Как се справих с порно зависимостта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как се справих с порно зависимостта
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 12239 пъти
Здравейте, приятели! От доста време не съм влизал и писал, но вероятно повечето от вас ще си спомнят кой съм.
От няколко години се опитвам да се справя с това, тъй като ми е създавало много проблеми в реалния секс. спомняте си вероятно колко много теми съм пускал тук за това как се пренасищам с порното, как ме изтощава физически, как не мога да свърша по няколко часа и т.н
Реших да вляза пак, за да се опитам да разкажа как се справих с тези проблеми, дано да е полезно на някой, защото виждам, че има страшно много момчета с подобни теми тук.
Първото и най-важно нещо е да не правите грешката, която аз правех като си казвам, че няма да гледам повече порно, защото точно след няколко дни ще гледате пак, както правех аз. Истината е ,че си имаме нужди и трябва да ги задоволяваме с приятелка или сами.
Затова започнете да гледате порно само когато наистина искате а не от скука или нямане какво да правите. ако се опитвате да отхвърляте тази необходимост на организма, рано или късно ще се провалите.
Затова аз направих следното:
1. Изтрих всички порно клипчета, които имах на компютъра и вече нито тегля нито разглеждам ххх секцията в торент тракерите.
2. не правете грешката да гледате разни уеб камери от сорта на livejasmin, където като се загледаш и не усетиш как изминат 2-3 ч.Изобщо не ги пускам вече.
3. Гледайте порно, когато имате нужда. Аз обикновено гледам през ден-два-три различно, но не от интернет а по цифровата предимно вечер.В крайна сметка, дали ще си свалите порно от интернет или ще гледате от тв-то разлика в удоволствието няма. Все едно е коя мацка ще е стига да ви харесва де. Знам, че ще кажете, че гледам често, но разликата между гледане всеки ден по 3-4ч и през ден по 20 мин е огромна.
4. Научете се да гледате не повече от половин час. знам ,че в началото е трудно, но се свиква гледайте около 20-30 мин и го изключвайте, след което се довършвайте без порно. В началото ми беше много трудно, но сега вече не ми е проблем да свърша и за 15 мин. и за 20 или 30 мин.Много е важно да го спирате, защото загледате ли се няма да усетите как ще отлетят часовете.
Общо взето това е схемата, която някакси случайно от опит си измислих и прилагам. Тъй като всеки човек е различен не мога да кажа, дали при всички ще работи, но при мен е ок. чувствам се много добре. Разбира се, трябва време. поне месец-два-три зависи от човека .
Резултатът от това е, че вече нямам проблеми с ерекцията и си я запазвам спокойно по половин час. Желанието ми вече е много по-голямо ми става дори когато се загледам в някое хубаво момиче. Енергия също не ми липсва, както преди когато нямах енергия за нищо. Вече мога и да свършвам много по-бързо, както казах за 20-30 мин. нещо, което беше невъзможно преди- свършвах след 2 часа .
А от пренасищане няма и следа. Порното, което гледах преди за 1 седмица ( средно около15-20ч) сега го гледам за няколко месеца!!!Сами разбирате каква огромна разлика е това.
Общо взето това е приятели, което аз спазвам и се чувствам много по-добре. Ако не вярвате може и вие да пробвате. щом аз успях защо и вие да не го направите ? Дайте си време и спазвайте тази лесна тактика и ще видите, че ще се почуствате много по-добре.
Поздрави и УСПЕХ на всички!
М23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 5250f20461
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Авторе, и аз в момента се боря с тази зависимост, и аз забелязах, че прекалявам... Порното убива въображението, прахосва много енергия, убива и много ВРЕМЕ, което никой не може да ти върне. И аз спрях да тегля порно, но все още не мога да спра да посещавам сайтове за възрастни. Но действително като понамалих "дозата", установих, че имам повече енергия от преди. Също четох доста материал от сайта yourbrainonporn. com, и разбрах, че си е вредно всеки ден да се празним, гледайки различни жени - мозъкът не възприема, че това е просто видео и организмът реагира сякаш наистина всеки ден оправяме различни жени. Получава се едно пренасищане, не само на физическо, но и на емоционално ниво. Аз си спомням преди когато бях на 16 само като видех гола жена и бях готов, а сега, 5 години по-късно, се случва да гледам най-различни жени в продължение на половин час например и изобщо да не ми стане... Това е то порното - една напаст, уж утеха за смотаняците като мен, които не могат да си намерят нещо живо и истинско, но всъщност ни кара да затъваме още повече... Хора, не гледайте порно, вредно е и също като цигари или наркотик води до зависимост!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3e17c9bf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е че си го преодолял, но това си го писл в други теми и не е нужно да се открива нова такава.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 106c021cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И аз съм същата като теб :)) Само че пак си изпитвам нужда да свърша всяка нощ, но се ограничавам някак си. Вече издържам около 3-4 дена без да гледам. Успен на всички!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 81e5f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №1
И аз бях така на 16 като видех някоя мацка във вестника.
след това бях в положението, в което описваш, НО с времето и намаляването на порното нещата се оправиха и сега ми става, докато например ми сервира сервитьорката..
Според мен порното е вредно когато прекалиш, както се казва отровата е в дозата. ако спреш напълно да гледаш и не правиш секс пак няма да си по-добре. Организмът си има своите нужди и трябва да ги задоволяваме, ако ги отхвърляме няма да постигнем нищо. Ако не вярваш, пробвай на сила да не гледаш един месец и ще видиш, че нито е по-полезно въздържанието, нито ще се почувстваш по-добре. Затова си гледай спокойно например веднъж поне през ден или два, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО внимавай да не прекалиш, защото не се усеща как отлитат часовете. Гледай около половин час и го изключи. В началото е трудно, но ще свикнеш така никога няма да се пренаситиш.
А относно това, че не можеш да си намериш приятелка, че си смотан и т. н не го казвай никога! Огледай се по улицата и ще видиш с какви се движат момичетата. Винаги имай висока оценка за себе си. ако ти я нямаш и не се оценяваш няма да те оценят и другите. Излизай, забавлявай се, живей си живота и всичко ще се подреди.
№2
Да, писал съм по други теми, но тогава само се заблуждавах, че съм успял, защото след няколко дни или седмица беше пак същото. После пак и пак и пак... просто не съм влизал от тогава и не съм писал.
Чак сега от няколко месеца забелязвам, че има траен резултат и затова влязох пак, за да разкажа. нека и други хора да успеят да се справят. Просто се почувствах длъжен да го направя и смятам че трябва да има такава тема.
Поздрави!
*Авторът*

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 71bda34c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Аз не мога, по-силно е от мен!

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0903a32b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

6.   Да, сетих се за другите теми. Ами, порното не е наркотик, но ще е трудно убедиш дървените философи теолози. Пък и Феминистични движения участват активно срещу порно филмите, те са много радикални и фанатизирани в убежденията си, че жената е употребено същество в тези филми Когато бях девствен, бях в страхотна креватна форма, защото от 15 годишен се счупвах да гледам порно. И на 20 го направих точно като в порно филм, при това с 30 годишна жена! И познай какво? Каза, че съм отличник. Изобщо не държа да си правя реклама, просто ми омръзна от такива глупави теми. Без него всички щяха да се клатят в мисионерска поза, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 4dc43eb6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да се смее чи човек, да плаче ли? :Д
Вече си имаме нов вид дрога - порното. Само да не стане така, че да забранят и порното, защото някои прекрекаляват. Просто се сдържайте не е толкова трудно. Спрете компютрите, интернета, излезте и си намерете приятелка и готово. Пък и с истински човек е по-хубаво.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 29889c7151
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   здравейте, момчета. имам приятел, който има проблем със самозадоволяването и порното. така като чета ми звучи като автора.
гаджето ми е на 26, аз съм на 27. с мен е от близо година и за цялото това време доста напредна със справянето с този проблем, но още има какво да се желае. в началото като се запознахме дори не му ставаше, което за мен беше странно, тъй като до този момент не ми се беше случвало да съм с мъж, който има такъв проблем, а напротив - след целувка или докосване или гушкане общо взето са били готови за действие. но с него не беше така. много трудно му ставаше, много трудно задържаше ерекция, която дори беше частична, та секса беше труден. и той ми сподели, че вероятната причина е прекаленото самозадоволяване и порното. каза ми, че го правел по няколко пъти всеки ден - 3-4, та дори и повече понякога. така се разбуждал и 'живвал' по негови думи, когато се преработи и прекалено много се застои в къщи (той работи от дома си). но освен това го правел и когато няма кво да прави и просто ей така.
аз бях изумена, защото не подозирах, че мъжете са способни на толкова пъти, при положение, че при секс например повече от веднъж - два пъти им е трудно, особено ако са над 25 годишни и нагоре. чудех се как е възможно, но уви, явно е!
та с времето секса ни доста се подобри, в смисъл стана възможен, даже той започна и да свършва с мен, което все още не се случва винаги, но се случва. ерекцията се получава, не винаги е както трябва да е, но в повечето случаи става. правим си добър секс като се имат предвид тези проблемчета, пък и занапред предполагам ще ни се получава още по-лесно.
и все пак, той не е намалил нито порното нито чекиите :) от което аз се дразня нерядко, не за друго, ами просто защото това пречи на секса ни. аз също мастурбирам, нормално е дори това, че при мъжете е по-често. но когато това пречи на сескуалните отношение с жена, не го разбирам...
той напълно осъзнава причината, но явно не му пука особено, защото дори се шегува с това и не се и опитва да го промени.
и съм напълно съгласна, че всичко това с порното и прекомерното мастурбиране му влияе на психиката и той не може да се възбуди както нормално се случва по принцип - от целуване, докосване, голота на жена пред него и подобни, сещате се.
та драги авторе, да разбирам ли, че и при теб е било така преди?

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: b33cef5154
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Браво, авторе. Аз доста време се борих, това е една от най-смислените битки, които съм водил. И си заслужава, поздрави!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: f4c01efd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Супер, възхищавам ти се! Продължавай! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 81e5f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №8 точно така бях и аз.
Често правех грешката да гледам порно и да си направя една преди да изляза (може би от страх, че ще свърша бързо) и вечерта като се видим с приятелката ерекция и свършване с 300 зора а често и изобщо не свършвах. и така вечер след вечер след вечер...

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 34201a992c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Порното само по себе си не е вредно, то не е по-различно от примерно някакъв филм. Въпросът е, че води до мастурбация. НЕ можеш и НЕ е редно да не мастурбираш, затова се прави с МЯРКА, както алкохолът и цигарите(аз не пия и не пуша де). Мастурбирането трябва да стане част от живота ти, която да контролираш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 50c67aecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Всеки ден мога да гледам порно, мога и да не гледам и седмица, че дори и месец. Мисля, че не съм единствен герой. Може ли зависим човек да издържи седмици? Това при теб е някаква индивидуалност. Възбуждат ме и филмите, възбужда ме и настоящата ми приятелка. Галил съм перото по няколко пъти дневно. Нали се сещаш, че няма как всеки да има момиче до себе си? Е, значи утехата е порното. Няма как без ръчна.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 81e5f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Някой от коментиращите май не четат какво пиша..
Не казвам да спрете порното, а точно обратното. да гледате, НО по малко и през няколко дни.
И за да не търсите къде съм го написал ще го цитирам пак:
Истината е, че си имаме нужди и трябва да ги задоволяваме с приятелка или сами.
Затова започнете да гледате порно само когато наистина искате а не от скука или нямане какво да правите. ако се опитвате да отхвърляте тази необходимост на организма, рано или късно ще се провалите.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 47737f885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе, езък, че немога да споделя скайп/мейл заради анонимноста на сайта..

И аз се боря с тази зависимост!
Чел съм, че самата зависимост е по силна от херойн!
Съветвам те да напишеш в чичо гугъл nofap и да се пойнтересуваш какво що как, защо и как действа тази зависимост на мозъка ти. Отказването няма да е лесно ако целиш това, защото има много повече при повече дни. Моят личен рекорд е бил 53 дена! Въпреки, че през това време гледах порно което ми беше големия -!
Сега се мъча заедно с едно приятелче да спрем въпреки, че е много трудно и скоро успяхме да стигнем 7 дена без особен проблем, сигурен съм, че можем и още по нагоре!
Затова те съветвам опитай 1-2 седмици без да гледаш/лъскаш.

Peace.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 81e5f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз не мисля да го спирам, защото плюсове от това няма. е ако имаш приятелка може би е по-добре.
Да се въздържаш дълго време не е особено полезно. затова аз си гледам през няколко дни, но по малко около половин час и се чувствам много добре и още следващия ден имам желание за секс като изляза с някое момиче, или дори докато гледам някоя колежка

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 7098d7dce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Еми и портното е вредно и мастурбирането. Порното те прави зависим, възпитава погрешно отношение към жените, забравяш какво е моногамост, в главата ти е все разврат и голи тела, така приемаш и околните. Мастурбирането при мъжът отнема доста живителни сили, а особено при подрастващи е вредно за развитието. Защо спортистите не правят секс по време на турнири и защо необразованите билдъри приемат тестостерон? Защото е нужен на тялото а това е вредно, когато голям процент се похабавя при мастурбиране. Прочетете какви вещества има в спермата и че организмът работи за да ги набави, като с това отнема необходими вещества от други депа. За хора с проблеми в зачеването пък е необходимо въздържание, защото така спермтозоидите са по-силни и издръжливи. А относно необходимостта, това не е така, това е нагон, който те мъчи и ти искаш да задоволиш, задоволяването не е необходимост. От доста време не съм мастурбирал и мога да кажа само хубави неща, когато организмът има нужда сам си изхвърля спермата, и то дори не е нужда от изхвърляне, а поради еротични сънища праз нощта. С времето организмът привиква и произвежда по-малко сперма, което пък дава повече сили на човек за спорт, учене и т.н. Загубата на време ясно. Кой ще се похвали, че е гледал само половин час и после не мисли за секс по цял ден и седмици наред, до следващия път пак да си пусне порното. Абсолютна хероинова зависимост!

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 7098d7dce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Има вече доста изследвания за зависимостта. http://www.fightthenewdrug.org/media/i/addiction-cycle А може да намерите и да прочетете как жените са мъчени при снимане на филмите, и колко порноактриси са умрели от неестествена смърт, като наркотици, самоубиство и други подобни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: 7c40dad121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   авторе аз съм момиче на 20 и смятам че не е приятно приятелят ти да гледа порно и като искаш да гледаш защо просто не кажеш на приятелката си, че ти се прави и толкова :)

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 81e5f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Всъщност аз го писах няколко пъти, но ще го напиша пак и последно!
Целта НЕ е да спрете да гледате напълно порно, да не мастурбирате, да произвеждате по-малко семенна течност.. дрън, дрън и да си навредите повече.
Целта е хем да сте задоволени, хем не напълно. така ще имате желание за секс, няма да имате проблем с ерекцията и възбудата и в никакъв случай няма да прекалите с порното, да станете порно зависими и т. н. Просто гледайте примерно през ден или два за по 20-30мин.
Четете какво пиша, моля ви не отивайте в такива крайности да спрете порното или мастурбирането, защото това също не е полезно.
*авторът*

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4185d9b75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравейте, аз съм момче на 20 имам същия проблем, явно ставаме свидетели на нова зависимост с която е трудно да се справиш, деликатно е да споделиш с който и да било, кой ще те разбере. Аз искам да се свържа с някой от вас, някой да се свърже с мен или да си организираме някаква среща. За да се справим заедно, защото е трудно сам и като няма на кой да споделиш защото е деликатно, става невъзможно а времето лети вече съм на 20 и нищо не съм направил с живота си. Честно казано ако се срещна с някой от вас сигурно ще изглежда като среща на анонимни алкохолици, наркомани или др. но повярвайте хора нужно е да има подкрепа, не целя да имам някакви приятелски отношения с някой от вас просто взаимна помощ докато се справим с проблема и всеки поема по своя път. Ще се радвам ако някой ме е разбрал правилно и реши да си помогнем по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 70fb30f6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не съм съгласен с 20, даже много правилно и приятно отношение възпитава. Нещо нормално от природата, заснето пред камера и показано на всички, които са обречени дълги години да седят на сухо. Станете дашни и няма да гледаме, става ли?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 45d28928f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Номер 25, мисля че 20 има предвид, че тийнейджърите, коита нямат опит в секса, трупат впечатления от порното и започват да възприемат жените като обекти, създадени за тяхно удоволствие. За съжаление в много от порно филмите жените са представени точно така. Младите хора изграждат погрешно отношение към жените и секса. Иначе в лесбо порното например не е така ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab23a28bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Здравейте, аз съм момче на 21, почти на 22 вече и гледам порно от 14-15 годишен и не мога да спра. Никога не съм имал приятелка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9eb220c207
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Всички вие, момчета, които коментирате, знаете ли как би се почувствала приятелката ви (да не казвам дори ЖЕНА ви), когато научи, че за вас е по-важно да се изхвърляте пред изкуствено чукане и изкуствени, грозни жени? Нима няма да почустват студенината, че не са достатъчни, че не могат да ви задоволят достатъчно? Та кое момиче може да се сравнява със Саша Грей или някоя друга порно актриса? Те са недостижими. Недостижимо гримирани.
Защо предпочитате да гледате безчувствено чукане, където мъжът удря жената, изнасилва я, подиграва се с нея по всякакъв начин и я нарича с ужасни думи. Мислите, че им харесва? Всичко това е плод на масовата манипулация. Имам новина за вас. ---- Всички сте пионки. --------- И ако не се събудите, обществото ще деградира все повече и повече. Приятно ми стана като прочетох, че доста хора се събуждат, за да видях, че в порното НЯМА как да се разбере кога изнасилват. Защо на живо наричаме изнасилвачите психопати, а в порното - актьори? Трябва да ви стане пределно ясно, че за женските същества полза в тази индустрия (както при проституцията) НЯМА. Това е упадъкът на обществото. И ако искате да продължавате да поддържате тази безмилостна кампания на безчувственост, упадък и деградация на човечността и любовта - ДАВАЙТЕ. И без това няма да си намерите приятел/ка по този начин.
Момичета, стига сте подкрепяли загубена кауза. Вредите на себе си, защото накрая ще заварите приятеля ви седнал пред компютъра, гледайки най-извратеното порно на света с часове всеки ден. А той ще ви се оправдае, че си е представял вас на тяхно място.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e1cd67c928
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Къде ги гледате тия филми 28? Да не мислите, че тези жени ги отвличат и задължават да се снимат? Те го правят доброволно и взимат доста пари на сцена. САЩ, Унгария, Чехия, Германия и Франция са цивилизовани страни - Легално се снимат такива филми. И според мен е и правилно, защото така няма толкова проституция и жени гонещи паралии. Може нещо да ви влезе в главата от това - http://en.wikipedia.org/wiki/Pornography_by_region#mediaviewer/File:Pornography_laws.svg

Погледнете колко сме зле, само ние сме като някакви изостанали индивиди на картата на Европа, заради такива като вас 28. :(

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 56778b347e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Браво. Аз не мога да кажа, че съм зависим просто тестостерона ми е в повече. Всяка вечер правим секс с жена ми, но през деня не прасна ли 1 чикия за 30-40мин не се издържа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9eb220c207
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Отвори си очите бе, човек. Стига с тези умрели изрази и си отвори шибаните очи, защото от такива като тебе ми е втръснало бог знае до къде. Така че айде вземи се в ръце и вземи да прочетеш малко статистики колко много изнасилвания има по порното. Никога не знаеш дали това което гледаш е истинско, а жената не е подложена на мъчения и рев. Легално ще е и ще продължи да бъде, ако не се спре, защото мъжете ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ КАК ЖЕНИТЕ СА ЧУКАНИ И ДА ГИ ЧУКАТ, но ние не сме някакъв смотан предмет за използване. И истинските мъже също го знаят. Но вие не сте, сорка. Ако властните хора искаха да спрат порното, ЩЯХА. НО ТЕ НЕ ИСКАТ. Защото жените ще продължат да бъдат съсипвани във всички отношения.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9eb220c207
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   29, когато си беден животът те задължава да си изкарваш хляба по някакъв начин. Айде не се прави на умен, мръсник. Вземи прочети малко материал. Заради такива като ТЕБ затъваме. ОГЛЕДАЙ СЕ.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8fb9196872
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Жена се жени и прави секс с богат мъж - Любов
Жена прави секс пред камера - Отвратително.
Деградацията всъчщност идва от чалгата, където лукса, колите и богатите мъже се издигат в култ, съответно се търсят само тези качества
Чалгата е простотия, а простотията е убиецът на цивилизацията. И заради тесногръдието на такива като автора, няма да излезем от тинята и след 100 години.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fbaec9b040
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Порното не би следвало да пречи. Говорим за зависимост, когато един мъж не е способен да прави качествен секс за сметка на порно и самозадоволяване. Масово мъжете са на този хал. Масово жени се оплакват от липса на секс. Масово на мъжете им омръзва и следва да висиш по прашка на лампата. Ето тук е момента да се замислим защо един нормален средностатистически мъж не може да прави качествен секс. Или всички масово са инвалидизирали по някаква причина или просто няма как едно съзнание да бъде задоволено от реална жена.
Изведнъж секса се превърна в пляс - пляс лашкане. Анален, дълбоко гърло И т.н. Изведнъж мъжете се оправдават с умора /а то е нежелание/. Ми замислете се. Когато се наситиш на гледки и гледки и когато установиш, че на жена ти не и харесва да я клатиш като брашнян чувал...тогава какво следва?

Аз съм жена. Освободена такава. Гледам порно. Има филми, в които просто се чудя какво следва да ми хареса? Няма сила, която да ми втълпи, че акта показан на филма носи удоволствие на жената.

И да когато нещата станат пляс - пляс един път седмично...имаме проблем. Фантазията забива. Желанието заминава. А ако не се лъжем удоволствието е 60% в главата. Когато в главата има порно, а в леглото не...
Дълго и широко за обяснение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 434adf2bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

35.   До 32
Гледай нещо нормално и не се занимавай с глупости. Ако нямаше класически филми за възрастни, щеше да има повече изнасилвания. Зависи от филмите, защото говориш за някакви много брутални неща, на които аз не съм и не желая да попадам, ами ти явно имаш някакво влечение и ги гледаш. Тъпо е да има изнасилвания, но ако няма порно, няма да има сдържане!!! Замисли се какво ще се случи, ако един мъж е виждал само себе си гол през целия си живот? Когато му попадне една оскъдно облечена жена? И без това през последните години да си намериш приятелка, а и това ще забранявате. Няма да гоп направите тоя свят матриархален! Може много да ви се иска, ама няма да се случи това. Правата на мъжете и жените са еднакви, какво повече? Живей сам, имай хубава кола, обличай се чисто, бъди мускулест, бъди мъжкар, а сега не гледай и порно. И без истерия и обиди, защото никой не те е обидил теб. На пръсти се броите с твоето мислене, дори и такива жени не познавам. 33 ти обяснил много правилно нещата, деградацията идва от истерията за власт и пари, която искат да имат жените. И заради тази власт, те се ориентират към доходоносна професия. Мъжкият свят ви мрази най - много заради едно, че с едно отваряне на краката се домогвате до високите места, а мъжете гладуват с по 200 лв или копат на някоя нива. някоя мацка що не стане чистачка, а хофио да я думката там, а? Защото е по лесно. Аре сега си затвори устата!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9eb220c207
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   За съжаление, 35, хора като теб развалят света. Ще намериш, че много хора ще се съгласят с мен. Жените не са ви собственост, която да чукате и да използвате. Имаме права и мнения. Няма да пиша много, няма смисъл за един ограничен мозък. Защото какво да очаквам, когато напиша критика от някакви хора, които хабер си нямат от манипулация на масите (вземете прочетете малко Оруел), феминизъм, да бъдеш жена и да живееш постоянно в стрес, защото си зависима от мъжете (готвиш, чистиш, переш, работиш за мъж, отваряла си краката, айде колко лесно било, нали. всъщност много жени са ограничавани от работа, просто защото са жени) и да бъдеш хомосексуален. Много сте ми смешни мъжете, дето се засягат от думите на хора като мен, защото ви личи, че щом се засягате от това, нещо не ви е в ред. Жените са удоволствие за вас, да се възползвате от жените в порното е просто една добавка към оргазма на живота ви. Естествено, че ще го защитавате. Критика не понасяте, защото оргазмът ви е най-важен. Какво по-хубаво от това да виждате изнасилване, едно безчувствано чукане пред екрана? Вие сте животни, това ще ви кажа. Не се различаваме по нищо от животните, те не могат да се контролират. Когато успеем да контролираме нагоните си, тогава бихме могли да се наречем хора. Ама не.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8a54c0ce70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Абе, 36, не съм намерил нито един човек освен теб. Дори 86 годишната ми баба не разсъждава като теб. Цитирам я - Мъжете е нормално да гледат филми със секс и снимки на голи жени. И знаеш ли? Преди да кажеш, че семейството ми е просто, ще ти кажа че тя е архитект по специалност. А ти имаш проблем, много сериозен проблем. Имаш отклонение и трябва да се лекуваш. :(

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 70f744f2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Охооо, тук се е заформило скандалче :)
Хайде и аз да се включа.
31, да ти обясня някой неща, които не са ти ясни. А и не само на теб.
В порно филмите НЯМА изнасилване.
Там всички изпълнители участват доброволно,
обикновено с голямо удоволствие и най-често срещу добро заплащане.
Като заплащането показва обществената значимост на тяхното искуство.
И в никакъв случай не е единствения начин да си изкарват хляба.
Виж интервюта с порно артистки. Повечето са против проституцията, от която биха печелили 10 пъти повече.

Те изпълняват РОЛЯ.
Ти изобщо имаш ли представа какво е секс!?
Сексът е роля.
И се играе не само в порнофилмите. Играе се и в живота.
Играе се роля на изнасилена/изнасилвач.
На някои жени и мъже това им харесва.
Което в НИКАКЪВ случай не означава, че биха правили секс без съгласието и против волята на някого.

32, как става така, че ТИ затъваш, защото някъде снемали филми и някой ги гледал? :)
И защо казваш затъваМЕ, от името на колко хора го казваш, те упълномощили ли са те да ги представляваш?
В арабския свят например порното е забранено. И какво, там изплуват ли?

36, да жените са удоволствие за мен :)
И аз за тях. Иначе защо биха го правили?
Това хрумвало ли ти е - че всеки мъж, който иска секс го прави с жена която също иска секс :)
Нима ти правиш секс без да го искаш? А защо го правиш?:)
Забелязал съм, че има жени които работят, готвят, перат И правят чудесен секс.
И има жени, които които работят, готвят, перат и НЕ правят чудесен секс.
Тоест, приличат си по всичко друго, освен по това как правят секс.
Защо ли е така? :)

34, почти всички хора пият алкохол.
И при някои се развива зависимост, а при други не.
Значи причината не е в алкохола, а в хората.
Дали не е така и при порното? :)
И ако мъжете масово се скапват заради порното, това на теб какво ти пречи?
Съчувствай им, вместо да се възмущаваш. Ти нали си имаш мъж, който не е такъв?
И една дребна корекция: Сексът е 105 процента в главата :)
Номера е да изкараш поне 30 процента извън главата си, за пред партньора.

Гледам порно от дете, ценител съм, познавач.
Гледам го просто за да сверя какво правя аз и какво правят хората на Изкуството.
И това по никакъв начин не ме е изхабило и изкривило, като човек.

А сега ви оставям да осмислите какво написах
и отивам да участвам в едно порно клипче.
А утре се подгответе по темата:
Снемате ли домашни порно клипчета?:)

Y D

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 227875a185
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Имам само една дума за теб 36 - СЕКТАА

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9a3f06b59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Аз не бих казал, че имам зависимост от порно. Преди всичко ми се прави секс, но понеже нямам партньор мастурбирам. Докато го правя предпочитам да си пусна порно за да има някакъв секс. Но ако имах партньорка нямаше въобще да се сетя за никакво порно.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f5904f19d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Здравейте, ок за мен няма проблем приятелят ми да гледа порно и аз съм гледала . Проблем е обаче когато той избере порното пред мен . Да чака да си тръгна и да го пусне или аз да спя в другата стая и той да го прави . И сз да седя на сухо 15 дена , пък той през ден два лъска да бъстуна. Това вече е проблем .

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 815ca06632
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Всичко е строго индивидуално, няма доказана зависимост към него, това е просто едно едностранчиво тълкуване. Пример давам с Ном. 36. Не е нормално да има подобни съдници, не и през този век. Това е някакъв вид патология, ще се присъединя към Номера 35 и 38.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a1a40b1252
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   46, съгласна съм! И съм в точно такава ситуация. Проблем е и да не ни се получава, защото каквото и да правя, не мога да го възбудя както тези в порното. Чувствам се нежелана. Друг е въпроса, че аз като седна да гледам порно, много трудно намирам нещо, което да ме възбуди, защото повечето неща са някакви разплакани от дълбоко гърло тийнчета, където актьорът е дърт чичко, или пък момичетата се държат напълно безчувствено и като глупави. Или такива, дето им се изцепват на лицата и ги наричат как ли не и те се правят, че им е хубаво. Не ме разбирайте погрешно - аз обичам приятелят ми да ми свършва на лицето или в устата, възбужда ме, но не го прави толкова унизително както на порно филмите. Освен това всички категории са направени за мъже, където акцент се поставя върху жената от клипа - какви properties има, как го върти и т. н. И повечето приключват когато той свърши. Иначе има и категория Female Friendly, демек за жени, но тя е просто за оправдание, защото там са ебати скучните клипове. Така се принудих да гледам лесбийско порно. Там наистина си доставят удоволствие и поне се правят, че свършват. И са доста изобретателни и с играчки и какво ли не. Другите категории са ми или отблъскващи или скучни. И наистина оставам с впечатлението, че порното се прави за мъжете. А те пък остават с доста грешни впечатления от порното, от което после ние си го отнасяме.

Като ви се ебе на поразия, не гледайте как го правят хората. Това е като да си гладен и да се кефиш през прозореца на ресторант на хората, които ядат по-хубави ястия от твоя боб вкъщи. И после като се прибереш още повече да ти се е отяло боб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker