Първият ми път ще завърши ли с бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият ми път ще завърши ли с бременност
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте! С моят приятел ходим от близо една година и не го бяхме правили поради факта, че аз не се чувствах готова. След като той ме отвори с пръста си няколко дена след това го направихме и то 2 пъти като между тях имаше интервал от 30 минути. Не използвахме презервативи поради факта, че той ме успокои че знае какво прави все пак е на 21 и е водил активен полов живот с предишните си приятелки, докато аз съм на 17 и съм неопитна. Това, което ме притеснява е дали не съм забременяла, защото след първия път той се изпразни върху корема ми и после се избърсахме, но аз се съмнявам да не би да не съм се избърсала хубаво там отдолу и преди втория полов акт да ми е вкарал сперматозоиди или да не са останали в неговия канал, тъй като той не уринира след първия път. Също така аз бях или малко преди овулация или след. На следващия ден по гащите ми имаше някаква белезникава слуз, която наподобяваше на цервикална слуз, но беше малко по бяла..до сега не бях имала такава. Но след като си направих вагинална промивка със смрадлика тя изчезна. След няколко дни с приятеля ми го направихме пак без презерватив и я нямаше тази слуз. Моля ви помогнете ми да разбера дали е възможно да съм забременяла, тъй като съм ужасно притеснена, но моят приятел е сигурен, че не бих могла да съм тъй като се е изпразнил извън мен. Ще ви бъда много благодарна за помощта! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7257ece93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Настръхвам като чета подобни истории, свидетелстващи, че у нас расте още едно неграмотно поколение, което ще поддържа почетното ни място на втори по честота на абортите в света!

Но конкретно по въпроса - за нераждали жени има два метода за сигурна контрацепция - презервативи или хормонални методи /противозачатачни като хапче, инджекции, импланти /.
Всички останали "методи" са в най-добрия случай методи за забавяне на бременността в рамките на семейното планиране, не са методи за контрацепция.
Всяка жена, която не се грижи сама за контрацепцията, а се оставя мъжът да я пазил завършва рано или късно като самотна майка или пред кабинета за аборти.
Изборът е твой!
Въпросът е не кога ще почне човек да прави секс, а с кого и КАК го правиш.
Като всяко нещо в живота на възрастния човек, и сексът значи ОТГОВОРНОСТ, от която ти НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ИЛИ ПРЕХВЪРЛИШ НА МЪЖА.
Става въпрос тук за твоето тяло и бъдеще, защото ти ще забременееш НЕ ТОЙ.
Дори по случайност този път да не си забременяла, скоро имтова ще се случи, щом имаш нагласата, че мъжът ще те пазил и бил знаел какво правил- кефът за него, рискът за теб!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: baef8d0263
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има някаква вероятност за бременност, виж закъснява ли ти и ако да, купи си тест за бременност, за да си сигурна. Дано не си, но без презерватив не може! Как така си била толкова глупава да не настояваш за презерватива! Поне да беше пила противозачатъчни преди това! Леле, не е истина...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e9a46bbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Леле, мила! Тичай за Ескапеле! Ама май вече е късно. Трябва да се вземе най-късно до 48 часа след случката. Ти как изобщо му даваш да се изпразва в теб така? ! Стискай палци да си имала с късмет, ама друг път БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ въобще не му давай да се приближи до теб!!! Бил се избърсал! Ха-ха-ха! Лесно му е на него, ама ако стане белята ти се правиш аборт или ще го гледаш това дете. А си само на 17...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ef0f70071
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко бе, не си бременна, обаче ако продължаваш така безхаберно да му даваш да те пази на магия, скоро ще си. Слушай сега, отиди при личната лекарка, поискай направление за гинеколог, кажи й там, че имаш течение, а на гинеколога обясни коректно, че искаш подходящ за теб метод за предпазване от нежелана бременност. После миличка, не тичай веднага да споделяш това с гаджето си, защото като чета описанието му и влиянието му над теб, веднага ще започне да свършва в теб, а това все пак не е желателно. Хайде, действай, направи каквото трябва, не се дръж като неграмотно цигане. Успех... И.. Секса е за удоволствие, не за страх, подсигури се и после се радвай на живота.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 57d7893e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Бързам да добавя и аз каквото имам в "доста' годишния си опит. Правилно! След като се е избърсал, и по-точно докато той се бърше - ти бягай в банята и пускай силно душчето да се измиеш отвътре!!! Няма такива филми без светкавично измиване! И ще го хванеш за гушата твоя плей/или блей)))/бойчо да се изчурка и измие.А за да не се празни въобще, без да го изважда, от йогата усвоих безкомпромисна рецепта но трябва да си сигурна че той ще те послуша! Когато му дойде момента да се изпразва да кръстоса както са му изпънати краката и да ги стегне силно един към друг! Така от него нищо няма да излиза. В мъжката система има едно каналче, което отвежда остатъка от спермата в ....стомаха! Първия и втория път ще го позаболят топките....После ще му се разшири леко каналчето и всичко съвсем неусетно ще си отива в стомаха му! Но трябва да намериш начин да му го обясниш без риск да се обтегнат отношенията ви.... И послушай и другите каквото ти казват за теста.Но не му "пускай" докато не провериш как стоят нещата! Обясни и на него за притесненията си!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 967d64fa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За пореден път доказано - мъжът е егоист.. И аз се дразня на подобни 'опитни' дето знаят, какво правят.. Чиста безотговорност..а уж сте заедно от година.. срамота! би трябвало да се познавате добре за толкова време.. и оня Мухъл дето си с него е пален егоист, който не те уважава.. Чак се чудя не се ли съмняваш как и издъжал с теб година без да те е натискал за секс? Я си помисли.. защото за човек,който е бил активно сексуален преди.. да спре за година..малко... ми мирише и на кръшкач.. Мъжете обичат да се хвалят с колко са спали и колко опит са имали и т.н. да не мислиш,че той щом цветно ти е нарисувал,че се е 4*кал с тая и оная и има голям опит.. да не мислиш,че си е за хвалба да каже 'ами не съм правил 1 година секс за да я чакам' на мен ми звучи абсурдно за такъв тип човек.. по простата причина,че да, ако те е чакал 1 година.. то би следвало,че държи на теб адски много и те обича.. и би направил всичко ТИ да се чувстваш добре.. а доколкото ни разказа..той мисли за своя х*й и как на него да му е яко.. без капка отговорност към теб.. особено поради факта,че ти е първия.. че нямаш опит и т.н.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e135adc50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Купи си тест за бременност, за сигурност!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 57e136f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вече си бременна. Купувайте количка и започвайте да гласите детска стая.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ef0f70071
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 5какви са тия простотии дето ги дрънкаш на 17годишно дете бе.. То не знае на кой свят е, ама поне е малко и без опит ами ти какви забърсвания, какви замазвания, какви водички бе... То така ако можеше да се излъже природата щяхме да сме клуб от избрани, а не милиардно гладно население... Да си стискал краката мале мале... Номер 6 перфектно го обяснила, човека си гледа кефа и изпразването... и права, редовен секс, после година въздържание? Абсурд! Макс 1месец и то по независещи от него причини!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1a402c00a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие пък излезнахте всички големи моралисти. Аз съм жена на 26 години и от 17 годишна правя секс. От почти самото начало на половия си живот не ползвам презервати или каквато и да е друга контрацепция. Доверявам се на партньорите си и не съм имала каквито и да било проблеми.. пък какво остава за бременност. :) Не се забременява толкова лесно, хора.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 094a82f2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Неопитно момиче и " опитен" мъж прaвят секс.
Момичето: -скъпи, ще ме пaзиш, нaли...?
Мъжът: - рaзбирa се, aз съм полицaй!
Тя:- но... трябвa дa ме пaзиш сегa!!!
Той:- aхa... мдaa
След мaлко той :- ПAЗИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 74dc90cfd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф как ми писна от филмариии. Коментирате и се изказвате без да познавате нито нея нито него. Ха сега ме изяжте...
Слушай, първия път дето ти е свършил на тумбака е безпроблемен, ама после като не се е мил вече е кофти. От един път едва ли ще си бременна, не се притеснявай, но гледай в дългосрочен план- Първия път директно, втория след много внимателно измиване или най-добре с кондом. Права си сперма остава в канала и е възможно да попадне в теб. Както казаха по-горе секса е за удоволствие, не за страх. И сериозно си осмисли мнението за него и това дали му имаш доверие щото само пълните гушите на докторите.
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 57d7893e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   No 9... Ако не ти стиска кажи поне жена ли си, мъж ли си, хермафродит ли си!? Момичето пита точно и ясно с тревожен глас какви съвети да и дадеш! Не да търсиш недостатъци и да виждаш глупости в неща които не са ти ясни и не си ги опитвал / опитвала... /от коментара на другите, които малко или много и дават съвети и я успокояват. Изказването ми е рефлекс на човек, който е свикнал да помага! Спасявал съм хора от лавини! ... от смърт! Та на едно момиче ли няма да кажа нещо полезно, нещо което поне малко ще и бъде от полза!? Или си тъпо докторче от детеубийците, които си пъхат стотарките в джоба и правят аборти, а не ги е грижа как да се предотвратяват! Какво ми дрънкаш - "мале, мале"... Преди 89-та, по време на червения режим веднъж скъсах червеното знаме за да спра гадно кръвотечение на нещастна жена, порязала се жестоко на едно стъкло! Нямаше наблизо нищо подходящо за превръзка... Под нея локва кръв! ... а около нея се моткаха 3-4 льохмани като тебе и се вайкаха /също като тебе "мале, малеееее/ не знаейки какво да првят! На секундата след като ме извикаха спрях кръвотечението, извиках приятел с колата си за да я закараме в спешна помощ! Тук е място за готини хора! Нещо си сбъркал / сбъркала / заведението!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ef0f70071
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към номер 5. Аз съм номер 4 и 9. Така. Съвета ти е повече от абсурден и опасен. Ти даваш ли си сметка, че при едно непазено с никакви средства момиче, експериментът с изпъването на краката от мъжа в последния момент и то не точно мъж, а момче на23, което никога не е опитвало този метод ще завърши с изпразване на половината семенна течност вътре нея??? Хайде да кажат мъжете, склонни ли са да опитат това задържане на изпразването за първи път с непредпазено момиче? Не те знам какви хора и къде спасяваш, нито някой го интетесува в случая. Казах, че съвета е малоумен, защото се дава на неопитни много млади хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker