Първи път (съвети) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първи път (съвети)
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 20488 пъти
Здравейте момичета, аз съм момиче на 16 години ако е от значение, искам да Ви кажа, че това е един страхотен сайт в който се учиш от опита на другите не е като да се опитал ти но имаш някаква представа за нещата аз лично харесвам този сайт и повечето истории в него за здраве красота и другите теми та да преминем на моята история.

Вчера правих секс за първи път, момчето беше много мило направихме всичко както трябва в апартамент на една наша приятелка но нямаше особена болка нито капчица кръв а съм сигурна, че преди него бях девствена много се притеснихме той се осъмни в мен аз се разплаках все пак не знаех какво ми е а попринцип съм с нередовен цикъл от вече година ходих с майка си на гинеколог пуснаха ми изследвания и казаха, че е нормално и да се върнем на случката разплаках се той ме прегърна и ми каза, че ми вярва което е най-важното. Той е отварял девствено момиче и казва, че е много тясно дори пръста си вкарва трудно докато се отпусне не може да вкара два или три е при мен нямаше проблем с това дори не усещах един пръст аз не се притеснявах отпуснала се бях не ме беше страх дори бях възбудена може за това да не съм усетила но дори и да не съм пак може да си вкара свободно пръст та после вкара два и не ме болеше + неговите два и аз вкарах моя един пак не болеше дори можех да вкарам още един като неговите са отдолу моите върху неговите после го направихме и ме заболя леко в началото след като вече влезе не ме болеше / аз бях отдолу при първия път а той отгоре и бях подпряла възглавничка от лявата си страна левия ми крак беше вдигнат тоест като нормалната поза но за да съм възможно най - отпусната което е много важно бях подпряла възглавничката и левия крак беше свит а другия опънат надолу и така бях най - отпусната / след това аз бях отгоре пак не ме болеше после на задна също не болеше след това пробвахме рачешката /защити ме / аз бях легнала отпред настрани той отзад после опитахме пак като съм отдолу и докато го вкарваше по бързо ме болеше ниско долу корема. Лиза ме правих му свирки свършихме и легнахме до към 2 часа /през нощта/ После той дойде да ме изпрати останахме в нас направихме го още веднъж аз бях легнала на леглото и той отгоре после лежахме малко и той се прибра.

Това беше моят първи път не съжалявам, че го направих с него той го заслужаваше а аз бях готова мисля, че на тези години е нормално въпреки, че си го представях на 17, 18 години, но не съжалявам единствено се притеснявам за това, че не потече кръв не ме болеше а за корема мисля че е нормално да боли леко, не знам защо беше толкова лесно и нямаше кръв може би не съм имала девствена ципа или е скъсана внимателно но при късането би трябвало да има кръв.

Та моя съвет към момичетата които им предстои това е да четат в този сайт опитите на другите момичета има от какво да се научат, ако имате въпроси питайте влизам често, и помнете трябва да сте максимално отпуснати дори възбудени за да се разшири самия отвор и за да не ви боли накарайте момчето да ви предразположи, лиже масажира г точката и каквото искате просто кажете не се срамувайте и притеснявате, когато спите сте отпуснати а не с вдигнати крака когато сте с вдигнати крака самите мусколи на краката не са отпуснати дори и да се чувствате отпуснати за това просто отпуснете единия крак или сложете възглавничка под кръста за да сте леко вдигнати и едновременно отпуснати е поне разсъждавам аз така.

Благодаря че изчетохте историята ми дано да съм Ви помогнала до колкото мога въпреки, че нямам опит и има на какво още да се науча и МОЛЯ ВИ ако не Ви харесва това или просто имате отрицателни мнения за това, че съм се почувствала готова може би по рано от вас спестете отрицателните мнения за себе си и не обиждайте тук сме да споделяме да се учиме от опита на другите а не един да напише нещо дори и грешно да съм направила не е нужно да ме оплюете не искам подкрепа на 100 процента искам да помогна, защото това е едно удоволствие а не коляне и мъчение един незабравим момент който трябва да е с правилен внимателен човек, който го заслужава! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: d10afdef9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Аз имам въпрос към теб :).
Когато го правим за 1-ви път, трябва ли да се почистваме отдолу, задължително ли е?
Понеже си написала, че често влизаш и може да дадеш съвет, би ли ми отговорила :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 21bf253720
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е ok, но явно не смяташ да продължиш занапред с това момче... Решила си - добре, направила си го - добре, но защо не го направи с човек, с който мислиш да си за дълго, не казвам до края на живота си (което не е невъзможно), но поне да имаш по-дълга връзка?
Успех занапред ;)!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2479a96610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Много хубаво! Наистина информацията от първа ръка е най-ценна за онези, на които им предстои да предприемат подобна стъпка в живота си.
В гинекологичен план - да, има свръх-еластични ципи, има безкръвни разкъсвания, има всякакви истории, така че всичко е възможно. Възможно е дори ципата да ти се разкъса напълно едва при раждането.

Само едно нещо малко ме притеснява: "Лиза ме правих му свирки свършихме и легнахме до към 2 часа /през нощта/ После той дойде да ме изпрати останахме в нас направихме го още веднъж..." - ако не сте ползвали презерватив втория път, това е много опасно - да спиш отново с човек, който скоро е свършвал. Направо си е заявка за нежелана бременност!
Умната следващите пъти! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c64a6a7113
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Възмутена съм, такава ранна възраст не е подходяща за сексуални контакти.. И помнете не използвайте устата си за неща, за които не е предназначена.
Хенгрет

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dd5eef93c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нямaме нaмерение дa те " плюем " мaлкaтa:) Нищо " грешно " не си нaпрaвилa.
Рaдвaм се, че ти е бил приятен първият път и явно си билa добре подготвенa. Кaкто физически и психически, тaкa и с полезнa прaктическa информaция.
Зa рaзликa от н2, не смятaм че непренно трябвa дa е с човек, с който се предполaгa дългa връзкa. По- вaжно е, че си имaлa, освен желaние, и доверие в товa момче и не те е рaзочaровaл.
Aко спортувaш, ципaтa ти може дa се е скъсaлa по време нa спорт/ тренировкa.
Но, дa си знaеш, никогa без презервaтив!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a1b8108757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката <3
Хей Благодаря Ви много сега ще отговоря и на вас!

Номер 1 Да за мен хигиената е важна аз лично се изкъпах мия се с интимен течен гел и сапун против бактерии или на нивеа, защото се обривам от някои други сапуни, е преди да ме лиже се почистих с мокра и суха кърпичка просто обичам чистото иначе не знам може да се получи инфекция ако не сте почистени :)

Номер 2 Ще продължа с него, заедно сме от 4 месеца някъде и връзката ни върви добре дано да е така и за напред :)

Номер 3 Да има различни ципи не всеки е еднакъв и може би моята е еластична но не знам много се притеснихме когато видях че няма кръв не ме болеше преди малко бяхме в нас и писахме още една тема доста ми е притеснено а на него още повече и благодаря за съвета наистина е опасно но то не беше дълго вкара го няколко пъти и спря не е свършвал в мен.

Да подчертая той след няколко седмици прави 19 години, единственото което искам да знам е дали все още съм девствена, какво не е наред? :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 507ab19bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай, девствена ципа може да се разкъса и от определено физическо натоварване.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 518bf6b38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хенгрет, възпитавана си в нещо средно между духа на 19 век и манастир! Набожността ли те подтикна да сътвориш тези мъдри мисли, особено за това с устата? !!!! Като ти гледам писаниците единствено мъж с твоите разбирания и възпитание би бил щастлив с теб!!! Суровият морал (бъди вярна на бог, никакъв секс до сватбата и всякакви други тъпотии!!! ) отдавна е отживелица, но явно все още се срещат единаци, четящи лекции наляво-надясно в тази област!!!

Оралната любов е нещо страхотно, възбудата от нея е невероятна, спомага изключително много за качествен и резултатен полов акт. Относно това, кога да се отворят, момичетата сами си решават това, не мисля че 16 години са малко в днешно време, стига половият живот да не пречи на други неща, като ученето например.

Няма да се учудя ако си на 35г. и още да си госпожица! Недей съгрешава нивга, сакън!!!


Venom

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c9c80ae701
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   авторката

Здравейте отново, днес запазих час при гинеколог утре ще отида ще разкажа какво е станало за да ми даде съвет и да ми каже нормално ли е или не въпреки че умирам от срам защото аз не съм спортувала нищо, днес опитахме пак и беше малко по продължително болеше леко в началото после не когато отидох да си измия и имах леко розова кръв по бельото но не много може би капка, надявам се всичко да е наред утре и ще пиша как е минало ако има някое момиче с случай като моя да помагам по някакъв начин ;d

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c9c80ae701
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Хенгред не се и учудвам ако си някоя баба :D

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 78ef359cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще се опитaм дa зaрaдвaм Хенгрет ( поне нaполовинa;) и дa бъдa полезнa нa aвторкaтa.
Aз зaпочнaх дa рaждaм девственa! Aх, кaк ярко ми свети ореолът, Хенгрет! Прекръсти се, блaгодaри и не чети продължението!

Окaзa се, че ципaтa ми е елaстичнa, цепнaлa се е съвсем мaлко, колкото дa пусне моят син и пaк си е зaрaстнaлa. Мен ме " отвори" женa, гинеголожкaтa, мaлко преди дa родя;)
A всезнaйкото, мъжът ми все си мислеше, че някой го е изпревaрил.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 846ff48e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, и моята ципа беше еластична цяла след първия полов акт, което НЕ ЗНАЧИ, че една жена е девствена! Да си девствена е по-скоро състояние, при което не си правила секс с мъж, не си била интимна с друг човек - дори туркините, които имат ципи, но са майсторки на аналната НЕ СА девствени. Ципа се шие иначе...
Аз също все още имам ципата си и то нескъсана и какво? Правя от сума ти години секс с мъжа ми всеки ден и през ум не ми идва да се нарека „девствена“.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2479a96610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От номер 3 до авторката:
С това, че го е вкарал няколко пъти и не е свършил в теб няма проблем! Проблемът идва от това, че СКОРО (едва няколко часа) след като се е изпразнил е прониквал пак в теб. Дори и да се е измил много добре - има остатъчни сперматозоиди, въобще - опасно си е! Сега - то не става всеки път, нали се сещаш? Става веднъж на 100 пъти, но е много кофти още от първия секс "да оцелиш джакпота"!
Сега точен съвет не мога да ти дам - някои консервативни люде препоръчват след изпразване мъжът да не прави секс (без презерватив) до една седмица! Това е твърде раздуто ми се струва. 2-3 дена, според мен, дават пълна гаранция за незабременяване. Но най-, ама най-малко трябва да минат поне 6-7-8 часа, и то с няколко пишкания от негова страна! Примерно - ако правите секс вечер към 10, после на другата сутрин чак към 7-8. И после вечерта пак може към 10. Започни да си водиш менструален календар и знай, че точно по средата между двата мензиса, плюс-минус 3-4 дни е най-опасно (тогава ти е овулацията). През останалото време можеш да не се пазиш толкова. Непосредствено преди/след мензис даже може да свършва в теб, ако ти е редовен цикълът.
Общото правило е, че колкото повече време е минало след последния полов акт, толкова по-малко опасно е ако повторите акта без презерватив (или други предпазни средства).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b9f2f40119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Радвам се, че има хора, които са готови да дават съвети за такива ситуации. Аз съм на 17 и все още съм девствена, но просто не съм се почувствала напълно готова. Честно казано единственото нещо, което ме притеснява и окосмяването ми там долу.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 48c674c6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   от авторката

номер 13 наистина много добър съвет благодаря!!!

номер 14 ами като знам колко момичета са се страхували и са се измъчили направо ужас аз четох много за това и се бях доста наплашила но гаджето ми беше доста мил и след като му имах доверие нямаше този страх но пак си беше малко притеснително важно е да си отпусната това е цялата философия, а за окосмяването и мен много ме притесняваше аз се бръсна попринцип долу първия път беше горе долу перфектно след това не чак като бебешко дупе, защото момчето няма да те гледа колко си окосмена или пропуснала някое косъмче е не е приятно да са дълги косъмчетата но като се избръснеш е нормално вече това изобщо не ми е проблем :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b9f2f40119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не са малко космите, затова не ми се иска да ги бръсна от първия път още

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8533c3262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 16 от авторката

Трябва да ги махнеш

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b9f2f40119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Знам, че трябва да ги махна, подлудяват ме, просто не искам да ходя на козметик, срам ме е, скъпичко е, далеч ми е, чудех се дали да не почна с депилиращ крем, ама ме е страх от резултата... някакъв съвет?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 260596bad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей, аз съм момиче на 15 и съм девствена. От известно време поддържам връзка с 22 мъж който страшно много харесвам дори мога да кажа, че обичам! Аз съм отскоро в чужбина няма да уточнявам държавата, но както и да е... искам 1вия ми път да е с него, той ми е признавал, че иска да спи с мен и начина по който ми казва, че ще ме отвори, направо ме подлудява... ние не сме от един и същи град и той ми каза, че като се върна в България( другото лято ) ще дойде да ме види няколко пъти, докато съм в България, тъй като аз ще се върна само на почивка и сигурно, само 2 седмици ще съм в БГ. Много искам той да ми е 1вия, защото го обичам, опитен е, а и не мисля че ме използва само за секс, защото ми е казвал, че ме обича, а и е желан сред момичетата. Казва ми истината като например кога прави секс и така нататък... с него съм напълно откровена и си споделяме всичко. От една година много искам да го направя, но не исках да избързвам с решението си, за да не съжалявам после
Чувствам се готова, но се притеснявам дали не греша.... искам 1вия ми път да е с него.... убедена съм в това. Дори и да избързвам поне ще бъде с опитен... Бих искала, ако може да ми дадете някакви съвети и ако може без коментари от сорта на "мале че си проста... как може толкова малка... курва... и тем подобни"
Много бих се зарадвала на някой полезен съвет или мнение, благодаря ви предварително :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 260596bad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен, точно така трябва да бъде 1вия ти път без плача естествено :) Много се радвам за теб и дори бих искала и моя 1ви път да бъде толкова хубав, между другото аз сам на 15 и съм девствена. Прочетох всички коментари и мисля, че Хенгрет прекалено много ГРЕШИ!!!
1. какви са тези старовремчески мисления, да не сме 19 век случайно ( според мен е хубаво да имаш малко опит в секса преди да сложиш "брачните окови" Лично на мен много момчета, а и мъже са ми споделяли, че след като отворят едно момиче, те остават известно време заедно и след това момичето го прави с друг, за да види какво е с друг. Но пък, кой знае и той може да останете заедно и дори да сте семейство :)
2. Оралният секс е хубаво нещо. Възбужда и показва обич и близост. А и повечето, даже ВСИЧКИ момчета искат да им го ближат.
3. Майната му!!! На всичко и всички. Важното е да ви е хубаво на двамата и да се обичате :) Изобщо не обръщай внимание на коментари подобни на този като на Хенгрет
А относно дали си девствена.... ами не си :) все пак си имала полов контакт а дали ципата е разкъсана или не това няма значение, но аз мисля, че или е по еластична твоята или си от тези момичета при, които няма болки и кръв.
Между другото аз съм същото момиче, което е написало коментара "за историята с 22 годишния мъж" моля давайте съвети, много е важно за мен :) ^^

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e8fde72278
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 18, депилиращия крем става, но не е много трайно, по-добре е от бръсненето де поне за мен (няма и риск да се порежеш), а и космите не излизат толкова груби като при бръснене. Все пак ходенето на козметик май дава най-траен ефект, но всеки според предпочитанията и възможностите си. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b9f2f40119
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От номер 18

Ами не мога да се оправям с този козметик. Първо, че не всеки път имам възможност да стигна до него. Второ, срам ме е адски много. Трето, все трябва да се съобразявам с това кога ще ми дойде, за да мога да отида на козметик... Искам нещо бързо, лесно, нещо, с което да мога да се справям сама и да има някакъв резултат.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 11e6db8708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   номер 20 от авторката
щом го искаш направи го :) радвам се че ми споделяш искам само да ти кажа да не се притесняваш по този начин се стесняваш там долу и ще бъде много по - болезнено от колкото си мислиш.
Имайте си доверие това е важно!
За косъмчетата момчетата не обръщат внимание на това всеки е човек всеки ги има не може да е идеално аз се бръсна, защото ми е по лесно и ме е срам от козметик пък и там боли много докато свикнеш.
Иначе след това ходих по лекари и ми казаха, че всичко е наред слава Богу освен бялото течение за което ми изписаха лекарства :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 11e6db8708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   от авторката
Не бях правила секс от месец и въпреки, че бях в началото толкова широка в момента съм много тясна и адски ме болеше и след акта като сядах дори направо ми пареше но ми мина на другия ден ;д
правете често секс за да не ми се налага да имате болка при следващия път

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2bb06cc0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   номер 22 .. абе момиче просто вземи една самобръсначка (дамска)ии ги махни .. но докато се къпеш и ползваш някакъв душ гел например .. ако ти е трудно от 1 път .. махай ги постепенно докато свикнеш :)) не ти трябват козметици

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d182d38ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравейте, аз днес правих секс за пръв път, но без презерватив, приятелят ми не си го беше вкарал целия, беше кратко и не се беше изпразнил, но се притеснявам да не съм бременна. Моля ви кажете ми какво да правя.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b594a72f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   до номер 26 от авторката
не се притеснявай щом не е свършил в теб значи не си бременна и ние сме го правили , но не ти препоръчвам да го правиш без презерватив :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 40ccd2adb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравейте имам въпрос поддържам се доста там долу но винаги остава някое косъмче, което съм пропуснала не са дълги но когато го направя за първи път трябва ли да отида задължително на козметик?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker