Нормално ли е да чакам толкова? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да чакам толкова?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2760 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 19 г. и имам приятелка на 17. От година и половина сме заедно и много се обичаме. Всички казват, че много си приличаме, и че сме родени един за друг. Аз съм мил с нея, правя и романтични подаръци, тя също. :) Всичко е добре докато не стигнем до думата "секс". Правим някои други неща, но казва, че още не е готова да преминем напред към същинската част. Ходили сме къде ли не, имали сме прекрасни моменти, но сякаш нещо липсва. Изразяването на обичта не е достатъчно само с думи и ласки... Прекрасно е да обичаш и да бъдеш обичан, но една сериозна връзка не се гради само на мили думи. Желанието се увеличава а търпението ми намалява с времето. Просто искам връзката ни да е пълноценна, но не искам да нараня чувствата й или да се разделим заради това. Как да постъпя и заслужава ли си да чакам толкова дълго този момент? Също да уточня, че и двамата сме девствени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8b9577c25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави този път да напишеш, че 2 г. чакаш - това ти е четвъртата тема, но явно НЕ помага, защото теми пускаш всяка седмица, НО още си девствен.
Както ти писахме и в другите 3 теми - забрави!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 45fcdd2943
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1: Това не съм АЗ а е някое друго момче!! Аз имам 2 подобни теми. Първата : НА 19 ГОД., А ОЩЕ ДЕВСТВЕН, втория : КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЕДНА ЖЕНА ДА НЕ ПУСНЕ НА ЕДИН МЪЖ. Това са мои статии!! А и вече не съм ДЕВСТВЕН!! Значи този проблем мога да го имам само аз в цяла България така ли?? Тцтцтцт, приятел добре дошъл в компанията. Аз бях в твоето положение в продължение на 1. 5 години, но използвах един трик в продължение на 4-5 дена. Направих така, че тя да си помисли, че мога и без нея. Примерно когато се виждахме я целувах само по бузата и не я барах а и хващах ръката. 1-2 дена и на 3 ден ме попита обичаш ли ме? Осъзна се. Спри с подаръците с ласките. Аз вече осъзнах, че с нея не свършва света. Ако не ми беше пуснала още 1 месец щях да я оставя. Ние сме мъже няма как да бъдем на СУХО 1 година, и ние си имаме нашите нужди. Поговори с нея като зряло момче, кажи и всичко в прав текст така и така. Чакал си достатъчно много за да може да ти има доверие.
Успех

И пиши за по-нататък.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f2b7b2bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Номер 1, аз съм друго момче, не съм номер 2.

До номер 2: Идеята е добра, само че има една разлика - ние не сме от един град и се виждаме през месец, два. Нещата стоят малко по-различно, през 1/5 от времето да сме били заедно а иначе си говорим по Skype. Ходим си на гости и така... Много пъти сме говорили сериозно на тази тема и тя вика, че просто не се чувства готова. Когато се срещнахме тя беше само на 15 а сега е на 17.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: be4e9495ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, девствеността за някои момичета е нещо не значително, а за други е изключително важна. От една страна, можеш да се радваш от факта, че си попаднал на сериозно момиче, което не си ляга с първия срещнат. От друга страна, напълно те разбирам, че вече чакаш от доста време и търпението ти намалява. Тя трябва да е сигурна в теб и в твоите чувства, за да се реши на тази стъпка. Нормално е тя да се притеснява от първия път и от воденето на полов живот, като цяло, защото това е свързано с много отговорности. Не я притискай, защото ще постигнеш обратен ефект! Напротив, когато говорите на тази тема( за предпочитане е да е на живо) й кажи съвсем спокойно, че искаш да си с нея, искаш да изпиташ този момент на интимност( колкото и глупаво да звучи), че я обичаш и ще направиш всичко възможно тя да се чувства добре! Нека и тя да ти сподели защо не се чувства готова и дали нещо конкретно я притеснява. Момичетата понякога не осъзнават какво богатство е да имат човек, който ги уважава и обича и колко рядко се среща това! Твоята обич и търпение няма да са вечни, ако тя също не направи нещо, за да те задържи. Не казвам, че трябва да й го натякваш, но нека да разбере, че сексът между двама души е нещо важно, особено ако те са заедно от толкова дълго време.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9d3e628a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А аз съм Торбалан. Насила хубост не става, са казали старите хора!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dcab6d12e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   няма да стане братт...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cc79399fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те. Тук не става дума дори за секс, а за това дали чувствата и към теб са истински. Според мен, не. Щом още се чуди, дали да ти се отдаде.
Не искам да те отчайвам. Аз не познавам в детайли вашите отношения, но на 80% съм сигурен в това. Тя е от онези момичета, които чакат някакъв свой идеал и това ще продължи с години. Дори да се свърже с теб (явно ти го искаш), това няма да премине.
Съветът ми. Фокусирай се върху това, какво си за нея. Виж до колко можеш да разчиташ на гаджето си. Не е само леглото начина да докаже любовта си. действай внимателно и анализирай нещата с трезв ум.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8023bd0735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Малеее какви сте прасета. Ти като си девствен и ти какво си се затръшкал. Ще я почакаш още малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker