28 годишен девственик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

28 годишен девственик
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 6213 пъти
Здравейте, Темата е предизначена предимно към женската аудитория и ще съм благодарен, ако ми се спестят подигравки и заяждания. Както става ясно и от заглавието, на 28 години съм и все още девствен. Реших да споделя с вас, защото наистина, почна много да ми тежи това положение. Принципно, причините да се стигне до тук са много и комплексни. В никакъв случай, не се дължи на липса на желание за секс или ниско либидо, точно обратното! От както случайно открих мастурбацията на 5-6 години в детската градина (не обичах да спя на обяд и от скука съм се заиграл с тялото си, откривайки, че стимулацията на едно от местата, носи непознато и много сладко усещане), съм преживял десетки хиляди оргазма. Особено в пубертета, почти не е имало ден в който да не съм мастурбирал, доста често и по два три пъти. Изгледал съм хиляди порно филмчета, клипчета и снимки. Имал съм възможности с разни момичета, но поради различни причини и съображения от моя страна, не се е стигало до секс. В течение на времето, започнах да разбирам, че секса не е евтино нещо и не е просто търкане на гениталиите с цел доставяне на удоволствие, а е много повече. Секса е процес в който две тела, се сливат и стават едно цяло, вечен съюз между две души. Не случайно, това е начина за създаване на нов живот. Поради това, в мен се зароди желанието, да подаря девственоста си на момичето на живота ми, на принцесата, която така и не дойде... Толкова години я чаках и след поредното скорошно разочарование, започнах да се съмнявам, че има сисъл да продължава да чакам. Все по-силно съм изкушен, да се гмурна в света на плътските удоволвствия и да разбера и аз що е то женска плът. Въпреки всичко, първия път не ми е безразличен и бих искал да е, ако не с принцеса, то поне със специално момиче. Ходенето при проститутка не е вариант, това са момичета за които секса отдавна е станал единствено средство за изкарване на пари. Знанието, че само за днеска ще си поредния, убива всякаква романтика и желание. На мен ми се иска, нещата да стават бавно, в приятна компания, с много заиграване, галене, ласки... все неща които една проститутка не може да предложи, дори и срещу много пари. Толкова дълго време съм мечатал за този първи път, иска ми се спокойно, непритиснат от времето, да мога да се наслаждавам, на всеки изминат милиметър, при първото проникване. Просто гледката и усещането как се хлъзгам в меката и топла вагина.. ммм, смятам че ще е побъркващо! Много бих се радвал, ако има свястно момиче от тук четящите, което би искало да изживее и сподели този първи път с мен и да получи като подарък, моята девственост. Готов съм да бъда и финансово щедър, това не е проблем за мен. Както казах, не търся курва, но добро и състрадателно момиче, което може да разбере и влезне в положението ми, предварително благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: ed1f9b578b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Останал си девствен поради същата причина поради която и много 30 годишни момичета остават. Чакал си някоя перфектна. Е перфектни хора няма. Намираш си момиче с което имате нещо общо и не и гледаш само недостатъците. А девствеността не е подарък. По-скоро след един момент е пречка. А фактът че оргазмите си ги доставяш сам, те прави незаинтересован от това да търсиш ' което и да е момиче' .

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c252ce7a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Само на мен ли последните изречения ми прозвучаха, че ако някоя тук върже ще й плати?
Та нали не искаш да плащаш за това?
Не ти разбирам святата девственост, честно. Щом искаш момиче вземи да си по-социален. Недей да търсиш по сайтове.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 74836834a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да си наистина отчаян за да прибягваш до сайтове за анонимни изповеди.

Живеем в държавата на проститутките и пошлостта. Не би ти било трудно да си намериш някоя - в чалготеките дори ще ти излезе безплатно! Тук свестните момичета са като извънземните - чували сме, че съществуват, но малцина са ги срещали. А може би свестните момичета в България са извънземни...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd143fab06
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Такаааа..сега, недей да предлагаш, моля те, твоята девственост на четящите тук момичета, защото доста олекваш. Да говориш, че ще си финансово щедър, но пък търсиш някакво свястно момиче, което да те оцени, за мен някак са две взаимно изключващи се понятия. Ако тя е свястна и прояви разбиране, няма да има нужда да я стимулираш финансово. Девствеността не е някакъв порок и повод за ниско самочувствие, но разбирам, че на твоята възраст вече пречи. И то защото ти сам не се чувстваш добре в кожата си, не си уверен и това те дърпа назад. Моят съвет е да намериш момиче, което ти харесва, но не е жената на мечтите ти, някаква дълго очаквана принцеса, излязла от приказките, както ти се изрази, и да го направиш с нея. Не е нужно да й казваш, че си девствен, тя няма как да разбере, ако си спокоен и си придадеш вид, че знаеш какво правиш. След това вече съвсем спокойно, щом толкова искаш, можеш да чакаш ЕДИНСТВЕНАТА, на която няма да има нужда да се притесняваш как ще кажеш, че си девствен и дали няма да я отблъснеш. Късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f7613d93c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   То хубаво искаш момиче, но тук няма как да стане, не се публикуват данни за контакт, а и никоя няма да се навие само за секс, самият ти си го казал че секса не е само триене на половите органи е нещо много по възвишено, но за да има секс трябва да има любов, любовта поражда чувства, копнеж за нежност и сексуален акт. Потърси любовта, желая ти да я откриеш а за секса не го мисли той ще се случи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2529b9a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като чета колко си романтичен и невинен просто ми се иска да ми паднеш в ръчичките, или по скоро аз в твойте. Надявам се да си намериш свястно момиче, с което да сте много щастливи. Не се отчайвай :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06a14f8817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А не мислиш ли, че ще е много по-добре да си намериш сериозна приятелка, с която да правиш секс?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb6ef2fb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имам една добра и една лоша новина за теб:

Добрата: Ако се постараеш, лесно ще намериш момиче, което да отговаря на изискванията ти! =]

Лошата: Пропуснал си по голямата част от купона! Девствеността трябва да се изгуби тогава и само тогава, когато човек е готов да го направи, но всеки ще се съгласи, че на 28 години е малко късничко.

Трябвало е това да стане преди 10 години. Сега трябва да правиш секс като за световно за да наваксаш 10 години. Надявам се да намериш любовта си. Успех =]

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 223207a93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би си грозен?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ad0a1a5ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На мен ми се иска, нещата да стават бавно, в приятна компания, с много заиграване, галене, ласки... все неща които една проститутка не може да предложи, дори и срещу много пари.

Грешиш, има елитни компаньонки, които така ще те предразположат, че ще ти извадят душата с памук, дори няма да усетиш, че си поредния, ще се чувстваш Бог за нея. Те са невероятни психоложки, освен че са добри в леглото. Дори в чужбина си има такъв вид психоложки, които правят психотерапия и консултации и ако е необходимо, се стига и до секс. Но струват много пари, ама много. Говоря за няколко бона за консултация.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b34d7e5046
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Един приятел се правеше на недостъпен и заради това съжалява и до днес. Имаше предложения за секс от готини момичета(той е на 30 сега). Винаги отказваше и все не беше сигурен! Не бил сигурен в чувствата си, искал да намери някоя, в която да е влюбен и тем подобни глупости. Знаеш ли какво? Не я намери! От 20 годишен го свалят, а той не, не и не. Влечението към него беше до 27-та година, после малко по малко затихнаха страстите.. Сега му се чука, но вече никоя не се навива. Не му следвай примера. Да чукаш без чувства, не е хамалогия приятел, природа е! . Какво ти пука дали обичаш или не, плякай и си прави кефа, ама гледай да е без последици(забременявания и други грешки) Има си предпазни средства.. Защо всяко момиче си пада по несигурните и дефанзивни мъже? Аз съм опознал женската психология до съвършенство, знам всичките им игрички. Знаеш ли, че жените се дърпат най-много на мъже, които напират за секс, а? Загорелите мъже са толкова измъчени, защото никоя не им пуска, защото те виждат, че ти искаш и ти е зор да ги чукаш, ама няма как да минеш просто така. Трябва да си платиш я с някоя разходка по кафенета и дискотечки, я с някоя дрешка. Казвам ти, напирай за секс на първата сладурана, ще видиш колко бързо ще й омръзнеш. Те усещат, че ти много искаш да си направиш кефа, а техния кеф не е това, техния кеф е да диктуват и те да решават кога и по колко пъти ще се прави секс. Ти си толкова голям късметлия, че изобщо има интерес към теб, а се дърпаш, инатиш и се държиш като някой венецуелски мачо. Да, вярно е, че в интернет е лесно да се дават съвети и че само ти си знаеш какво ти е, но пък и не е хубаво да преживееш мъката на моя приятел, не е хубаво. Това за сливането са глупости, ние се отличаваме от животните заради това, че можем да се сливаме за удоволствие. Хората не го правят само заради множенето, а изаради удоволствието. удоволствието от секса е това, което ни отличава от останалите бозайници. :) безумно е някой да се опитва да го оспорва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 16b83e329a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От това, което прочетох мога само да кажа - поредния извратеняк. Пич всичко Ok, но от къде жените да разберат, че ти не си някой психопат? Да ти може да си най-нормалния, но не виждам как с този призив би привлякъл някое нормално момиче, само някоя ненормална би ти се вързала.
Успех и дано не си поредния болен мозък...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 779fe608ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тук търсиш добро момиче, което да те съжали и да си легне с теб, защото ти е омръзнало да си на сухо?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1befe6dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Аз съм твоята принцеса! Готова съм телата ни да се слеят и да станат едно цяло, вечен съюз между двете ни души! Нека те спася от изкушенията на курвите и ти даря нещо неповторимо, незабравим миг на съвършеното удоволствие, което си чакал 28 години. Всичките тези години, още от детската градина, още от първите моменти на заиграванията ти с невинното пишле, ти всъщност си се подготвял за мен - твоята единствена принцеса! Аз съм тази, която с готовност ще приеме твоята девственост в дар. Дар, който ще пазя в дълбините на съзнанието си като безценно съкровище, дар, който единствено аз съм способна да оценя!
Но да си дойдем на думата - финансовата подкрепа. Колко даваш?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f7d6bc2b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Авторът е или асексуален, или хомосексуален, или нервно болен. Ако е последното - ще може да се излекува при психолог, ако е първото - при ендокринолог (за мъжете асексуалността на 90% идва от ниски нива на тестостерона)...
Успех иначе Авторе, лекувай се просто или ще си умреш девственик - изборът е твой!
Иначе девствеността на мъжа не е никакъв подарък за една жена, а е чиста проба бреме. На 16-18 г. е сладко да бъдеш с момче, което е също девствено, споделя твоята найвност за живота и света, но на 28 г. никоя нормална жена (дори да е девствена!) няма да иска да си легне с девствен мъж, защото винаги ще се пита на първо време, къде е блял на 16-18 г., на второ вече ще се пита - да не му хлопа дъската (и с право) и на трето - този сигурно има проблем!

Всяка жена, девствената включително, иска да има ОПИТЕН партньор до себе си, мъж здраво стъпил на земята, не някой въздухар да хвърчи в облаците.
Жените над 20-25 г., вече са се сблъсквали с живота, имат дори няколко връзки зад гърба си, някои дори и бракове...после ти идваш с глупостите за сливане на душите и телата, от които и една 14-годишна пикла би избягала, защото дори в нейната глава Принцът е МЪЖЕСТВЕН, дори космат мачо.
Чети някои и друг женски любовен роман - там Принцът НИКОГА не е девствен :)
Съвет - плати на някоя професионалистка да те отвори и свършвай с темата. В живота има къде-къде по-важни неща от това човек да виси в облаците. На 28 г. вече семейство трябва да създаваш...ти ми живееш в паралелна действителност
ж30

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb9b263fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Наборее, аз си мислех, че съм закъснял с женитбата, ама ти ме утрепа. Как на 28 си детсвен бе човек??? Я си търси приятелка и не се излагай по форумите. Искал принцеса, па момиче да му изпълни мечтата и финанс, пък милиметър по милиметър и още един куп глупости. Търси си приятелка и не се излагай.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d18bb1b0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм на 22 момче. Правил съм го един път като по-малък с мой приятел той също е момче. Това какво означава, че съм девствен или не? Говоря самата истина. Моля помагайте. Просто няма как да правиш в България секс с жена, понеже всички са материалистки и използвачки.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 43d92f4127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 15 ме уби! Ахахххаххх.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 52bc812d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ами, приятелче, какво да ти кажа? И аз съм в същото положение, на същата възраст. Кофти ми е от това, но не знам как да реша проблема. Мислил съм доста защо се е стигнало до тук и отсях различни причини. Не знам дали има смисъл да ги изброявам понеже повече или по-малко всички са валидни, но основната е, че съм си интровертен човек - не ми доставя удоволствие да съм сред хора и това оказва значение както за интимни партньори, така и за приятелски кръг. Никога не се сещам да изляза на кафе или дискотека. Винаги ми е добре да си стоя сам. Не се притеснявам от разговори с хора, но и никога не ги започвам сам. Хората ми звучат досадни, лъжливи и нагли. Също така ми липсва желание за постигане. За постигане на каквото и да е в живота, материално или нематериално. Всеки иска да получи пари, интимни партньори, нещо друго, докато лично за себе си си давам сметка, че не желая нищо от живота и по този начин няма как да "съвпадна" с някой друг. Друг съществен мой недостатък е, че съм откровен и честен човек. Не умея да лъжа, нито с користна цел, нито просто, за да съм интересен. Никога не съм виждал пътя към своя успех през това да излъжа или да злепоставя някого. И това поведение ми носи най-вече неприятности. Никой няма да каже, че обича да го лъжат, но реално хората реагират много по-добре на лъжата. Всеки ще каже, че предпочита да чуе истина, но и всеки реагира толкова лошо след като я чуе, че е по-добре никога да не му я казваш. И така, без да се усетя, дори и от един път успявам да подразня накого толкова, че изгубвам всякакви шансове да станем приятели. Срещал съм някои хора, които са популярни и имат широк кръг приятели, и които са все лъжливи, позьори и никак не се притесняват да го разиграват първи приятели с някого, а зад гърба му да го клеветят. За мен това е много грозно и не мога да го направя. Друго, не съм мъжествен тип. Със сигурност, не съм женствен или лигльо, но ми липсва типичната мъжка твърдост и увереност. Установих го сега когато имам повече житейски опит. Лесно ме разколебават и ми влияят чуждите мнения. Помня, че преди години, когато бях ученик, имах един приятел, който само като ми повишеше тон и веднага бях готов да се съглася с него. Типичен путьо. Е, сега не съм толкова ниско, но на времена усещам, че ми струва усилие да се замисля и да разбера дали някой ме будалка или не. Всичко това ми е част от характера. Има много недостатъци, но пък никой не ме е питал какво искам и никой не дойде да ме научи какво да правя. Що се отнася до секса при момчета и момичета нещата са на двата полюса. Едно младо момиче ще има много кандидати и само някога да каже "да" и работата е готова. Едно младо момиче, ако е по-хубавка, може буквално всеки ден да е с различен, докато много малко мъже могат да се похвалят със същото постижение. Е, за какво говорим?! Докато едно момче трябва да разиграва какви ли не театри и схеми, които накрая може да се окажат съвсем безплодни. Дори си мисля, че за жените секса въобще не е ценност и само се забавляват да лъжат разни заблудени мъжлета. Какво да правиш ти? Ами, може би потърси някоя проститутка, по-скъпа, по-млада, 100-200 лв. не са кой знае колко пари. В крайна сметка екстремните ситуации изискват екстремни решения.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 52bc812d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами, приятелче, написах ти един коментар, ще ми се да добавя нещо към него. Мисля, че проблемът със секса е проблем на общуването с хора, като цяло. Ако имаш приятели, положителни отношения както с мъже, така и с жени, рано или късно ще стигнеш и до секс. Естествено, ако си някакъв сдуханяк и по цял ден си стоиш у вас, няма какво да се чудиш защо не те харесват момичетата. Някои хора казват, че са правили "просто секс". Въпреки, че аз не съм правил, мисля, че нещата никога не са "просто секс". Иначе всеки мъж щеше да прави секс с всяка жена, а това реално не се слува. Винаги има харесване на по-високо ниво, за което човек не си дава ясно сметка. Истината е, че нямаш изявена индивидуалност, ценности, желания от живота, които да съвпаднат със същите тези неща в друг човек. Говориш какво било секса и т. н., но говориш като страничен наблюдател. Да искаш нещо означава да правиш. Щом обясняваш значи не искаш реално нищо. Лао Дзъ, китайския мъдрец, казва "който знае не говори, който говори, не знае". Бих перефразирал, че "който иска, действа, който не иска, разпитва". Проблемът ти не е само със секса, искрено се надявам това, което написах да ти е помогнало, защото мисля, че съм прав. Тази възраст, 28 години, не е малко, но хората са различни. Някои при пълнолетие имат по 10-20 партньора, друга са като нас. Опитай да действаш, престани да обмисляш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e911341aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Отивай на проститутка. Това с галенето, нежността и прочие ала-бали показва, че си бил повлиян от прекалено много женска енергия като малък. Мъжът, когато му се прави секс, иска да бара г*з, ц*ци и да проникне в жената. Не иска нежно да я гали и да докосва всеки милиметър от тялото й. Иска да я ч*ка яко.

Това и фактът, че на 28 си още девствен ми говори, че вероятно имаш много силна и вредна връзка със своя роднина-жена. Дали ще е майка, сестра или баба няма значение, въпросът е, че от малък са те обработвали да третираш жените като принцеси. А това е огромен проблем, защото жените не желаят да бъдат третирани като принцеси, а като жени. Искат мъже, които ги третират като жени.

А това да предлагаш пари за момиче, което не е ку*ва е смешно. Реално така ще я превърнеш в ку*ва брато, не се ли сещаш?

Затова ти предлагам да отидеш на проститутка НЯКОЛКО ПЪТИ, за да свикнеш с женското тяло, интимното женско присъствие, както и да намалиш важността на този факт в живота си (което е съществено за разрешаването на проблема).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ef1db4d795
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Малдеж, предлагаш се тука, ами поне напиши висок- нисък, едър- слаб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a991fd0d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   " Естествено, ако си някакъв сдуханяк и по цял ден си стоиш у вас, няма какво да се чудиш защо не те харесват момичетата. "

Говориш такива глупости 21. Уверил съм се, че такъв сдуханяк и затвореняк е и****л повече момичета и от най-контактният човек който познавам. Въпросният антисоциален герой е материално осигурен и караше колата на баща си, затова като чуя от жена да ми говори за мъже и характери, се счупвам да се смея. Жените гледат само материалното и не им пука дали живееш при баща си или при вуйчо си. Всеки мъж трябва да е разбрал този прост факт, това е знак, че е станал мъж и е пораснал по акъл.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 15abc94fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Бил съм девствен до 23 години. Изпуснал съм една камара момичета. Въобще да не ти пука. Изпусках ги, защото хем ме беше срам, хем не ги харесвах достатъчно, исках слаба, дълга коса, руса по възможност, с грим и плътни устни, малко дупе и големи цици, а и исках да съм влюбен и въпросен тип момиче да бъде влюбено в мен и ходех по проститутки, но само свирките ми харесваха, не харесвах секса докато не си хванах приятелка, не изпитвах желание за секс, а дори имах и притеснение, че никога няма да ми хаерса сексан. Нещата ще се получат все някога, просто се отърси от напрежението и прецени сам как да живееш живота си. Аз прецених, че е много по-добре да бъда влюбен и с една, отколкото да сменям жените за да задоволявам някакви физически нужди за секс, никога и не съм имал такива, за мен нуждата е да имам жена до себе си, ако имам такава, тогава изпитвам и сексуален глад и сексуални нужди, за мен тя е богиня и изпитвам топло чувство. Адски много се раздавам и искам да задоволявам жената, а не себе си и някакъв нагон, да свърша и край вече айде друга, било ме е срам дори от приятели, че те всички са такива, сменят жените си като носни кърпи и не им пука с коя са, за тях са просто бройки, просто поредния трофей, докато аз можех да имам трофей, но бягах, дали вътрешно усещах, че не съм такъв или търсех нещо специално, аз бягах. Опитвал съм секс и преди да стнаа на 23, просто не смятам, че по някакъв начин съм спечелил нещо от това, не съм изпитвал и удоволствие и сам самият се смятам за девствен до 23 годишнината си, въпреки че ако ме питат приятели, приятелка и прочие, казвам че съм бил такъв до 18 годишен, да опитах с една, с втора, не ме кефеше, не можех без да бъда влюбен, без любов е адски неприятно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57fb2b62b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Абе и аз бях девствен до към 22-23 години сега ще стана на 26год. и съм бил само с проститутки просто защото имам нужда от секс, не мога и не издържам като не го правя 2-3 месеца и откачам, искам да си намеря приятелка ама всичките около мене или са обвързани или са някви тъпи и не им се ебе, не съм и най добрия сваляч де, вадя пари заобиколен съм от жени и съм сигурен, че няма да остана сам, но истината е че търся жена която не само аз да изпитвам нещо към нея, а да ми отвърне със същото, не знам дали ще ми се случи някога, но копнея да дам обич и целия си живот на една жена, както и тя да ми се отдаде по този начин. От твоята история разбирам, че и ти търсиш това нещо, но когато си сексуално незадоволен просто си смазан и се чувстваш адски зле и жените усещат когато си загорял супер много и нищо чудно ако си по чувствителен даже и да се издъниш и ще си още по смазан. Например аз много харесвах едно момиче когато бях на 20, но и двамата бяхме девствени и щяхме да го направим, тя си мислеше, че бях опитен, защото по-нищо не ми личеше, но когато се стигна до леглото беше супер зле не можах да го дигна и не се видяхме повече. И сега на практика съм спал с 5-6 жени, но всичките проститутки и аз се чувствам, като девствен независимо, че несъм и разбирасе ме е страх, какво ще се случи със следващото момиче което харесам или тя мен хареса не знам, дали няма да се издъня, защото едно е да правиш секс с проститутка и друго да правиш с момиче което харесваш. Но не виждам и как мога да живея и без секс, трябва да си правя по няколко чикии на ден за да не мисля за секс. Аз ще те посъветвам да отидеш на елитна проститутка, да отделиш едни 500-600лв., да и обесниш проблема и да излезеш със самочувствие от там, защото няма нищо по - пагубно за един мъж да няма да самочувствие. На теория го знам и съм мислил много, може и там да ми е проблема, че много мисля и винаги като харесам момиче тя е или обвързана или няма интерес към мен, а мен като ме хареса момиче е точно този тип който изобщо не ме привлича... В момента твоето самочувствие е 0 и трябва да правиш секс иначе, не виждам как може да се дигнеш, поне според мен, Успех и дерзай не забравяй, че на челото не пише 28год. девственик

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 25fff2d353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   26. Аз съм на 23 години човече и имах твоя проблем. При мен беше сходно... на 14-15 харесвах едно момиче и бях влюбен и никога повече, напираха към мен други момичета, но аз все ги отрязвах, защото бях адски претенциозен, а онова момиче беше най-красивото, което съм виждал (и до ден днешен), прегръдки, целувки.. но никога не казах, че я обичам, че я искам за нещо повече и никога нищо й не се случи.. на 18 години реших да пробвам с проститутка, поканих си възможно най-грозната и дебела жена, освен свирката, друго не ми хареса, секс даже й не съм правил, като се качи върху мен ми прималя, оттогава не знаех вече и аз какво искам и дали искам да правя секс някога въобще. Възбуждах се от определен тип момичета и винаги съм го знаел, викал съм още няколко пъти компаньонки, но така и не можеха да ме предразположат за секс, така и аз не го желаех. На 23 години си намерих приятелка (тя ме свали какво обикновено става мен ме свалят жените, аз ги режа, но тази не я отрязах), вече година съм с нея, в началото в секса бях трагедия, но и не исках секс, не можех просто така, сега го правя така, сякаш го правя от 15 годишен (не се хваля), просто в това няма нищо сложно, а сякаш винаги съм си мислил, че е много сложно. Относно приятелката ми, аз съм правил грешки с компаньонки, но и тя е имала контакти за една нощ (секс и други), и не може да бъде това, което съм си представял и идеализирал в мислите си преди да я срещна за бъдещото ми момиче, за това не идеализирайте нищо, винаги ще сте недоволни като мен. Мен ми е гадно, че знам, че утре ще ме срещнат някой нейни бивши (мой баджанаци) за по една нощ дето са били с нея, не знам дали да я изоставя или да продължа, но като знам, че не ме лъже, не ми е изневерявала и прочие и правя компромис със себе си и идеалът който си създадох, в противен случай ще остана сам и пак ще чакам принцесата от фантазиите ми, която никога няма да срещна, бях я срещнал, но бях 15-16 годишен

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6c62320ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравейте, пак съм аз - автора.

Благодаря на всички, които оставиха положителни коментари и съвети, на останалите, които проявиха чувство за хумор, го оценявам, макар и на мой гръб.

Номер 3 - да наистина съм готов да си платя, но не и на проститутка, поради изброените причини. От признателност, бих платил на момиче, което наистина, ще оцени моя подарък и ще и е истински приятно да е с мен.

Номер 4 - да прав си, със сигурност бих могъл да намеря нещо по чалготеките, но просто това не е моето място и среда, отделно лесните момичета там, ги смятам за не много по-добър вариант от проститутките..

Номер 5 - за мен девствеността не е в никакъв случай повод за срам или нещо което бих скрил, напротив. Ако все пак намеря принцесата, с удоволствие бих и признал, че за мен тя е единствената, какво по-хубаво от това?
Това което ми пречи в случая, е огромната нужда от секс, филмчетата и мастурбацията вече не помагат особено, просто имам прекалено силно либидо, което не мога да залъгвам повече.

Номер 6 - да, предполагам си прав/а, наясно съм, че почти няма шанс да намеря нещо тук, но поне си излях душата :) благодаря ти за пожеланието, всичко хубаво и на теб.

Благодаря и на теб номер 7, искрено ти пожелавам да си добре и да намериш принца на твоя живот (ако не си го намерила все още).

Номер 9 - да, наистина съм изпуснал доста време, но бъди сигурен/на, че ще наваксам. Просто имам прекалено много събрана енергия през годините, толкова неща искам да опитам, толкова много пози, на толкова много места и по толкова много пъти, че наваксването сигурен съм няма да е проблем :)

Номер 10 - може би да, а може би не, както е казано "beauty is in the eye of the beholder" ..

Номер 12 - уважавам мнението ти, макар че не го споделям. Аз вярвам, че хората сме много по-висши същества от животните, смятам, че секса е направен да сплотява двама души и няма място за егоизъм в него.
Замисли се, че за разлика от животните, само ние можем да правим секс лице в лице, това мисля е доста показателно.

Номер 13 - да разбирам, че начина ми и разбиранията ми са много нестандартни в днешно време, затова не обвинявам никой. Един парадокс съм забелязал, а именно че нормалния в земята на лудите го смятат за луд.

Номер 16 - и за трите неща не си прав, повръща ми се от хомота, а за асексуален и дума не може да става. Доказателство за това са десетки хилядите оргазми които съм преживял, макар и сам.
Отделно съм си мерил нивата на тестостерона няколко пъти и е имало случай в които съм 1-2 единици над максималната стойност, мисля това обяснява силното ми желание..
А това, че за теб девственоста не е подарък, съжалвям но си е твой проблем. За милярдите хора по света е, както и за всичките хиляди поколения преди нас.

Номер 20/21 - благодаря, че сподели, силно уважавам честните хора, защото са рядкост вече. Малко или много, припознавам себе си в теб, гнуся се от лицемерните приятелства, въртящи се около празни и суетни неща.
Просто изпитвам огромна празнота в подобна среда. Поради тая причина, нямам желание да създавам плоски приятелства, не смятам че нещо губя от това.
Иначе съм човек, който силно вярва в инстинското приятелство и мъжка задруга, което е по желателна и от съкровища, но за съжаление е и много рядко срещано и малко хора могат да се похвалят, че са го намерили.
Съгласен съм, че има харесване и привличане на много по-високо ниво, иначе ако беше просто физическото сладострастие, мастурбацията щеше да е достатъчна. Поне от липса на огромни удоволствия, не мога да се оплача.
Така сме устроени, че пълноценно усещане имаме само, когато комбинираме невероятно сладкото физическо удоволствие с душевното и дори духовно усещане, да сме сляти и едно цяло с човек от противоположния пол.

Номер 22 - напротив, ако и да е имало активно женско присъствие в живота ми (като на всеки нормален човек) то мъжкото влияние върху мен е много по-силно. Идва най-вече от факта, че съм израствал не само в България, но и на място със съвсем друга култура,
която може да се определи като предимно мъжка. Там мъжете са мъже и жените жени. Има ситуации в които мъжа трябва да действа твърдо и решително, но в отношенията си към жената, трябва да показва и нежност и внимание, водейски се от съзнанието, че жената е по-слабо и нежно създание.
С извинение, но това че жените не търсили нежност, за мен е пълна глупост, няма жена, която да не се зарадва на отношение като към принцеса. Е има ги и такива, но са със съвсем други наклонности...

Номер 25 - разбирам те и е много похвално, че не търсиш безразборни сексуални контакти. Аз много мразя момчета, които гледат на момичетата като на трофеи и гледат всячески да ги излъжат, само и само да ги докопат, безкрайно се гнуся от такива..

Номер 26 - благодаря че сподели. Де да можеше и аз да откачам след 2-3 месеца, а не както съм сега след 2-3 дена :) Иначе не си прав за ниското самочувствие, за мен девствеността е гордост, не е бреме и срам.
Просто нуждата ми от секс е вече огромна.

APrince

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8c993c8d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Защо се оплаквате постоянно че няма свестни момичета? !? Аз съм момиче и имам приятел на 23 години който е девствен като мен имаме разлика в годините почти 9 но много се обичаме... никога не ми натяква за секс много е мил с мен грижовен и ми доказва обичта си както и аз на него... и той е чакал да намери момиче което да не го засяга колко има в джоба ква кола има или от тоя род но никога не е попадал на такава всички са били материалистки... а сега ми казва че по-хубаво нещо не е изживявал с никоя друго и никоя не го е наричал така както аз не са му казвали милите думи които аз които мисля че заслужава.. това се отнася и за мен... много го обичам просто човек трябва да има търпение за да открие сродната си душа :) единственото което са му правили бившите е че са си били по една взаимно ( тя на него той на нея ) дори свирка не са му правили много се учудих и се зарадвах никога не съм очаквала на 20 и кусур години девствен не ви се подигравам... мисля че едно свястно момиче би ви разбрало и би се радвало дори защото чувството той да е девствен както и тя е невероятно тръпката е много хубава... мисля че когато се стигне до полов акт ще е просто невероятно усещане тъй като с приятеля си нямаме опит и не ни пука как ще се справим... абее всичко е до човека който е до теб има ли акъл сърце и душа ще те разбере ще те обикне ще ти го докаже... няма ли... ее то се губи смисълът...

пожелавам на всички които са девствени и не само на тях да открият сродната си душа :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 30fbf4081b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   девствеността в този случай не е подарък. момичетата искат някой, който може да им достави удоволствие и няма да и направи бебе от първия път...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 31f5a3c47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Попаднах на тази тема и прочетох мненията с интерес. Аз съм 1 година по-малък от автора и също не съм правил секс. Имам приятели на моята възраст и дори по-големи, при които ситуацията е същата, и мога да кажа, че при всеки един от нас това си има някаква причина - неуверененост, срамежливост при контактите с жените или нещо друго, никой не се е отказал доброволно от възможността за сексуален контакт, защото чака "единствената". Проблемът е, че ако на 17-18 години при момчетата и момичетата на дневен ред е първият сексуален контакт, то при вече младите мъже и жени на по 27-28 години темите са съвсем други - изграждане на сериозни връзки и създаване на семейство, тоест хора като мен или автора на темата просто не са в крак с времето. Не е приятно да чета коментари как никоя жена не би се хванала с такъв мъж, но в същото време мога да разбера и логиката. Какъв е изходът обаче? Аз не съм намерил отговор за себе си. Мога само да посъветвам младите мъже - колкото повече се отлага първият път, толкова по-трудно ще става, не е нужно да е с "голямата любов", достатъчно е да се с момиче, с което има взаимна симпатия, с което ви е приятно, споделете заедно тази емоция и продължете напред.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a14080eea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До номер 16, не съм видял стойностен мъж да има хубава и добра приятелка до себе си, видял съм че тичат по разни подобия на мъже. Твоята потресаващо глупава тирада ме впечатли :) Вероятно и самата ти си до въздухар, ако съдим по злобарското в текста. Истинските мъже са самотни и неразбрани, както едно време учените били считани за луди, а реално са имали много резон в думите и големи открития. Спасението е само едно - Платена любов! Само там ще ти представят реалните факти и действителността. Нормалните връзки нямат нормални сексуални отношения, там ще започнат пазарлъците за пози, свирки и какво ли не, при проститутката всичко си е ок и след това се чувстваш мъж. Силно препоръчвам на всички в това положение. Не им слушайте глупостите за неувереност, срам и пр. Жените си гледат изгодата и това е доказано. Освен това, преди всичко са кучки. Една кучка никога няма да пусне на един мъж, ако го усети, че се дразни, нервира или има някакъв проблем, но демонстративно ще се натиска със всички рапони около него, за да му докаже колко е зле той. Знам всичко за жените и съм ги проучил така, както учените поведението на животните. елементарни са ми и не ги зачитам за равнопоставени. Имайте предвид, че на тях този начин на мислене никак не им допада, веднага ще ми отговоря някоя харпия от тях.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8ae5078355
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Здравей, номер 33.
Не знам дали искаш съвет или просто си намерил тази тема, защото е близка до теб. И все пак, реших да коментирам. Аз съм жена, бях девствена до 21-вата си година. И да, за момичетата е по-различно, но въпреки това бях единствената от всички мои приятелки и познати, която не беше имала "сериозна" връзка и не беше правила секс. Имах чувството, че живея в друго време. Нямах абсолютно никакъв отговор защо.. винаги съм била харесвана и "преследвана" от мъжете, но все ми казваха, че съм имала прекалено високи изисквания, което беше далеч от истината. Факт е, че девствеността ми пречеше адски много, притеснявах се, че ще отблъсна някое момче от себе си веднага щом разбере, че не съм правила секс, чувствах се неловко, неудобно, непълноценно до всички други момичета, които обсъждаха връзките си. И абсолютно сама си бях виновна за това си усещане. Реално, никой не се интересуваше дали съм или не съм.. но аз си бях създала страхотен комплекс. Звучи толкова глупаво и несериозно, като се сетя сега. Направо ме хваща яд на самата мен, а и на всички, които слагат някаква категория "нормално" и определят кое и кога трябва да се случва в живота. Моята история имаше щастлив край, срещнах момче, което дори за момент не се притесни от това, че не съм имала сериозен приятел, че съм неопитна и девствена. Дори напротив, сякаш му хареса идеята той да е първият мъж в живота ми, да знае, че съм само "негова", без, разбира се, да влага нездраво собственическо чувство. И сега, 3 години по-късно, ние сме още заедно. И всичко се научава с времето- сексът е най-малкият проблем. Докато девствеността е проблем в твоята собствена глава, това ще се усеща за всички. Колкото по-леко и по-малко насериозно приемаш нещата, толкова по-добре. Да, не си спал с жена, но пък вероятно имаш други качества, които превъзхождат големите "играчи". Не знам каква е причината при теб, неувереност, срам, притеснение или както искаш го наречи, но трябва да осъзнаеш, че тази причина ти пречи, а не девствеността! Имаме навика да се концентираме върху негативното, да преекспонираме това, което приемаме за недостатък и то да става видно за околните. Може да ти звучи като празни приказки, но това е моето мнение.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6cf44faf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз бях девствен до 23 годишен, защото все търсих перфектната, бях влюбен само в една, най най най най най-красивата, но до секс не съм стигал с нея, а до обикновени закачки, обарвания и прочие 14-15-16 годишен, след това абсолютно нещастен опит с дебела проститутка, с която не можех да правя секс, не исках и след това адска депресия на тема секс! Още един опит с готина мацка (платена), но отново нищо не се получи и след това вече тя, сериозна връзка с момиче, което харесвах, но не беше най-красивата, не беше онзи идеал който си присъздадох през годините, изискванията които имах за перфектната видях, че няма как да се получат и до ден днешен сме с това момиче! 2 години сексуалните ни контакти са невероятно, но в началото бях много зле, трябва да спреш да търсиш перфектната. В интерес на истината това момиче до мен не е най-красивата, такава каквато аз искам и в каквито съм бил влюбен преди, не е и най-умната, но е най-честната, обича ме и никога не би ме излъгала и за това вече 2 години сме заедно, в очите на близки и приятели е странно защо сме заедно, как съм само с нея, като цяло и ние губим опит в търсене на перфектната, аз не знам какво е друго момиче в сериозна връзка, че да направя разликата и да и бия шут акакто се казва, аз ценя това, че е честна и добра, другите не го виждат, не го знаят, коментират без да са наясно с нещата и това ми тежи много, те са по-големи перфекционисти и от мен и ако ги слушах, трябваше да зарежа свестното момиче, само защото има речника на дете, и се е подстригала като момченце, не е кой знае колко хубава в момента, не губи време, не губи опит на 28 си, има и по-лоши случаи, но не го мисли, а просто действай! Притесненият винаги са породени от някакви комплекси, губенето на време също, дали ти е малък пениса, дали си мислиш, че е такъв, дали си беден, дали си отраснал самотен, дали си самотен в момента, винаги е породено от комплекси, жените търсят уверени мъже, дори ако трябва да ги излъжеш по някакъв начин, те пак биха ти простили, но ако си затворен, пасивен и прочие, никога няма да успееш

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 131f0a55bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Грозен ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker