Не мога да се преборя с моят проблем, за да му направя още по-приятно когато е с мен:( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да се преборя с моят проблем, за да му направя още по-приятно когато е с мен:(
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2500 пъти
Здравейте!
Искам да ви разкажа и моята история и ако може някой да ми даде съвет. От малка имам проблем с теглото и от този проблем ми идват и други като подигравки от всекиго. Така и продължава. Правила съм много опити да отслабна или нещо такова и единствения ми начин беше, ако спортувам и всичко потръгна добре. Докато не се запознах с един, който ми беше първото влюбване и най-накрая ми разказаха, че той е бил такъв, че сваля момичето и ако не му пусне край. Същото и стана с мен. Така две години аз не смеех да погледна друг, а ако започнах да мисля за друг по много странен начин дори и за мен започвах да мисля за предния. Но преди няколко месеца се запознах с един човек, който е по-възрастен от мен и с повече опит. Та стана каквото стана и се влюбихме с времето и се обикнахме. Той ме харесва такава каквато съм с по-голямо дупе и гърди, но проблема ми е, че дори и на него не вярвам, защото не мога да си представя как някой ще може да ме хареса. Много е добър дори когато види, че пак започвам да се обиждам ми казва, че съм красива. Но това, че имам малко самочуствие ме кара понякога дори да го наранявам. И моля, ако някой е имал проблем относно това да ми каже как се е пооправил.
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3ed807dbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ударила си шестица от тотото! Стига се комплексира, а ЖИВЕЙ И СЕ РАДВАЙ НА ЖИВОТА. Можеш и спокойно да се отпуснеш с него, мъжете не лъжим за такива неща и ЗАЩО ДА ТРЪГНЕ С ТЕБ НА ПЪРВО ВРЕМЕ, ако не те е желал??? Ти си била и преди такава, ТАКАВА те е харесал и му е кеф с теб вече, а можеш с комплекси да го отблъснеш.
Ако искаш да му е хубаво иначе, прави му по-често свирчици и хубаво ядене. Мъжете сме прости същества в добрия смисъл на думата :) ние искаме спокойствие и доволна, и мека жена до себе си. Ако е искал кокалеста, защо да е с теб на първо време? Важното е хубав секс да има, хубаво ядене и спокойствие - дай му ги тези ще си булка скоро, и бебе ще дундуркаш и ще му е хубаво!
Стани поредната мърморана на диета и ще ти бе шута :) 100% ги е мал и преди и си е избрал теб, защото ВЕЧЕ му е хубаво!
М48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a0e7ea747
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка номер 1 те учи да си едва ли не ханъма-да, това искат 99% от мъжете-жена за всичко-ще му готвиш, переш, децата ще му гледаш, ще му носиш пазарските чанти/разбира се и покупките ще са с твой пари/, па ако го прибереш и у вас да те унаследи ще си златна. Такива жени са парясници-дали го знаят или не си е техен проблем. Да си в кърпа вързана и да въртиш хубави "свирчици" както се е изразил номер 1 /едва ли в живота обаче е първи/. Живота не е само манджа и свирки!!!
Бъди каквато си-дебела, слаба-ти си избираш, но никога заради мъж, а заради СЕБЕ СИ. Стига си го поставяла тоя на пиадестал и мисли как на тебе ти е кеф-тогава ще имаш успех-и никога слугиня-те писват най-бързо

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4be96443e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да се косиш. Аз от 5 години съм женен и си имам прекрасно детенце на 3 1/2. Съпругата ми е 1, 55 висока, 65 кг. С по-голямо дупе, по-големи гърди. Какво от това? ! На мен си ми харесва, много си я обичам. Имал съм връзки преди нея с момичета и жени, които спокойно могат да се конкурират с тези по кориците на модните списания, но все пак избрах съпругата си, защото вътрешната красота е много по-важна от външността. Не, че е грозна жената до мен, напротив - много е симпатична, но е малко по-закръглена. Това не ми пречи нито за миг. Не плащам данък обществено мнение, какво си мислят другите, не ме интересува. Така, че си гледай живота и хич да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f42bcceb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм слаба, ама съм с малки гърди и имам косъмчета около сърната... адски много се дразня от това и мн ми намалява самочувствието... имам приятел и аз като теб не виждам как може да ме харесва( за външен вид става дума)... гледам да не мисля мн затова, но всеки път като погледна на долу и се сещам колко съм зле...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 48563632b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер едно, коментара ти праща доста смесени чувства към мен, от една страна ме радва това, което си написал, от друга страна ме разсмя, но няма значеие.
До авторката:
Мила, аз не съм от кокалестите, а съм като теб. Вярвай ми, когато бях по - слаба се намери едно свясто момче и ми каза, че приличам на скелет и щял да се набоде на кост, ако ме пипне... Много по - добре е да си си така, та той да има къде да пипне и какво да обича. Имаше един такъв цитат: Ти си мислиш, че никой не те обича, но, о мила, истината е, че ти никога не си обичала себе си. Та в твоя случай, остави го да те обича, той те обича такава, каквато си, не се променяй... ти трябва също да обичаш себе си. Приеми се такава, каквато си, защото така си прекрасна. След като си намерила мъж, който да те обича, всичко е на ред. Не се променяй, особено, след като той те харесва такава. Усмивка, високо вдигна глава, изправен гръб, и ето. Красива си, такава, каквато си. :)
Mona

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 21891993b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе момичета как не разбрахте, че ние мъжете харесваме по-пълни дами стига да не е прекалено. По темата бих ти казал, че си късметлийка с това тяло, няма лъжа няма измама всеки НОРМАЛЕН мъж предпочита дамите да са с по-дебели дупета и по сочни цици. Изобщо не се филмиай и не се комплексирай, даже е доста препоръчително да си останеш с това тяло. :)
~Trifonak~

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3e501d81ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най - вероятно и той не е от най - слабите и най - снажните. Просто се отпусни и бъди с него. Дай му шанс. Аз предпочитам слаби, фини жени, но всеки си има вкус.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e8680ba395
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:
Благодаря за мненията Ви. Особено някои ме накараха да се чуствам по-щастлива и весела. До две коментара ти наистина е много точен дори такъв човек ме е отгледал, но никога не е одобрявал това, което се прави за него.
Благодаря ви много и за позитивизма. :)
Желая Ви лек и спокоен ден на всички! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker