Френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Френска любов
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2956 пъти
Моята история е леко смешна може би, но все пак ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете!
Момиче на 17 г. съм. До сега не съм правила секс, защото връзките ми са били кратки и несериозни. Преди година си хванах приятел и усещам, че вече съм готова. Не се притеснявам от болката, а от друго.. от френската любов. Искам да доставя удоволствие на приятеля ми. Пробвали сме само веднъж, всичко вървеше по план докато не се опитах да поема члена, започнах да се давя по незнайна причина защо и спрях. Той ми каза, че трябва да отпусна гърлото си, опитах но същата работа.. Не знам какво да правя! Гледала съм доста порно материал, но не мога да проумея това..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2000c02082
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти тия филми ги остави, това е само за извратеняци...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 23ec2b35d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е ама мила, то не може още новак и айдеее Дълбокото гърло.:)) Давай по полека бе, то френската не е само да ти влезе в гърлото, има си и други тинтири минтири. Явно не гледаш правилното порно:)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4236f5da40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Уф, като чета такива работи и откачам.
Свирката не е просто да си натикаш член в гърлото, докато те удави. Стига с това порно. Имам чувството, че след 10 години хората няма да правят секс, ами ще ми мерят дупките.
Желанието за свирка трябва да го усетиш. Да искаш да целуваш партньора си. Да искаш да го усещаш в устата си. Да усетиш вкуса му. Да го целуваш, облизваш, всмукваш. Да бъде твоята играчка.
Можеш да направиш толкова много неща, които не само ще са удоволствие за партньора, но и за теб. Защото той ще се кефи в устата ти.
Техниката - дълбоко гърло идва с времето. Ако искаш можеш и да се "задавиш", може и да не го правиш. Но първо научи предисторията и тогава дълбините.
В кой точно филм си видяла нещо различно от смук, смук, две задавянки и гълтане...Ми не е това свирката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 75f7ae5510
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти тези неща по филмите не ги гледай изобщо - това е актьорска игра най-вече.. Да направиш нещо бомбастично като deep-throat съвсем не означава, че по този начин ще доставиш удоволствие на приятеля си.

Поеми (само!) главичката в устата си и нежно я гали с устни и език. НИКАКВИ ЗЪБИ! Най-чувствителна е отпред (или отдолу) - там където двете "полукълба" се събират в една ивица. Отгоре обаче където е отвора на каналчето и има нещо като две миниатщрни устнички от двете страни - там е болезнено чувствително, Добре е там да не пипаш изобщо, камо ли да натискаш, дори и с устни и език. Същевременно, на тази част от пениса, която не ти е в устата, можеш с ръчичка да "биеш чикия" - напред-назад.
Запомни - не е необходимо, даже е нежелателно въздействието да е СИЛНО, лекото но стабилно докосване върши чудеса. Примерно - много по важно е да се чувства движението напред-назад, отколкото да се опитваш да стискаш с ръка пениса през това време - второто предизвиква болка. Опитай се да си представиш какво се случва с пениса, когато влезе в женската вагина - там е топло, влажно, меко, разтегливо и няма никакви усилия - нито някой стиска, нито зацепва със зъби. Мисълта ми е - колкото по-добре наподобиш подобно въздействие върху пениса с ръка и/или уста - толкова по-добре ще се чувства приятелят ти. Понякога една великолепна свирка бива тотално развалена от одраскване със зъб, примерно, понеже последното води до болка, стягане, изчезване на възбудата и удоволствието. А с това изчезва и доверието в някаква степен, че човек може да ти предостави най-милото си.. :)
МНОГО ВНИМАВАЙ, и го давай лекичко, нежничко.. ако му трябва повече стимул, той сам ще ти каже!
Не се срамувай и да питаш какво му харесва, какво не..

Не се опитвай да вкарваш главичката му в гърлото си. Позивите за повръщане, особено в началото, ще са гарантирани. Има хиляди други начини да му доставиш удоволствие чрез френска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker