Сексуални неуспехи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуални неуспехи
преди: 10 години, 5 дни, прочетена 5776 пъти
Аз съм на 23 години, а съм изпитвала едва няколко пъти огразъм с мъж! Имала съм 7 партниора единствено с първия ми изпитах хубавото чувство. Отначало се чудех какво толкова им харесва на всички секса, но когато една вечер изпитах най-страхотното чувство.. си отговорих на въпроса. Всеки път като си помисля за тази вечер и се възбуждам ужасно. Проблема ми е там, че ми трябва повече време. Много често тъкмо усещам, че съм близо до края и мъжа свършва и се чувствам някак си пренебрегната. Мъже много бързате! Някои жени се нуждаят от повече ласки. Вие не разбирате ли, че колкото повече давате толкова повече ще вземете. Може да се възбуждам по-бавно, но като се възбудя ставам като дивак. Не ми ли дадат ласките и вниманието и аз няма да се раздам до край. Толкова много неща искам да опитам. Такива мръсни мисли ми минават всеки ден, а немога да намеря подходящ партниорда ги осъществим заедно. Направо ме е яд.

Един бивш колега ми взе акъла. Той беше толкова готин. Изглеждаше самоуверен. Също беше много красив. Сваляхме се доста време и толкова се бях зарибила по него, че само си мислех ще правим якия секс а то какво се случи?? Въпросната вечер.. говорим си ала бала... по принцип съм мълчалива, не се правя на някоя си... и той ме сграбчи и ме сложи в скута му. Направо полудях. Започнах да го целувам страстно като ми паднаха всички задръжки... съблякох блузата си, после сутиена а той заби! Стой и ме гледа като теле в зеле. Смути се нещо стана изнервен. Гледаше изплашено. Всеедно не очакваше да направя каквото и да е било. Аз се направих, че не го забелязвам и продължих да го целувам да се отпусне. Усещах колко е притеснен едвам преглъщаше... натискахме се известно време и аз започнах да събличам дънките му а той още повече се смути. И вече не се стърпях и го попитах какъв е проблема а той стоеше и ме гледаше с едни ококорени очи и дума не обелваше. продължих да го събличам и разбрах.. не беше надървен явно от притеснение. Питах го пак има ли проблем не помня даже какво каза нещо май измрънка. Опита се да го вдигне чак му се молеше... видях че няма да стане и му казах, че няма проблем спираме няма да го мъча той се изпоти 100 пъти от притеснение. То мен и желанието ми мина. Толкова бях надъхана, възбудена а какво се получи. После ми сподели, че имал проблеми някакви си, че ми се извинявал. Щял да ми се реваншира... Реших да му дам втори опит исках да видя онзи уверен и секси мъж с леглото! Той беше там, но се страхуваше да се покаже. Втория път беше по-добре, но пак се притесняваше и ми убиваше желанието и възбудата.
После пак му спадна и реши да вземе виагра. Купи си, но ефекта пак не беше голям. Спрях да контактувам с него не се получаваше. Той не спря да ми звъни чак се изнервях. Постоянно смс и звънене. Неисках да му казвам какво ми е мнението и не отговарях на обажданията а той не се отказа сигурно месец постоянно. ИСкал да ми покаже, нямал проблеми вече щяло да мине добре ала бала... е как да искам като вече ми се уби желанието????

Другия "жребец" се мислеше за заек. Секса за него беше вкарай изкавай съсредоточен само върху това със скорост на заек! Ужасно просто!

Другия също беше много притеснен. Кво им става на тия мъже? Уж много самоуверени свалят те а незнаят как да задоволят една жена? ! Ебаси! Този беше много надарен като видях и очите ми изкочиха. Бях спала само с нормални или малки. Този беше огромен. Няколко пъти правихме секс единия беше много добре, но пак имаше притеснение... бяхме на хотел климатика наистина нещо не работеше както трябва и беше хладно ама чак да не ти става?
На моменти се замислям на мен ли ми има нещо??
Или мъжете са се сдухали. Искам някои да ме сграбчи да ме целува навсякъде да ме докосвва нежно а може и не толкова нежно.. страст да има!! Ей това е най-важното няма ли страст няма нищо!

Сега да не си помислете, че съм някое плашило, че им пада. Напротив с риск да ви прозвучи нескромно ще кажа, че съм красива и даже и жените ми правят комплименти. Ревнуват приятелите си от мен. Имам хубаво тяло спортувам редовно и се грижа за себе си, .. А защо все на мен ми се падат такива мъже? ЗАЩо?? >>
Къде си ти мой любовнико с който ще се потим много.... Много ли искаме ние жените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 дни
hash: 4dae6927a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук съм и те очаквам, само трябва да ме намериш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 83aa89fc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, на студено и с кран не могат да ти го вдигнат.
Като мъж, преживял всякакви глупости, ще споделя личното ми усещане, че женската ултра-разкрепостеност при първа среща е стресираща - да не кажа обезоръжаваща :))
Имал съм такъв случай. Ако честно трябва да опиша първото чувство, което изпитах - уплаших се :)) Може смешно да звучи, но е факт - задейства се чист инстинкт за самосъхранение.
А, бе има и такива мъже - готини на пръв поглед, маниери, страхотни обноски, владеят разговора, направо се държат като сексуален танк, само дето не гърмят от първия път, като им дръпнеш спусъка :))
Хайде със здраве и успех в търсенето!

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: a3c195e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хaхaх, рaзбирaм те ;)))
С един ей тaкъв " Мaчо" кaто се нaгрaбихме( след поне 10 мин. оняснения кaк ще ме " скъсa"), потрошихме половинaтa му зaведение от въртели, скaчaне от мaсa нa мaсa, столове... и нaкрaя нищо!!!
Бил му спaднaл от превъзбудa, предстaви си! 3 поредни опитa- нещо- нищо!
Нa 4- ят бях кaто " мaмa": че го гaлих, че му нaшепвaх нежно, че не смеех много дa мърдaм, дa не го стреснa горкият.... оооох, получи се.
Но aз вече не искaх и дa чуя зa него! Искaм мъж, не коконa!
Е, нaмери се нaкрaя. Н 21 в листaтa! ;)))))
Сaмо трябвa дa го погледнa в стил " искaм и то сегa"! Нямa нуждa от подкaнвaне, чесaне нa его и глупости. Нaдявaм се дa е последният!
Не сaмо в сексa, във всичко е решителен, със сaмочувствие и aмбиции! Никогa не ми е кaзвaл дежурните" ще те скъсaм", " ще те изцедя" и тем подобни.
Просто го прaви! Ето, сaмо кaто си мисля зa него и се възбуждaм.
" Куче дето лaе, не хaпе"!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 04b901b695
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си ли се замисляла, че проблемът е в теб

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 7880c03346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Честно да ти кажа (без да те обиждам) мисля, че и на тебе ти има нещо. Нещо в начина, по който пишеш не ми харесва, дори не мога да определя какво точно. Сякаш си груб малко или де да знам... Мъжете ги оглеждаш май само като инструменти, които трябва да те задоволят. Не си ли имала някакви чувства, не си ли била влюбена? Според мен първо трябва да има някакво интелектуално привличане и тогава всичко се случва някакси по-естествено. От първия секс с някого няма как да си осъществиш всичките фантазии и може би мъжете точно от това се плашат (че подивяваш). За мен на първо време фантазиите се свеждат до самия човек - да правя секс точно с него, а после всичко останало си идва по реда. Нормално е на някой понякога да не му стане, не е болка за умиране - не всички хора си пасват в леглото.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 дни
hash: d516a0e64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз имам няколко познати дето са много красиви, но колко са красиви само аз знам...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: c999b0c189
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   смешна си ако една жена не може да си вземе това което иска то никой не може да и го даде. Продължавай да търсиш и да се надяваш докато не се научиш, че нещата не опират до искане, а до даване, ама за да получиш трябва да дадеш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 08ea2a6a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чакай бе авторке... по спокойно... защо си мислиш че ще си харесвана и желана от всички мъже и един вид те трябва да са длъжни да го вдигат винаги за теб.... ми може и да искат просто да те изчукат.... без да влагат, та дори и страст да е... явно толкова познаваш мъжката психика...!

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: e53efab915
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

11.   Просто не ценят каква страхотна жена си жалко че не можем да се запознаем тук. :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 2c92252f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Историята малко не ми звучи като реална, но все пак ще си кажа мнението. Това с притеснението при първия секс е повече от нормално, при мен лично е почти невъзможно надървянето при първия път, освен ако жената не е наистина много голяма майсторка. А майсторлъка няма нищо общо с външния вид, а по-скоро с това доколко на жената й идва отвътре да прави нещата, и дали ще успее да ти напипа точните места по тялото, които да те надървят. Трябва си време и опознаване, за да се поотпуснете, за да се поопознаете, за да разберете горе-долу какво ви харесва и на двамата, за да наблегнете на него и така.
Ако очакваш първия път да е блестящ 99% ще останеш разочарована - почти винаги е провал и за двете страни. А ако се случи да ти хареса много или ще е чиста случайност, или пък ще да е наистина много добър партньорът ти, или може би просто си срещнала твоята сексуална половинка, но някой от тези варианти ще ти се случи сигурно веднъж на поне 10 опита.
Мен ако питаш опитай да търсиш по-сериозни отношения с някой, защото с течение на времето се подобрява и сексуалният живот. Удоволствието, което може да изпиташ с мъж, който познава перфектно тялото ти и знае какво обичаш не може да се сравни с това, което може да ти достави друг мъж, който те познава буквално от вчера.
Пиши ако искаш как ти се е развила историята, аз ще следя темата с интерес, макар че имам съмнения дали наистина това е реалност. Успех от мен!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 28da7185c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Младеж се обяснява в любов:
-За теб бих прекосил реки, горящи сгради. Бих се бил с мечка. И всичко това само и само да видя сладката ти усмивка!
- О, колко си мил, хайде ела до нас.
- Хайде утре, че сега вали?

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: 64ca7fe378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ела при мен да те укротя :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: 28da7185c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   3, сигурно е много ентелегентен твоя N21 в листата... :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: 5c83e5a15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   мъжът е силен, експлозивен и бърз не само в секса а във всеки аспект от физиката си, разбира се трябва да се стреми да укротява страстите, напиращи под форма на семенна течност, но пък и жената трябва да се концентрира за да хване момента или да намери решение сама за себе си как да се вмести във времето за да бъде удовлетворена

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: 9c3c7e86b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Подозирам, че досега си попадала на мъже без особен опит, просто защото партньорите ти са по-млади. На един етап пък човек започва да се възбужда без проблем и издържа до степен, която му пречи да свършва, поне при мен е така. Та така, че споко, ще си намериш майстора:)
М, 36

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 985aa82da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Мен пък ме накефи написаното :) Авторке, мъжете изглежда са по-чувствителни и раними, отколкото ни показват. И аз имах един-беше ми колега, в последствие и началник. Сваляше ме година поне. Накрая отидохме на хотел. Преди това той се представяше за мачо, за супер-сексуален и т. н и познай какво-не му стана. Ужас, щях да падна. Бива ли толкова приказки да ми наприказва и накрая да не може да го вдигне. Причината според него била, че съм държала да бъде с презерватив, а той не бил свикнал. Абе... направихме го накрая криво-ляво, ама ебаси измъчента история. На него му беше кофти и накрая дори не ме изпрати. Аз от своя страна побеснях и се ядосах на себе си, че съм му вързала. Абе, мани, някои за нищо не стават. Мъже са само на приказки, а елементарни маниери нямат. Пишката, че не става е друг въпрос. На кривата ракета нали знаеш, все космосът е виновен :)))

 
  ...
преди: 10 години, 3 часа
hash: f1d85e5846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката: хаххаха номер 23 значи ме разбираш перфектно!
Това ме дразни, че се правят а всъщност нищо... Поне си мълчи.. аз така очаквам нещо и после не получавам нищо.
А за тези мъже където са писали, че сигурно аз не съм добре нека си представят обратното. Как някоя мацка ги сваля и им демонстрира, че е дива в леглото и имате големи очаквания и накрая седи като дърво и те гледа като тръба???

И НЕ, не гледам на мъжете само като инструмент. Казвам, че е имало привличане и свалки и тръпка, а по време на секса всичко се е изпарило от притесненията и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 1 час
hash: a63222f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Момичета, виждам че сте склонни да обвинявате мъжете, че не винаги им става, особено първите пъти, но смея да твърдя, че сте прекалено жестоки. Пак казвам, основно това може да се получи при по-млади и неопитни момчета, а също така и на по-зрели, но притеснителни мъже, какво странно има в това? Та сексът е в главата! Ако притеснението взема връх за какъв секс можем да говорим? ! При жените, ако се притеснят може да се стегнат, да изпитат болка, но тези симптоми далеч по-лесно може да се прикрият и отстранят с малко повечко лубрикант, а мъжът какво да направи?
Да, има мъже с по-сериозни психически травми или дори физиологични такива, за тях си трябва медицинска помощ. На останалите по-притеснителни мъже им пожелавам да имат по-търпеливи и грижовни партньорки, които да имат щастието да разгърнат истинската им сексуалност.
И така, мили дами, ако не ви се занимава с притеснителни мъже в леглото, просто следвайте старата максима, че куче, което лае, не хапе, или с други думи, истински сексуалните мъже не се хвалят със сексуални подвизи и не парадират с мачовщина, те нямат нужда от това, за да си повдигат самочувствието и да са на ниво:)
М, 36

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9a47e3d1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Има такива жени - ДА. Аз съм една от тях. Уморих се от съблазняване, уморих се да го чакам... общо взето втора година се мъчим с тази работа. По - скоро аз. За мен секс един път седмично е ужас. 2-3 ОК, но веднъж - не. За него явно нещата са ОК.
При моя промяната беше много рязка. От веднъж дневно минахме на веднъж седмично или на 10 дни. Мога точен месец да кажа /т. е. кога видях тази промяна/.
Уморен, преял, пил, не къпан, зает...
Теглих му една майна на оправданията и толкова. Спрях да съблазнявам, гледам си моя живот.
Ако той сам не пожелае да е активен, аз и на челна стойка да му застана все същото.
Все още съм мацка, та смятам, че все ще му дойде музата :)
Ето днес минах покрай двама непознати и получих:
Направи място на дамата да мине!
и аз гърба си чух Ауууу.
Това ми стига, за да снам, че съм достатъчно секси за непознат. Какво остава за мъжа ми? Та той познава палавницата си... може би просто му трябва време, за да се дистанцира и после да се завърне, за нови подвизи.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9c3c7e86b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26, вероятно си много привлекателна жена, не бих оспорвал това, просто мъжът ти малко се е пренаситил на прелестите ти, подобно отчуждение е типично при всички мъжки индивиди, при всички животински видове. Правени са опити с плъхове, при които се доказва безспорно това. Един мъжки плъх е оставен с един женски - прави секс до пълно изтощение, след това женският плъх е сменен, мъжкият отново прави секс до пълно изтощение и така многократно, но все с нови женски плъхове. Как презарежда "батерийте" не е ясно:) Затова ти препоръчвам да бъдеш различна, разнообразна, мъжа да гледа на теб като на нов сексуален обект:) Това са азбучни истини, не откривам топлата вода и общо взето са еволюционно предопределени. Успех с любимия:)
М, 36

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 871b496ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   23, ако искаш да знаеш, презерватива наистина снижава удоволствието от секса поне с 50% при някои мъжете, на мен също ми е много трудно да го държа "изправен" през цялото време с презерватив, а за свършване от секс и дума не може да става. Това не означава на 1-ва среща да се прави секс без презерватив разбира се, далеч съм от тази мисъл, но просто от един опит с въпросния мъж не може да си правиш заключения за сексуалните му възможности като цяло. Да не говорим, че може да е мастурбирал или правил секс предишния ден примерно, което допълнително да му е създало проблеми с "вдигането".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4cacff1899
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Както Вие жените не изпитвате оргазъм с всеки, така и ние мъжете явно не го вдигаме от всяка. Не ти ли се вдига само при мисълта за нея, няма да стане хубав секс. В секса само мъжът е активният, трябва да има изненада, траябва ти да си водещият. Не може да чакаш жената да ти скача, не може да вървиш след събитията.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4d584f1994
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Да не прозвучи като хвалба, но моят приятел си става само от по перверзен поглед камо ли докосване. Според мен всичко е до главата и как ще възприемеш ситуацията, авторке просто попадаш на мъже които се плашат от по дейни от тях.
От едно скромно момченце

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8047a618bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Мъж съм и съм имал проблем с вдигането именно от това, че жената изгаси лампите, зави се и без свирки!! Е то по-добре чекия да си бях ударил. Ако една жена е дърво в секса или хладна това значително може да повлияе на ерекцията, понякога пък просто първия път е малко по-стресиращ или при обарването преди това мъжът може да се е превъзбудил, както казаха от единия път не можете да правите заключения за даден мъж и на най-добрите любовници може да им се случи засечка!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e557a94885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мангалите никога не се притесняват! Отивай при тях. Нали търсиш само секс на 100 процента, там ще го намериш!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2fd85e39c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Продължавай в същия дух, когато вече си имала 20 партньора, едва ли ще си в състояние да изпиташ оргазъм.
Сексът не е само физическо и емоционално преживяване. Той е свързване на две същности. Когато си давала част от себе си на толкова много мъже, как ще успееш да изпиташ оргазъм в секса?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5112c969ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Който търси - намира! Смело напред и успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker