Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за съвет
преди: 10 години, 19 дни, прочетена 2700 пъти
Имам приятел с който живеем от 3 лета. Не иска децата ми не може да прави секс тъй като е спиртомер. Има самочувствие за себе си, и то мн. голямо, не ме уважава не ме цени. Пет минути сме добре, и на шестата не сме. Ходи си у тях напред назад. Ако с мен е две седмици 1 месец си е у тях. Не съм финансово зависима от него. Не го интересува дали имаш пари или не. Саможив гледа само за себе си. Класически мързел мързи го, ако толкова го боли няма да е жив. Иска само аз да работя готвя пера чистя. Лежи като рязан турчин, и като се събуди започва да си пие питието. Кажете ми моля ви какви мерки да взема за да не се срещаме и виждаме. Не мога да го гледам. Мн. е безобразен, нагъл неблагодарен и омразен. Помогнете ми как да изчезне от живота ми завинаги комплексара. Алкохола му е атрофирал всичко, но е горделив и със самочувствие. Кажете ми какво да правя с тоя негодник?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 18 дни
hash: a26e431643
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми напусни го. Какво толкова има за чудене.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 95c216e09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери адвокат и връзки в полицията подай жалба и направо да му забранят да се доближи до теб или децата ти, бъди силна и не се огъвай пред заплахите му или молбите, покажи му че, пътищата ви се разминават за винаги.
А като е толкова боклук защо го избра, не можа ли да чакащ още малко да намираш по точен мъж!!

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 3abeca6786
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това не е реално!!! Смени си бравата, веднага!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 18 дни
hash: 9a78b1c28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам защо не го разкарате?

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: b0749d1778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напускаш го? !

 
  ...


...
преди: 10 години, 18 дни
hash: be542d8873
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ми биеш му шута! Казваш му го в прав текст: КРАЙ! Не те искам в живота си повече! И най-добре си смени телефона за да няма звънене през половин час, че има и такива мъже, не могат да приемат, че това е края. И от там нататък направо го избягвай за да няма сцени.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 18 дни
hash: 14b72d08f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, как какво? ! Че ти си си наясно - вън от живота ти! От какъв зор ще се държи с теб по такъв начин? ! Защо му го позволяваш? Действително, той не иска нищо от теб, освен да му слугуваш, а ти нямаш дори тази потребност от него. Всеки може да те упреква и наранява - за това не е необходимо да се появи "Мистър Лентяй", за да го направи. Просто прекрати всякакви взаимоотношения с него и всеки по пътя си. Какво те спира?

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 8cdfba68c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо опитай с добро. Обясни му, че може би е време да се разделите да поемете по различни пътища, тъй като реално погледнато Вас нищичко не Ви свързва, освен че сте като съквартиранти. И гледай като му го обясняваш всичкото това да е трезвен, че иначе трябва да му го повтаряш постоянно. :D Но ако така той не се съгласи и иска да остане с теб на сила, тогава го напусни. Не го търси и не му позволявай той да те търси! Ако се наложи се премести да живееш в друг град, ако се стигне до крайност, но не ми се вярва. Успех! :)

Викии

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: 4874e06e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №7, щом тази пародия на връзка продължава - вероятно има защо... Ти казваш "...той не иска нищо от теб, освен да му слугуваш, а ти нямаш дори тази потребност от него...", но това едва ли е точно така... Може би "ползите" за авторката са в удобството винаги да се чувства онеправдана, винаги друг да е виновен за неудачничеството в живота й, да чувства превъзходство над някого: "Виж аз колко много работя и се грижа за всичко, а ти само лежиш!".. като скритото продължение на тази фраза е: "и с теб и без теб да работя - все нищо съществено в живота не постигам, ама с теб на гърба поне си имам оправдание, че ми тежиш и затова е така... иначе съм много голяма работа!". Това са само предположения, но професионалният ми опит на терапевт показва, че в 90% от случаите на такива връзки става въпрос за някаква подобна схема. Естествено, авторката не може да има същите думи и мисли спрямо децата си, примерно, защото на тях, дето се вика, това им е работата - да "паразитират" на нечий гръб докато поотраснат и се изучат. Така че тя си е намерила в негово лице изкупителна жертва, иначе, действително, няма никаква логика подобна връзка да продължава, ако наистина й тежи толкова. Всякакви оправдания от сорта "още го обичам!", "много съм привързана към него!" и т.н. могат да хванат дикиш пред кварталните кляфки и пред някои анонимни читатели, но не и пред опитен психолог...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: 87ca215e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де кажи ни една причина да те сте заедно. Съдейки по думите ти, нито го обичаш, нито имате общи деца, нито си зависима от него, тогава защо изобщо сте заедно? Кажи ми дори една причина да сте заедно. Ако не можеш да кажеш, то номер 9 със сигурност е прав.

 
  ...

...
преди: 10 години, 17 дни
hash: dc9073a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не че не ти съчувствам обаче трябва да си призная, че докато четях историята ти ми стана малко смешно. Просто така си го описала, че е невъзможно човек да не се разсмее докато го чете - не знам умишлено ли си търсила този ефект или случайно се е случило, но на места даже и рима има - цяла поема. Иначе мисля, че и сама знаеш какво трябва да направиш - казваш му, че сте до тука и го пращаш да дави мъката си другаде. Ако те заплашва и не иска да разбере, че това е окончателното ти решение - се обърни към полицията.

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: 14b72d08f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От №7: №9, и след като ти си толкова голям психолог, как точно помогна на авторката с изказването си? Освен, че не повдигна с нищо самочувствието й /което си нямал и за цел де/ и ти, също като въпросния Господин-Индивид просто й обясни как за нищо не става. След като пише тук и сама иска съвет, защо смяташ, че изпитва нуждата да обвинява някого за своите неуспехи? А колкото до любовта... Тя въобще и не твърди, че има чувства към него - просто иска да се отърве от, тъй наречения, "товар".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 15 дни
hash: b11c8a1258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   до № 9 Не се оправдавам господине или госпожа, но все пак не може един търтей да лежи само и аз да съм слуга. Само да пие и да ме командва да му правя кафе в леглото. Че аз кво получавам уважение или секс. Обичах го мн. но с държанието и постъпките си, той убий всичко в мен. Не искам да ми издържа децата, казах финансово не съм зависима от него. Но не искам да ги упреква и обижда. Вие не знаете за какъв труден характер и безобразен непокис човек става на въпрос. Аз просто се чудя как издържах толкова време с него. Бях оставила децата си те не са малки да си се оправят сами в живота , но мн. съжалявам за това и може би имам грях за това. Но сега съм добре, а и те са щастливи защото имат допир до мен и няма кой да ги гледа като сядат да ядат все в устата и да им брой залъците. Все пак тук има хора родители и им благодаря за съветите който ми написаха. и Как може да го приемам аз с всичките му комплекси и да го търпя? Исках едно уважение и признателност от него. Не може да пие само всяка божа вечер и да крещи като ненормален, да троши мой вещи. Кой ще го търпи, че да не е голям любовчия или да е попълвал с уважение, за да не ме дразнят комплексите му. Хем шут, хем тича да боде. Съжелявам, че не съм го познавала добре, а бях потънала като кораба Титаник. Аз мн. го обичах пак го казвам, но той иска да е властен над мен. Не става само да лежи и да се сърди че треа да му сготвя, да го гладя, и после казва, ми че тя пералнята ме е изпрала. Неговата наглост край няма. Не искам да пиша всичко , че и децата се ровят из нета и ще намерят какво съм писала и някак си ми е неприятно. Всеки, който го познава и ме срещне ме ругаят и казват. Точно тоя ли намери нямаше ли други за теб боже ти си луда как можа да попаднеш на най-големият алкохолик и най-големият боклук. Ми той преди теб е живял с три жени на семейни начала. Не знам, но се разболях от ядове и просто съжалявам как можах да допусна тази грешка срамувам се от себе си. Тези години, който съм била с него, съм мислила, че ще се промени, но УВИ. Вълкът си сменя козината, но нрава не.. Има мн. неща да пиша и да разкажа, но не искам да си вдигам кръвното по-вече.
Просто не си заслужава, че аз имам деца той няма и няма кого да остави сираци, а аз имам. Така че психолога №9 за който се представи, че е такъв, за мен не е прав, че ако има някакъв начин да го срещне или живее с този паразит за обществото, няма да разсъждава и пише така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker