Харесва ми да гледам мускулести мъже ... Гей ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесва ми да гледам мускулести мъже ... Гей ли съм ?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 5507 пъти
Здравейте на всички, които посещават този полезен сайт за анонимно споделяне.
Заглавието ви насочва към темата на историята...
Накратко за мен аз съм на 20 г, на пръв поглед съвсем нормално момче. От известно време обаче забелязвам че харесвам да гледам мъжете с хубави тела и то не толкова момчета на моята възраст а мъже на възраст около 30 +. Не мога да кажа че се възбуждам от това, но някак се чувствам странно и се съмнявам в себе си. Отдавам това харесване на факта, че аз нямам атлетично тяло и съм леко пълен. Като казах че ми харесва да гледам мускулести мъже в тези моменти си представям, че имам бицепсите им, гърдите им, гърбовете им, представям си че и аз съм мускулест. По тази причина реших да тръгна и аз на фитнес с цел да променя тялото си.
Донякъде мисля че и това ме мотивира да тренирам.
Кажете ми нормално ли е всичко това, защото все си мисля, че имам нещо гейско в себе си...
Иначе по въпроса с жените имало е момичета, които са ме привличали, но понеже имах комплекси с тялото си, някак си все не стигах до там да тръгна с нея и както разбирате останах девствен. Последното момиче което харесвах имаше приятел и аз реших, че не е редно да заставам между тях и се отдръпнах, но това е друга тема.
Благодаря за мненията :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 486d2e7098
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че си гей. Ти всъщност си отговорил на въпроса си - просто искаш да изглеждаш като тях. Няма за какво да се притесняваш. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6c36add586
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Неее слънце, не си гей! ;)))
Хaресвa ти кaквото виждaш, блaгородно им зaвиждaш, a нaй- хубaвото е, че си нaсочил товa в нaй- здрaвaтa и положителнa зa теб посокa- фитнесa. Сaм кaзвaш, че си се предстaвяш кaто тях, мускулест. Е, aко сериозно се зaнимaвaш с фитнес и ще бъдеш.
Aз съм женa и също гледaм жени. Дори нямaм тaкивa комплекси ( че пък и скромнa:), но кaто видя хубaвa женa оглеждaм. Оценявaм кaто хубaвa кaртинa. Но съм си хетеро.
Aбсолютно си е нормaлно. Не се притеснявaй, гледaй бaтковците, питaй ги без дa се стеснявaш, aко имaш нуждa от съвет зa някои упрaжнения. Сигурнa съм, че с удоволствие ще ти споделят " тaйнaтa" зa мускулите си;)))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 03a08f2cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не мисля, че си гей. И аз понякога се възхищавам на стегнати мъжки тела, но това е просто нещо като благородна завист. Не че съм грозен и безформен, но и не съм чак като тях. Определено не е сексуално привличане. Нямам никакво намерение да спа с мъж, дори ме отвращава идеята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0bdd735e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Зависи от това дали в харесването ти на мускулести мъже влагаш сексуален подтекст или не... Ако просто се възхищаваш на телата им и искаш да си като тях, представяш си че си на тяхно място и т.н. - в това няма нищо гейско, всички сме го правили в определен период от живота си. Но ако си представяш, че си доминиран от тях, или желаеш някакви интимности, и въобще ако пишата ти става при подобни мисли, тогава вече спасение няма - гей си (или би-) и колкото по-бързо го осъзнаешщ и възприемеш, толкова по-леко и лсно ще ти е на душата.

С момичетата - не бива състоянието на тялото ти да те демотивира! Не за друго, ами защото свикваш с някакъв пораженчески стил на мислене, който постепенно ще стане твоя втора природа. По-добре пробвай, дори и да не успееш, отколкото да си стиш така. Ако продължаваш с този начин на мислене и с това отношение към нещата, ще видиш, че дори и когато изваеш хубаво тяло - и тогава ще се намират все някакви "пречки" за тебе да не подходиш твърдо по въпроса. В края на краищата човек не е само тяло и външен вид... те са, грубо казано, едва около 5% от същността му. А и ти не е необходимо още от първия път да се хващаш с най-голямата красавица, умница или милионерка... учи се на взаимоотношения с жените и с хората по принцип.

А това дали си гей или не - какъвто и да си, проблемите ти ще имат малко по-различен оттенък, но пак ще са си същите... Не умееш ли да създаваш емоционална, интелектуална, духовна, сексуална и т.н. връзка с друго човешко същество, едва ли гейството ще ти е виновно, или пък отпуснатото тяло... Имай го в предвид!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 78afad2bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По принцип "гей " симптомите се появяват в пубертета. Не мисля, че си гей. И на мен много често ми се случва през лятото да заглеждам момичетата около мен в плоското коремче, което аз от години се опитвам да постигна, но не мога. Това по-скоро е благородна завист. И аз не съм си и помисляла да спя с жена, макар, че ги заглеждам. Ако не си представяш някакви интимни сцени с мъжете които заглеждаш, нямаш проблеми. Спокойно, ти си си съвсем добре.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5db623912c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гнусна работа ама ти си знаеш, по скоро се замисли дали харесваш жени и дали те възбуждат, ако последното не е вярно значи си преминал на другия бряг.
Всеки може да се възхищава на себеподобните си, но в определени граници, а това, че си започнал да тренираш е похвално. Само внимавай да не започнеш да се заглеждаш по мъжагите в залата, че има два варианта или да ти излезе късмета или да отнесеш един здрав тупаник, който мигновено ще те приземи на земята...
Успех... и в тренировките!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7ae078049e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз не мисля, че си гей. Аз преди бях по-пълна и оттогава още си гледам снимки в нета на момичета с яки тела, смисъл от такива фитнес страници, за спортуване и т. н.. Не се възбуждам от тях и знам, че не съм лесбийка, просто като ги гледам се възхищавам и се надъхвам да ида да тренирам и да не се отпускам отново с яденето и да не ставам мързелива, а да се боря да имам желаното си тяло.
Мисля, че и ти защото не харесваш тялото си, а искаш като тяхното или подобно ги гледаш и един вид се възхищаваш на телата им и се мотивираш да постигнеш нещо, което е много хубаво според мен. Щом не си харесваш тялото, захващай се за работа, почни режим и тренировки и ще видиш след време като си проличат резултатите как ще вземеш да се харесваш и ти и всичко ще е наред :)) Успехче :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5325d41ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:Благодаря на всички за мненията, успяхте да ме успокоите, но все пак наистина трябва да внимавам, за да не обърна резбата изведнъж.
Н7, по принцип се случва да загледам някого като тренирам, но не си представям интимности в този момент, а примерно, че ми харесва примерно бицепса му и т. н
Не си представям интимности, но все пак ще внимавам, защото не искам да изп*******вам... Иначе и ти си прав

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70d14850fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ми братле като видиш един Дъг Милър примерно, няма как да не му завидиш (благородно), за това което е постигнал. Като някой си има тяло, няма как да не му го признаеш. Не значи, че си педал, просто знаеш какво ти се иска да постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aeb68ccea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имал съм сходни на твойте проблеми, но аз харесвах други неща, защото не харесвах своето, да не кажа дори, че и опитах едно нещо за 1 минута, не секс, но може би се досещате, и въобще не ми хареса, от този момент нататък разбрах в каква заблуда съм и колко много греша. Винаги изпитвах привличането към мъже и тези неща в мислите си и докато ги гледам, а реалното ми привличане беше само и единствено към жени, но просто и аз някакви комплекси, притеснения и толкова трудно ми беше в началото с жена, поради претенциозности и притеснения, но към ден днешен мога да ти споделя, че се чувствам адски щастлив защото намерих себе си и това което открих беше най-приятното, че харесвам и се възбуждам само от жени и то до неознаваемост, но със себе си не изпитвам оргазъм от мисли или като се пипам самичък, само реална тръпка. Ако усещаш емоционалното си привличане към жени те съветвам колкото се може по-скоро да спреш да мисли за мъже и телата им и прочие, аз лично не съдя гейовете, аз съм се съмнявал дали съм би, хомо, докато не открих, че сексуално и сякак съм си хетеро, но не си губи мислите към мъже, докато не опиташ с жена, така ще си нанесеш още много комплекси и ще ти трябва страшно много време, че дори да си хетеро да го осъзнаеш. Вече не си мисля за пишки и прочие и като ги гледам не си представям никакви неща, но ме възбуждаха адски много в мислите ми и докато ги гледам на снимки, а реално никаква тръпка към мъж и да доставям удоволствие, направо беше друг филм, с жена е точно обратното, реално се побърквам ако е мой тип и нямам думи да го опиша даже какво изпитвам.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0bdd735e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   10, авторе, то това с "внимаване" не става - или си го имаш заложено във фърмуера, или го нямаш! Единственият "трети вариант" е да си го имаш заложено, обаче дълго време да го отричаш дори пред себе си и да се самоизмъчваш, опитвайки се да следваш обществените тенденции.
Та затова се замисли много добре...
От номер 5.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b354507bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не, не си гей!
Освен ако нямаш сексуални фантазии с тях.
Ти просто им се възхищаваш и искаш да си като тях.
На английски си има думичка за това: "бой кръш".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ab1b966670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Определено на там си тръгнал! харесвай интелигентни мъже, а не тъпи мускули. Мускулестото тяло е грозно и отблсъкващо, излъчващо насилие!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5325d41ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, не знам дали си мъж или жена, но правиш изключително нецивилизован коментар! Това, което тези мъже са постигнали са го постигнали труд и постоянство, аз нямам предвид анаболните типове...
Вземи за пример мъжете от Древен Рим, всички, които са били уважавани и високопоставени, са били мускулести :)
Поздрави

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 53417c17cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не си гей!!! Просто си мечтаеш да имаш тяхното тяло и им се възхищаваш.. И желанието ти е много голямо да имаш и ти такова тяло..
Но ако като ги гледаш имаш помисли за интимност и желание да си с тях, тогава положението е съвсем друго.. Тогава си гей или би..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a8bc380d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всички сме малко или много бисексуални, у всички има мъжко и женско начало, което според даоизма трябва да е в равновесие.

Иначе ти не си гей, със сигурност. Но и да беше - няма нищо нередно в това. Не разбирам защо хората се плашат от това?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2a81c8883b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   На 15-16 год възраст бях развил такова обсесивно-компулсивно разстройство... мислех си, че съм гей. От 11 годишен биех чекии само на жени, заглеждах само жени и си представях как съм с жени.. И по едно време едно лято като бях на 15 се хванах че заглеждам нежното лице на един приятел, който е доста женствен като цяло.. ама все пак е мъж бе! И почнаха едни мисли да ми идват - ами как така съм се загледал в него пък той е мъж? Това някак си ми се загнезди в съзнанието и стигнах до там че няколко седмици по-късно нарочно гледах гей картинки в нета (интернетът беше слаб за клипчета), за да видя дали няма да се възбудя. Не се възбуждах ама въпреки това си мислех "абе да не би да не се възбуждам защото съм притеснен пък то от притесненеи не може да стане? " и тнт...

Най-накрая споделих с нашите, пратиха ме на психиатър който ми каза, че ми няма нищо... И общо-взето тогава почти се оправих. Няколко години по-късно правих секс с жена и ОКР-то изчезна.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bfa4c9a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не си обратен, но искаш да бъдеш като тях - здравеняк със много мацки.
**Sunny Days**

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 14290e630f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   аз съм същото с жените. Възхищавам им се, както и понякога гледам своят задник и се възбуждам и от себе си, чупките, стойки. Това беше преди да си хвана приятелка, аз си бях приятелка на себе си и харесвах сам да съм нежен със себе си. Като погледнех в огледалото задължително онази физономия с устните, не обичах да виждам мъжкото в себе си, когато съм сам със себе си :D а когато изляза на вън се стремя да се правя на колкото се може по-голям мъж. Хората сме сложни и странни, всеки си има някакви предпочитания и вкусове.. но реалната тръпка винаги е по-различна от това което си представяме, и аз съм се мислил за гей поради други причини, но когато се отпуснах с момиче, което в началото беше много трудно, разбрах че друго освен с жени не мога и никога няма да мога :) а иначе сам със себе си и на травестит бих се направил, но вече не, защото имам приятелка, преди

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 14290e630f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   на мен пък ми харесваше да гледам пишки и даже се възбуждах при мисълта, че правя свирка на мъж, понеже с жените бях малко комплексиран, голям мъж, но докато не си сваля гащите, мислех че ми е малък и харесвах чуждите членове и опитах и свирка, за което бях щастлив, разбрах, че съм бил в голяма грешка и въобще не ми харесва нито мъжкият член, нито аз да доставям удоволствие на мъж. Хванах си приятелка, пенисът ми сам с чикиите и простотиите винаги бе мек, по-малък, с това момиче стана твърд и доста по-голям и разбрах, че всъщност съм мъж, хетеро и се възбуждам само от жени, само от това да доставям удоволствие на жени. Не харесвах клиторите, но в един момент започнах да сънувам как лижа, галя и пипам клитор, до такава степен започнах да ги харесвам, иначе харесвах всичко женско преди, без половият орган, сега вече харесвам всичко. Така че човек не знае какъв е, докато не опита, не сгреши и аз лично за себе си знам, срам ме е малко за това, което опитах около 1-2 минути, но ми беше достатъчно да се осъзная за цял живот, иначе преди моят опит и свирка с мъж, на мен ми беше правила жена, но беше много грозна и дебела, секса беше трагичен и се комплексирах просто и излязоха наяве бисекс фантазии, но спряха в момента в който правих секс, като животно, сякаш съм правил милион пъти с момичето до мен, и все пак ми трябваха няколко месеца за да разбера дали съм нормално момче, в началото бях много зле сексуално, то пък до такава степен се убедих, че съм различен, аз съм готов от най-малкото, от думичка, от докосване, преди не бях така

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 63afcbb27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не мисля, че си гей. По-скоро тайничко им завиждаш за мускулите и добре поддържаното тяло. Аз съм жена, но и аз понякога се заглеждам по жени, обаче не защото имам някакви интимни намерения, просто ми е интересно какъв е стилът им, как се грижат за себе си, как са съчетали дрехите си и ако някое момиче ми направи голямо впечатление после се опитвам да изкупирам поне отчасти стила и. Но това, че обичам да наблюдавам жените по улиците съвсем не означава, че съм лесбийка. Напротив всичките ми партньори са били мъже и дори не мога да си представя да го направя с жена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 51e8dc7d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 22: коментарът ти е доста интересен, според мен си преодолял някаква психологическа бариера или комплекс, не си единственият, който се е чувствал по този начин. Искам да те попитам - колко годишен беше горе-долу, когато изпитваше такива съмнения - в пубертета или и в по-късна възраст, и кога изживя първия си интимен контакт, който ти помогна да осъзнаеш, че те привличат жени?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d1c49d8d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Бе като гледам Белмондо, по старите филми, кефи ме.
Пуши като разпран, на всякъде. И не му вреди.
И педерастите за хора не ги брои.
И сам си е правил каскадите, и на 70 години като е бил.
Но той не е бил цивилизован, сега разбирам...
Цивилизацията, знаем, е възникнала
през последните 20-30 години, през моето поколение.
И ни кара да се чувстваме неудобно,
когато мъж харесва мъж.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a4eb6a864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   зависи дали получаваш ерекция, когато гледаш мъже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 94909030d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   25 от 22. Ами аз жените знаех, че ме привличат още от първокласник и се влюбвах. След това бях лудо влюбен между 14, че и до ден днешен се сещам за същото момиче, възбуждаше ме докато съм я прегръщал, гледал и докосвал, но първият ми сексуален опит бе с друга жена на 18, грозна и дебела и просто не исках да чуя за секс повече. Относно съмненията ми, те дойдоха няколко години след този опит с дебелата и грозна жена, на 21 и нещо бях интимно с мъж за свирка и чикия продължила 1, 2 минути, като предварително години наред съм се възбуждал от себе си, задника си в прашки сякаш е чужд и от подобни снимки, възбуждах се от себе си, това е било и в пубертета, но в по-малка степен, но някак постепено се случи като гледам порно да си представям как аз правя свирка и започна да ме възбужда максимално. Друго странно е че като дете ми харесваше с възглавницата да се чукам на 14, 15 и един път тя ми беше момичето, друг път аз бях момичето и я сгъвах на пишка отдолу и ми беше интересно, играех си някакви роли със себе си, като не знаех, че след време ще ми нанесат някакви комплекси и проблеми. Винаги доминираща роля в живота сред другите и голям мъж, но сам със себе си бях смирен и близък до женската особа и никога не ми липсваха връзки, защото сам самичък правех някакви щуротии и сякаш имах връзка с някой измислен, с женското си аз. Много е сложно и трудно за обяснение, но получих просветление относно своята сексуалност, когато психически се отърсих от всякакви комплекси с момиче, изпълних фантазиите на доминация, които си представях, че бях аз самия с друг мъж, и едноминутната свирка която опитах, а онзи се опита и да ме целува и гали, много ме отблъсна. Жените винаги са ми действали като магнит тези, които са привлекателни и като мина до такава съм усещал някаква топлина и привличане, но не се бях отпускал сексуално до 22 и половина, та дори 23 и не знаех дали сексуално съм нормален, а, би и т. н

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c3dcbeb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Да! И вероятно си пасивен

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ab1b966670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 16, това е труд на халос, ненужен и тъп. Тъпите мускули не заслужават внимание! Развивайте си мозъците, ако ги имате!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f7990a7d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Гей си.... и ти го знаеш! Пълно е с гейове, които го знаят и си траят. Женят се имат деца и пак си остават гейове. Дълбоко в себе си искаш един едър и мускулест мъж да те прегърне и да ти даде това което търсиш цял живот. Това желание те прави гей.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 74b4bb7f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   100% си хомо. То така се почва. Сега ти харесва да гледаш, скоро ще ти харесва да лапаш... и накрая ще те кефи дебелото ти черво да е пълно със сперма :(
Ще почувстваш мъжа в себе си, ако ме разбираш...
Прочети колко е вреден аналния секс, иди на църква, консултирай се с психолог, пий успокоителни и не го допускай!!!
Бях женена за такъв в какъвто се превръщаш. Ставаше му само когато му бърках отзад... Отвратително! Изгоних го, когато го хванах в спалнята ни с някакъв циганин!
Недей да ставаш хомосексуалист!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8b6049b595
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Споко не си гей. Просто ревнуваш и завиждаш на тялото им защото ти нямаш такова това не те прави гей. И ако ще те успокои това има и момичета които като гледат други момичета се чувстват по същия начин просто защото те нямат тава тяло или харесват нейното повече от своето. Така че спокойно не си гей.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 603964d28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   На мен харесва да ги пипам, но съм сигурен, че не съм гей!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bfa75a44e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 35 ти предполагам си жена?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ad0fcc769d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Като не става с жените , пробвай с мъжете (y) :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 74b4bb7f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   С гледане гей не се става! Но с пипане вече е опасно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker