) и няма нищо сложно в секса и това, че си девствен, но те съветвам да отидеш на КРАСИВА компаньонка няколко пъти, за да не се излагаш като мен, когато стане въпрос за сериозна връзка и прочие. Аз съм си измислил какви ли не истории пред моята приятелка, а сега правя с нея такива неща, че с никой никога не ги е правила и ако не е с мен никога няма да ги направи (дай Боже да не се разделяме де), но явно порно клипчетата са ми помогнали по някакъв начин и не съм се изхабил за секса, тъй като не съм го правил в ранен етап, а и щом го правя само с това момиче, ако остана с нея до края на живота си, смятам че никога няма да имам проблеми относно ерекция и прочие, защото ще свикна с нея и няма да мога с никоя друга, на мен лично нищо не ми липсва :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c07d6b5782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторе, аз съм в същото положение като теб. Само че някак съм се примирил и вече ми е все тая. Но ти не прави тази грешка, а продължавай да търсиш подходящото момиче без да се отказваш. Бъди уверен, спокоен и дано при теб нещата да се получат.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От автора здравейте мислех си да отида на рождения ми ден при проститутка но ми се искаше нещо повече от секс и се отказах. Но разбирам че за момче на моите години е срамно донякъде да не е правил секс. Аз винаги съм търсил момиче с което да си говоря и да получавам нежност и внимание и не просто да правим секс, не че не искам но искам и нещо повече. Mоже би тук ми е проблема?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2a9f0c6fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Към автора от (14 и 23). И аз бях като теб, сега имам приятелка, влюбен съм, но остана ли без нея вече няма да разсъждавам по този начин за жените, особено ако ме нарани по някакъв начин или ако не ме цени достатъчно. Аз бях същия, прекалено много емоции влагах когато общувах с жени, а повечето са безчувствени, използвачки и прочие, като цяло моята ме обича, не лъже, не ме използва, но по един или друг начин е егоист (което върви ръка за ръка с използването), но не ме използва за пари, а по-скоро не се раздава толкова колко аз самия и от това страдам най-вече, просто няма да намеря никога перфектното момиче, осъзнай го и ти. Винаги съм си мечтал това да стане, защото в училище бях влюбен в такова и бяхме в много близки отношения, но след това все по-трудно стана да се намерят подобен тип момичета. Харесвам и си обичам сегашната приятелка, но с нея все нещо ми липсва, аз не съм за единия секс, той е перфектен вече, всичко е перфектно, но искам и разбирателство, искам повече да комуникираме на по-високо ниво, да се раздава толкова колко аз във всяко едно отношение, уви не съм доволен от тези неща и може би никога няма да намеря своята истинска половинка, която да ме удовлетворява, на която да се доверя по начина по който трябва, за това разделя ли се с това момиче, ставам бройкаджия и сърцето си втори път аз много трудно ще дам! За момента няма да изневерявам, няма да наранявам, но ако остана сам след време или ме наранят, просто ставам безчувствен, егоист и ще си мисля за себе си и моя кеф, като повечето хора, съветвам те, ако не откриеш своята любов да се опиташ да бъдеш безчувствен, да тренираш подобен тип държание и след време ще я намериш и все някога ще дадеш сърцето си, ако пък ли не, нищо не си загубил! Повече можеш да загубиш докато стоиш и чакаш по този начин, както аз губих до 23 годишен и отказвах на момичетата, защото едната била едра, другата била не знам си какво и какво стана, хванах си момиче егоист, което всичко друго му е перфектно, но нейното си е нейно, а моето общо. Всмисъм, не че не ме цени по някакъв начин, но ако й кажа да ми купи нещо което струва 5 лв и тя в нея има 10 лв ще ми каже как така, много е скъпо и аз ще се разсърдя и чак след това ще ми направи жеста да ми купи въпросното нещо, за което аз ще й върна парите, но първоначално ме наранява, а аз се раздавам напълно. Никога повече с друго момиче няма да се раздавам и да обичам толкова, безразлично ми е как ще живея занапред, ако това момиче не се промени! Ще си сменям жените всяка седмица ако е нужно и когато се намери някоя истинска, тогава ще се отдам напълно.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fc82ab8072
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Авторе, ти си много комплексиран и подведен от времената. Ти от децатата ли гледаш? Дали е нормално да го праят на 16 години? Толкова е срамно, колкото и да не си го правил на 23, обаче тях не ги е срам. Теб от какво те е срам? На 18 и след 18 няма никакви проблеми да го направиш, но всеки го е направил на различна възраст. Може на 18, 19, 20, 22... ако щеш и на 27 да го направиш. Никоя жена не може да те познае колко си опитен, освен да се издадеш сам. Може да се издадеш само ако нещо се колебаеш в решаващ момент, примерно мацката се съблича и ти да чакаш тя направи нещо, да се двоумиш в такъв момент. Аз ти го казвам от опит. не слушай глупавите мнения за разни миризми. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 032500b300
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравей, авторе!
Хайде да пробваме да погледнем "проблемите ти", както си ги нарекъл от друг ъгъл:
1. никога не си имал приятелка - супер, значи не си натоварен с очаквания и емоции от предишна връзка, които биха объркали отношенията ти с жена; плюс това няма да си безразличен към нито един споделен момент, защото ще го изживяваш за пръв път,
2. ти си срамежлив - всъщност не си наистина срамежлив, напротив - отворен си към хората! Теб те е срам от едно единствено нещо - че си девствен, както сам си казал в заглавието, обаче, толкова често изпитваш този срам, че го смяташ за част от характера си,
3. носиш очила - важното е да ти помагат на зрението и да са стилни; всъщност те са страхотен аксесоар, който навсичкото отгоре ти придава и интелигентен вид,
4. слаб си - но си енергичен, няма нищо по-впечатляващо за жените от енергичен мъж; да си забелязвал, мускулестите или по-едрите колко са тромави, схванати и бързо се морят,
5. чувстваш се комплексиран - добре дошъл в клуба, всички имаме комплекси, просто не всеки ги показва; плюсът е, че щом се чувстваш така значи шанса да станеш невъзможна за гледане и траене надувка е нищожен,
6. не си уверен в себе си - всъщност притежаваш огромна сила на духа и характера; даваш ли си сметка колко увереност и кураж се искат да изкажеш пред другите неща, които смяташ за проблеми и от които те е срам.
Ще те посъветвам само две неща:
- започни да се възприемаш като МЪЖ (в пълния смисъл на думата) на 23, а не както в първото изречение: "момче на 23",
- помисли над думите ми!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От автора не гледам от децата просто наистина ми се прави секс. Това лошо ли е? И аз като другите искам да се целувам и прегръщам с любимата. Мен са ме сваля ли момичета няколко пъти но все съм си мислил че ми се подиграват. Aз не съм лош човек но все пак съм нещастен но имам надежда че това може се промени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 47884d347f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Авторе, първо - забравяй, че си девствен, когато общуваш с момиче. До леглото да се стигне, тогава ще му мислиш. Ако решиш, можеш изобщо да не казваш или да не казваш първия път и тя няма как да разбере. Знаеш ли колко опитни мъже има, дето я не им става, я им спада по някое време, я свършават за 2 мин? Никой не им се смее, ами даже жените и в този форум пускат теми "защо приятеля ми еди си кво.." и все си мислят, че в тях е проблема.
Второ: не си мечтай за някаква перфектна мадама, а оценявай и себе си и другите по-реалистично. Наблягай на общуването по теми, в които си компетентен, за да изградиш в момичето някаква представа за тебе, както и ти да я оцениш що за човек е. Търси момиче, с което да си прекарваш времето добре, а останалото ще си дойде на място само. Не мисли, че само много красивата жена може да прави секс качествено, както и че всяка красавица няма да те хареса, щото тя ще е с високи претенции. Външността и вътрешността често се разминават. Аз също намирам скромността и срамежливостта за хубави качества, но други пък не ги хареват - хора всякакви.
Трето: не вярвай на порното, не прекалявай с гледането му и не слушай номер 2. Значи, всички гледаме порно, но хубаво е да не се прекалява. Дори и много опитни хора понякога си изграждат много нереални представи за секса от тея филми. В реалния живот голяма част сцените в порното рядко се случват или въобще не се случват. Почти всяка жена иска нежност, повече внимание към нея и усещанията и, не всички мъже харесват агресивен секс, не всички хора правят анален секс и т,н,т, - куп разни неща, които в порното са изкривени. Най-изкуственото нещо в порното е, че всички мъже ч**** по половин - 1 час, без спиране и не свършват. Това е пълен абсурд. С проститутка ще е горе-долу същото. На нея не и дреме девствен ли си, опитен ли си, тъп ли си или си гей - тя си "работи" стандартно и ти взема парите. Ще изградиш грешна представа за секса. Това, че жените усещали, ако си спал с не знам си колко, са пълни тъпотии. Някои може и да усещат, ама на тебе такива за какво са ти? Аз, ако имаше начин да усетя, щях да бягам от такъв мъж.
Четвърто: наблегни малко на интелекта, на образованието и на перспективата. Прави ми впечатление, че не пишеш добре за човек, изучаващ филология (нищо, че е руска), препинателните знаци хич не ги признаваш. Не се обиждай, малка забележка, просто с по-добър правопис, както и с повече знания, ще впечатляваш по-добрата част от женкото съсловие. Освен това, колкото и да не търсят пари, жените оценяват просперитета на мъжа (дори подсъзнателно). На никоя не и се иска някой ден тя да издържа приятеля си или да не може да роди детенце, защото мъжа и не би успявал да ги издържа. Така че, покрай търсенето на любовта, гледай и да уреждаш своето бъдеще.
Пето: не се страхувай да бъдеш наранен. Не мисли, че трябва да намериш единствената, с която цял живот ще изкараш. Дай Боже всекиму, ама не се случва така обикновено. Някои дори казват, че любовта е да изстрадаш много, за да оцениш накрая същественото за теб и само изстарадалия човек се научавал да обича истински. Сигурно е доста вярно. Така че ако не е първата, ще е втората, ако тя не е - може да е третата,но не се надявай да уцелиш 10-ката от 1-ви път. Ако уцелиш пък - още по-хубаво. Но не си мисли "точно тя ако ме нарани, няма да го преживея".
Последно - не мисли, че много си изтървал и ще трябва да "наваксваш". Няма такова нещо, за тея неща не съществуват срокове или задължителни умения за определена възраст. Много груби грешки се правят някой път заради желанието да наваксаш. Всичко се случва най-добре, когато е непринудено.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6ef7a918af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Виж, авторе. Първо, много неадекватни съвети са ти дали по-горе, говоря за това с проститутките и с фитнеса. За да впечатлиш една жена, е по-важно твоето Поведение.Това обяснява ли ти защо по-грозни от теб са с хубави момичета, а ти си сам?
Ако помислиш стратегически, в твоя вариант, най-добре е да се насочиш към по-младо и по-неопитно, срамежливо момиче, и да имате връзка. Така ще получиш тази интимност, която дотолкова желаеш. А секс за една нощ едва ли ще ти се получи, защото тези, които го умеят, са по-нахакани, по-социални са, излизат често, и са с високо его, което ти нямаш, без да се обиждаш. Просто не може да очакваш, че ще ти се случат нещата, ако не си определиш правилно критерия. Също така не може да очакваш да бъдеш с някоя топ манекенка, ако си неопитен, несигурен и свит. А също така не ти и трябва да се забъркваш с много отракани жени, на един мъж му е много по-добре с по-скромно момиче, когато става въпрос за сериозни отношения. Просто приеми, че има различни хора, едни са забавни и са душата на компанията, други са по- обикновени, но за сметка на това имат други хубави качества. Не се самосъжалявай, а се приеми по начина, по който си и търси себеподобни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 17f203b903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторе, ти си болен от най-тежката НЕсмъртоносна болест - срамежливост. Вярвай ми толкова съм се нагледал на разни уроди(мъже/момчета), ходещи със страхотни момичета/жени, та вече съм повече от сигурен, че външността не е най-важната, дори и на 2ро място не е. Бъди по-комуникативен, по-отпуснат, по-прям, ако щеш. Трябва да разбереш, че момичетата освен да те отрежат нищо друго не могат да ти направят. Пробвай с една, друга, трета и все някъде ще стане. Ако чакаш перфектната, дето сама ще дойде при теб.. вероятно няма да я дочакаш. Давай смело и да не ти пука.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От автора благодаря ви за вниманието което ми обърнахте покрай тази тема. Аз винаги съм си бил свит, и да имам проблем с общуването особено с момичетата. Вярно е че при всеки първия път идва различно, един го правил на 16 друг на 20, 25. Но това се отразява на психиката ми и знам че, за всяко нещо си има пръв път. Хубавото е че скоро ще се видя с моето момиче.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f90776c0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   За всеки влак си има пътници. Просто не се отказвай. Бъди себе си, ако харесваш фитнес - започни го. Може и на лостове да ходиш. Но свалянето на жени е до умение. Но както казах за всеки влак си има пътници момичета много рано или късно ще намериш подходящото.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9b7a725c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   За всеки влак си има пътници

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 04ac04a0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Според мен трябва просто да намериш някое добро момиче. Казваш, че говориш с тях. И си отказвал натискане от тяхна страна? Може би си като мен преди години. И аз държах да съм активната страна при свалката, но пък бях малко срамежлив и аз. И затова отхвърлих прекалено отворените. Е - отвори ми се парашута чак на 26 години. Което не е голяма възраст за мъж. Примерно на 25 си бях девствен. И какво от това. Ти се притесняваш, че ще ти се подиграват? Но пък човек винаги има за какво да се притесни и след като вече не е девстен - кой за венерически болести, кой за наранено его, загубени пари по гаджета и каквото се сетиш. Просто е важно да се движиш с добро момиче - все още ги има. Тия съвети за проститутките няма да ти свършат работа. Първата партньорка се помни и не е желателно да е със случайна жена. Това най-вече е валидно за момичетата. Но и за нас мъжете, ако сме по-чувствителни. В крайна сметка - ти ще се 'прежалиш' за някоя. Дали трябва да е проститутка? “ как мислиш?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 538e98d2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Някъде там е твоето момиче. Не дей да те е срам че си девствен. Радвай се че ни си се превърнал в поредният боклук... Господ те обича и затова може би си още така. По добре да си така-отколкото да ходиш с всяка срещната. Крайностите понякога са странни за хората. Но на земята има всякакви хора. Радвай се че си различен и не си като всички повечето останали. Скоро дано намериш момичето си защото все пак всеки има нужда от човек до себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От автора здравейте скоро ще се видя с момиче. Но тя е по малка от мен с 7 години и се притеснявам че нейните родители
няма да ме приемат, аз съм готов да я чакам 2 години преди да правим секс. Мисля че я обичам макар и да се познаваме само от няколко месеца. Винаги съм търсил кака да ме отрака, но сега така се случи. Благодаря за съветите на всички и продължавайте да си споделяте мнението.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 49bf6f37dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   За всеки влак си има пътници, но за всеки пътник може да няма влак.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2b822aa3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Кой те знае че си девствен, и какво ако не си, изобщо не се тормози за това, секса не много по различен от смозадоволяването, ако успееш да не свършиш бързо изобщо няма да забележи че не си го правил.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2cd0b63714
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   До 41, секса Е много по-различен от самозадоволяването. По-точно почти нищо общо нямат по отношение на изживяванията, чисто физиологически. Това, което виждаш пред себе си по време на секс няма нищо общо с това, което виждаш като си правиш чекийката. А възприятията чрез сетивата усилват многократно изживяванията - гледката на голото женско тяло, интимностите както и думите и стенанията, които издава. Като човек, който е опитвал и двете (много пъти и то), мога да оборя категорично такива твърдения. А пък 41 ако наистина смята така, значи е на много грешен път!
Относно проблема на автора на темата - това вече се е превърнало в социално значим въпрос, тъй като доста младежи са с такива проблеми. Съветите към тях са едни и същи, както и проблемите:
1) Всякакви други трансформации с цел прикриване на срамежливостта и неопитността са обречени почти винаги на провал (особено фитнеса, тена или каквото и да било друго). По-вероятно е момичето да остане още по-разочаровано, когато зад мускулестия загар види само манекен, носещ мускули и тъмна кожа а не може 2 приказки да върже. Фиаското може да още по-голямо в такива случаи;
2) Невидимата стена за такива хора винаги е първия път - плаши ги по-скоро неизвестността от това, какво ще се случи. Тук си позволявам да дам по-различен съвет на автора - ти си това, което смяташ че си. Хенри Форд е казал: "Няма значение дали казвате че можете или не - и в двата случая сте прави". Това означава че ако ти наистина казваш че си такъв, какъвто се описваш, такъв ще излезеш и пред момичето. Ако ти си човекът, който заставайки пред огледалото се усмихва и казва: "Дръжте се мацки, идвам! " или "Това е готиното момче! " или каквото и да било друго от сорта, уверено и с усмивка, наистина там стои този човек. Ако пред огледалото не застава никой, защото го е срам да се погледне заради ниското мнение, което има за себе си - там някъде е точно този човек. Нямаш представа собствената нагласа и вярата до какви неща водят - от теб зависи ти в кое ще повярваш, в това, че си готин пич, който може да пленява наред или че си "неопитно 23-годишно момче", това последното звучи направо тийнейджърски, ти си мъж, за бога!
3) Външният вид е това, което най-много притеснява тези, които се различават по нещо от другите - например очилата. Естествената жестокост при хората е да сочат с пръст нещо, което е по-различно от тях. Това е нещо подсъзнателно, нещо, което в комбинация с по-слаба психика у такива като теб може да отключи лавина от негативни емоции и последствия. ПОВЯРВАЙ, това, че носиш очила може да се превърне даже в плюс за теб, стига сам да направиш това да се случи. Разбира се, нека бъдат и елегантни, в едни очила не е заложено само основното им предназначение, те трябва да носят и стил.
4) Всичко казано дотук пиша от собствен опит, тъй като и аз едно врем бях такъв (като изключим очилата). Всичко, което съм дал като съвет към автора на темата е изпитано лично от мен и работи безотказно. Ще се убедиш лично в това, колко различно може да бъде всичко, но само ако ти пожелаеш да бъде такова. След летаргията, в която бях изпаднал и аз като теб преди доста години (вече съм на 34), нещата се обърнаха коренно след като повярвах в това, че мога да бъда както своята натура, така и своята противоположност.
Успех на срещата и не забравяй че успехът (или провалът) в каквото и да е се градят на това, кой стои в огледалото - срамежливото 23-годишно момче с очилата или младият пич, загатващ на момичето с леко намигване и чаровна усмивка какво предстои да се случи....

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 219f10ff7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

43.   Защо има загорели и непипали жена момчета? Много просто, отговорът се крие някъде в текста на 8ми пост, а аз ще ви спестя разсъжденията и взирането и ще отговоря просто и ясно. Превземките на повечето момичета, за които непипалите жена момчета са нещо неприятно, са единствена причина за самотата и единачеството на тези момчета. Те по никакъв начин не са виновни, че гледат на жената като на сексуален обект. Една жена ми беше казала, че малко й било неприятно да я гледат загорели типове, понеже знаела, че големият им ламтеж бил само заради сефтето. Ами, добре, но какво да ги радва и задоволява? Разговорите и разходките в парка ли? Това, че се стремят към първи сексуален контакт е признак за правилно възприятие и интерпретиране на заобикалящата ги среда. Жените трябва да си преодолеят тези страхове. Мъжете пък да престанат да правят обороти на платени мадами. И както 22 казва - всичко е заради парите. Тука в България много се преследват заможните мъже, ама каква е тая простотия. Държите се като някакви пепеляшки, дето цял живот са мечтали да ги возят с кола до работа. Докато се оправдават с девствените, миризмата им и други измислици, няма да се появи светлината в тунела. Жени, всичко идва от вас, вие си тълкувате грешно природните закони. Получава се едно объркване в природата по този начин. За това не трябва да си измивате веднага ръцете и да пращате такива като автора при платени жени, не е честно да се стига до такова решение. Ти не се тревожи авторе, това какъв си знаеш само ти, те няма как да те познаят, дори и да свършиш бързо.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   От автора искам да попитам момичетата. Здравейте мили момичета наистина толкова ви отблъсква факта че едно момче е девствено? Aз винаги съм мил и внимателен когато разговарям с вас, но заради притеснение или друго нещо не ми се получават нещата. Искам да чуя вашето мнение по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: b7067b3a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Виж сега, ще говоря от личен опит. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЛУШАЙ ЖЕНИТЕ ЗА ТОВА! Аз направих грешка като изобщо ги слушах. Девствеността при момичетата е съвсем различна от девствеността при момчетата.

БЪДИ РЕАЛИСТ! Погледни реално на нещата. Станал си на 23 години, нямаш почти никакво самочувствие, не мислиш, че си привлекателен, имаш 0 опит с жените и сигурно поне десетки опити провалени в това да намериш приятелка или да правиш секс. С всеки следващ неуспешен опит, самочувствието ти само ще се понижава, което още повече ще ти пречи в отношението с жените, никой не харесва неуверените хора, особено пък до такава степен!

Моят съвет е да отидеш на платена любов и по-точно компаньонка, а не някоя от магистралата. Няма нищо страшно, ще се почувстваш много по-добре и повярвай ми, ако намериш добра жена, няма да получиш само секс, но ще може и да говорите, да се отпуснеш и да прекараш добре. Тя ако е професионалистка, никога няма да ти се изсмее, никога няма да те обиди или да те наплюе.

Аз също бях девствен до 20 години и осъзнах, че ако не го направя с компаньонка, просто няма да го направя с никоя, защото самочувствието ми вече удряше дъното, колкото и да се преструвах, че не е така. Сега съм по-уверен, по-спокоен и се чувствам много по-добре, радвам се че взех решението. Затова не се колебай, обади се на някоя добра компаньонка и просто го направи! Ще видиш, че няма нищо страшно и след това ще ти се вдигне самочувствието.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c6ae2febc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Към 2 - Мадамите сами идват при теб, а тогава защо пак си поръчваш? Имам чувството, че след всяка среща с жена броиш пари, но ти си знаеш колко ти върви, щом и плащаш.. Аз пък съм имал една и сигурно няма да имам повече връзки. Ще дам един личен пример на автора, чрез който ще се опитам да го окуража и евентуално да го ориентирам към някаква идея. Само се надявам да ме разбере правилно. В примера ще види, че не е необходимо да си бил с много жени, за да имаш успех. Докато някой се мислят за големи стратези и познавачи на женската психология, аз ще ти кажа как сефтето си на 24! Бях с жена, която можеше да ми бъде майка. Имах наблюдения към една разведена майка с две деца(момчета на 5 и 8 години. Тя се държеше по начин, по който не се държи улегнала жена, обличаше се спортно, шегуваше се с по младите в квартала, надуваше редовно чалгата през няколко вечери. Не съм запознат каква и е драмата с мъжа й, но май нещо с изневяра е свързано. Виждал съм го и знам, че е спортна натура с добра професия, но за нещастие на жена му това привличао младите материалистки, за които ще ти кажа нещо в края на историята. Този си беше глупав човек, жена му с къдрава черна коса, големи цици и стройно тяло, какво да те накара да я оставиш? Всичките ми връстници я желаеха. Тя излизаше често с децата на една пейка в квартала и приказваше с млади и стари, и аз реших да се възползвам от ситуацията. Официално имаше развод с мъжа си, никой не ощетявах с действията си. Чукаше ми се, исках да го направя с опитна жена, исках отракване, импровизирах във всеки разговор, който провеждах с нея. Започнах по онзи банален начин от филмите, но в интерес на истината нещата се развиха както исках. Приказвахме на какви ли не теми, дори за футбол сме говорили! И децата й ме харесаха много - батко това, батко онова, ама ние гледахме да не им показваме, че се сближаваме. И сега много внимателно да чете номер 8! Когато се опитвах да стигна до края с тази жена, аз бях един обикикновен младеж, който като всеки друг си гледаше еротични филми и се обръщаше след всяка готина мадама по улиците, та нямам представа колко ми е личало, но със сигурност успях да убедя тази леличка, че съм имал няколко връзки от 18 годишен до този момент, и познай? Повярва ми! Всеки ден си пиеше кафето в градинката и се лафихме минутки 5, 10, че до ри по 1 час на пейката. Това продължи почти цял месец и накрая ме пита за телефон, дори ме канеше у тях и усещах какво може да стане. Една вечер си говорим на пейката и тя си слага ръка на чатала ми, беше толкова труден момент за мен, защото трябваше да се правя на обигран и да не издавам, че ми се искаше да я почна направо в градинката на пейката. Предупредих я, че децата й може да видят нещо, но тя не се притесни и продължаваше да търси опасна близост с мен. Успях да овладея тази ситуация, изпратих я до входа и се разбрахме да се видим на другия ден по обяд. Обед, следобед, вечер -Всеки път си лафихме на една пейка. Мина месец и един ден спомена, че завела децата при майка си, а тя баба им живеела на няколко спирки от квартала. Реших да потърся съвет от приятел с богат опит! Ето какво ми каза той: Тази жена те иска. Как ще ме иска бе? Аз не съм пипал жена и само на мокри фантазии се радвам. Той: Радваш се, но тя непрекъснато си говори с теб и ти споделя и проблеми, защо ще ти споменава това за за децата си? Защото я сърби и май иска младо. И нещо друго! Жените на 40 са на страшен зор, тогава си търсят тъпкачи. Действаш и това е. Вярно, че не си представях първия ми път с разведена жена, обаче нямах друг шанс. Кифлите бяха прекалено меркантилни и нямаше да ми вържат, а по голям шанс от този нямаше. Тя си мислеше, че като децата ще легнат да спят, аз ще мога да остана в апартамента и нещата да се случат, но аз исках да бъде по отговорна пред децата си. И така, вече бяха при баба си, нямаше пречки и чудото се случи след едно изпращане до блока, придружено от пускане на ръце, мачакане на гърди, лизане на уши, смучки и какво ли още не по стлъбите на блока. И може да се каже, че имах няколко страхотни вечери с нея, но аз пръв се отдръпнах, защото не исках да се подиграват на децата й. Знаем какви са децата в днешно време. Някой от приятелите на голямото момче ще каже, че толкова млад клати майка му, това няма да е приятно. Когато сме били заедно с нея, били сме винаги сами и контактите пред съседите й са били много деликатни. Тя вече не ме и поздравява, защото така и не разбра, че е важно да мисли повече за децата си. Просто търсеше тъпкач, това е. Какво искам да ти кажа, аз не съм нито заможен, нито имам шофьорска книжка, но се ориентирах в правилната посока. Никое момиче не ме забелязва, само тази жена. Тя щеше да ме изяде с дрехите. И не е грозна жена, напротив, беше мокра мечта на още няколко момчета в квартала. Освен това бившия й бил гъзарче с мускули, а такива персонажи не се хващат с грозни жени. Само който е бил с истинска жена, знае за какво става въпрос и няма да му е смешно! Жени на такава възраст искат секс, тогава почти няма да те подбират на външен вид. И много жени ще си кажат: Абе ти пък чуваш ли се, коя 43 годишна ще ходи с хлапаци? Ами така е, вие сте обвързани и не си представяте такова нещо, това обаче не е фактор за всички жени. На мен ми хареса и не смятам, че с някоя на моите години ще ми е по яко. Не ме и поглеждат както споменах, понеже нямам и много пари за излишно харчене, но аз видях и направих истински секс. Ориентирай се към по възрастни жени, остави това момиче на 16. Няма нищо истинско в поведението на такива момичета, те само за глупости мислят и се чудят къде и на кой да се увисват на врата. Днес ще е с теб, утре с твой приятел. Това също ти го казвам от опит. Младите жени знаят, че на младите мъже им се чука, но нарочно се дърпат и използват красотите на тялото за манипулиране. Нещо от сорта на - Ти ще ме имаш, ама искам еди какво си, кое си и пр.. при такива жени всичко е фалш. Неувереният човек е беден и няма от какво да има самочувствие, затова бягат от такива и разправят, че им личало че са девствени и от тоя сорт оправдания. Пак ти казвам, истината е в улегналите жени. Никой няма да ти гледа очилата! Поинтересувай се от някоя, която няма мъж или приятел, тогава какво ще правите си е ваша работа. Важното е да не се намесваш с някоя омъжена. Аз нямаше да спя с тази жена, ако не се беше развела. Ти си знаеш какво да правиш, това си е твоя работа, но не се вслушвай в съветите на такива като 2 и 8, защото са в дълбока заблуда. И факта, че 2 си поръчва секс го показва. Такива като 8 харесват балъците, да може да си разиграват коня както им кефне. Казвам ти го от опит, не се връзвай на връстнички и по малки. Може би след 5-10 години, а сега гледай лелите, там е истината. Казва ти го един човек, който беше отчаян и не вярваше че ше прави секс в близките 10 години, да, ама не.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   От автора искам да ви разкажа за срещата с момичето с което досега си си пишем по скайп. Като пристигнах на гарата в софия стана така че не можем се намериш половин час. Е после се намерихме, но си беше малко смешна ситуацията после тя ме заведе в един парк. Понеже беше много топло решихме да седнем на сянка на една пейка. По едно време видях че имам една рана на ръката и я показах, и след това тя ме хвана за ръката стана ми приятно от това. Подарих и едно розово мече и мисля че й хареса. Трябваше да тръгваме защото влака ми ще ше да тръгне след един час. Когато стана време да се качвам видя че се натъжи за това я прегърнах, целунах я. Казах и че пак ще дойда при нея а след това влака ми потегли към Пазарджик.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: 6bafcfe131
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Виж пич, аз бях в твоето положение. Сега съм на 31, за пръв път имах приятелка на 25, но с нея не стигнахме до секс. Направих го за пръв път малко преди да навърша 28! Не знам дали има точна причина за това. Не мога да кажа, че съм срамежлив, особено последните години пък изобщо, но и никога не съм бил от най-отворените. По принцип съм капризен към жените, което вероятно също имаше своя принос. Освен това до към 25-26 години финансово бях доста зле. Иначе физически мисля, че изглеждам добре, висок съм и имам атлетично тяло. Та мен също ме беше срам, че бях девствен, но пък в края на краищата това не е нещо, което е нужно да афишираш. Аз си го знаех за себе си, дори когато се е налагало съм лъгал, но това бе рядко. По-скоро ми тежеше вътрешно на самият мен. Накрая от отчаяние го направих със семейна жена, с което не се гордея. Ако можех да върна времето назад изобщо нямаше да се случи. Не слушай съветите за проститутки и подобни, потърси си истинска приятелка, от това по-хубаво няма!

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 2d94a3b82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   пич ако се чувстваш девствен и ти се прави секс то със сигурност чикийте няма да те облекчат както ако го направиш с проститутка. Истината е, че секса и любовта са различни неща, понякога допълващи се! Няма лошо да го направиш с проститутка, лошо е ако го правиш без идея за какво и когато ти стане като навик. Иначе най-хубавото от цялата работа с платената любов е че притръпваш и спира да ти пука т. е. овладяваш контрола когато си с друга.

 
  ...
преди: 10 години, 15 дни
hash: 05c13374e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Подкрепям №48 с две ръце! Авторе, нямаш представа колко е лесна практиката, която 48 е описал с коментарчето си. Нещата стават лесно, няма да си девствен. Ориентирай се към улегнали жели, там е истината. От опит го казвам. Перкам една 32 годишна вече втора година, а съм на 27! Тези 5 години са уникална разлика, защото съм го правил с три различни 19, 21, 24, но по големите хем са по дашни, хем повече опит и кеф. Казвам ти и аз, там е истината! Не се занимавай с мечета и глупости, момичетата на 16 години нямат какво да предложат, та какво разбират изобщо? Да, сигурно може да се влзюби, но при тях е възможно да е във всеки втори, за отрицателно кратко време. Такава трябва да я следиш непрекъснато, защото ще си пореден, не първи в сърцето й. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 538e98d2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Радвай се а не да те е срам.Но вече е време,от тук на татак ти е времето.Радвай се че си си изживял младежките години по-по различен начин.За секса има време..Но вече си е таман на 23..Поне не си се превърнал в някой б....к.Има и свестни мъже и жени.Дано попаднеш на подходящ човек.Дано не попаднеш на някоя ку...а.Успех ти желая..И всичко най-добро заслужаваш го.

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 5fc008990e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Не съм девствена и също ме срам
Ж, 13

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   От автора до номер 48 и 52 според мен идеята да ходя по лелки хич не е добра. Първо няма да имаме много общи теми за разговор, второ просто не си падам по такива жени. Не е вярно това че едно момиче нa 16 няма какво да ми предложи целувки и прегръдки които си бяха мираж за мен до момента.
Прави ми се секс но ще я изчакам докато е готова за това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: ccbbb7e302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Аз приятелка нямам щото нямам пари за харчене и не излизам ;) Никоя няма да разбере че си девствен ако ти сам не и го кажеш. То па голяма хамалогия - порно си гледал - знаеш как става :D Все пак послушай номер 2! След като минеш необходимия брой и те накацат... Фитнеса можеш да го пропуснеш ако се хванеш с нимфоманка, ама трябва да си постоянен иначе ще те зареже :D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 43d0b8d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   Автора здравейте искам да ви споделя, че се видяхме сe момичето още два пъти. Mного ми хареса прекараното време с нея целувахме се, прегръщахме се и говорихме. Това за мен са си нови неща за което се радвам. Cекс с нея няма да правя едно че не е готова още и защото все още не иска но я разбирам. Искам да ви питам дали ще е изневяра ако го направя с проститутка или друго случайно момиче?

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker