Дами - моля за съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дами - моля за съвет.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3139 пъти
Млад мъж на 25 години съм. Скоро се запознах с една дама на 47 години. За годините й трябва да отбележа, че е доста запазена и също красива. Разведена е - живее с децата си (ученици). Та говорихме си с нея и тя прояви така малко неочаквано любопитство - с какви момичета съм го правил, дали съм го правил с по-голяма жена от мен и т. н. Сподели ми също, че не обичала секса за една вечер а по-скоро търсела неангажираща връзка. Бихте ли ми изяснили какво точно има предвид под "неангажираща връзка", защото да не стане някой гаф - аз да мисля за едно а тя да има предвид друго. Ето как го разбирам Аз: Чуваме се от време на време, излизаме ей така да се видим, да пием по нещо, да си лафим приятелски. После отиваме в нас или в тях, вършим работата и така - без някакви специални чувства, без обвързване, без да си държим сметка кой с кого се вижда и т. н.
Това ли иска да каже - правилно ли съм я разбрал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3b4c3b77a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно си разбрал, да :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b004c3e32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да правилно си разбрал, но си губиш времето :), защото животът не е само секс и рпваленият живот на тази жена го доказва. Аз я съжалявам. Ще прави още секс 5-6 годинки и ще е поредната самотна баба.
За теб обаче няма значение, просто си чукай и не забравяй да търсиш любовта!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1d2a6b225d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Както си решиш, ама 47 години са множко. Та ти дори не си бил сперматозоид, когато тя е била зрял човек и е бачкала.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e60af8588d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе... какво правиш с тая дърта брантия... намери си млада мацка и се наслаждавай на живота... не се занимавай със стари чанти...!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a9812734c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Дa, точно товa ти кaзвa. Но кaкво кaзвa и кaкво ще бъде сa рaзлични нещa. Щом първa е зaпочнaлa рaзговорa в нея посокa, определено се е от ония, дето кaто ги чукне критическaтa, зaпочвaт дa търсят всевъзможни докaзaтелствa, че още ги бивa. И едното е млaд пич( във вaшия случaй мaлък, можеш дa и бъдеш син). Aко е от тези, може дa реши, че искa дa те влюби в себе си, дa си погaли егото и тогaвa ще зaпочнaт проблемите ти. Знaеш ли колко е жaлко, женa нa тaкaвa възрaст, дa ти изпaдa в пубертетски истерии? !
Пък и ти къде и зaщо си хукнaл, с женa нa тaкaвa възрaст? ! Не хaресвaш млaди жени ли? Aко е тaкa, чукaй и бягaй, без тaкивa излизaния и тем подобни, дa нямa твърде опознaвaне и емоционaлно обвързвaне. След 2-3 пъти я пробвaй, кaжи и че си се зaпознaл с момиче нa твоите години и мaй ще стaвт сериозни нещaтa, тогaвa ще и видш истинското лице.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fea589b5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2, ти пък какъв си, че да определяш живота й като развален? Тя очевидно е щастлива така. Не се опитвай да налагаш своята представа за живота на другите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36216bc301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе я не слушай глупости и се радвай на живота. Ако мацката те кефи, просто бъди с нея, тук натрапчиви съвети се дават предимно от комплексари и задръстеняци, а даде ли някой по отворено мнение го заливат с оплюване и обиди. Радвай се на живота и сам преценявай какво искаш от него. Аз съм на 43 и имам връзка с мъж на 26. Не очаквам одобрение. Не ми трябват и критики. Хубаво ни е заедно и ще е така, докато и двамата го искаме.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4053e6be5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Правилно си разбрал, точно това е неангажиращата връзка. Виждате се когато искате, забавлявате се заедно, обаче никой не спира другият да излиза и с други. С две думи, приятелство с екстри. Лошо е само, че понякога единият се влюбва и тогава става сложно. Обаче иначе просто са забавлявай. И не ги слушай тия, които говорят глупости за възрастта и. Защото готината жена си остава готина е на 100, а мърлата и на 20 да е все си е мърла. И щом жената е поддържана и секси всичко е ок. А и нали само се забавлявате.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1df5ad890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора: Търся по-зрели жени просто, защото съм разочарован от повечето на моята възраст. Уж вече големи а не знаят какво искат. Скоро бях с една на 22 - работеше като адвокатски сътрудник. Мислех си че тя поне ще се окаже сериозна, но представите ми се разбиха като я опознах. Не знае какво иска. През пет минути си сменя настроението, лигави се, сърди се за глупости - общо взето характера й не се различаваше особено от характера на 14, 15 годишна пикла. Скарах се с нея и спряхме да се виждаме, изтрих и телефона и всичко. Такива не ми трябват. Общо взето почти във всяка връзка нямам късмет и не попадам на подходящата. Именно за това обърнах поглед към по-улегнали жени. Такива които знаят какво искат.
А относно някои от коментарите - спокойно. Знам в какво се забърквам. Няма нищо да се случи - просто ще "чукам и бягам" както се изрази някой по-горе. Ще се виждам с нея само за това. Иначе не съм се отказал да търся любовта. Дано ми провърви скоро :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e9df5b1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много съжалявам - аз съм на 25 и не мога да си намеря подходящо момче, с което да създам семейство, макар че съм прецизно, тихо и нормално, не лигаво, сериозно момиче. Все по-често виждам млади мъже с доста по възрастни жени, мъже на моите години, които са обърнали резбата, или другия вариант - лигльовци, които се занимават с пикли, около 15 годишни. И все по-често се замислям - всичко това нормално ли е? Нормално ли е приятелките ми, на моята възраст, да не могат да заспят докато не изневерят, да излизат с по 3-ма, 4-ма и да се тракат с тях едновременно? Няма лошо, авторе, забавлявайте се, докато ви е гот, но мисли все пак, че тя си има вече дечица и докато ти я обладаваш, някоя друга копнее да си има бебче и да живее в хармония и чисти взаимоотношения с човек на твоята възраст. Не съм сигурна, че подкрепям това начинание, по-скоро се придържам за едно по-нормално общество! И според мен, отговорността идва индивидуално - аз не съм фен на подобни развратности. Все пак, разликата ти в годините с децата й е по-малка от разликата в годините между вас двамата. Явно съм прекалено сдухана за новото, "модерно" общество? ! Всичко добро и със здраве!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b004c3e32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 10 - на крива ръкета, космосът ? крив!
Не старите жени са ти виновни, че никой не тръгва с теб, а ти самата - просто с мрънкане и негативизъм не става.
Много те е яд на хората, но сама ти себе си не виждаш що за човек си. Браво на мъжете, че не им се занимава с теб.
Да, има жени явно, които трима любовника си хващат, но има и жени, които и на един мъж не могат да предложат явно достатачно и затова си кукуват сами и се готвят в собствения си сос от завист и злоба. Голямо нещо е това незадоволената жена!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0fee808bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 11, прочетох коментaрa нa 10, в нейния нямa и 10% от твоятa злъч и злобa, сaмо лично мнение, без дa минaвa грaницaтa нa добрия тон. Рaзбирaм, че си поредното " мaме" употребено, докaто нa някой млaдок му " излезе" чктaвa женa или мъжът ти се е обърнaл към по- млaдо дa се припомни що е то млaдо тяло.
Съжaлявaм зa кaквото и дa е, което ти се е случило, но имa други, по- здрaвословни нaчини, дa се повувствaш женa, мaкaр и с изтичaщ срок нa годност. Имa мъже всеядни.
Със здрaве!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 742ed14ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   АЗ съм развратник на 63 и такива младежи работят за мене, защото остават млади момичета, за които аз ще се погрижа.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 077768b31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До Номер 10: Всъщност въпросът е за това какво се разбира под "неангажираща връзка", а не дали одобрявате сексуалните предпочитания на младежа. Вярно, че може да ви изглежда като разхищение на материал, но нямате право да го осъждате - никой не е длъжен да спазва вашите вътрешни нормативи.

До автора: според средноскромния ми опит, жените, независимо от възрастта си не са способни на неангажираща връзка. Паснете ли си в секса, тя изведнъж открива в дълбините на душата си огромно количество чувства. Хайде на бас, че до 6 месеца ще получиш изречение от типа "всичко започна лекомислено, но при мен нещата станаха сериозни". При това казано по начин, който максимално да изключи съвсем резонното ти възражение, че ти си влязъл в тези отношения при условия, предложени от самата нея и не виждаш причини нещо да се променя. Ще ти излезе също и с финт по крилото: "аз не искам да се чувстваш задължен с нищо, просто бих искала да знаеш... ", който по същество е опит за фино пилене на мозъка. Когато неизбежно стигнете до този етап си обирай крушите - нататък следват само сълзи и сополи и хич не е интересно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36216bc301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не знам дали има обидени жени над 40, обаче момичета около 25-6 нездоволени и озлобени висят по цял ден в интернет и със неупотребена за хубави неща страст сипят злост, закани и обидни думи наред. Дали ще хулят по големите от тях жени, наричайки 30 годишните''стари чанти'', дали ще защитават с гръмки горди думи неупотребената си девственост, те са все едни и същи-глупави, самотни, с хормонални пъпки и мазни коси, недокоснати от мъж, дълбоко в себе си убедени, че това няма да се случи скоро и още по злобно страстни поради този факт. Мили момичета, размърдайте си залежалите дупета, спрете баниците и бозата, излезте навън, усмихвайте се... И като видите готин пич, не се надувайте като пуйки ами дайте шанс на момчето да ви ухажва, да ви заведе в леглото, да се почувства мъж, докато е с вас. По големите жени имат опит, поддържат се на макс, когато са с мъж, когото харесват дават всичко, за да са хубави и еротични срещите, експериментират в леглото, показват обожание към красивия си млад партньор. Е, какво му трябва на изпълнения с ентусиазъм за секс млад мъж? Той не търси Голямата любов, той иска яко чукане без задръжки... Пък ако се влюбят, хайде спокойно, още никой не е умрял от любов, дори по добре, ще има за известно време връзка изпълнена с вълнуващ секс и любов... Така мисля аз.
Една жена на 43

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e9df5b1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От номер 10: Госпожо, напълно нормално е да отговорите така, все пак сте на 43. Явно по някакъв начин сте се почувствала засегната от коментара ми - съжалявам, не е бил лично срещу Вас. Относно злобата, за която говорите - тя се усеща по-скоро от Вашия коментар, не от моя. Аз изразих просто личното си мнение, че не одобрявам подобна разлика във възрастта. По никакъв начин не се опитвам да наложа мнението си на автора. Всеки гради сам живота си, просто му напомням да внимава и да обмисли детайлно всеки аспект от подобна "неангажираща връзка" с жена на 47. И пак казвам, това си е лично мое мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36216bc301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 10
Аз изобщо не се засягам мила, аз съм си щастлива и доволна,имам си мъж много по млад от мен,красив и секси,обичаме се и се радваме на живота.Ти имаш комплекси и проблеми и именно твоят коментар ме провокира да напиша предишният си пост. Ти надаваш смешни вопли как докато някои правят секс,ти мечтаеш за бебенце ,самотна и нещастна. Няма никакво значение дали си на 20,30или 40 и повече години. Който го може го може.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: af8a874ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   номер 15, младите момичета искат семейства и сериозни връзка, а не...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 84dc574fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До една жена на 43:

Госпожо, вие изглеждате доста злобна и завистлива от коментарите си. Завиждате на това, че има млади момичета, които искат да направят нещо смислено с младостта си - а именно семейство и деца, не просто да се друсат някъде.

до младото момиче на 25:

Мила, разбирам проблемите ти - обществото ни е такова. Аз съм мъж на 27 и искам семейство и деца, но не мога да открия жена, която да иска същото. Имал съм гаджета и с последното момиче уж много искахме деца, но се случи така че 2 седмици не успях да й обръщам внимание (имах много ангажименти). И за 2 седмици това момиче тотално си промени мисленето и ми разкри, че била "прекалено сексуална" и постоянно й се правело секс и не можела да бъде с един мъж. Природата кара жените да им се прави секс, когато им е време за деца, ама тя това не го осъзна...

Та, ако си в по-голям град - запиши се на някакви танци. Аз например ходя на суинг танци (в София) и повечето хора там са доста свестни, с приоритети в живота.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 00dbb13e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   До номер 15.
Не съм обидена, нищо че съм на 20.
Не ям баници (сега съм 50 кг което за мен е супер много), поддържам отлична хигиена и често правя секс.
Не злобея срещу зрелите хора, а се уча от тях.
Не обиждам, както Вие правите.

До автора- чукай я, но внимавай- жените сме опитни и умеем да замъгляваме разума на мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker