За каките, сексуалността и.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За каките, сексуалността и..
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3219 пъти
Така.. като цяло не съм много по съветите, така че просто ще изплюя този текст като четиво, пък някой ако успее да си извади някакви поуки - добре.
Затова пък съм добър в изразяването, та се надявам ако не горното, то поне да е забавно за четене.

Имало едно момченце, което било едно дете в семейството. Като цяло.. едно детенце, с обикновено безгрижно детство, изпълено с бели и дивотии. Но времето си лети и това момченце стана на 6, 8, 10 години.. И на 11 години това момченце вече е на прага на пубертета и откри мастурбацията и порно филмите. Да, точно така, на 11 години разбрах какво мога да правя с тялото си..

Прескачаме 3-4 безинтересни години и се фокусираме над кадър в юношески времена. На 16 години вече стабилно навлизащо в пубертета, това момченце вече бе нагазило стабилно и в порно филмчетата. Видяло какво ли не, разнообразни сцени с всякакви извращения... Но от всички аспекти на порно филмите един му харесваше най-много и го възбудаше най-силно. А, именно жанра с т. нар. MILF, или на прост български - секс с по-възрастна жена, сиреч какичка или леличка.
И така времето продължава да си лети, а нашият герой продължава да си лъска и да се кефи на каки, да заглежда каки и изобщо целия му сексуален свят да е изпълнен с и да се върти около каките. По-странното е че този калпазанин изобщо няма интерес към връстничките и по-малките от него девойки. Не може да комуникира с тях, не се разбират и някак нищо не се получава. Но затова пък с каките винаги диалога вървеше...

Превъртаме още малко напред и стигаме до 19 години. Момченцето вече възмъжава, но си остава девствено. Но това се промени, защото момъкът успя да завърти главата на една 26 годишна кака. И в една хладна майска вечер някъде из центъра на София тази какичка остана в историята като онази, която му отне непорочността.
Вече освободен от психологическото бреме пича вече решава че няма граници.
Е, няма, няма, но младите девойки все още остават на заден план и оправданието с пубертета сякаш вече губи давност.

Превъртаме още малко малко напред... Момченцето имаше близо 1-годишна връзка изпълнена с много секс с още една кака (29 години), помежду другото се подлъга по едно 19 годишно девойче за веднъж. Мина през една госпожица на 38 години... Обаче пубертета мина, а нашият герой нещо не гони правилните жени..

И ето го сега през 2014 година... момченцето, отново в неангажираща връзка с чужда по-възрастна жена...
Оставям историята с отворен край.


Нямам логична причина да напиша всичко това, може би имам нужда споделя. Идеята зад написаното бе, че с времето тийнейджърските увлечения почват да рефлектират върху цялостната ситуация и лирическият герой (вслучая аз) отърсен от хормони може да си направи сметка и реалистична преценка. Абсолютно осъзнавайки, че за тези жени съм просто удоволствие или разнообразие на ежедневието.. или пък отдушник.
По-страшното е че аз не умея и нямам желание да комуникирам и да полагам основи на отношения с подходящи (възрастово) за мен жени. Просто не се получава...
Та.. за всички юнаци, които в момента минават през пубертета - пичове, внимавайте! За да не пилеете време, както аз правя... A то си лети.

Salute

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2dafdf705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, лошо няма в наклонностите ти, ако не ти пречат на живота и не искаш нещо да промениш. Сам за себе си обаче да знаеш, че не порното те е възпитало и ти е проминило едва ли не наклонностите в ненормална насока, а обратното - първо е било твоето влечение, после тези порнота са ти харесвали.
Ако почна сега да те обработвам с хомосексуално, бисексуално и тем садо-мазо да не би да развиеш такива наклонности?
Просто всеки си гледа порното според сексуалността, не обратното. Разни хора, разни идеали.

Колкото до увлечението по по-възрастни жени, генезисът му е в най-ранното ти детство, много ПРЕДИ 11 г. възраст. Чети за т. н. Едипов комплекс.
Ако искаш да промениш нещо, можеш да се подложиш на психоанализа или поне на психотерапия и сам ще откриеш, че си просто хетеросексуален мъж, а останалото можеш да преодолееш. Иначе, наклонността ти не е чак толкова странна и ненормална. Наш семеен приятел се ожени за 6 г. по-голяма жена и си имат нормално семейство

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 84772af98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За пилеенето на време никой не е застрахован. Можеше да имаш връзка с момиче на 18, да ств заедно 5-6 години, да сте си верни, да се обичате, да кройте планове и... Бум, съдбата решила друго, разделяте се... За мен живота е това, което обичаш и харесваш днес. Никой не знае какво би станало с него ако беше направил това или пропуснал онова. Можеше да няма фактора порнофилми, можеше просто да срещнеш любовта в лицето на по голяма от теб жена. Според мен ти не си изпитвал любов и това те кара да усещаш празнота и да жалиш за изгубеното време... както казват, всеки ден без Любов е загубен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 978ba9a6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   на 40 съм. семеен. винаги са ме привличали по зрелите жени. в момента контактувам с дами около и над 50.... тръпката е както преди 20 години с жените на 30-35-40

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a11071ea23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за коментарите.
Номер 3 - не е така, бил съм влюбен. Бях влюбен преди няколко години в една жена. Тогава беше на 29, сега е малко над 30. Можех да си го позволя защото беше разведена, нямаше ги тези т. нар. рамки и човек смееше да си прави дори на ум планове.
Сега е малко по-различно, излизам с жена на 37, има тръпка, има привличане. Но нашата връзка спира до това - тръпка и секс. Не е коректно, нито желая да ? развалям семейството, все пак има 2 деца. За мъжа ? не знам какво да кажа. Ако някога аз се оженя сигурно ще съм обременен от мисълта за такива прошляци като мен самият, които увъртат чужди съпруги.
За загубеното време не мога да кажа нищо, защото когато човек е в такава ситуация емоцията го крепи. Но както знаем - нещата се променят.

Като цяло е леко товарещо да си любовник на омъжена жена, защото покрай всичките неща, които правим заедно винаги се поражда някакво, дори минимално чувство. В същия момент си давам сметка, че това не е реалистично, но не искам да го загърбя, защото на момента ме прави щастлив, дори с малки дози..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 84772af98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 3 съм. Позволих си да напиша коментар и да изкажа мнение, защото аз самата имам връзка с много по млад от мен мъж. В нашата връзка има много любов и за двама ни нито един ден и час не се счита за загубено време... И наистина, не мислиш ли, че дори и перфектната връзка в аспект възраст, социален статус, обстоятелства и всичко останало може да се превърне кошмара на живота ти.? И обратно, връзка уж най неподходяща, странна, трудна, необичайна да е любовта на живота ти, да ти даде всичко, за което мечтаеш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker