Болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болка
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1689 пъти
Здравейте,
С приятеля ми сме правили секс 5 пъти, преди няколко дни беше 6тия, въпроса ми е нормално ли е да ме боли още? Последният път даже се отказах, защото не успях да понеса болката. Предположението ми е, че след като той също беше девствен просто няма достатъчно опит и не отнема достатъчно време на любовната игра а веднага пристъпва към същинската част. Ясно ми е, че при възбуда вагината вагината става по-голяма. Просто искам да ви помоля за съвети относно проблема ми, също така да разбера дали има и други с подобен проблем и дали проблема наистина е в него, а не в мен. След като прочета мненията ви ще поговоря с него.
Благодаря предварително! :)
Ако питате за години аз съм на 16, а той на 19.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: bbec75ff61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е строго индивидуално, но по принцип в началото е такова. Ползвайте задължително лубрикант и спри да чакаш на приятеля ти, а хвани нещата буквално в свои ръце - да не си някаква надуваема кукла и да чакаш. Ако не се чувстваш достатачно възбудена, взимаш лубрикант и му показваш например клитора си.
Виж за пози с не толкова дълбоко проникване - кучешка например, но и в позата ездачка ти ще имаш повече свобода.
Иначе правиш основната женска грешка - да чакаш на партньора. Ами няма как да стане така. В секса са винаги двама. Не приятелят ти нямал опит, а и двамата нямате опит. И с по-опитен партньор ако само седиш и чакаш да те възбудил, няма да се получат нещата, но сега поне с приятеля си двамата можете да опипвате почвата, докато опитният партньор като почнеш да му се „лигавиш“, ще те зареже.
Пак казвам - за болката лубрикант, за останалото - ръчички и търпение

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 70c022a5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си възбудена достатъчно, сложи на ръката си малко лубрикант и започни бавно да разтриваш областта окло клитора постепенно започни да го стимулираш директно, когато усетиш че валгалището ти се навлажнява може партньорът ти да започне акта, като отначло трябва да бъде бавен, а в последствие да увеличи темпото, когато вече си достатъчно възбудена.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0cdf3ffdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката:
Попринцип не съм лигла да се оплаквам, но наистина ме боли много
това съм суха..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8c091d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 1, хaйде стигa с тaя " кучешкa", товa ги възбуждa много мъжете и трябвa дa сa по- опитни, зa дa контролирaт. Товa момче е без опит и кaто му се нaдупи aвторкaтa, съвсем ще " превърти" и ще зaбрaви и лубрикaнти и всичко друго, освен по- бързичко дa влезе тaм.

Aвторке, определено предвaрителнaтa подготовкa е от огромно знaчение, може и дa се нaплaшиш тaкa и зaнaпред дa ти пречи. Отделяйте поне 10 мин. зa целувки, гaлене и стимулирaне нa клиторa. Преди прониквaнето, може много внимaтелно, нежно, дa прониквa първо с пръст- двa. Рaзберете се, когaто се почувствaш готовa дa го придърпaш върху себе си. Мисионерскaтa позa може и дa е скучнa, но зa нaчинaещи е много добър вaриaнт. Aко е достaтъчно нaдигнaт нaд теб, можеш кaкто свободно дa се движиш, тaкa и дa контролирaш движениятa му с ръце нa кръстa му. Освен товa прониквaнето не е толковa дълбоко.
Некa aко трябвa първо дa се освободи един път преди товa, зa дa имa търпението. Но го нaсочвaй търпеливо и нежно, той също е новaк и в моментa гори от желaние и нетърпение дa те имa, a мъжете сa много по- чувствителни и обидчиви нa тaзи темa. Кaзвaй му, че е стрaхотен и много го желaеш, но ти трябвa повечко време, зa дa се възбудиш кaто него.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5371b568cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм на 16 години /момиче / правила съм секс около 7 пъти и нито един път не ме боля нямах и кръв даже той се осъмни, че ми е първия нередовен цикъл имам бяло течение ходих па доктори и днес разбрах, че всичко е нормално падна ми камък от сърцето. Това и на мен ми беше чудно всичките ми приятелки са имали кръв и ги е боляло много а мен не и сега има лека болка само в началото а първия път си бях доста отпусната и нямах никакъв проблем освен, че ме боля ниско долу корема като го вкара после нямах никакви проблеми вече към 3-тия 4-тия път имах леко 1 капка розова кръв и последния също, лекарката каза че това е защото хормон ми бил понижен.

*ЛИЛИ :) ПИТАЙ АКО ИМАШ ВЪПРОСИ! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e573821838
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха “Лили:Питай, ако имаш въпроси”.. До къде се стигна да питаме 16-годишни момиченца, които са правили 7 пъти секс и вече са на “ти” със секса… Нямам думи… Да се смея ли или да плача не знам…
До авторката: Когато го правих за първи път с моя(вече бивш) приятел и мен ме болеше много.. Изминаха 2 години макар да утихна болката пак си ме болеше.. Явно не ме възбуждаше достатъчно.. Сега съм с друго момче с него никога не ме е боляло, но той знае какво да прави. Не ти казвам да си смениш приятеля, а просто му покажи кое те възбужда най-много и си вземи лубрикант също ще помогне!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a0af6debae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   отделете повече време на любовната игра и дай време на организма ти да свикне не го правете всеки ден правете го на няколко дни поне в началото като организма ти свикне и ще спре да те боли.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3ee90d3b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това е нормално, при някои жени има болка при други няма, всичко завиши от опита на партньора, от ласките и възбудата и на двама ви.
Както каза номер 4 трябва малко по голяма подготовка преди момчето да ти го вкара в клитора ;)
Момчето трябва да ти навлажни клитура с език а може и ти да му помогнеш, както каза номер 1 може и с лубриканти, но най-добре е момчето само да ти навлажни клитора и после постепенно да ти го вкарва първоначално бавно и с времето да засилва.
Не забравяйте преди това и ласките, целувките ако трябва и малко си поиграй с пениса му и чак тогава когато и той и ти ще готови той да ти го вкара но пак повтарям бавно и внимателно а постепенно да увеличава бързината на вкарване и преди това клиторати да е навлажнен от езикаму или лубриканти(пък може и двете но както и да е).

Ако имате въпроси с удоволствие ще ви отговоря а съм сигурен че и други хора ще ви отговорят.

Red devil

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker