Интимна прическа при жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимна прическа при жените
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 8704 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 28. Не съм бил с много жени, но всички са имали някакво окосмяване долу - от почти пълно, но все пак поддържано, до много малка интимна прическа. Някои от момичетата са се обезкосмявали и изцяло в различни периоди. А първият ми път беше на 16 с една страхотна руса 15 годишна красавица, която беше почти натурално окосмена, но в никакъв случай не изглеждаше много, гъсто, гадно, запуснало, неподдържано и т. н.. Тогава, честно казано леко се изненадах, тъй като не очаквах, но това не ме отблъсна ни най-малко. Та реално искам да кажа, че харесвам вагината с или без интимна прическа, като на някои жени откровено им отива да са окосмени, а на други - напротив. Личното ми мнение е, че интимната прическа трябва да е строго индивидуална според външния вид на жената и нейните интимни части. Не съм за никоя крайност - чел съм мнения, на мъже и жени, които не могат да си представят, че може да има и един косъм, както и на такива, които твърдят, че нищо не трябва да се маха никога. Би ми било интересно да разбера мнението на други хора, включително и на съвременните тинейджъри.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: f47bbc969c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно така! Напълно подкрепям №1. Това пълно обезкосмяване е една АРАБСКА мода, при това наложена от порноиндустрията. По едно време даже се опитваха актове с презервативи да наложат като тенденция, но нещо не им потръгна бизнеса в тая насока...
Стига да не е гъста гора до коленете, в която нищо не можеш да намериш, най-вече при кунилингус, аз съм за!
Наистина, на някои им отива и голичко, но в никакъв случай не държа на това - само си казвам мнението, а те да си решават.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cd5ff1085c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче на 19год. Без косми категорично!!! Имал съм случай с момиче докато "раздавам френско ласки" да ми попадне косъм на езика, но съм го премълчавал пред момичето с цел да не я засрамя... Аз попринцип се гнуся от косми, единственото място което не обезкосмявам за сега са ръцете. Метросексуален съм

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1bf223f3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Момиче съм и винаги се обезкосмявам изцяло отдолу, защото не ми е комфортно да имам косми там. Макар че приятелят ми сподели, че харесва да има оформено триъгълниче аз категорично заявих, че няма да си оставя косми там. За мен лично е нехигиенично и мен ме притеснява да се съблека и да съм обрасла отдолу като храст. Смятам и при орална любов не е приятно мъж да ти налапа космите. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cabb43537
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   3, ми оскуби си и косата тогава - и тя е нехигиенична! Вежди, мигли - също.. за какво са ти притрябвали? Не те ли е срам да ходиш "обрасла като храст" сред хората?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f1cc472dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Аз ходя на кола маска редовно, и под редовно имам предвид всеки месец след цикъл. Една седмица съм идеално гладка и след това започват да растът, но не ги пипам защото в противен случей няма да ги хване колата. Бившият ми приятел нямаше нищо против това защото каза, че било разнообразно, а и е нормално да имам косми защото съм жена, а не 5 годишна! От скоро съм необвързана и правя секс с различни момчета. Старая се да е в "гладката седмица" а после го карам на ръчно, именно защото ме е срам от някого, който ще ми направи коментар, от който ще се почувствам зле.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1bf223f3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   4, какъв ти е проблема изразявам мнение? От кога да изразиш мнението си е проблем??

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хигиената не зависи от космите. През последните 4-5 години вече е модерно жените да си махат и космите по ръцете. Интересно ми е до къде ще стигне всичко това. В някои много редки случаи, при много екстремно окосмяване по ръцете го разбира, ама по принцип твърдо не. Истината е една - жените, а и в последно време и много от мъжете са клъвнали въдицата на козметичната индустрия, която е целяла това и го постига, при това с огромен успех. Лошото е, че очевидно лесно се промиват мозъци. Интересно ми е докъде ще стигне всичко това и дали в скоро време ще има и един косъм по цялото човешко тяло сред комерсиалните хора... Истината обаче, както по-възрастните и мъдри хора знаят, е че всичко се връща. Няма да се учудя, ако в близките 20 години максимум, се върне натуралното сред хората. След като известно време всички си махат всичко, рано или късно ще се върне старото, тъй като никога не се стои на един хал много поредни години!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Лапал съм косми и не е толкова неприятно. Много по-неприятно, когато лапаш наболи косми и си остъргваш езика

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 24a19f174d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Номер 3 и номер 7 са един и същ болен човек, който във всяка тема спами, оплювайки епилацията и обяснявайки колко обича дебели и космати жени. Ако може и да са некъпани за да се запазят естествените им "сокове" - още по-добре.

Според мен май-добрият вариант е по тялото на жената да няма никакви косми, освен може би тънка бразилска лента.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2825565be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Финa лентичкa нa инглесa, под мишниците и крaкaтa - зa мен е зaдължително. По крaсиво и хигиенично ми е. И кaто видя мъж с косми под под мишниците, особено лятото.... ух.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2984e485b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

11.   Натурална окосмена това е истинската жена! А шибаните метросексуали с ощавени мозъци като №9. да ходят на майната си! "Бразилсаката лентичка" бих ти я направил с изтрел от упор в челото, та да ти ощавя мозъчните полукълба, който явно при теб са доста миниатюрни! Няма нищо по-грозно и антисексуално от една ощавена 50 кощрамба с гола путка, отверила се като скъсан цип!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Косми трябва да има по тялото на жената. Космите не са се появили случайно. Ама конкретно в България е пълно със заблудени хора, лапнали въдицата на козметичната индустрия. Аз съм ходил по света, не на много места, но съм бил в Швеция, Германия, Русия и други държави през последните няколко години. Почти не видях жени с махнати косми по ръцете, например, а в България от 13 годишни почват с това (както и със секса... ). Разбира се не говоря и че жената трябва да е обрасла долу, макар че очевидно има хора, които го харесват. Ама то да беше само с това така... В нашата държава всичко се разбира погрешно и тъй като е пълно с комплексари и почти никой не се разполага според чергата си, сме свидетели как почти всички са с последните айфони и прочие скъпи аксесоари - компютри, таблети, телевизори, коли. В много от развитите европейски държави има поне 2 пъти по-малко коли по улиците в градовете и много малко от тях са мега скъпи. Виждал съм и 20-годишни коли и не говоря за единични случаи. Личен пример с един човек - купи си БМВ за 18000, ама взима 500лв. заплата, която за нищо не му стига и това БМВ си стои паркирано пред тях, ама той трябва да го има, иначе не става... Отклоних темата, ама искам да кажа, че цялата ни работа е такава. Ние трябва сме по-най от най. А между другото имаше един коментар, че това с обезкосмяването е арабска мода - еми да, арабска е и ориенталското живее в нас, отвсякъде ни е обзело, а се пишем европейци...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cabb43537
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   До номер 9 от един друг "болен" човек:

С нетърпение очаквам момента, в който подобно на обезкосмяването и обезкосТяването ще стане масова мода!
Тогава всяка куха лейка ще ви обяснява колко нехигиенично е човек да ходи пълен с косТи, а от друга страна мъжете, които се обезкосТяват ще ги наричат безгъбначни, мекотели и т.н.
Някои ще си махат само някои от косТите - примерно черепа. Тогава тялото ще седи изправено, а главата ще се полюшва и лее настрани като подритнато желе...
Други ще си махат зъбите и ще правят страхотни свирки.
Трети ще се обезкосТяват от кръста надолу и ще се носят като на въздушни възглавници...

Голяма веселба ще бъде! А на съвременните хора, на които и през ум не им минава да се обезкосТяват ще се гледа като на изкопаеми с безнадеждно остарели разбирания. Като на дегенерати, граничещи по малоумие с животните!

Абсолютно същото е и за обезкосмяването! Въпрос на..., на... (нямам думи!).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 95b7242b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13, коментарът ти ме разсмя, и представено в този хумористичен вид, има много истини в твоето изказване. Истината е, че влиянието от обкръжението влияе доста на психиката на отделния индивид. Но ако човек все пак мисли поне малко самостоятелно, и най-вече не се интересува от критиките на другите, ще се чувства много по-добре в кожата си. И разбира се, трябва да търси себеподобни, иначе рискува да бъде сметнат за някакво извънземно от поредния ограничен партньор. За мен разумното е обезкосмяването на краката и подмишниците, както и частично на интимните части. Но това с ръцете, особено при мъже, е просто откачено.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d5dc66c8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Номер 13, обезкостяването за тънка талия вече е факт. Още е малко рисковано, но и на това Холивуд ще му намери цаката.

А колкото до обезкосмяването и то идва от порно индустрията на Холивуд или пък още от времето когато е нямало Райд и са се борили срещу пичите въшки. В Холивуд все нещо трябва да се променя, не може иначе, само дето интимната епилация е вече пасе, да живее татуирането.

Истината, е че обезкосмяаването освен че е по-нехигиенично от наличието на косми, си е направо вредно: то проникнали бактерии в порите, то гнойни пъпки, то навити косми, да не говорим, че е среда за молускум вируси, не си е работа. Ужас. Няма изключение. Важното, че е модно, а пък колко чисти и хигиенични се чуствали жените, само здрава психотерапия ги оправя. Преди 20 години, не са били и чували за тая работа. В началото е ОК, обаче след години епилация на путките, големите срамни устни заприличват на конски джуки, та не си е работа. Космите са нужни да подържат кожата еластична, стегната и здрава иначе досега природата отдавна да им е видяла сметката на интимните и други косми. Достатъчно порно съм гледал и съм си имал работа с жени, за да знам за какво говоря. То май е като силикона, на какво заприличват циците след поредната подмяна на консумативите, не е истина. Не ми го побира главата, колко са им кухи лейките на лейките. Та да не би да са пълни с вода от извора на младостта тия лейки?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 220c1e0ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ж-46 Коса... само на главата.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cabb43537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   до 15 (от 13), абсолютно съм съгласен с теб! То бива лека подстрижка, да не е верно като храст, ама чак пълно обезкосмяване...
И аз съм мъж, на доста годинки вече, видял много, и също потвърждавам, че "много по-нехигиеничните" отпреди 20 години бяха много по-здрави откъм липса на кандиди, трихомони, бели, зелени и червени течения и всякакви други ужаси. В момента половото здраве на жените е трагично! Безплодието го следва по петите!
Продължавайте да се обезкосмявате, обезкостявате, но знайте че тези неща са следствия! Пъровпричината е била ИЗПРОСТЯВАНЕТО и глупостта да си помислите, че разбирате нещата повече от Н.В. Природата!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 24a19f174d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   3, 7, 11, 12, 13 - един и същ човек, страдащ от шизофрения, говорещ си сам и спорещ сам със себеси, но убеден че "натуралните" жени със стърчащи косми отвсякъде са най-готини :) 11 или там което от всичките ти превъплъщения беше - освен че си тъп и с психическо заболяване си и агресивен.... стреляш от упор, пускаш куршуми и прочее - сладур :) Ама то зад клавиатурата всеки е много силен. В живота си 100% мишка, гърчав миризлив чикиджия, криещ се зад анонимността на клавиатурата. За интелекта ми няма как да съдиш от 1 изказване, но и сам разбираш (предполагам) че срещу мен да бягаш пак неможеш да ме настигнеш :) Аман от форумни нинджи :)

10 и 16 - истинска жена, а не рунтаво плашило :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c59b56f6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 19, добре че дядо ти баща ти не са били плашливи, че тебе е нямало да те има :)
Сигурно майка ти не е била рунтава, когато баща ти и е проникнал и еякулирал в нея, за да се появиш ти.
Или може би и за нея ще кажеш, че е била плашило, нехигиенична и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cabb43537
гласове:
1 2 3 4 5
  (126 гласа)

21.   19 е гол охлюв. Епилиращ се гей с изкуствено напомпани мускулчета и IQ под нулата, понеже то природно си е било около 0, обаче сега изкуствено набитите хормони са го свалили до нивото на сибирските температури през зимата.
Ако беше нормален човек, едва ли щеше да се мисли за по-хитър от Природата. Братовчед е на ония обрязаните от пертолните държавици, които супер-безславно ще увяхнат покрай изчерпването на нефта.
Освен това суетата ще го съсипе - нищо чудно, че харесва също толкова фалшиви жени (10, 16) като него. Сигурно заедно с тях, е убеден, че ГМО-то е бъдещето на човечеството, химиотерапията е лек против рак, а антибиотиците са здраве. Като заключение - слуша чалга и е твърдо решен един ден да емигрира от "тая скапана дупка" България.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 02c002831a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   И как разбра всичко това Болен мозъко? Едно от всичките ти шизофренични отклонения, пишещи в темата - номер 21 :) Забавен си, как пишеш коментари от уж различни хора - написал си коментар 20, после понеже не съм ти отговорил си написал и коментар 21 :)
И как успя в темата "Интимната прическа при жените" да намесиш хормони, сибир, изчерпването на петрола (между другото... не, нефта няма да свърши скоро, не и в близките 100 години), слушане на чалга и емиграция? :D :D :D Толкова си тъп, че сам се закопаваш :) Освен това си извратен, но това вече всички го разбраха :)
Честно казано на мен в БГ ми харесва, няма да емигрирам - къде другаде има такива шизофреници като теб :)
И като заключение - не на косматите рунтави дебели и непотдържани жени :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 763d4f859c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Обезкосмяването: ЗА и ПРОТИВ?
На 15 и 1/2 съм, нормално окосмена, и се чувствам комфортно така. Това ме кара да приличам повече на жена, а не на детето което бях. Намирам го за естествено. Хигиената или я поддържаш или не. Пубисът се нарича 'венерин хълм', а не сечище или свлачище. Триъгълник, чертичка, интимна прическа са все опит за бягане от естественото, но пък в крак с модата.
Факт е, че един път обезкосмени части от тялото започват да прорастват все по-интензивно. Да не забравяме пъпчиците и ефекта 'набола брада' след няколко дни. При мен дължината не се променя.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Към 23, браво девойко млада. Рано или късно ще дойде мозъка на всички. Помнете ми думата! А пък повечето руси жени, които не се пипат, са толкова рехаво окосмени, че в никакъв случай не идва много, дори и да го оставят 100%.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a691f7ccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Момиче съм. Честно да си призная мразя да обезкосмявам каквото и да е било там долу а си знам че имам доста голяма нужда и все се успокоявам с това че има време и все някога ще се престраша да махна всичко

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea7ecc3bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   И аз съм момиче на 15.
От доста време си обезкосмявам ръцете и нямаше да започна да го правя, ако не беше нужно. Космите ми не са русички и меки както на всички ни се иска, ръцете ми принципно са екстремно окосмени, чудовищно бих казала!
Отдавна ми е навик да бръсна крака от горе до долу, целия, подмишниците също понеже не се чувствам конфортно иначе.
Не знам за другите момичета и жени, но когато ми се стори нужно, оскубвам със скубалка косъмчетата около зърната и пъпа, защото ме дразнят, но не съм от онези маниячки, дето си броят всеки косъм постоянно.
Не се обезкосмявам всеки ден отдолу. Понякога бръсна всичко, друг път само подстригвам. Като цяло целия процес ми е досаден и трудоемък, а после след бръснене ми излизат омразните пъпчици и космите са остри и бодат почти като игли. Случвало ми се е да ме сърби. За това не обичам да се обезкосмявам от долу, само ги подкъсявам.
Не мисля, че жените задължително трябва да се обезкосмяват. Виждала съм жени, които не си бръснат ръцете, краката и... абе изобщо не се обезкосмяват и не е събуждало у мен отвращение. Ако окосмяването е обаче чудовищно, като моето например, би било добре, за да им е по-леко и да се чувстват комфортно в тялото си, олекотява ти се целия живот!
Честно казано много мразя като видя някое момче или мъж с избръснати, гладки и лъскави ръце и крака. Не ми изглежда добре. Стават женствени и е ПФФФФ ужасно е. Харесва ми мъжа да има брада, не дълга, нормална или набола. Да си ходи с панталони до коляното, да виждам гъстите черни косми по крайниците. Като си затворя очите и мине покрай мен да ми лъха на мъж, а не на.... на момиченце. Парфюми, гелове, избръснато тяло, скубане на веждите...
Защо е станало такава тенденция в България??? Мъже, не разбрахте ли, че не ни кефите женствени и с по-гладки и меки крака от нас???
Това е моето лично мнение, ако на някои момичета им харесват такива момчета, добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2cabb43537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   22, за тебе само оскубани и ощавени като коледни пуйки анорексички, с бели, зелени и червени течения, киснещи постоянно в банята, но без особен резултат.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8c414f830b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Мъж на 34 съм, а приятелката ми, която е на 33, се обезкосмява изцяло.
По принцип, тя няма обилно окосмение между краката, просто малко по-широка лента и това не ме отвращава, дори да не е ходила на кола-маска.
Но съм забелязал, че тя самата се притеснява и не се чувства добре. Ходи на кола-маска всеки път, като ? свърши цикъла и обезкосмява венериния си хълм и ануса.
Бил съм и с други момичета преди, случвали са ми се и окосмени, ако не е твърде много, не ми пречи.
Но в момента се чувствам най-добре, със сегашната си приятелка, която смятам да ми стане и жена скоро...
Разбира се, разнообразието е приятно от време на време, относно окосмението, но щом самата тя не го чувства приятно, нека кара, както ? харесва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3bd8f84bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Жената не трябва да има нито един косъм долу! Изглежда ужасно и мн нечистоплътно. Да не сме началото на 20 ти век? :Д (момиче на 18 )

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0a12b07862
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Как мразя крайни мнения... Няма такова нещо като лоша хигиена и нечистоплътност. Плюс това изначално космите щом са ни дадени, значи не е случайно. Хигиената и чистоплътността се изразяват в това човек да се къпе и да бъде чист. Все едно да кажа, че е нечистоплътно да имаш коса, щото това са много косми накуп, а жените често имат дълга коса. Да го наречем "поддържане" - по съм съгласен. Не съм от хората, които обичат голи охлюви и напоследък виждам как малко по малко се връща естественото. Не разбирайте, че обичам жени, на които космите им продължават чак до бедрата и имаме един неподдържан гъсталак отдолу - ама то такива на практика няма. Истината винаги е посредата - между Ин и Ян! А мъже с бръснати крака и ръце? !? !? !? Вярно, личен избор, но аз, жена ми и всичките жени около мен на възраст между 25 и 35 години (повечето от които много привлекателни) го отхвърлят!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Много обичам интимни прически - стига е красиво оформено!
27 М

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f51bf25076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   През 90-те години, младите момичета в България не се обезкосмяваха. Дори и най-вървежните, модерните и печените. Тъй като тогава бяха моите младини, мисля, че е ясно с какви жени съм бил. Нищо гнусно и нехигиенично няма в това. Когато човек се къпе достатъчно добре и често - това е хигиена. Много ми е интересно сегашните млади до къде мислят да стигнат. Най-неприемливото за мен са обръснатите мъже от горе до долу. И в същото време точно те се бият в гърдите, че са мъжкари, а не осъзнават, че са премахнали най-големия признак на мъжествеността си - космите, продукт на тестостерона.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker