Лягаме си! И сега какво !? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лягаме си! И сега какво !?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 5849 пъти
Здравейте,преди да започна по същество искам да Ви кажа,че поставям тази тема с най-дори и искрени намерения.Момче съм на около 20год.,държа на сериозността, не харесвам пошлия и вулгарен начин на изразяване,и затова ще се постарая да съм внимателен :).
Какво ме интересува:
Какво Вие жени сте искали най-много в секса :) ? За какво сте мечта ли? Какви са тънкостите в леглото от страна на мъжа ,които ще Ви накарат да се почувствате най-приятно? Знам че това е индивидуално ,но все пак...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: e84928ff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да е нежен, да прави всичко бавно и да не говори и да не използва умалителни имена и да се срамува....

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6f85646987
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма универсален модел - всяка жена харесва различни неща, за това хората са казали, че секса не бива да се прави още на първа среща, а да се опознае добре човека и да се вникне в изискванията и предпочитанията му - иначе риска от провал си е съвсем реален.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f7bbb299c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мъжът да ми показва първо любовта си и след това страстта си към мен. Да усещам, че го вълнувам и ме желае и това да не минава с времето. Един мъж, в който бях някога влюбена, коментира малките ми гърди, беше разочарован. Е, и така да е, да си е взел надуваема кукла тогава...
Най-големият афродизиак е да покажеш колко обичаш жената до теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 35326f54f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм момиче на 19год. имам си приятел и ми харесва преди да правим секс любовната игра и искам да подчертая, че тя е от голяма значение защото по този начин се предразполагат и двамата партньори. Много ми харесва при нас нежността с която започваме целуваме се галим се и в един момент падат всички задръжки.

А колкото до тънкостите ми и аз нямам вси още толкова опит, но от голямо значение е позата, наклона а разбира се и опита на двамата партньори. Но в едно съм се убедила колкото повече опит придобиваме толкова по-хубаво става. Просто се отпусни и следвай своето желания прави това което искаш като разбира се попитай партньорката си дали би и харесало и експериментирайте а след това говорете за това което ви е харесало и това което не е. на мен лично ми харесва и когато моя направи нещо спонтанно например без да очаквам ме целуне така страстно че да не искам да го пускам. и всякакви такива неща. това е от мен дано съм ти била поне малко полезна :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6200e6af38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами ти си на 20, аз съм почти колкото теб.
Преди всичко сексът е удоволствие за мен, когато мъжът е привлекателен. Не ми ли допада физически, няма шанс за добър секс, разбира се. Обичам, така да се каже, онова чувство за доминантност у мъжете (разбира се, не в емоционален план)... Просто мисълта да знам, че съм с уверен мъж, който си умира да контролира положението, ми действа като афродизиак.

И сега за действията - целувки по врата, нежни ухапвания... и преди всичко - неговата увереност.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6f6f2c89b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всичко е прекрасно, ако просто не я възседнеш като пръч, да я плескаш цяла вечер в една поза, да не я удовлетвориш по никакви параграфи и накрая да си свършиш, да легнеш до нея и да заспиш. Каквото и да правиш в секса, никога не прави горе споменатото и всичко ще е точно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ad327a604c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Аз ходя доста на фитнес и има дости добри резултати, но като гледам на повечето девойки гаджетата -слаби, с кормче,разплути... или прекалено едри и си мисля, че тялото няма кой знае какво значение и че напразно се хабя по залите ... :? Не знам ? Така ли е ?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6200e6af38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   НАПРОТИВ, АВТОРЕ!
Точно такива като теб уважавам! Поддържай релефа си! И недей да го правиш само заради дамите! ПРАВИ ГО ЗАРАДИ ЗДРАВЕТО СИ! Аз съм момиче, но също спортувам много. Харесва ми, че на момчетата им допада тялото ми, но аз не живея за тяхното одобрение. На мен спорта ми е хоби.
Никога не съм имала гадже с лошо тяло. Харесват ми високите, не културисти, разбира се, но достатъчно релефни и "нацепени", така да се каже.

Анди, 17.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c233b20af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Що се отнася до женските гаджета прав си от една страна, но май е по важно на какво момиче ще попаднеш, а също е по-добре да те хареса заради характер не външен вид, нали?
Иначе при всяка е различно, според момичето ще усетиш и останалото....

Предният ми приятел ме хапеше по-устната, което беше сладко, но сегашният я смуче много леко и за секунда две- страхотно е.
Играта също е важна...
Незнам как да опиша някои неща прост се остави на течението, така е най-готино, всичко е неочаквано....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 535fd8c8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук ли търсиш информация на тези въпроси?!? Има една книжка. На корицата й пише Кама сутра. Прочетия, поупражнявай прочетеното и няма да имаш никакви проблеми :) Колкото до фитнеса, ако го правиш само заради мадамите, не си в ред. И ти го казваш и всеки го вижда ежедневно-хубави момичета с отпуснати или кльощави момчета и обратното. Тренирай за себе си приятел! Защото го искаш ТИ. Това е единствено правилната гледна точка. Това, че мацките ще те харесват е само приятна последица и далеч не е единствената :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 82e0435c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябва да знаеш следното: формата привлича форма, съдържанието привлича съдържание. А форма и съдържание в едно много рядко се комбинират, защото който има едното смята, че другото не му трябва. И все пак - лицето (телцето) е до време, а сърцето е за цял живот. Ако питаш мен - наблягай на съдържанието, нека формата е само допълнителен плюс. Доказателство за това, че съдържанието е по-визше от формата е факта, че за младите и неопитните формата е неустоима, а разочарованията от (липсата на) съдържанието са най-големи.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 018c7439b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора: 11,евала ! Но има друго , ако "търсиш" бъдещата си жена , то в своята "търсачка" като начален критерии поставяш формата, а след това проучваш съдържанието... Някой хора първо се женят за формата май.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: db47a43d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Форма , съдържание .. важно е да си щастлив !
ужасно грозна съм и съм с наднормено тегло. досегашните ми приятели са били кат картинки. да седна да се притеснявам ли?
Успех ти желая

 
  ...
преди: 14 години, 24 дни
hash: 660a847b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз обичам приятеля ми да е груб с мене .. хубавото е, че си паснахме веднага .. той обича да налага, а мене ме възбужда да се подчинявам .. нямам нищо против да ми казва "лапай кучко" да ме задушава или шамари отзад .. :) той не е груб човек, той е моят идеал ... обожавам характера му не искам някой нежен нервак да ми казва колко съм красива докато ми го пъха отзад .... това че се държи грубо не е нещо лошо, защото когато човек се възбуди иска или не иска прави това което го възпламенява.. иначе ще го крие в себе си и секса никога няма да е пълноценен .. но темата е безсмислена защото отговорите ще са твърде противоречиви

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 990df55940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако първо искаш на нея да й стане хубаво, да се възбуди и да свърши - от това по-добро няма. Всеки търси различни неща - примерно аз не възприемам сексуалните изпълнения на №14, но това не значи, че ги осъждам или не ги разбирам. Напротив - щом и на двамата им харесва и ги възбужда лошо няма. Важно е да си паснеш с жената във фантазиите и изпълнението им и като спазваш съвета от първото ми изречение ще си супер. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 66bd13c4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 14, при нас ситуацията е същата. Приказки от вида "лапай ку*ко" или "ще ти пръсна малката сли*ка ку*во" ме възбуждат адски много. Веднъж ме беше притиснал по очи в леглото и проникваше в мен отзад, когато ми каза "Ако наистина беше ку*ва, повярвай ми щях да направя всичко възможно да стана единствения, с когото се чу*аш... Щях да направя всичко дори за да се влюбиш в мен"... Малко след това свърших. По принцип ми харесват такива отношения САМО И ЕДИНСТВЕНО в леглото. И се радвам, че в това отношение си пасваме повече от идеално. Искаме нещо ново всеки път и затова всеки път го правим по различен начин - понякога грубо и необуздано с елементи на подчинение, понякога пък нежно, но страстно... Но никога скучно и еднообразно.

Едно знам със сигурност: това, което ме възбужда най, ама най-много е да усещам какво чувства партньора ми, да го усещам с всяка клетка на тялото си... Наистина да има контакт, не само физическо триене... Чувствен, емоционален и незабравим секс.

Бъди страстен с жената до себе си, чувствен... Целувай я нежно, но я притисни в себе си с мъжка сила... Вдъхни дълбоко аромата на кожата и (ако сте по - близки) и и кажи, че трябва да я имаш веднага... Неща от този вид. Не бъди дървен. Нека тя усети колко много я желаеш, как искаш да я почувстваш. Няма по възбуждащо от това! Този "трик" работи при всякакъв вид секс - с постоянен или непостоянен партньор,при секс за една вечер, за сдобряване... При мен винаги работи. Страшно се възбужда момчето като вижда колко го желая, но все пак не изглеждам вманиачена. Повярвай, това може да отключи въображението и на най - неинициативния човек и да го накара да се развихри. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker