Мнението на Мъжете за Стриите при Жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мнението на Мъжете за Стриите при Жените
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 5803 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на почти 17 години. Искам да попитам мъжете какво мислят за стриите при жените.
Забелязах, че и аз имам, а съм с добра структура и не съм се подлагала на диети, и въпреки това те се появиха.
Моля мъжката аудитория да сподели мнението си за стриите. Те биха ли ви отблъснали? Какво е първото нещо, което ви хрумва, когато ги видите?

Също искам да попитам дали някой със същия проблем е успял/а да го преодолее. Моля, споделете опита и съветите си.
Ще съм много благодарна на модераторите да публикуват тази тема:)

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 882ae4e620
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж когато едно момче те харесва с цялото си сърце едва ли ще го отблъснат едни стрии или нещо друго, пък едва ли ще ги забележат според мен ехе туй да ти е проблема едни нищо и никакви стрии аз ти пожелавам да намериш човека който да те вижда такава каквато ти самата не се виждаш и тогава едва ли ще му пука дали имаш стрии или бемки или каквото и да е по тялото ти

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b7eb814cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   първото нещо което ми хрумва: нищо не мога да направя, и аз не съм съвършен, да е жива и здрава. А сега да ти кажа, че никой с главата си, няма да се тормози, че имаш стрии. Ще му направят лошо впечатление ако имаш отрицателни качества - ако си нагла, надменна, долна..., това ще е капак.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6ce94b9502
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   аз съм момиче на 17 години бях на 15 табл кортикостероиди цял месец без намаляне на дозата от глава до пети съм в стрии вяврвам , че няма никои в този свят , като мен нацепена с стрии , дори и бременните имах супер тяло и тези хапчета ме разбиха в много тежка депресия съм ... Все си викам аз съм цялата стрииосала кои ще ме вземе ужасс простоо не го желая и на наи големия си враг .. и да съвети от типа ще те приеме такава , каквато си ако те обичаа .. не се вързва защо да не си намери някоя с хубаво тяло ами ще взема мен цялата в стрии днешно време хората са лоши и се подиграват и тези стрии ми убиха самочувствието ..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 55f7eb37cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен лично не са ми проблем, даже ми харесват. Особено ако имам чувства. В края на краищата никой не е перфектен и не е необходимо чак толкова да се вманичаваме.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 51782786a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До 3 не си сама! Аз също съм цялата в стрии и още много дефекти :). Когато имам достатъчно събрани пари мисля да пробвам да ги махна с лазера в хил клиник.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2e3f7b613f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Стрии с лазер не се махат, само ще ви вземат парите. Не им обръщайте внимание, поддържайте си телата стегнати и оформени, грижете се за излъчването си, за образованието, общата култура. Стрии имат всички, а и какво е можело да направиш, за да ги спреш? Виж, ако си дебела и увиснала заслугата ще е само твоя и има за какво да се срамуваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e8d96a996
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако един мъж ТЕ ОБИЧА , никакви стрий не могат да го отблъснат !!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: df08a6f44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Въобще не ми пречат, даже не ги забелязвам, защото гаджето ми е с по-светла кожа, но и да не беше хич не ме бърка. Тя много се притесняваше заради тях, но в интерес на истината аз ги видях чак когато ми сподели, че се притеснява от тях, а много пъти преди това бях обхождал цялото и тяло с целувки включително и това място.
Още по-интересното е, че незнайно как и аз имам такива отстрани до задника :D ,а винаги съм бил тотална хърба. Така, че не се притеснявай и си се кефи на слънцето!
S.A.D.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e2197a87bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Стриите също се получават при бърз растеж. Аз никога не съм била пълна и никога не съм правила диети, а имам стрии по капачките на краката, над дупето и отгоре на гърдите ми. Така става, когато кожата ти не е еластична. Иначе мисля, че стриите са най-малките неща, които мъжа трябва да гледа в теб. Ако наистина един мъж те обича истински не трябва да му пука как изглеждаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4857927fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   "Схващането, че българките са слаби по природа жени, които, едва ли не, не трябва да полагат никакви усилия, за да изглеждат добре, остана в миналото. Според най-новите световни изследвания и класации нацията ни прогресивно дебелее. Стриите и целулитът тревожат почти всички хора, независимо дали са жени или мъже.

При жените, разбира се, проблемите с тях играят по-съществена роля.
Факт е, че дори и слаби жени имат стрии и целулит. Мъката за родилите жени обаче е двойна. Особено със стриите. стрии След натрупаните килограми по време на бременността, по кожата остават издайническите черти, които определено не са приятна гледка. Те са се „настанили” по тялото, защото кожата се е разтегнала и след свалянето на килограмите, няма как и тя да се свие.
Целулитът е по-характерен за пълните хора, но и много млади не са подминати от него. За разлика от стриите, той засяга и много мъже. Определено слабото и отпуснато тяло е грозна гледка. Да не говорим, че целулитът – натрупаните под кожата топчета мазнини, са вредни и за здравето ни. Ето защо не бива да се обезкуражаваме и да се оставим на течението, а да се борим и да постигнем „Здрав дух в здраво тяло”. И в красиво, разбира се. "

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f9a4f41e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Всяка жена като роди получава стрии, при едни са по-изразени, при други по-незабележими. Въпрос на тип кожа. Аз не ги забелязвам, при жена ми са малко само в долната част на корема. Всички тези приказки за целулита с който пълнят главите на младите момичета и не особено умните жени са празни приказки и от медицинска гл. точка са неверни! Пухкавите бедра са вторичен женски полов белег, а целулита го измислиха педерастите-дизайнери! Техният идела за манекенка е слаба подобна на момче жена!
Всеки мъж който обича жената до себе си не забелязва тези дреболии!

Д-р Хаус

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0d0ae54d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здрасти. Не се притеснявай от това. Аз съм мъж на 28 години и не ми пука за стриите. Всеки човек, когато се променя много бързо физически, ги получава. Това не е нещо, от което да се притесняваш. Ще се изненадаш колко жени имат стрии, всякакви жени - тънки, дебели, умни, тъпи, възрастни, млади, руси, чернокоси. Така, че споко. Това не е повод за занижено самочувствие. Никой нормален мъж не обръща внимание на тези неща, освен ако не цели да засегне някоя жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 48765a48d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мили дами има една приказка , мъжа обича с очите, а жената с ушите. Колкото и да ви е неприятно ще кажа само едно Правете струвайте да имате най малко стрии. Аз съм мъж и ще ви кажа честно
Не е приятна гледката особено ако жената има много стрии. Познавам жени раждали и пак нямат стрии. Когато се вземат мерки от рано се постига необходимия ефект. Мъжа може да ви обича но никога няма да ви каже това откровение, че не му харесват стриите защото е много тежко за жената да знае тази истина. Въпреки всичко горе главата мили дами. Подпис vinarsko

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e0d37d1990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15 ти си дребнав и тесногръд, някои хора изобщо не ги забелязват, освен това има много грозни и дебели жени които нямат стрии но това едва ли ще ги направи по харесвани. Аз моите ги получих от разтежа, нито съм напълнявала, нито отслабвала рязко. Имам хубаво и стегнато тяло, спортувам но искам или не те са си там. Стриите са вид белег и е почти невъзможно да се премахнат, работя над това да ги отстраня вече 2 години ама резултатът е минимален, много ви е лесно да говорите но на практика е трудно изпълнимо. След като съществуват претенциозни мъже направо си казвайте още на първата среща какво не ви допада по принцип и че не ви е приятна гледката за да не останем разочаровани взаимно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8152b000e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Само като прочетох заглавието и вече ми бяха ясни отговорите тук "Ако наистина те обича, няма да му пука".. и ето, почнаха да валят лицемерни глупости. Не че не е така, ама има нужда от обяснение тука.

Да, аз съм от тези лоши чичковци дето не правят фалшиви комплименти и не казват на жената че е хубава, когато не го мислят, само защото тя имала нужда.

Авторке, защо пишеш тука неща на които знаеш отговора? Ти харесваш ли се? Не, нали? Какво очакваш да чуеш от нас? Този форум е анонимен и всеки би ти казал истината. Този форум боли. Ако не ти я каже значи те лъже.
Какво искаш? Да живееш в лъжа?

Всичко зависи от теб, мила. Ще ти го кажа така. "С дрехите се посреща с ума се изпраща". Стриите са ти минус за посрещането. Иначе да, имаш ли си човек който вече те познава, и имаш ли нещо между ушите с което да го задържиш, хич да не ти дреме.

Обаче ако си на етап "посрещане" си в една не много добра ситуация. Бих ти казал да се стегнеш, но не съм чувал стриите да се лекуват и тука наистина искрено ти съчувствам. Трябва да компенсираш стриите си с друго. Хубаво тяло, женско излъчване, самочувствие, красота.
Честно да ти кажа, ако тялото ти изглежда перфектно, за стриите няма да ми дреме толкова (влизам в ролята на мъжа който ще те харесва). А влюбя ли се, даже може и да ги заобичам и да ги направя "нещото което-те-прави-специална-за-мен"

Давам ти веднага пример. Най голямата ми любов нямаше цици. Все още - 17 години по късно няма. Само зърната са. Толкова бях влюбен в нея, че след като скъсахме (след 4 години заедно) си харесвам момичета само с малки цици. Тези с големите са ми неприятни.

Мъжете сме фетишисти. Склонни сме да обичаме тази дето ни сере и пикае отгоре.... ти за едни стрии се притесняваш.

Проблема не е стриите ти, а какво можеш да промениш в себе си, за да ги компенсираш(ако наистина не се лекуват), и то само да за да влезеш в общоприетия калъп за естестика.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bfe7012006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Приятелката ми има на гърдите и отстрани на дупето, сега е слабичка 46 кг 170 висока, но явно е била от по-пълничките навремето... малко е неприятно на моменти, но като цяло каквото-такова..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker