До кога семейните двойки правят секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До кога семейните двойки правят секс?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 6477 пъти
Здравейте!

Имам въпрос ако една двойка са женени вече 20 години и имат дете, което вече е голямо и не е при тях дали ще има сексуално привличане и желание между двойката след толкова години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 610c9356f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако се обичат хората правят секс до дълбоки старини. Чувала съм от възрастна баба, че тя го е правила с мъжа си до смъртта му, а той почина на към 80 и няколко. Е, вярно, не било като едно време, ама все пак запазили близостта, нищо, че не винаги се получавало. Така, че за секса и за любовта възраст няма!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aac28e30fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Е имаше из интернет интервю с двама старци - бабка и дядко на по 80 още се забавляват. но малцина стигат до тяхната възраст.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bc934a3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние сме на 50 и правим секс дори може и по-млади да ни завидят. Жена ми даже сега е и по страстна, след 40-те разобразих ме секса и анално по-късно купихме и вибратор и сега от време на време като се разгорещим правим и пълна програма. Много са важни цувствата и от там идва и желанието за секс. И важното с редовния секс идва и настроението и пак секс. Докато няма ме още внуци и други проблеми на главитете си да се отдадем един на друг пък каквото писано. Даже да споделя че жена ми има редовин цикъл и много жени могат да и завидят. Правете редовно секс пони 3-ри пъти в седмицата това е рицептата. УСПЕХИ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 01389d1e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   23 години съм с жена си , и всеки път като съм с нея е като че ли за 1-ви път, не и изневерявам, обичам я много макари вече леко по отпуснала и има коремче , и се караме понякога за живота работи, но не можеме един без друг.и да стигнеме до 75 дай боже здрави и прави мисля пък ще е същото.
Трябва да има чуства , това е най важното, а ако няма променете нещо в живота ви, в отношинията ви, в облеклото , по държанието си, и най важното и в секса, махнете прахта дето е покрила доста старата ви обич и страст , и ще видите че нещата не са чак толкова трудни както се изглеждат. Успех ви желая е много обич и секс.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7ec59f9768
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Н 5, много е хубaво, което кaзвaш, но кaто обяснявaш кaк се е поотпуснaлa вече женa ти, с коремче, ... нaли се сещaш, че тя мисли същото зa теб. Със сигурност и ти не си оня свежaр, който си бил. По- редно би било дa говориш в множествено число- поотпуснaли СМЕ се, с коремчетa СМЕ....

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 01389d1e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до н 6

ако от това дето говорих за отношенията м/у двойките които са женени или са заедно от много време си разбрал само че трябвало да спомена че и аз съм си отпуснал :) жалко за теб вярно, има още много да разбираш от живота, ама нищо, и такива като теб трябва да ги има.
нищо лично

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3a5b061628
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравей! Аз съм момче на 17г. и до скоро си мислех, че родителите ми са изоставили секса, като са отстъпили това право на мен и сестра ми. Но не е така. Майка ми е на 44г., а баща ми на 48г. И преди няколко месеца правиха толкова бурен секс, че си помислих, че ще съборят блока. До тогава не съм ги чувал и за това бях останал с такова впечатление. Но сега знам, че все още го правят и се обичат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bc934a3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   От 4 към 8 имаш щасливи родители дано правят секс още дълго време това ще ги крепи и здравословно и ти също няма да имаш проблими с тях. Да сте живи и здрави и повече и редовно секс.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 78d06dc4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз пък съм момче на 23 и никога не съм правил секс. Дано не е лошо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3a01540c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не е лошо. Аз съм на 19 и още не съм правил и вече не си давам зар. Ако правя - правя. Ако пък не - има и други по-важни неща в тоя живот, сексът е 1/10 от нещата в живота, не 9/10 както се опитват да го представят някои. Някои религии пък напълно му се противопоставят, освен като средство за размножение- будизмът например. Мастурбацията е полезна колкото секса. Ако си асексуален още по-добре. Има толкова неща в живота. Едно цвете, една картина, една книга - по-висша от всяка любов е платоническата - идва от Платон и описва любовта между Платон и учениците му,в която е нямало никакъв намек за секс. Това е възвишена любов.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 98cdab3bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 18 години съм с мойта дама. Детето е на 16.
Сексът с нея е страхотен и ме кефи все повече тъй-като си казваме какво ни се иска и си угаждаме.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f3cbeba643
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Една история от моето семейство.
Любовта на баба и дядо се е превърнала в някаква семейна легенда в нашия род.

Когато били още млади дядо ми е бил лош, побойник, нехранимайко, бунтар и т.н. (поне според прадядо ми, който не е давал баба да се вижда с него). Още повече, че бил белязан от Дявола. На едната му буза има грозен белег от изгоряло, защото като бебе майка му изпуснала вряла вода и го попарила. Само че те двамата се обичали страшно много.
Толкова много, че дядо ми всеки ден е минавал по 10км в едната и 10 в другата посока, за да види любимото момиче. Пътят е нагоре в планината - те са от различни села. А през зимата дори в днешно време на пътя излизат вълци, а пролетно време мечки.
Тя го чакала при чешмата, къето се събирали на седянка и пеели песни. Чак когато той идвал, тя запявала, иначе отказвала. До днес има чуден, меден глас и внуците й я слушаме в захлас ако и да сме вече женени и да сме й направили един куп правнуци.
Те двамата, те просто са сраснати. Нищо и никой не е бил в състояние да ги раздели. За момичето с плитките отивам и тръгвал в дъжд, в пек, през бури.
Един ден, в нашия край го наричат мечавина. Пътят бил затрупан, а снежната виелица е толкова силна, че ако спреш - снегът те погриба. А той вървял, защото бил обещал, че ще отиде. Малко преди селцето на баба, до пътя има стръмно дере, една погрешна крачка и си мъртъв.
Таткото на баба не й позволил да излезе. "Да пукне ега тоя изедник" и я наказал. Тя избягала от вкъщи, взела някаква лампа от плевнята и тръгнала по пътя вън от село. И започнала да пее. Дядо все ни разказва как се ориентирал само по нейния глас, а после видял и светлинката. Тя му казала, че баща й не дава, че е избягала от вкъщи, за да го пресрещне, била само по долна риза и някакво елече, което грабнала в бързината, краката й били боси. Той я вдигнал на ръце и през снежната виелица я понесъл към дома си. Дълги години после баща й не й бил простил това предателство. Всъщност омекнал е, когато тя отишла и оставила баща ми в скута му.

Днес баба е на 73, а дядо на 75 години и са още точно толкова влюбени. Спят в едно легло, гушкат се, закачат се. Те са сякаш вече едно тяло, едно сърце, един мозък. Не зная дали спокойния земеделски живот на село им е помогнал (и особено на дядо), но по-миналата зима, когато им бяхме на гости ме сложиха да спя на първия етаж, че бил по-топъл. През нощта ставах и нещо и чух от стаята им някакви сподавени охкания, шепот, кикот, някакви разкъсани фрази. Побързах да се прибера в стаята си, за да не ги притеснявам. На сутринта само нещо ги пошегувах, а те се изчервиха като малки деца и баба, понеже е по-отракана ме перна с някаква дървена лъжица и само каза "Ти не заничай така по вратите на хората" и се смее.

Знам, че стана дълго, но..иначе не бих обяснила добре защо според мен те двамата още имат интимни отношения и се обичат. Може би наистина съществува нещо като предопределеност, знам ли. Но на човек просто му става хубаво да ги гледа как се грижат един за друг, как се закачат, как се обичат.

Наскоро празнуваха 50 години брачен живот. Да са ми живи и здрави

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 409930f22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Н 13 страхотна история, направо се разчувствах... А сега отново към реалния живот, след сватбата секса изчезва. Не изведнъж, но бавно и постепенно се изпарява. И повярвай ми, нищо не може да го върне. Имам приятели, които са женени от 2-3 години и вече не правят секс (по техни думи).

М23

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e78da7ba8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ами ако се разбирате отлично и се карате рядко може и да има някакво привличане което може би не усещате

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 84f2fe0d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Зависи колко се обичат и колко се привличат! Семеен съм от 18 години, и желая жена си така, както когато се запознахме! Видя ли я гола и хуят ми е готов!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f57c05132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не знам до кога, но след 25 години брак с жена ми правим секс поне 2 пъти седмично(не че ги броя). Жена ми изглежда добре и бързо вдигам платната като я видя разголена.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fd08e4be8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   до номер 17
ееее бравооо евала, , , , , дано и моят мъж след време така да говори за мене :D
аз сега съм на 21, той е на 26.... имаме бая време и мн мн секс за правене :P :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker