Не мога да се възбудя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да се възбудя
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 5295 пъти
За първи път пиша тук и моля да няма коментари с насмешен характер. Започвам от това че съм девствена. Искам да изпитам клиторен оргазъм тъй като няма как да изпитам другия след като няма кой да ми го надъни както се вика. Няколко пъти вече се опитвам да изпитам оргазъм. Чела съм какво ли не за самозадоволяването но нищо.. претъркваала към си клитора но не става.... така и не настъпва онова неземно чувство както му викат в статиите които съм чела. Какво да сторя вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: d335b41822
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се насилвай, не си го псотавяй за непостижима цел, която да те води към отчаяние заради очаквания негативен резултат. Т. е. с две думи, пипай се не за да видиш какво е оргазъм и да догониш другите момичета, а когато си в настроение, когато си възбудена. Вярвай ми, няма да се разминеш с тоя желан оргазъм :) Освен това, ползвай лубрикант (виж в нета какъв ползват жени, защото вагината е чувствителна зона, знам, че Джонсън бейби и масажни масла са ок), пускай си порно, мисли си възбуждащи неща, мачкай си гърдите, зърната... то ще си стане защото и когато ти е кеф, а не защото ТРЯБВА да стане. Успех!
М, 38

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ee98f69a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ха-ха, е, за твое огромно разочарование - чувството съвсем не е толкова неземно, колкото си го представяш! По-скоро е като пулсирането на порязания ти и превързан пръст... е, с малко по-приятен оттенък, разбира се... Все едно докато ти пулсира пръста да поглъщаш малко диня с водка, да речем :)

Доколкото до клиторчето - не е все едно дали го шмундриш с пръстче докато му думаш: "Твоята мама, свършвай! " или го близка палавото езиче на някой страхотен сладур. Има голяма разлика - пробвай!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 16d43b6751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам абсолютно същия проблем и ще се радвам на съвети!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ed86db274
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Първо гледай да се възбудиш, а не току-така да почниш да търкаш като луда. Гледай някакво порно/някакви голи снимки ако искаш и леко се докосвай, докато не се подмокриш. Докосвай си гърдите, ако ти действа стимулиращо, ануса, вагината, срамните устни.. абе всяка част от тялото ти може да е, стига да ти харесва. Пробвай различни техники- търкай на зиг-заг, назад и напред, в кръгови движения. Пробвай и с колко пръсти ти доставя удоволствие, защото и това има значение- пробвай първо с един, два.. четири. Ако искаш си вкарай едно- две пръстчета вътре, но все пак внимавай.
Може да пробваш и със струята вода. Щом си чела много, значи си чувала за нея.
А ти сигурна ли си какво точно е оргазъм? ! Клиторният е разтърсващ.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c8b2869602
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако те възбужда порното - теглиш. Гледай да си съвсем сама вкъщи. Заключи вратата... изключи телефона (за да не се стряскаш).

Гледай клиповете... избери си ръка (или пък с двете) и почвай работата. Следиш си реакциите, където ти е най-приятно и т. н. 100000% след определено време ще свършиш. Идва инстинктивно. Но трябва да си отпусната на макс.

Аз като бях малък (на 10-ина години), когато нямаше интернет в нас (дори списания с еротика нямаше), сам успях да свърша след няколко минути. Просто си мислех за разни работи и се получи.

Всичко става в главата. Някои жени дори могат да стигнат до края без да се докосват изобщо.

Успех! И помни, че няма нищо срамно в това. Колкото повече разбереш за себе си какво ти харесва, толкова по-щастлива ще си в бъдеще като имаш вече приятел и връзка! :))

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 53a7177a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лол..не очаквах изобщо някои да пише и още по малко очаквах че коментарите ще бъдат смислени а не подигравателни. Може би точно там ми е проблема-в отпускането.... ще се опитам да се поправя относно това. Може би трябва да гледам порно доккато се докосвам тъи като се овлажнявам ..... усещам как пулсирам долу и...да... сещате се.. стигам до там че се къпя или мия отдолу. Има едно момче което харесвам и.понякога си представям че той ме докосва недависимо дали с ръка, език или пенис. Но и това не помага.... благодаря за коментарите ще се възползвам от тях но имам още един въпрос или по точно молба. Нека момиче което е идпитвало многократно това чувство да ми опише точно какво е усещането ....видях коментарите ви за пулсирането и искам да кажа че наистина когато забързам изпитвам някакво чувство но то се приближава до това сякаш ми се пишка..плюс пулсирането.
извинете за неграмотноста ми но като момиче.без сексуален опит мисля че е нормално

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f0a39e5f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   За да изпиташ оргазъм трябва да си възбудена, само с търкане няма да стане, по скоро ще се изнервиш, че не става :) Пусни си порно и бавно започни да се докосваш, без да мислиш само за това кога ще свършиш, просто се отпусни. Има клиторен и вагинален оргазъм, при тебе може просто клиторния да не се получава, затова пробвай дали няма да изпиташ вагинален. И нищо че си девствена, един два пръста няма да ти навредят ;) ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1d89d9e595
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Най-важна е възбудата, трябва да си предразположена към това, трябва да си на вълна секс и оргазъм. Провери дали си подмокрена, соковете на желанието са сигурен индикатор за възбуда, наблегни на ерогенните зони - гръдни зърна, вътрешната част на бедрата, бузките на дупето, междинката (зоната между ануса и влагалището). Не търкай директно клитора, той е над 30 пъти по чувствителен от главата на пениса и по този начин възбудата (ако я имаш) може да отмине, масажира се леко с пръст зоната около него а с другата ръка се дразнят ерогенните зони които изброих, със затворени очи и мисли, спомагащи за достигането на оргазма. Ако се гледа подходящо порно също става, но трябва да прецениш от какво се възбуждаш най-много, някои предпочитат по меко и нежно, други повече страст, трети садо-мазо. На мен лично най-много ми допада страстното чукане в задна прашка със стон и викане, това практикувам най-често (М34). Друго, което можеш да пробваш е дразнене на G-точката, но това вече е висш пилотаж - малко са жените, достигащи до такъв оргазъм, но пък стигне ли се е вълшебно освен това е подходящ за девствени жени, тъй като не е свързан с разкъсване на ципата.
Като за начало се научи да се отпускаш, да не мислиш за нищо друго освен за възбуда, секс и оргазъм, психическата нагласа е на-важна за правилното протичане на виртуалния полов акт.

Venom

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 75631ed1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момче на 21 и също съм девствен.Иначе мастурбирам от 12-13 годишен,доставя ми удоволствие и спокойствие.Дали е така при жените незнам :) Но няма нищо по хубаво от това да си пуснеш порно и да започнеш да мастурбираш (без значение момче или момиче),а когато дойде времето и секс ще правиш.Както са го казали хората,всичко с времето си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9c2595fd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ние жените трудно се отпускаме и настройваме психически. За какво си мислиш докато правиш това? Първо се отпусни, почни да си представяш неща, които те възбуждат или гледай порно. Започни с това, преди да започнеш да се пипаш, изчакай докато се възбудиш.
Иначе е и до хормони, аз например като съм на противозачатъчни не мога да свършвам. Като ги спра ми трябват няколко месеца, докато всичко пак е нормално. Омъжена съм, не е от мъжа.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 02e674e2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви много за коментарите. Мислех да не споменавам годините си но решех че е редно особено след като момчето го направи. На 20 съм... знам че сигурно е странно да съм девствена но какво да кажа... не съм като другите. Това е. За какво си мисля. ли.! За какво ли не... мисля да започна всичко малко по малко. От психиката към докосването. Страх ме е да използвам пръсти в вагината тъй като се страхувам да не се самоотворя... ще е жалко хд. А относно това какво повече. ме възбужда... мисля че по хард порното ми деиства.... дори бих се жертвала ако гаджето ми си пада по по грубия секс... ще видеми. Пък знам ли.. може и аз да го моля за това хд. Ох отплеснах се... мерси още веднъж.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3359eaf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Честно казано, чувството, когато стигнеш до оргазъм е едно от най-великите чувства на планетата. :D Неописуемо е, няма кой да ти го опише...

За да стигнеш до оргазъм, трябва да си възбудена, а не да си кажеш: "Трябва да свърша, защото трябва." Пускай порно, въображението също върши работа, под душа нещо си настрой струята да е към клитора.

Не се притеснявай, че си девствена...Ако пък толкова те юрка, вземи една краставица и си я набутай навътре - да видиш ти кой не е девствен! :D Шегувам се, естествено. Просто това не е важно, мацка.

Успех! ;)
Ж23

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef0ef3259f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Купи си вибратор ама с делфинче или зайче, абе да има накрайник за клитора. Няма начин да не стане. Казвам го от личен опит. Малко скъпички са но може да си намериш нещо от интернет сайтовете. Това е любимият ми подарък за приятелките. Всички съм ги обурурдвала и са много доволни :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ec49ea55cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 15 ти е дала наи смисления и практичен съвет. С такъв вибратор оргазъма ти е гарантиран. Обаче в твоя случай най добра работа ще ти свърши една най обикновена четка за зъби на батерии. А няколко пъти достигнеш ли до оргазъм, после е лесно по всякакви начини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker