Притеснение относно кондиломи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснение относно кондиломи
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3134 пъти
Здравейте,

Имам следния въпрос: Възможно ли е реално да бъде прехвърлен HPV вируса, без да има директен контакт с брадавиците, тъй като те са силно заразни?

Също възможно ли е, ако даденият човек няма брадавици в устата, но е носител на HPV, да зарази друг човек при орална любов и да му се появят брадавици в областта на гениталиите?

И накрая ще съм много благодарна, ако ми препоръчате добър гинеколог в София :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 2be0d5019e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Потърси в интернет информация има колкото искаш. Кондиломите са напаст! Аз също се заразих, много бях притеснена. Имах 2 брадавички на срамните устни. Бях на генеколог каза ми, че вируса си го нося и независимо, че сега ги няма (мазах ги с кондилин, изгарят) те може да се появят по всяко време. Ако имунната система ти е слаба може да се получат отново. Важно е да те прегледат на апарат да видят дали има и вътрешни, защото те са много опасни.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b37d492886
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Категорично да и на двата ти въпроса. На първия ти въпрос вероятността е по-малка.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b37d492886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2 ти пише отново. Относно кондиломите, за да ги лекуваш можеш да се консултираш в Кожна клиника на Александровска болница, а вероятно и в Майчин Дом.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d41c11ec90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здрасти аз съм мъж на 29, който може да се каже, че се излекува от кондиломи, но борбата беше дълга и трудна, около 1, 5-2 години разправии.
Правих следното, първо бях на лазер, след което пих изопринозин 3 месеца.
Пак се появиха, лазера не успява да острани добре околните заразени клетки понеже HPV седи и в тях и след време се проявява - не става.
Ходих да ми ги горят с течен азот, трябва да се изгаря добре заедно с околната тъкан, значи общо около 7-8 пъти за около година и нещо и нещата се оправиха.

Най-важното е да спреш секса, ако партньора ти не те разбира, просто го разкарай, не спреш ли секса ще се получи пинг понг ефект тъй като инкубационния им период е дълъг. Трябва и другия да се лекува заедно с теб дори и да няма видими. Проверявайте се всеки ден на силна светлина, точиците(малките кондиломки) седят по лъскави от кожата но винаги сравнявай с фоликул да не се объркаш, видиш ли заграждаш с химикал, отиваш и гориш мястото с азот.
Второ, обезкосмяването колкото и неприятно да звучи трябва да спре, може само с тример и то внимателно, без бръсначи, лазери и т. н, всички кърпи които имате закарайте на химическо, всички самобръсначки, стари ножчета и разни такива ги хвърляш.
Всяка микротравма ги активира обратно, бръснетето ги разнася най-много.
Обобщено:
Гориш с азот, спираш секса, спираш бръсненето(лазера) дори и да нямаш видими в пубисната област, пиеш изопринозин по схема, редовни проверки и веднага гориш дори да са малки.
Ще спрат да се появяват, след около година вируса ще е отстранен от имунната система. Той не се съдържа в кръвта както говорят разни по форумите, а живее в епитела. Цитонамазка през 4 месеца с пап тест.
Ако спазваш тези елементарни неща ще се оправиш със сигурност.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b7d63916d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4 не е съвсем точен, HPV вируса е същия като херпеса, има фактори които го отключват. Т. е. веднъж след като си го пипнал няма отърване, появява се на моменти когато имунната система е слаба, стрес, безсъние, приемането на стимуланти и много секс са все фактори за отключването му. Изоприносинът се води, че го подтиска ама същия ще е ефекта ако пиеш и ампули с жен шен, т. е. той също е имуностимулатор/модулатор и многократно по - евтин. единствения метод за отстраняването им е чрез горене с азот или Кондилин (подофилотоксин), струва 15 лева, последното трябва да се нанася внимателно само върху засегнатия участък защото е токсично и разгражда тъканнта. В началото ходих на лекар и се подлагах на мъчението да ме мажат по топките и т. н. но в крайна сметка почнах да си го купувам сам и така вече 7 години се справям с проблема, като поне 1 път годишно ми излизат. Казто цяло не е за препоръчване да имаш сексуални контакти докато се лекуваш, а лечението е мазане 6-7 дена х1 дневно докато изгори и най важното е да не ти пука :) има хора с далеч по-страшни вируси в себе си, но извода е да се пазиш, ползвай винаги кондом особено ако нямаш постоянен партньор (пък и да имаш, пак ползвай от време на време )

 
  ...


...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 5d6cf3f816
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За 3-4 дена си здрава има такава билка и препарат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker