Садо-мазо наклонности - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Садо-мазо наклонности
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 6294 пъти
Аз съм на 30, необвързана съм в момента.
Имам опит, обичам секса, разкрепостена съм, опитвала съм различни неща.

Когато бях на 19 преживях ситуация, в която се стигна до секс с момче против волята ми. Момчето ме изнасили и тогава не си обяснявах как и защо преодолях всичко много леко и без да драматизирам- чисто на психологическо ниво- не го приех пораженчески, не се смазах. Просто минало- заминало. Задавах си и въпроса защо по време на секса изпитах оргазъм.. но нямах отговор на онзи етап. След това през времето натрупах опит с момчетата, имах си гаджета и не се сещах за онзи случай, но наскоро ми се наложи да го анализирам доста обстойно, тъй като срещнах Него.
Мъж с BDSM наклонности. Мисля без особена практика в това- просто беше брутален в секса и абсолютно първичен. С него без да си даваме сметка преминахме доста граници. Не само, че ме чукаше зверски и ме наричаше курва, кучка докато го правехме, той ме биеше (не само по тялото) докато ме чукаше и всеки път когато го правеше аз потичах отдолу като река. Получаваше всичко, което иска, не съм имала силата (пък и желанието) да му кажа не.
Възбуждах се като го видя възбуден и полагах много старание, като извличах от неговото удоволствие своето за мен. Например докато му правя свирка ще се подмокря, почти винаги в любимата му поза свършвах и аз и тн. Отношенията ни извън секса със самия човек бяха сложни (макар, че много го обичах), нямахме си доверие и стабилна връзка и за това не му позволявах връзвания и други техники- пък и не бях сигурна до колко е вещ в тези неща и каква ще я свърши. Тоест подчинението никак не се получи.
Както и да е. След тази среща с него си дадох ясна сметка, че съм с откровени садо-мазохистични наклонности, имам висок праг на болка и съм готова на доста смели експерименти.
Притеснявам се, че изпитвам истинско удоволствие само при подобен вид секс, а съм срещала всичко на всичко 2ма мъже, които са били със сходни сексуални наклонности. Не мога да очаквам всеки мъж да е такъв. Последната ми връзка приключи поради много причини, но една от тях беше ли лисата на сходство в сексуалните нагласи.

Има ли жени със сходен проблем, жени, които живеят в партньорства, в които не получават удовлетворение (пълно) от сексуална гледна точка?
Как живеете с партньорите си, как го преодолявате?
До колко важен е секса в отношенията ви? Може ли и до колко успешно копнежа по един фетиш да се подтисне?
Не искам да провалям връзки, които имат бъдеще просто защото мъжете не са с доминантно-садистични наклонности... Знам, че звучи откачено, но имам нужда да го обсъдя с някой.

Благодаря!

Д.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 60dfbaab47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм така. Обичам да ме доминират. За огромно съжаление, все още не съм казала на партньора си. По принцип правим първичен секс. Ако трябва да съм само на ванила, ще умра от скука. Добре, че и той има същата потребност. Понякога се попляскваме. Връзваме се, но ми се иска просто да ме доминира. Не знам, дали ако му разкажа какво искам от него, няма да ме вземе за луда и за това все още си трая.
Искам да ми казва какво да правя, да ме контролира и т.н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 941ba9c80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Хахахах абе ей 50 нюанса сиво..Ако искаш мъж, който да доминира - Крисчън Грей е човека. Ако не си чела 50 нюанса сиво - направи го. Мисля, че това са глупости...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 60dfbaab47
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Кое са глупости? Че човек има различни вкусове в секса ли?
Ако ще ме лигавят цяла вечер и ще си правя нормален секс, шанса ми да свърша е нулев. Даже може и да заспя.
Хората са различни. Ако на едни им харесва едно нещо, то на други не е нужно да им харесва.
Секса ми е изключително важен. Нищо, че съм жена.
За книги... Какво да ви кажа. Въпросната цитирана няма нищо общо с едно такова изживяване. Предполагам, че е написана от умряла от скука домакиня.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 10a5ea1263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами намираш си човек, казваш му и има 3 варианта. 1-и на него му харесва това, правите се каквото се правите. 2-той не си пада по това, но е склонен да правите такъв секс понякога, за да си удовлетворена, а ти се съгласяш да правите обикновен секс понякога. 3-той не си пада по това и скъсвате, без удовлетворение и без това няма да стане работата. :)
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f4d14deb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Звучиш като бившата ми приятелка, тя беше 1 към 1 с теб. Аз донякъде споделях нейните разбирания, но понякога като се възбудеше наистина много просто се плашех - буквално нямаше абсолютно никаква граница, за абсолютно нищо. Не че е лошо, но ако тя е така възбудена, а ти не си чак на такова ниво като нея в конкретния момент си е наистина страшно, а при обратния вариант предполагам за жените също е така.
На нея също и е било трудно да намери мъж с подобни сексуални желания, но пък с мен си пасна, а и в интерес на истината доста бързо тя ме обучи на това, което харесва, а и аз на това, което пък мен ме възбужда и нямаше проблеми.
Обаче имай предвид, че ако живееш в малък град, разкриеш ли се като БДСМ любителка е много възможно да те спукат от подигравки, защото в малките градове само дебнат нещо в страни от нормата да се случи, и веднага започват да те нападат. Затова по-внимателно си избирай партньорите, и когато решиш, че с някой наистина си струва да бъдеш нещо повече от еднократен флирт може да му се разкриеш. Ако не си сигурна как ще реагира, може предварително да го подготвиш, например като по време на секс небрежно го помолиш да те понашляпа. Ако се шокира и категорично откаже, значи няма никакъв шанс дори и за минимално напасване в леглото, и няма смисъл да му разкриваш желанията си, защото най-много да те помисли за луда. Но това сравнително лесно се оправя - просто може да му кажеш, че понякога по време на секс не знаеш какво говориш, и да замажеш положението.
Ако обаче се съгласи, и с течение на времето стигнете още по-далеч, то тогава спокойно може да му разкриеш всичките си фантазии, понеже най-вероятно поне 75-80% от тях ще ги споделя и той, а това не е никак малко.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 121acaf061
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Абе да не ти пука. Важното е че знаеш какво искаш. Оттук нататък знаеш поне какво да търсиш и какви са целите ти. Важното е ти да се чувстваш на място и човека на теб. В секса няма ли разбиране всичко става компромис.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: daad5f5196
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Нa 38 съм, омъженa, със същите нaклонности, кaто твоите. Преди две години си хвaнaх любовник, зaщото вкъщи просто не получaвaх товa от което имaм нуждa. И тaкa попaднaх нa него, истински ГОСПОДAР. Не говори, a комaндвa, от кaкто съм с него, зaбрaвих кaкво е обикновенa свиркa. Сaмо нa колене, с белезници нa ръцете и следвa тaковa бясно блъскaне в устaтa, че очите ми се нaсълзявaт в първите секунди още. Зa него aнaлния секс е основен, другaтa дупкa е зa всякaкви предмети... просто кaквото му хрумне... Отплеснaх се, искaх дa ти кaжa, че от кaкто съм с него се чувствaм перфектно... просто търси точния човек.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c23da16142
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз съм с такива наклонности но не съм намерил такава жена досега, също ми харесва и жената да ме доминира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker