Запитване най-вече към мъжкия пол , относно външния вид на едно момиче .. :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Запитване най-вече към мъжкия пол , относно външния вид на едно момиче .. :)
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4648 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 и съм девствена... Имала съм 2 гаджета до сега.. Но и с двамата не се стигна до интимни отношения.. Имам сериозни комплекси относно тялото си.. Имам адски много стрии и големи срамни устни.... Използвала съм всякаква козметика за стриите, но нищо.. Най-много са на бедрата и са адски видими и ме е срам да отида на плаж. Приятели ми казват да не се притеснявам. Поне съм със стегнато тяло.. и това, което зависи от мен го правя.. Другото, което ме притеснява -това са срамните ми устни.. Не мога да си представя как ще се съблека пред когото и да е.. :Д И като му кажа, че съм девствена направо ще избяга.. Дали да не си направя операция за намаляване на ср. устни като стана на 18..? Дайте ми някакви съвети.. Моля ви!! Ще съм благодарна, ако видя и някой друг коментар от момче/мъж.. Как бихте реагирали, ако попаднете на такова момиче..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 897ad5087c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно за сметка на друго. Никой не е перфектен. Твърдиш, че тялото ти е стегнато, ако и гърдите ти са хубави няма от какво толкова да се притесняваш. Ако те обича най-малко ще забележи срамните ти устни

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9fb1e537f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чети и слушай какво ще ти кажа - НИКАКВИ операции.... ама никакви!

Големи срамни устни = съвсем нормално нещо, следователно не са големи, а НОРМАЛНИ.

Защо нормални? Ами защото всеки е различен. Това си ТИ - ти си себе си. Това тяло е твое. Пази го! Кефи му се! Да не ти пука от чуждото мнение!

Има мъже с малки пишки (има и с големи), има жени с малки гърди (има и с големи), има ниски хора, слаби хора, високи.... дай всички да почнат да си правят операции и да сме еднакви! Пълни глупости....

Ти самата не знаеш как би реагирал твоя приятел. Дори не си говорила с него. Сама се филмираш! Не чети в интернет тъпите истории на жени, подложили се на операции за рязане на срамните устни, защото 99% от историите са измислени от ЛЕКАРИ за да изкарват пари от тези козметични процедури (които изобщо не са шега работа, дори могат да те увредят трайно)!

Моля те, избий си от главата тези комплекси и се наслаждавай на живота! Няма по-добър съвет от този.

М24

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8d5bb3d9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Глупости, никакви операции не си прави!
М 30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 373c3a3918
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това са индивидуални неща, които подлежат на корекция в разумни граници, но ако си здрава, аз ти препоръчвам да се научиш да харесваш тялото си. За мен най-важното е една жена да се харесва. Това дава голямо отражение и на секса. Просто приеми, че това си ти и това е. За стриите може да пробваш с кремове, но се консултирай с лекар задължително. Колкото до срамните устни, също нещата са индивидуални. Ако човекът, с когото ще бъдеш за първи път е разбран и внимателен и му споделиш притесненията си, смятам че няма да има проблем. Първото момиче, с което бях, беше много тясна и си мислех, че е девствена, но после ми призна, че е била с други преди мен. Така, че нещата са индивидуални.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 885aee05bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Освен ако срамните ти устни не са колкото лист хартия, формат A4 (при което те съветвам да отидеш на лекар... ), при положение, че се грижиш за себе си, имала си приятели, и определено ми звучиш като 90% от всички жени, то си перфектна.
Някакви стрии? Че както от това? И аз имам! Нима си мислиш, че някакво белегче, ще отврати един истенски мъж?
Не знам какво приемат младите за "стегнатост" тези дни, но докъто не си торба с кокали или не си два пъти по-голяма от мен, то определено ще те харесам. И говоря от името на повечето мъже. Но ако разчиташ само на тялото и лицето, ще останеш разочарована. Предлагайки това, няма да получиш друго в замяна. Бъди по-добър и забавен човек, радвай се на живота и след време, обещавам, ще намерош някого с когото да му се порадвате заедно. Може да трябва да порбваш с няколко души, но красивата приказка, за перфектната първа любов, си е приказка.
За сега се научи, че имаш хубаво тяло, научи как да се предпазваш от нежелана бременност и заболявания, научи да обичаш и да бъдеш обичана и помни, че си красива и уникална, но ако продължаваш с това си поведение, няма да те нарека умна... Но си млада и е разбираемо. Помни, мъжете винаги искат секс, но какво искат освен секса, е другия въпрос.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae9372d6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: Много ви благодаря!!! Ще се опитам да променя мисленето си.. Дано се получи.. :-D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19c89ca682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мацка, аз съм горе-долу в същото положение като теб, обаче съм на 15. Аз също съм девствена, обаче пък и също имам проблема с големите срамни устни, което ужасно много ме комплексира, а също и по стриите си приличаме. Искам да ти кажа, че от операция няма смисъл, въпреки че и аз по едно време обмислях този вариант, но се осъзнах. Можеш, разбира се да се консултираш с гинеколог, което не знам дали ще ти помогне особено, но не пречи да опиташ, което ми напомня, че и аз трябва да го направя. Иначе, да знаеш, че може да не е много успокояващо, но има хора, като мен, които те разбират прекрасно от личен опит, и знаят колко е гадно, ама да не ти пука, горе главата, тялото си е твое, а който не те харесва такава, каквато си, не заслужава вниманието ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 49f2defa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма да избяга спокойно това даже, че си на 17 и си още девствена е много рядко и ако нее някой боклук за бройката ще се зарадва даже! З а стриите почти всички имат от рязко отслабване или надебеляване, на никой не му прави впечатление , а по плажовете всяка втора е отпусната и дебела а си оди ти за едни стрии... и за срамните устни щом не си го правила даце няма как да са ти някви увиснали и гнусни, а това, че са по големи не е проблем даже има доста мъже на които това им харесва! Айде успех от мен и по смело!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd61286675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Евала на номер 2! Абсолютно вярно е всичко, което каза. Никакви операции, бъди благодарна на това коетп имаш, и недей да се шашкаш за най-малкото (:

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e948c720dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слушай сега. Никак не ти е късно за каквото и да било. Ти си само на 17. Още си в тинейджърския период, когато особено момичетата биват завладени от такива притеснения или комплекси. И ако си пораснала телом, то духом не си и трябват още около 5 годинки. За това време ще осъзнаеш много неща. Когато намериш мъжа, който ще е твоята истинска половинка (той не се търси умишлено, щото никога няма да го намериш) и няма да е с теб само заради секса, ще разбереш, че тези неща със стриите и срамните ти устни, както и всякакви други притеснения, не важат. Когато човек е с теб, той не е с теб заради определено нещо - никога. Той е с теб, защото те харесва цялостно и тогава твоите "недъзи", които всъщност не са недъзи, а са чисто и просто индивидуалност, ще бъдат заобичани от него наравно със всичко друго. Ти би трябвало да усетиш тези неща дори преди първия ви секс и точно това трябва да се предразположи да се отпуснеш. А относно срамните ти устни - това е въпрос, който е вечно "модерен" още от времето, когато почти нямаше интернет в България и момичета се оплакваха и питаха такива неща в тинейджърските вестници през 90-те. Има случаи, в които срамните устни са наистина прекалено големи. Но ти надали си в тази графа. Срамните устни трябва да са там и да се виждат. Много малко момичета по рождение имат "скрити" такива, но според проучване повечето мъже (и аз включително) не го считат за привлекателно и красиво. Въпреки това, срамните устни не правят нито секса, нито връзката, нито любовта. Не бързай да правиш глупости, като пластични операции и т. н. Евентуално може да прибегнеш това, след като натрупаш опит и ако това толкова много пречи на партньора ти, но ако всичко между вас е истинско, не бива да му пречи. Разбира се, има такъв вариант наистина да са ти зверски големи, но процентът е много малък. Ако толкова те притеснява, отиди на гинеколог и питай, колкото и да ти се струва тъпо, за това. Хем ще ти направи и нормалните изследвания.

Успех!
М28

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d883358191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се притеснявай момиче :) Никой мъж няма да избяга с писъци от едно добре изглеждащо голо момиче, пък било то и с големи срамни устни :) По-вероятно е да му се прииска да ги оближе и да си поиграе с тях, отколкото да се стресне! Никой не е идеален, свиркай си и си гледай кефа.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7d42e76add
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като няма за какво друго, намерила за какво да се притеснява!!!
Първо не познавам мъже, които чак пък толкова да ти гледат стриите, ако изобщо ги забележат и второ голям праз, че срамните ти устни били големи, ами най-много да се заиграе някой повече с тях.
Относно "перфектните" момичета на повечето от тях казвам само "Замълчи бъди красива! ", пък после ти си решавай кое е по-важно, дали да си перфектна или да има нещо под дребните кусури.
Айде не се филмирай ами обличай банските и отивай на плажа...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6e07b43351
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мъж съм на 30 и обичам големи срамни устни. Обичам да ги смуча и целувам. Колкото по-големи и висящи, толкова по-добре. Стриите пък са ти най-малкия проблем щом си стегната. Всеки би предпочел стегната мадама със стрии пред разплута с гладка кожа ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae9372d6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора : Благодаря ви, че изказвате мнения. Ще имам впредвид всичко казано до момента. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 204d4ead7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Я стига глупости! Какво си се панирала за нищо? Никой няма да избяга от теб заради формата на срамните ти устни или затова, че си девствена. Стриите също не са важни, но ако продължаваш така, ще почнат да те отбягват защото си смахната. Няма по-отблъскващо нещо от психически нестабилна жена.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 59245d0749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти се оплакваш че са големи, моите пък по едно време бяха с различна големина. ДА, едната беше по- голяма от другата! Много се компресирах тогава и искала не искала говорих с майка ми и тя каза да не се притеснявам и че ще се оправи всичко с времето. И ето сега и другата израсна и вече си имам две големи срамни устни. :D Не, не се шегувам, наистина се случи и много се радвам, че стана така. Така че успокой се! По добре големи, отколкото с различна големина. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d1a18ca03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Всичко това е само в съзнанието ти, големи били, имало стрии, че какво от това. Просто не си намерила мъжа, който ще ги смуче страстно, ще им се радва и ще вкарва жезъла си между тях с възбуда и желание, тогава всичките ти терзания ще станат на пух и прах. Това е то, притесненията на една млада жена без интимен опит, "малеее, какво ще стане сега като види тези ГОЛЕМИ срамни устни? !! ", ЩЕ ОТКАЧИ ОТ ВЪЗБУДА, това ще стане! Всичко друго са измислици-премислици, най-добре вземи да мислиш за нещо сериозно вместо да си мъчиш главицата с такива глупости.

ОПЕРАЦИИ!!!??? Направо щях да падна!!! Ти луда ли си?? !!! Няма младо женско тяло грозно, такива понятия не могат да съществуват заедно. Мъж на 34 съм, никога досега не съм виждал младо женско грозно, всяко тяло си има особености, индивидуалности, размера на срамните устни не е изобщо и най-малък повод за притеснение, казва ти го мъж който е виждал доста срамни устни, аз лично бих смукал такива като твоите да станат още по-големи, при това с огромна възбуда и страст!

Venom

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae9372d6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От автора : Благодаря за подкрепата! :Д :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b819daee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Имах приятелка със същите проблеми, опитвах се да я отпусна, но нямаше ефект(продължаваше да се притеснява за външния си вид). Всеки ден и повтарях че няма нищо необичайно в нея, но тя не иска да ме чуе. Недей сама да си пречиш. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 69c2bd602b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мила, жена съм, обаче имам повече опит от теб и знам, че ако един мъж е влюбен в теб хич не го интересува имаш ли стрии, нямаш ли. И аз имам едни белези и все се опитвах да ги крия докато любимият ми не ги целуна и не каза, че са очарователни! Направо бях потресена, а той каза, че аз съм неговото момиче и всичко в мен е перфектно. Така, че няма значение дали си ниска или висока, дали имаш стрии или не, какви са ти срамните усни или гърдите. Ако си с правилния човек, той ще обожава всяка част от тялото ти, въпреки че ти си намираш 1000 недостатъка. За това не се тормози излишно, а просто се остави на любимия да те направи щастлива. Повярвай ми, когато и двамата сте възбудени до мах и през ум няма да му хрумне да ти гледа стриите! Нито пък колко са ти големи срамните устни.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 69c2bd602b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мила, жена съм, обаче имам повече опит от теб и знам, че ако един мъж е влюбен в теб хич не го интересува имаш ли стрии, нямаш ли. И аз имам едни белези и все се опитвах да ги крия докато любимият ми не ги целуна и не каза, че са очарователни! Направо бях потресена, а той каза, че аз съм неговото момиче и всичко в мен е перфектно. Така, че няма значение дали си ниска или висока, дали имаш стрии или не, какви са ти срамните усни или гърдите. Ако си с правилния човек, той ще обожава всяка част от тялото ти, въпреки че ти си намираш 1000 недостатъка. За това не се тормози излишно, а просто се остави на любимия да те направи щастлива. Повярвай ми, когато и двамата сте възбудени до мах и през ум няма да му хрумне да ти гледа стриите! Нито пък колко са ти големи срамните устни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19b88d9662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не знам, при всеки е различно, при мен лично може да спре възбудата ми, ако нещата не са идеални. Някак си за съжаление си имам изграден идеал на жена в главата и ме възбуждат точно конкретен тип жени, които са идеални, а не сексът като секс, който предстои да получи, макари с по-пълна и по-грозна жена да речем, не ме привличат сексуално, не ги желая, само когато са слаби, добре изглеждащи с дълги коси и прочие, и то тогава се възбуждам на 100%, а ако не са по моят идеал въобще, сякаш съм с моя сестричка, но аз съм си такъв, има всякакви момчета и те май повечето харесват големи срамни устни

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f2fab3c32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Много сте глупави това жените. По- големите срамни устни са ужасно възбуждащи.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2e9cf0f5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не знам, но лично аз обичам да лижа жените с по- големи срамни устни. Все едно се целуваш. Адски възбуждащи са, не прави никакви операции.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5363c70cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   23, а ти идеален ли си? А ако някоя ти каже "Пич, имаш едно-две косъмчета на топките, а аз обичам перфектно епилирани отдолу и ми уби възбудата. Обличай се и изчезвай! "?

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 05cc2b3836
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   нема грозни жени!
има малко алкохол!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c44339f7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Важното е мъжа до теб да те харесва такава каквато си! Големината на срамните усни няма абсолютно никакво значение за нормалния мъж. А за мен по-големи са и повече възбуждащи! Стриите са неприятна работа, но щом на мъжа ти (или приятел беше) не му прави впечатление, какво се притесняваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dde4c5ec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Е и, много жени имат стрии и не спрели да правят секс заради тях. Ако, искаш можеш да се опиташ да ги скриеш с фон дьо тен, но не се притеснявай и да не го направиш. А, за срамните устни... е примерно на мен ми харесват, това не е най-важното. Ако искаш да впечатлиш един мъж наблегни на примерно това да се потдържаш обезкосмена, стегната с хубава прическа и т. н Не си модел, никой не очаква да си перфектна, но това не означава, че не си красива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker