Този, който умее да чака, винаги получава най-доброто! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Този, който умее да чака, винаги получава най-доброто!
преди: 10 години, 21 дни, прочетена 6076 пъти
Пиша до всички момичета и момчета, на които не им се чака ;Д И искат да го направят просто от любопитство. Искам да ви кажа, че не си струва!
Преди бях побъркана на тази тема, толкова много исках да си загубя девствеността и да видя какво е. Единственото, което исках беше секс, не вразка, не гадже, не любов, просто секс. И така... регистрирах се в един сайт за запознанства и там попаднах на едно момче, което се оказа и от моя град. Нямах никакво намерение да излизам с когото и да е от този сайт, исках просто да се забавлявам, но той беше доста настоятелен и накрая се видяхме на кафе. После той продалжи да досажда и излизахме няколко пъти, след време тръгнахме. В него не виждах нищо друго, освен факта че той беше опитен и това ме възбуждаше. Натискахме се постоянно навсякаде, а на мен ми беше толкова хубаво, още повече и това, че се криех от нашите и знаех, че правя нещо нередно ме вазбуждаше адски много. Ходехме само от няколко месеца, когато го направихме. Аз се чувствах добре тогава, да, не беше кой знае колко хубаво, но бях правила секс туко що! Сега обаче спомените ми от този момент далеч не са толкова приятни. Дори се чувствам евтина и незначителна след като така лесно пуснах на момче с което съм се запознала по интернет. Още повече и от факта, че под мен той постели стар и мръсен чаршаф, защото се притесняваше да не изцапам. Докато го правихме аз умирах от болка и го бутах, опитвах се да му кажа, че искам да спре, но нищо не излизаше от устата ми. Тои виждаше, че не ми хубаво, но продалжаваше докато не сварши. Сигурно си е мислел - боли я, голяма работа, нормално е... Аз така и не се влюбих в него, въпреки че той ми казваше, че ме обича.
Само 3 месеца след като го направихме момчето, по което винаги съм си падала и тайно съм била влюбена в него ми призна, че ме харесва. Сега вече почти 2 години съм с това момче и постоянно си мисля, как така не можах да изчакам още малко. Да, вярно е, и с него да го бях направила за първи път пак щеше така да ме боли и сигурно пак нямаше да ми хареса, но съм сигурна, че той нямаше да сложи мръсен чаршаф под мен и щеше да баде много по-внимателен.
Искам да кажа че единственото, което има значение, когато правите секс за първи път е това да бъде с човек, когото обичате и на когото вярвате. Защото аз сега наистина съжалявам за постъпката си, единственото, което ме утешава е мисълта, че по онова време това беше точното нещо, което исках - секс без любов и идеята за това, че правя "мръсни" неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 20 дни
hash: 54e7ca56e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако пък го беше направила с онзи, когото обичаш, щеше да се питаш (ако не сега, то в бъдеще) какво е да си с друг, какво е да го правиш без чувства и т. н. Има немалко такива теми тук.

Обикновено жените все искат нещо различно от реалността и никога не се задоволяват с нея. Няма угодия и това си е.

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: b5b0014d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами аз съм момче на 18г. и досега не съм правил секс, искам да е специално със момичето за което винаги съм си мечтал, и да ме обича такъв, какъвто съм.. а не с някоя кифла която се продава евтино, търси само секс, мускули, бицепси, плочки, пари, коли, дето ходи и само по дискотеки, и всеки път се напива и го прави с първия срешнат. И да щом не съм правил секс досега, значи следва факта че съм девствен, но НЕ МИ ПУКА какво мислят хората.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Оня ден си писах с едно момиче и тя ме пита дали съм правил секс някога, аз казах не. След това ме пита на колко години съм? аз отговорих на 18. И следващото и изречение беше: "АХАХАХАХААХАХ на 18 години девствен. " Тогава се замислих, кое е "странното", "чудното", "невероятното" "смешното" нещо че съм девствен на 18 години, и защо хората се смеят на това? Хвалят ли се по-някакъв начин? Или ни съжаляват ние девствените, че не сме опитали "невероятното чувство" в леглото?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 05b8ae23e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момче на 21 и съм девствен. Браво на авторката за написаното!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: 1f064c188d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Този, който "умее да чака" ПРОПУСКА ДА СЪБЕРЕ ЖИТЕЙСКИ ОПИТ, и дори да срещне най-доброто НЕМИНУЕМО СЕ РАЗМИНАВА С НЕГО, понеже не му е на нивото, а много малко са хората, готови да изтърпят целия ужас да те хванат за ръчичка и тепърва да те научат на "А" и "Б"...

Това показва практиката, иначе мечтите са безплатни...

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 92bf12e963
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе донякъде е по-добре, че първият ти път е бил гаден и такъв, защото сега си с този, с когото искаш да бъдеш и наистина обичаш.
При мен е нещо подобно. На 19 съм, почти 20. Малко преди да стана на 18 го направих с едно момче, с което излизахме в обща компания. Имаше симпатии, повече от него към мен, но и мен ми беше забавно с него. Бяхме се събрали една вечер и двамата знаехме, че ще го направим, и двамата знаехме и че е само за този път. При мен обаче той специално беше направил спалнята за нас, яка спалня, завивки т. н. , но това не е толкова важно. Имах възможности да му откажа, но не го направих горе-долу от глупост, но причината е, че не исках на тези години вече да съм девствена, не ми е непознат все пак чак вчера да съм го срещнала, а и защото исках момчето, с което наистина ще ходя сериозно да не ни е гадно пъряият път като го правим, смисъл кръв, болка т. н.. И знаете ли какво се случи? Направихме го с този, за когото разказах, той после ми викаше да повторим, но му отказах вече. Аз го исках колкото да не съм девствена вече. И след няколко месеца мой близък приятел ми разкри чувствата си и аз му отвърнах и сега сме вече почти година и половина заедно. Казвала съм му за онзи и защо съм го направила. Той ме разбира, разбира се щеше да се радва да ми е първият, но то с онзи беше само 1 път и колкото да не съм девствена вече и да съм минала гадното, та със сегашното ми момче да сме направо на хубавата част и аз него си го считам за първият ми.
Донякъде се радвам, че съм била с този. Видях какво е да го правиш без чувства - ужасно, хич не ми хареса. А с това момче сега сексът ни е невероятен (не искам да ставам досадна, но е така). Отвътре изгаряш от желание да направиш нещо секси, мръснишко за него, защото го обичаш и знаеш, че ще го зарадваш много, а с всеки друг би ме било ужасно срам, няма да мога да се отпусна просто защото това е той именно всичко е супер. Толкова е страхотно всичко, че поне няма да си мисля ако той наистина ми беше първият какво ли щеше да е да съм с друг и т. н.. И преди онзи съм имала предложения, но не бях готова за това още.
И наистина момичета, които все още не сте го правили : Направете го когато се чувствате готови за това, не само защото всички го правят, и по-важното - с човек, за когото ви е грижа и когото го е грижа за вас, а не с някой случаен и по някакъв долнопробен начин, защото първият път наистина се помни винаги. Нека имате горе-долу хубав спомен за това. Горе-долу, защото не съм чула досега при някоя първият път да е хубав, защото просто не е приятно заради болката и възможната поява на кръв. При мен нямаше много, само малко. Но ще бъде хубав въпреки всичко, защото ще е с някой, който ви обича и когото вие обичате :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 0793b02f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То жената е все недоволна, каквото и да стане.
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: f9ce9cce49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От авторката
До 1. и 6.
Даа, наистина смятам, че сте прави. Сега след като имам опит и с момче, в което не съм влюбена и с такова, по което съм луда, знам че няма да повторя пак грешката си, защото когато има любов секса много повече ми харесва.
Но не съм съгласна, че си струва да минеш гадната част с някой друг и после направо на хубавата с момчето, което обичаш.
И номер 5. не разбирам какво искаш да кажеш с това, че на никой няма да му е приятно да те учи на А и Б. Ако наистина се обичате на кого му пука правил ли си го и колко опит имаш, а и аз съм останала с впечатлението, че на повечето момчета им харесва да са първи на някое момиче. Моят приятел например беше разочарован, че няма да ми е първият, не знам защо, но си е мислел, че съм още детствена. И според мен заглавието си ми е много подходящо, лично за моята история ;Д така мисля
А също и това е важно, да не се водим по другите и изборът да е лично наш. Защото ние го искаме, а не защото всички други вече го правят или пък защото партньорът ни притиска.

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: f2a89366d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момче, 21, девствен. Напълно съгласен с номер5. Много съжалявам, че съм такъв заспал балък. Имах не една възможност, но ги пропилях всичките, защото съм мега капризен. И какво стана - кой подбира.. знаете останалото. За мен нещата стоят така - до 27-28 ЯКО секс, след това сериозна приятелка. И ако до 32-33 сте още заедно и имате възможност си правите дете. Аз като съм на 21 и както е тръгнало може да не ми се отвори възможност още дълго време и какво да правя? Най-голямата ми грешка беше чакането. Няма чакане! Ако можех да върна времето назад, щях да го правя с всяка една, с която съм имал възможност. Ако не се наживееш навреме ще имаш после да наваксваш, а е твърде вероятно вече да си обвързан и става неприятно. Затова моят съвет е - яко секс.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 0be8bc9d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Цял живот ще съжалявам, за това че бях по-затворен (всмисъл бях много отворен на думи, сваляха ме адски много момичета (нека прозвучи смешно), но първо бях претенциозен, второ трябваше да се влюбя, трето ме хващаше срам, защото не бях опитвал и си мечтаех и свалях и бях влюбен като цяло само в едно момиче, така и не стана нищо и за първи път опитах с компаньонка и то най-грозната и дебела ми се падна на мен на 18 години. Адски кошмарен първи път, бях пълна трагедия и след това с еднодневки не можех въобще да се отпусна и да изпитам никаква възбуда, изпитвах възбуда към жените по прашки, по дупета, ако ми правят някакви неща с уста, но не и от секса, не и от вагини.. чак до ден днешен в който вече имам приятелка и около 2-3 месеца ми трябваха за да се влюбя, да я поискам сексуално, сега нямам спирка и съм пристрастен към нея, но първият ми път с жена ми нанесе адски психологически срив. Много трябва да се внимава първия път. Бях на 18 тогава.. сега съм на 23. Приятелката ми на 16 е загубила девствеността с момче с който е ходила 2 години, но е бил адски сакатлък и след това 2 години не си е помисляла за секс.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 18 дни
hash: 6822c83551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Евала, че казваш кое е правилно! Но да знаеш, че за вбъдеще ще имаш проблеми, като дойдат да не се чудиш откъде са и да не се вайкаш, а да знаеш причината.

 
  ...

...
преди: 10 години, 17 дни
hash: 1f064c188d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   №5 съм. Изобщо нямам предвид за "А" и "Б" по отношение на секса, макар че и там има някакво немалко значение. Има предвид в зрелостта на човешките отношения. Винаги си личи кога един човек е дечко и неопитен - изнервя се от едни неща, плаши се от други, понеже няма опит, прави от мухата слон и т.н. Понякога е изключително неприятно някой да си учи уроците от нула за твоя сметка! Със всичките му драми, С ОБВИНЕНИЯТА и съмненията към тебе, заради това че е пропуснал да порасне. С детинщините си - абе с всичко!

Девствените не са се минали с това, че нямат сексуален опит - това се наваксва сравнително лесно. Нито проблемът им е, че "изпуснали" кой знае колко от живота и удоволствията му... това е суета. МИНАВАТ СЕ НАЙ-МНОГО ОТ ТОВА, ЧЕ ПРОПУСКАТ ДА НАТРУПАТ ОПИТ ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СИ С ДРУГИЯ ПОЛ, а и с хората като цяло. Пропускат да се научат на зрели и сериозни отношения - да са мъдри, търпеливи, да не драматизират, да отсяват зърното от плявата.
Успява в живота този, който СЕ БУТА В ШАМАРИТЕ - в ученето, в бизнеса, в любовта, в секса... Успява този, който ПРОБВА, ГРЕШИ, АНАЛИЗИРА И ПАК ПРОБВА, а не този, който стои отстрани и само наблюдава като припикано мушкато...
Да сте чували някой да е забогатял като цял живот е чакал, а накрая милионите сами са му се изсипали върху главата? Или някой да е успял в някаква област - наука, бизнес, политика, докато е "чакал най-доброто"? Пълен абсурд! Това е някакво жалко оправдание за ЛУЗЪРИ.

Та заглавието може да се перифразира: "Този, който чака винаги на края получава най-големия..., като в пропуснал междувременно да и да научи редица важни неща за живота..."

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: f9ce9cce49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   От авторката
До номер 5. Май не разбираш за какво става на въпрос в темата. Да, истина е, че в живота не се постига нищо, ако седиш и чакаш. Ако чакаш добра възможност, може да я пропуснеш само защото не си я разпознал. Човек трябва да действа, да греши и да се учи от грешките си.
Но аз не говоря за това. Говоря за едно съвсем лично преживяване, което се случва само веднаж. И с темата си се обръщам кам всички, които си мислят, че изпускат много. Детствените не се минават с нищо! Има и други, които са постъпили като мен, но не съжаляват. Затова аз споделям лично мнение и съм сигурна, че ако някой ме послуша няма да съжалява.
Опитвам се да кажа, че в темата става въпрос за едно конкретно нещо, а не за нещата от живота като цяло. И точно за това нещо си струва да почакаш малко. : )
Така че, номер 5, спри да ми критикуваш заглавието! :Д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: b2494430b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не съм съгласна с номер 5/13. Поведението, което ти нарече "детинщина" не се надраства с интимните партньорства, а с редица житейски ситуации, в които всеки се разделя с наивните си представи за "идеалния живот". Трябва да чакаш най - доброто и да съумееш да го дочакаш. Всичко останало е самоподценяване, "съобразяване със ситуацията" и други самооправдания. Най - доброто е за тези, които си поставят високи цели и не свалят летвата за непълноценни и маргинални връзки, само за да не остава празно и "да са в играта". Добрият опит се гради с правилни, разумни решения, преценка на мотиви "за" и "против", а не в тъй нареченото "бутане между шамарите", което по правило е хаотично, необмислено и направо глупаво. Тихите и кротките "наблюдатели" накрая излизат дълбоки води, защото умно изчакват своя ход и знаят кога и къде да ударят. Така че правилно е мотото на темата.

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 30563ff36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   доста съм съгласна с 5/13. проблемът на девствените не е толкова в липсата на чисто сексуални умения, а в липсата на опит в цял вид отношения с противоположния пол. защото тези умения няма как да се получат с четене и гледане на филми, най-малкото защото са строго индивидуални. човек трябва сам да разбере кой е, какво иска от връзката, с какво може да се примири и с какво - не, такива работи.
ето авторката е разбрала, че мръсният секс не е за нея и друг път няма да го направи. иначе можеше да мечтае с години и когато има семейство и 2 деца да я тресне хормонът и да хукне по мъже. така че не е болка за умиране, натрупала е малко отрицателен опит, разбрала е какво не иска.
а за чакането: вижте сами колко истории има в сайта от типа на "на 30 г. съм девствен", "никога не съм имала гадже", "сам/а съм" и т. н. сами размислете дали чакането на тези хора им е донесло нещо добро. а и авторката нямаше как да знае, че със сегашния й приятел ще се получи, можеше да се окаже, че и той е търсил само секс. така че не се упреквайте чак толкова. е, не казвам да скачате в леглото с първия срещнат, но истината е някъде по средата.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 1f064c188d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Евала №16 и благодаря за подкрепата!
Нямам какво да допълня.

От 5/13, М42

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 92bf12e963
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За да си добър в секса не е нужно да си трупал сексуален опит и да си се... хиляди пъти. Аз съм го правила само веднъж преди да си хвана сериозен приятел. С този първия беше направо смешно, много беше зле (не само от моя страна, от негова също), после реших да не съм такава задръстена и четях сума ти работи по темата от интерес и с новия ми постоянен приятел, с който тръгнахме след няколко месеца, от първия път го шашнах и все още продължава всеки следващ път да му е по-хубаво с мен. Той знае, че преди него съм била само веднъж с някого и е измуен как въпреки това всичко, което правя е толкова страхотно (не целя да се хваля). Просто искам да кажа, че сексът е страхотен когато има страст, желание, а не да хванеш някой и да го... Ти дори да знаеш движения, пози и т. н. ако нямаш особено желание към този човек, а ти е само за чукането, разбира се че няма да е толкова хубаво както очаквате. Не е до опита, а до страстта и желанието :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 73739068bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Въздържанието калява духа и тялото! Чрез него човек "избухва" когато настъпи момента

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker