Проблем със секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем със секса
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2329 пъти
от 1 година имам приятелка. Сексът в началото беше супер, но от известно време или по-точно от 6 месеца сексът протича по един и същ начин. Говорил съм с нея за това, че сексът не е като хората и искам нещо различно, но промяна няма. Близо 6 месеца се моля за една свирка, но още не ми е вързало :D, просто имам нужда от съвет кажете ми как да я накарам да ме пожелае имам известни съмнения че нежеланието и към сексът идва от размерът ми, но тя твърди че всичко е супер. Знам че не съм от най-надарените, даже никак но я обичам с цялото си сърце. Моля някой който е в моето положение или има идея да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: b128c502f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да не иска да ти прави,ти насила ли ще я караш,съобрази се малко...много сте ми интересни само вие имате желания ,а жената кой я пита?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 42c195f976
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не намирам, че проблемът ти е в размера, ако имаш ерекция. При фелацио пък разметът още по-малко значение има, а ако една жена те обича и желае, това не й е проблем.
Според мен тази жена или като цяло не е сексуална, или просто няма желание към теб- не ви знам иначе повече за връзката, но доста жени излизат и живеят с мъже за да не били сами, от привързаност и страх от самота, заради битиви и финансови причини и ако в така, как да те желае такава жена?
Вашата връзка е още свежа и щом сега сексът не върви, какво очакваш за след годиниз.
Ще става по- зле и ще почне дори да ти отказва мижавият секс, който имате сега. Не са малко женените мъже на сухо.
Не случайно мъжете си имат любовници, което е много жалко. Моето мнение е, че ако не си доволен и щастлив и ако тя няма желание към теб, към промяна и нормален сексуален живот, то вашата връзка няма бъдеще.
Не съм съгласна с н. 1 - една жена, която истински обича, люби мъжа до себе си, здрава е, няма причина да не иска хубав секс с него, включително фелацио, което си е стандартно изпълнение. Ско обаче жената е от другичпричини с един мъж, тя няма как да го желае според мен.
Ж29

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6962c5fcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жените, които не обичат или не искат да правят свирки са егоистки :). Това не се прави, за да и е кеф на жената. Тя го прави, за да достави удоволствие на мъжа си/гаджето си.

По неписан закон/неписано правило, когато една жена не намира в приятеля си нещо или то и липсва страшно много започва да го търси от другаде. Ти можеш да направиш същото. И да ти кажа, няма да сгрешиш. Няма какво да чакаш приятел...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e73f24690
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, кой ти внуши тази глупост, че жените правят свирки само за удоволствие на мъжете? Или си много невеж секса и си чувал за него само на теория или си поредното 15годишно диване, дето се бута където не разбира вместо да си учи уроците.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 891db8ba10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човек, научи изкуството на ПРЪСТИТЕ. Докараш ли я до оргазъм с тях- сама ще иска и на тебе да ти стане хубаво!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 15929755f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леля номер 1 е права - недей да я караш твоята нищо на сила.
Намери си друга, която да прави всичко което искаш по свое желание.
И ти си добре, за разлика от мен, щом ти е малка пиЖката, значи лесно се лапа, навсякъде влиза с лекота. Това е твоето предимство, приятел, използвай го :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d1de33ba89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А ти правиш ли и френски ласки авторе. Май мъжете забравяте, че и жените искат понякога, а ако и това не ще-махай я по-далеко от себе си и си намери някоя дива, която няма да ти го мери и да ти прави номера половин година, както казваш ти.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 061758b663
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Жените, които не обичат или не искат да правят свирки са егоистки" - гледай го пък тоз егоист.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 34d648441d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Относно свирките и моята не е от най-раздаващите се. Ако й угаждам по всевъзможни начини може би някой път ще ме зарадва, след това може и максимум втори път да протече, но ако аз не й пусна езиче повече няма да видя свирка, а аз съм малко идеалист, искам отдолу да е чисто, спретнато, обръснато и прочие, за да имам желание да пусна език, тя се мие с някакви кофти сапуни и усещам някаква противна миризма, а й не винаги се бръсне достатъчно добре, така че аз не винаги искам да я лижа, а за свирки, ако я накарам ми отказва, все намира оправдание, а пък аз знам за няколко нейни бивши, даже на един само свирка му е правила (като след това не го вижда повече, но отива наивно в тях да преспи 2-3 пъти, като си мисли, че тоя има сериозни намерения, на втория път й казва, че няма да я пусне, ако не му направи свирка и аз понеже ги знам тия неща от фейсбук и като ми откаже и при най-малкото се сещам за тоя глупак преди да се запознаем, на който не е могла да му откаже и ми спира и възбуда към нея и желание и всичко, ако ми отказва такива неща.. Относно секса, ако не се облече подобаващо със секси бельо и тънки прашки, аз трудно бих бил сексуалния инициатор, такъв съм си, искам да е всичко идеално или да не се прави нищо. Но приятел, ако ти не й пускаш език отдолу, няма какво да се сърдиш и мръщиш, жените харесват това също колкото нас, че може би и повече

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6962c5fcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ей, 4... много ти знае балалайката май а?

Много ясно бе, щом аз ще я ближа и ще и доставям удоволствие ще го прави и тя на мен като ми лапа. Много ясно :). Иначе това се казва егоизъм и не ми се нрави.

Много ясно, че ще правите свирки, както ние ви лижем.

Като не правите други ще ги направят и така :).

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bd5f7693e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В секса няма нищо на сила. Ако ти се прави орална любов - правиш, ако не - не. Ако пък се случи така, че ти направи свирка, покажи й, че адски много ти е харесало, когато започне да те обича достатъчно, ще го прави, само за да ти е хубаво. За мен са адски възбуждащи, особено когато ме гали по главата, докато го правя. При нас нито едно любене не минава без да съм получила оргазъм, просто това ни е загрявката.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 40208d2691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Знам че не съм от най-надарените, даже никак но я обичам с цялото си сърце. " Кажи и точно това с тези думи че и омекне изражението пък току виж и една свирка може да врътне. Много мило наистина. Чак мен накара да се усмихна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker