Има ли жени с моя проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли жени с моя проблем
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 6484 пъти
Здравейте!
Реших да споделя с вас това, което ме терзае напоследък. С моя мъж сме вече 10 години заедно, от 4 години си имаме и прекрасно детенце. В началото с мъжа ми правихме секс почти всеки ден, първите години беше така. След това се разредиха дните, по 3,4 пъти в седмицата. След това забременях и се пазехме повече, но секса не липсваше. След като родих обаче, той просто не се сеща за мен. Един път в месеца я се сети, я не. Имам чувството, не може да живее и без това.
В допълнение да кажа, че нито съм дебела, нито съм грозна, знам, че ме обича, и аз си го обичам. Твърдо искам да кажа, че не ми изневерява, той е от малкото останали мъже, които смятат, че изневярата е гнусно нещо. Ще има и такива, които ще кажат-не бъди сигурна в него. Напротив, на 100 процента сигурна съм-не ми изневерява. Може би рутината си е казала думата при нас. Вярно, детето не е на градина, при нас си е, няма време за това. Но ми е доказвал, че когато ме иска, и детето да е в къщи, винаги намира начин да бъдем заедно.
Питах го какво се промени при нас, а той, типично по мъжки казва, че си въобразявам, няма такова нещо. А после казва, че е остарял вероятно, затова така се получават нещата. Но не е стар, на 37 е.
Не мога да бъда аз активната, не съм такава, може би това ми е грешката. Опитах няколко пъти, но той ми се сопна, че бил изморен, спяло му се и такива неща. Не ми липсва секса с него, не ми е приоритет, но ми е болно, че не ме желае вече като жена.
Изпадала ли е някоя от вас в такава ситуация и според вас нормално ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 3c3d2c9826
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не милa естествено, че не е нормaлно.
Ние при появaте нa децaтa бяхме стaнaли кaто нинджи- нa тъмно и тихо;))), но редовно.
Рутинaтa, нaвикът създaвaт едно " мързеливо", скучно ежедневие.
И зaщо дa не можеш дa бъдеш aктивнa? Опитaлa ли си, че знaеш кaк би се чувствaлa? Aз мисля, че ще ти хaресa дa прелъстявaш собственият си съпруг. Нещо кaто новa връзкa със стaрa любов.
Нямa дa те съветвaм кaк. Ти си го познaвaш нaй- добре.
Дa си aктивнa, не знaчи непременно дa го хвaнеш зa глезенa и зaмъкнеш в спaлнятa. Бъди секси, подaвaй му " стръв" тaкa, че той дa вярвa, че " ловувa". Нaли все товa пеят нaшите мъже - и действa.
Моят съпруг примерно " оцъкля" очи нa дългa, прозрaчнa блузa;)
Aко съм и с боси крaкa е тръгнaл пред мен, a понякогa и зaпочнaл, още преди дa се включa- товa обрaзно;)))
Знaеш му слaбостите, действaй!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a2c4eb1089
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето какво ще ти кажа. И моя ми играеше такива номера по едно време въпреки че имам страхотно тяло и да ти призная никак не съм зле в позите, правих му понякога 69 и той много се кефеше, започнах да сменям позите и това още повече го възбуди, но по едно време запомна да се прави на недостъпен, спяло му се, не мога сега, не ми е до това, зает съм. Изчаках 2 седмици долу горе да му дойде настроение, но така и не стана. След това за около 1 седмица се дистанцирах от него, излизах повече с приятелки, спортувах и се чувствах страхотно. Гарантиран ефект. След тази божествена седмица спокойствие, когато се прибрах вкъщи от пазар в четвъртък заварих листенца от рози по леглото ми, обръщам се а той стои гол и тръгва към мен. Вдигна ме и ме хвърли на леглото. Е такъв секс никога не сме правили. Най-божествения който можеш да си представиш, продължи около 10 мен но беше рай. Така че съветът ми към теб е, бъди силна и се дистанцирай от него, нека разбере че можеш без него и си живееш, гарантирам ти, изтрай 1 до максимум 2 седмици така и повече няма да имаш подобни проблеми. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84ac1c7938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "казва, че е остарял вероятно, затова така се получават нещата" Вероятно има здравословен проблем!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d76c5f133c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно слушам една моя позната. Нормално е сексът да намалее с времето. Просто сте свикнали твърде много един с друг. ИСтината е да го изненадаш. Направи му свирка, ей така, без подготовки разни. Опитвайте нови неща, това е истината!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мога момичета, не мога да проявя инициатива, по-стеснителна съм, пък и знам, че когато той не е на кеф, най-много да ме овика. А проблеми със здравето няма, виждам го сутрин, с т. н. сутрешна ерекция, когато сме заедно, винаги е готов, не му трябва време.
А колкото до дрехите, даже когато излизам от банята и се събличам и обличам пред него, все тая. Той спокойно си вечеря, казва ми лека нощ и отива да си ляга. Забравих да поясня, че ние не спим заедно откакто се е родило детето, аз спя с него в детската стая, което естествено не намирам за правилно, защото то все пак е на 5 години, но така се случиха нещата.
Дори по изключение, когато вечер отида замалко да се гушна при него, постояваме така 10-на минути и си лягаме пак отделно. Сякаш до него няма жена, ами.... Вече се амбицирах да отслабна, въпреки че не съм дебела-157см, 52 кг. Някой негови приятели къде прикрито, къде открито ме свалят, на майтап естествено. Даже го питат къде ме е намерил-оправна и красива.... уфффффф, за какво са ми хорските мнения, като моя мъж не ме забелязва....

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ae31b99772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-вероятно изневерява. И аз така бях на 100 процента сигурна в моя. С години се връзвах на подобни оправдания, каквито цитира авторката, докато накрая истината не изкочи съвсем случайно... Бях направо потресена. Не се връзвайте на подобни приказки момичета. Възможно е мъжът да не проявява инициатива за секс ако има някакви проблеми. Но щом вие проявявате иницативата и ви отблъскват - работата не е чиста. Действайте докато е време, а не като мен да разберете че с години са ви лъгали.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3bdefbb2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Рутината и скуката са се настанили. Никой не е виновен, това просто идва, рано или късно. Извънбрачна връзка освежава много нещата, но ти не си на тази вълна.
Поеми инициатива, нашепвай му разни палави закачки, пусни му ръка... :)
И ако нищо не се получи, значи е дошло време за сериозен разговор.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 85e1539e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ти спиш с детето, което вече е нa 5 год.? !? !? !? !
Лудa ли си? ! Извинявaй, не искaм дa съм острa, но.... лудa ли си? !
Естесвено, че мъжът ти тaкa ще се държи!
Ох, горе ти писaх под н1, но сегa след този ти коментaр....
Приеми го, моля те по " женски"- мaрш от стaятa нa детето!
И се върни при съпругът си, където ти е мястото.
Кaк искaш дa те приемa, след кaто ти си го изолирaлa кaто съпруг, пък и бaщa? !
A товa дете... нa 5 год... не е нормaлно, товa което прaвиш, пък и то трябвa дa си имa своятa сaмостоятелност.
Ох, оплетох се! Знaм сaмо, че трябвa дa пренaредиш семейните си приоритети и ценности по прaвилният нaчин.
Нaдявaм се довечерa мъжът ти дa те свaри в леглото си, всякa следвaщa вечер също....

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ca9e87549d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Рутина... ама не от връзката ви, а от това, че ти за него си вече майчето, а не мацката. Как може да спиш при 5 годишното си дете, и после защо не правите секс? !
Връщай се в леглото при мъжа си, докато още ти пази мястото! Секса сам ще дойде, когато си там. И няма не искам, не мога, овикват те. Ако си искаш семейството (подчертавам семейството, не сексуалния живот), няма оправдания!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 905eda50cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този път получаваш съвет от мъж. Моето мнение е, че тази работа с отделното спане е ненужна, да не кажа вредна. Ние вика сме се дистанцирали.. ми как няма като си заспива сам... Другото нещо, което смятам, че бъркаш е това с "активността". Никои не може да ти помогне ако не си готова да си завоюваш члена. Ти си жена! Точно и единствено ти си решението на проблеми от рода на "Уморен съм", "Не съм на кеф", просто трябва да си настоятелна. Не знам какъв е този идиотски инстинкт при нас мъжете често да бягаме от лекарството за болката ни, но пък блажени са тези които имат настоятелни лекарки не мислиш ли?
S. A. D.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: acbd8b972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз съм така, споко. И даже мисля, че е нормално и много често се случва, по-често отколкото си признаваме даже. Аз например пред приятелки и колежки се изкарвам едва ли не като нон стоп разпорвана от секс, но истината е друга. Не мога да го кажа на глас пред никой от познатите си, но е факт и ти го казвам тука. Много сме така, но до тук в темата май са ти отговаряли само от "другите", за да те сдухат още повече (не нарочно, разбира се). Но съвет не знам какъв да ти дам, затова ти казвам само, че не си сама :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2edef5d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Рутина, нещо му липсва...
Не знам как е при вас, но при мен ако няма никаква инициатива в партньорката рано или късно се получава като при вас...
Не мога да ви разбера вас жените какво ви пречи да си кажете, че искате секс??? Просто и ясно му кажи "искам секс" и точка!
Също така има вероятност нещо да го дразни дали защото не работиш (не разбрах ходиш ли на работа? ... ) дали защото не му готвиш каквото му се яде или пък просто нещо си го дразни, но и той няма смелостта да ти каже.
Аз предпочитам всичко да се казва, а не да се чака другия да се сети и после защо не се разбираме...
Успех и моя съвет е да отидете някъде за почивните дни, примерно разходка сред природата... и така от дума на дума да си поговорите, да споделите на кой какво му харесва, тежи и т. н.
Надявам се да съм помогнал, очакваме резултат...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9df04a600c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има и мъже със същия проблем. Разликата при нас е само, че сексът спря когато тя се върна на работа. Умората си каза думата. Много рядко да се случи така, че да сме интимни повече от три пъти месечно. Основното оправдание при нас е ВРЕМЕТО. Все няма време, сутрин бърза за работа, вечер в повечето случаи заспива преди детето, а при малкото случаи когато аз заспя не пропуска да каже- АКО НЕ БЕШЕ ЗАСПАЛ. Не пропускам възможността да и направя комплимент, а когато се разхожда след баня по халат или хавлия винаги оставям всичко с което се занимавам и и обръщам особено внимание. Искам да я накарам да се чувства винаги желана и обичана. Какво да правя като много си я обичам.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c054a584c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Н13;) Продължaвaй дa си я обичaш много, но не позволявaй дa спи при детето. Не нaпрaзно се кaзвa- семейно ложе/ спaлня....
Не позволявaййййв смисъл , не дa я " издърпaш" от тaм, a дa и покaжеш, че ти липсвa в спaлнятa, ...където и е мястото;)))

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 91e35e60b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съветвам Ви да бъдете повече женственна, нежна, активна в интимния живот - без да се разграничавате. Бъдете търпелива и упорита но без да му досаждате.
Няма начин да не Ви отговори. Желая Ви щастлив семеен живот.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря Ви мили хора за съветите и затова, че проявявате разбиране.
Не знам, писах, че не съм инициативна, даже съм притеснителна доста, което не значи, че съм пълно дърво в леглото.
Притеснявам се, че той все ще ми отказва и ще си помисли, че мисля само за това, а не искам да си мисли така. Даже самия секс не ми липсва, а нежността му.
А детето... наистина не е правилно. И какво казвате, ако спим в една спалня с мъжа ми, и сексът ще си дойде от само себе си....

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 99d8a316d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте! Не съм омъжена но бях сгодена- 1 година.

Искам аз да попитам кой те накара жено да се отделиш от мъжа си?
Възможните причини са-
1. При раждането си се разширила много както е нормално но на него не му доставя удоволствие. понеже съм завършила антомия и знам със сигурност а и съм чела по такива анонимни форуми как мъжете иптат защо жена им е станала кофа.
започвай веднага упражнения на Кегел или някой си там за свиване и утесняване на вагината. Всяка сутрин като пишкаш свивай мускулитуе и се опитай да спреш урината. Както те се свиват, така и вагиналните. Това всеки ден оп 20 минути упражнения докато си в леглото.

2. Ти си го пренебрегнала като си спала в детската стая, от раждането на детето не си му обръщала внимание, някои майки правят така. той ти е много ядосан и те наказва.
трябва да му се извиниш като му кажеш че си разбрала какво си му причинила. Да му обръщаш повече внимание.

3. да спи с друга поради причина номер 2.
Тук вече не мога да ти помогна! Успех и се надявам да е 1-вата причина!
MM

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не, не съм се разширила, дори напротив. Той казва, че въпреки че съм родила, съм станала още по-тясна. Така че това въобще не е причина... до номер 17

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2edef5d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От N12
Странна работа...
Само не мога да разбера какво толкова те е срам, та това е твоя мъж? !
Имал съм подобни проблеми и аз, но след като реших, че трябва да си кажа какво не ми харесва (всъщност и на мен ми беше доста трудно докато се реша) нещата се нормализираха и сега съм много доволен, все едно връзката ни започна отначало. При мен беше следното, нещо не ми харесваше, нямаше инициатива в приятелката ми даже ми беше скучна на моменти. Дълго време се чудих как и дали да и споделя и накрая се решех. За мое голямо учудване тя реагира супер нормално и след време си казах "какво толкова та това е моята приятелка и тя е човек като мен". Та от този момент започнах да и казвам и много други неща, визирам това, че след известен период нали първоначалната еуфория преминава и все повече започваме да виждаме недостатъците на половинката та така и аз...
Хора говорете повече, казвайте си каквото не ви харесва!
И един съвет, вечер си слагай някой хубав парфюм, но да не е много натрапчив само колкото да се усеща. При мен работи, като надуша парфюма и започвам да си мисля за розови неща :)...
Успех и чакаме развръзката вече!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2edef5d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От N12
Странна работа...
Само не мога да разбера какво толкова те е срам, та това е твоя мъж?!
Имал съм подобни проблеми и аз, но след като реших, че трябва да си кажа какво не ми харесва (всъщност и на мен ми беше доста трудно докато се реша) нещата се нормализираха и сега съм много доволен, все едно връзката ни започна отначало. При мен беше следното, нещо не ми харесваше, нямаше инициатива в приятелката ми даже ми беше скучна на моменти. Дълго време се чудих как и дали да и споделя и накрая се решех. За мое голямо учудване тя реагира супер нормално и след време си казах "какво толкова та това е моята приятелка и тя е човек като мен". Та от този момент започнах да и казвам и много други неща, визирам това, че след известен период нали първоначалната еуфория преминава и все повече започваме да виждаме недостатъците на половинката та така и аз...
Хора говорете повече, казвайте си каквото не ви харесва!
И един съвет, вечер си слагай някой хубав парфюм, но да не е много натрапчив само колкото да се усеща. При мен работи, като надуша парфюма и започвам да си мисля за розови неща :)...
Успех и чакаме развръзката вече!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Парфюма само ще го изгони.... не обича парфюми, заболявала го главата.... А относно това да си кажем ясно какво искаме и харесваме или не, си абсолютно прав, но аз не мога, направо си ме е срам, защото той е прекалено сериозен и ще си помисли, че само за това си мисля. Ето, вече цяла седмица детето е на градина, а ние се връщаме от работа към 2 часа следобед. И пак нищо, а сме сами. Оплаква се, че е уморен, че го болят краката, обръща се и заспива. После яде, пуска тв, гледа и така.... Просто вече не му се прави секс и това си е...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: ae31b99772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От №6
Писах, че смятам, че мъжът ти ти изневерява. Виждам, че това ти изглежда невъзможно, затова ще бъда по-подробна. Не съм пуснала коментара просто така – за да си излея емоциите. Изненадах се, защото това, което прочетох, удивително много прилича на това, което се случи с мен. Даже и оправданията му бяха същите – че остарявал вече и подобни. Само се смееше, като му предлагах да посети лекар... И аз си мислех за рутина, за други проблеми. Само за информация ще споделя тук и още нещо интересно. Мъжът ми беше голям любител на парфюмите. Но в един момент напълно спря да ползва и моите не му харесваха! Не съм го питала, но си мисля, че не е ползвал парфюм (вероятно и любовницата също, щото и тя е семейна) за да не ги хванем по миризмата. Абе изобщо – хората в такава ситуация се прикриват много майсторски.
Прочетох, че сексуалният ви живот е бил много активен в началото. Освен това вие двамата сте много по-млади от мен и съпруга ми (моят е на 45 г. ) Затова мисля, че имаш големи основания да подозираш изневяра. И аз бях 100 процента сигурна в моя съпруг, а като разбрах какви ги е вършил, просто не можах да повярвам, че става дума за същия човек. Упреквах се и горчиво съжалявах, че не съм се досетила по-навреме и не предприех нещо. Връзката му е продължила няколко години и от сексуално увлечение е преминала в силна любов (това е по думите на моя мъж. ) Сега нещата при нас са вероятно непоправими... Та затова си пускам тук моята история – ясно е, че поведението на мъжа ти не е нормално. От разказа ти се вижда, че промяната в него е много голяма. Вижда се, че си пробвала всичко. Не са основателни според мен упреците на някои хора тук. Аз по принцип съм инициативна в секса, но също бих се сдухала ако ме отблъснат 2-3 пъти. Освен това, ако един мъж желае да е с жена си, едва ли би я оставил да спи при детето. Пък и това, че спи при детето не би го спряло.
Та да обобщя – смятам, че не е възможно проблемът да е в теб, в работата му или в умората. Трябва да се изключат и някакви болести (например заболяванията на щитовидната жлеза намаляват либидото, сигурно има и други такива). Ако всичко здравословно е в норма то се огледай за признаци за друга жена – може да не му се налага да отсъства от къщи, ако другата работи с него. Но виж дали не си е променил вкусовете (към музика, парфюми, както казах). Дали не виси много на компютъра и дали има пароли навсякъде (моят беше така). Дали не мъкне навсякъде телефона със себе си и дали не си крие разпечатките от телефонните сметки. Ей, то от мен ще стане цял детектив...
Дано всичко в семейството ти бъде наред и да намериш изход от ситуацията!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2c2b4fb767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, не е нормално това. Или намира секс другаде или се скъсва от чекии и порно. Порно зависимостта се отразява много зле на мъжете -порното е лесно удоволствие - все едно всеки път е с различна жена, хубава и разкрепостена, която няма нужда да гали, задоволява и води до оргазъм. Е как нормална жена да се конкурира с това?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e083ec64ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ти все едно си женена за жена. Моя мъж вече няма търпение да родя, за да правим секс. И аз това чакам. Но мога да ти кажа, тъй като той не иска да правим секс докато съм бременна, страх го е да не стане нещо с бебето, винаги преди сън и след събуждане получава свирка. И му обичам доволната физиономия.
Също намирам спането поотделно за страхотна грешка.Поправи я.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: ab0a46a233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Има жени с твоя проблем, разбира се. Има и мъже с твоя проблем. Пример за такъв мъж съм аз. Заедно сме от 12 години, от 3 семейство, имаме и дете. Същото като при теб се случва и с мен. Правя секс веднъж месечно и той не е нещо особено, а само като знам как беше преди 5 години. Много се ядосвах в началото, избухвах дори, но с времето свикнах. Гадно е, но това е положението. Моя извод е, че е почти невъзможно двама души да проявяват еднаква сексуалност в продължение на години и като има различия, има и недоволни, в случая аз, ти и още куп други хора. Половинките ни обаче, са си доволни, на тях секса им е достатъчен и даже не разбират какво им говорим. Понякога ти идва да отидеш някъде и да правиш секс с първия срещнат и подходящ, но това минава след няколко минути и пак се успокояваш. Започваш да търсиш проблем в себе си, но не откриваш. Накрая просто ще заключиш, че сте различни и в това отношение, но се обичате и трябва да направиш компромис. Аз правя, но до кога?
SIR

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ето, сега се прибрах от работа, той ме видя, и се обърна и каза Лека Нощ, защото е уморен от работа. Разбирам го. Ето, сега ще вляза в банята, и като изляза, все същото. Виждам как другите мъже ме оглеждат, по ексцентрична съм, с дълга къдрава червена коса, слаба, хубави устни... казвам това не за да се хваля, а защото интерес, макар и с поглед, проявяват други мъже към мен, а моя-не.
Интернет не ползва, не може да работи с компютър, не желае, а телефона си не крие изобщо. Има колежки, но те са доста по-възрастни от него. Знам, че навремето е имал много обожателки, но сега, а и според думите на близки и приятели, доста се е променил и е силно привързан към семейството си, което е факт.
Вече не ме и прегръща, целува, не обичал така, а преди обичаше. Било му много топло, като съм се гушвала до него. А ако реша да го целува, ме целува набързо и по детски... като го питам защо, казва, че имал счупен зъб!!! и му било неприятно така, или такива от сорта.
В заключение ще кажа, че много пуши, не знам дали е възможно това да е причината. Преди, като се почерпеше някъде с приятели, или ако не сме се виждали дълго време, нямаше търпение да си легнем, а сега хич не се сеща...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До номер 25, наистина е така, винаги търсиш проблема в себе си и се изкарваш черната овца. Обаче специално в твоя-моя случай не мисля че имаме вина. Но за мъж да не иска секс, не мисля че е нормално. Като си представя какво беше в началото- като се върнеше от работа, първата му работа беше да си легнем. Даже си мислих, че само за това ме използва. Но същевременно е добър, грижи се за мен и детето, винаги сме на първо място за него. От друга страна с годините стана по-нервен, избухлив, даже един път избухна ужасно, почна да мята чаши, вилици, само защото съм отишла до него и съм го гушнала. Отговора-как не съм разбрала, че лятото едва живее, ужасно му е горещо, а аз съм ву се натискала... после женската логика не била нормална...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: b5eff4376f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   абе авторке, извинявай, ама като чета собствените ти коментари след поста... малко проста женица ми се струваш.
след 10 години те е срам от мъжа ти? спиш при 5 годишното си дете? всеки ден пишеш какво ново ти е казал или как е рагирал на еди какво си, очакваш да седим и обсъждаме и анализираме всяка негова постъпка или дума оттук нататък ли?? хората ти казаха. какви по-различни съвети искаш?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ae31b99772
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз съм страдала от повишена функция на щитовидната жлеза и едни от симптомите ми бяха понижено либидо, беше ми все горещо и бях страшно нервна. Просто не приличах на себе си. От тази болест макар и по-рядко боледуват и мъжете.
Пускам линк
http://www.puls.bg/health/hot-news/news_14531.html

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6ef4013d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До авторката от SIR: грижовен мъж и мъж с изявена сексуалност са две коренно различни неща и не са взаимно изключващи се. Разбирам желанието ти да споделяш проблема, който и мен изяжда от вътре, с надеждата, че може от някъде да почерпиш вдъхновение и да промениш сексуалното поведение на половинката си или поне да се успокоиш ако разбереш, че не си само ти в това положение, но сме адски неразбрани от хората, които не са попадали в тази ситуация. Както казва, колегата по горе, ти изглеждаш проста женица, на мен ми казват, че не съм добре и само за това съм мислел, а целия проблем идва от занижената сексуалност в нашите партньори и съответно чувството за неудовлетвореност у нас. Много пъти повтарям на съпругата ми, че липсата на секс влияе негативно върху всеки един аспект от ежедневието ми, но пак смях в залата. Не знам ти как се справяш, аз просто сменям сексуалната си ориентация, превръщам се в автосексуален.
SIR

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 29 дни
hash: f477d64070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Има много жени с твоя проблем, защото 100 % от мъжете изневеряват

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 2dae38b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   SIR, наистина може да изглеждам проста женица за някой хора, но истината е, че когато те пренебрегват като жена/мъж, цялото ти самочувствие спада на 0. Мислиш че си тъп, смотан, грозен, и т.н., което всъщност не е така, казват го странични хора. И да, наистина съм писала тук, само за да разбера дали наистина има жени с подобен на моя проблем. А това, че ме наричат проста женица, изобщо не ме вълнува, колкото хора, толкова и мнения, живеем все пак в демокрация, нали така, свободно е словото...
А до този, който е писал как може да ме е срам от мъжа ми- не, не е срам. Просто съм по стеснителна. А и него/нея няколко
пъти да го/я отсвирят така като нас, надали ще се чувства така уверен/а и надали ще пише такива коментари.
Пак казвам, че не сексът за мен е толкова важен, колкото близостта, допира до любимия човек, ако и само да се гушнем, за мен ще е пълно щастие...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker