Мацката не шефа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мацката не шефа
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 9238 пъти
От два месеца шефа го слага на една красива жена. Работата е там че тя е майката на едни мой приятел. Брюнетката е много свежа и стилна. Познавам я добре от малък покрай приятеля си. Беше разведена от няколко години и определено си знаеше цената и много избираше с кой и къде.
Преди два месеца обаче шефа я заби в един бар. Незнам какво и говори и с какво я омагьоса цяла вечер но на края си тръгна с нея. Просото не вярвах че толкова лесно ще му пусне. Бях доста учуден от избора и ама май парата си каза думата. Така или иначе откакто началника я вкара в леглото станах и неин шофьор - вечер ходя да я вземам от тях – карам му я на хотели или вили и другия ден я връщам в Мола където работеше като продавачка в магазин за дамска мода.
Преди една седмица обаче бях свидетел на нещо което като си помисля и още изтръпвам.
Шефа беше събрал на вилата си трима бизнесмени. Бяха се събрали да правят някакви сделки. Нещо обаче нещата се вървяха добре с договорките щото много се караха и спореха. Шефа беше много нервен и ядосан. Не бях го виждал в такова състояние. Той необичаше да губи. По едно време ме извика и ми нареди веднага да отида да докарам Моника.
Отидох с колата да я взема от фризьор. Страшно се беше барнала.. Прическа, грим и една черна коктейлна рокля до коленете Изглеждаше уникално. Първо не разбрах за къде се беше издокарала така стилно. После тя ми каза че щели да излизат със шефа на опера. Още тогава нещо ми светна лампата. Закарах я на къщата и като влязохме в гостната и всичко живо вътре спря да спори и зяпнаха чаровната Моника. Шефа още беше ядосан и ме направи партерен и аз сновах и носех питиета и мезета от кухнята. Обаче чичковците вече изобщо не спореха, а пиеха и се правеха на интересни пред Моника.
Аз стоях настрани и чаках на повикване. Бързо стана ясно обаче че шефа няма да води Моника на оперета защото май имаше доста по различни планове за нея. Приятелите на шефа постоянно доливаха чашите и дигаха наздравица но Моника вече отказваше да пие само облизваше чашата и определено беше притеснена от прекаленото внимание което и обръщаха. В един момент тя стана и отиде до тоалетната. Тези и изядоха задника от зяпане.
Тогава шефа стана и ги попита последно гостите ще разтоварват ли камбаните или ще държат високи цените. Бизнесменчетата го погледнаха мазно и повече не беше нужно. Последва мъжко ръкостискане и началника се изниза. След като се върна Моника беше доста учудена какво стана но чичковците и казах да сяда ако може между тях пък той шефа щял ей ся да дойде. Дана ама не – никой не се върна тези почнаха да се гледат и да се облизват като котараци на луканка а Моника се чудеше какво става и още ни искаше да приеме че става разменна монета. Чичковците си гледаха на нея като на скъпо платена курва за която са дали доста току що и единия я попита директно дали дава отзад. Тя го погледна а той и пусна ръка. Моника усети на къде отиват работите и се опита да стане. Грабна си чантата и се запъти към вратата. Но вече беше късно. Най едрия скочи пъргаво и я застигна малко преди да стигне вратата. Хвана я през кръста и завлече обратно, тя се опъваше но той я събори на дивана. В този момента стана страшно. Този я натисна по корем на облегалката и започна да я опипва. Не и остави никакъв шанс след кратка борба и скъса роклята и прашките, извади го и и го сложи в задника. Тя изпищя но нямаше кво да направи. Моника се мяткаше и викаше а едрия чичко грубо я изнасили пред всички. Довърши я и се изпразни в нея. Ебача се изтръска и я пусна на приятелите си. Беше ми диво да гледам какво и направи този но тя си беше изгоряла вече и никой не можеше да и помогне. Двамата чичковци не чакаха покана. Награбиха я преди да се съфиряса и я пренесоха с спалнята. Там вече се чуваха само писаците и виковете. Бях се свил зад бара и чаках да свършат. После едрия удари още едно и той отиде и той в спалнята. Аз не издържах и изкочих на терасата. По общия балкон стигнах съседната стая и просто не беше истина порното което видях. Бяха я сгънали на тройка – единия я чукаше в задника а другия я оправяше отпред. Накрая единия се източи в нея а другия и свърши на гърдите и.
След като се изредиха всички седнаха пак да пият. Направиха си по една магистрала на масата и се насмъркаха здравата. Не мина много време и станаха да повтарят. Тя вече дори не се съпротивляваше а ги остави да правят с нея каквото поискат. А пръчовете искаха.
Просто и разказаха играта. Тримата чичковци си отебаха на хубава путка. Не знам какво бяха пили и смъркали но оргията беше пълна –слагаха и го заедно отзад и отпред, караха я да им го лапа и да им свири. Изчукаха я в устата и накрая се изпразниха в нея. Гледах порното до късно полунощ. После слязох долу. От шефа нямаше и следа. Стоях въртях и накрая зарязах служебната кола и се прибрах но цяла нощ не можах да мигна. Цяла нощ я мислих как вместо да гледа опера, Моника я изгледа от къщата като главна изпълнителка.

И така цяла седмица вече. Всичко си е по старо му. Карам шефа на работа, връщам го, а от Моника няма и следа. Даже в петък вечер беше вече с друга фея на заведението.
А аз постоянно превъртам филма.
От една страна ме беше яд на шефа и най-малко съм очаквал да я пусна така лесно на тези хиени за да я начукат заради бизнеса му. От друга страна тя си търсеше постоянно богатите чичковци и най-накрая намери големия. Но онази нощ просто …. Постоянно пред очите ми е как я оправяха.
Освен това ми е страшно тъпо като срещна сина и. Последната събота даже бяхме в обща компания на дискотеката. Той е точен пич, но всеки път като го видя и се сещам какво направиха онези тримата със чаровната му майка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4bfa081c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Браво, голям писател си с много развита фантазия, но за съжаление не си изпипал няколко неща.
Аз съм жена на такъв „чичко“ и ще те „светна“ - първо те с толкова възрастна жена никога не биха се занимавали (ти, за да си шофьор си най-малко на 18 г., тя има син на 18 г., да е родила на 18 г. - ами тя е над 36-40 г.! лачена, лачена, ама стара чанта, а те искат да се чувстват млади.
Второ, НИКОЙ подобен господин няма да остави неговата приятелка или съпруга да бъде изнасилвана, защото ще загуби всякакво уважение и ще му измислят някакъв срамен прякор, от който няма да се оттърве. Защо да го прави, освен това, когато има за 500 лв. и ПО-МАЛКО „елитни“ проститутки (моделки) на по 18-20 г., които всичко ще направят за смешни пари.
Трето - добри фантазии, но преговорите отдавна се водят по телефоните, мейли или набързо на обяд, никой не се кара и не вика, а има една гоненица и размяна на преложения, правиш се на сърдит, не можело и тем подобни, докато не клекнеш. Никой специално за преговори няма да отиде на вила да си крещи, ще се видят на обекта/във фабриката/завода или дори в склад да си покажат стоката и да си я превъзнасят. Преговори се водят дори в коли, на разни бензиностанции и разклонения в движение, в днешно време никой няма и времето да ходи по разни вили.
Има в момента обаче наказателни отряди за разни хора, взимали заеми от разни мутри, но дори и те не изнасилват, а най-много да заплашат - просто изнасилването лесно се доказва с ДНК и не им се лежи в затвора по бързата процедура за едното сефте с някаква стара чанта - предпочитат да подпалят колата ти или да побутнат жилището ти, което и повече може да те заболи от това да изнасилят старата ти чанта :)
Но като цяло, много добро писаниице - можеш да го продадеш на в. „Лична драма“

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b0a5642942
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Стигнах до момента в който единият я настигнал и я тръшнал на дивана и ми стана ясно, че пак някой развинтен ум е измислил поредната история. Повече нямаше нужда да чета, има порно сайтове, мерси :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 07b632a65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Дано да е измислена история, че...
Обаче не съм съгласна с номер 1.
Първо не знаем възрастта на жената, второ може би възрастта и няма значение, защото те са си играли с нея не заради това, което е, а за отмъстят на приятеля й. Освен това при някои бизнеси, нещата си стоят точно по този начин, каниш си бъдещите партньори на вилата, хапвате, пивайте, обслужват ви красиви жени...за това историята не е чак толкова фантастична колкото ти се струва. И все пак се надявам да е измислена.
Колкото до това, че след тази случка, Моника е изчезнала от живота на шефа, ами какво по-нормално от това? Няма поне малко уважаваща себе си жена, която да прости подобно отношение, а именно да я продадат за един договор. А и може и шефът да е скъсал с нея, в крайна сметка тя си е изпълнила ролята, осигурила му е договор, но наистина не ми се вярва нещата да са точно такива, защото изнасилването лесно се доказва и тези господа рискуват сериозни неприятности.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f02d32536
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Тази фантасмагория от известно време обикаля сайтовете, ха-ха :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6962f75806
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мене ми се видя голяма възрастта на главната героиня в историята, но все пак ще обърна внимание на номер 1, че има жени на 40 години, които са много по-атрактивни от такива на 20, телата им са запазени, а имат в добавка други качества. Това, че нейният бизнесмен е избрал сега нея, не означава, че няма да я смени с някоя по-обиграна кака.
Наскоро една 45-годишна дама, бивша спортистка, с перфектно тяло и мръснишко излъчване, си спечели апартамент от любовника.

Пък номер едно да не разчита много, че не може да и се случи такова нещо. Жени в тази роля са само играчки. Докато не са омръзнали на никого не ги дават, но после могат да ги захвърлят, респ. заменят в името на бизнеса, който им носи възможност за придобиване права над стотици подобни кукли.

Относно историята. Надявам се да е измислена, въпреки че не е съвсем нереална в бруталното време, в което живеем. Докато четях очаквах авторът да сподели как накрая са го хванали и са му поставили условие да се включи и той като съучастник в чукането или да го опънат.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ec2b76686
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ех, какво нещо е животът! Кой знае колко време и усилие е похабил авторът, докато напише това произведение, а авторката на коментар номер 1 го унищожи буквално за нула време. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 53f5b43913
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Опитай се да разбереш къде е тя и пиши но все пак мисля че историята е измислица.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 45cd350cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора от мен браво, добра дарба.

До н1 ( мутресата, или айде да не се сърди жената на богатия бизнесмен ( а може би и ти фантазираш като него че, си жена на такъв :)
Все ми е едно, НО възхищавам се на умни жени като теб, жени които имат стратегия от както са млади, като лъвица преди лов на поредната жертва и така ти излови твой мъж така и с у и с други качества, само че ти си сигурно по умна и по различна от другите тъпи мутреси дето съм ги срещал на много места, едва ли си возиш до него като кукла с която да си фука, и не знам дали си млада и красива или си запазена дърта чанта, но шапка ти свалям за това дето изказа как стоят нещата наистина в тези среди, показа ум и интерес към някои мъжки работи, а от друга страна съжалявам такива жени като теб дето си мислят че с парите могат да компенсират други неща в живота, примерно един ВЕРЕН съпруг, едно щастливо семейство, и точно за това повечето мутреси дето съм ги срещал са били жадни за авантюри с мен, някоия от мъст и да му го върне, друга жадна за духовна близост, трета искала кавалер дето само да я слуша и да я гушка нежно но без секс, друга разказала че всичките в тези среди са имали интимен любовник или гадже и тя не иска да отстъпва по това! и така всякакви млади красиви мацки, и готини запазени мадами, давах на всяка от тях онова дето имаха нужда и дискретноста ми било най-големият капитал пред всички, с повечето от тях сме наистина добри приятели до ден днешен.
Сега към мъжете, всички жени са лесни за разбиране, просто ги слушайте и бъдете много тактични и внимателни към тях а ще бедете много приятно изненадани от това което тя може да открива пред вас.
Бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4e009eb88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мда, да. Бизнесмените ще намалят цените, защото не са виждали жена и са им пуснали да наебат някаква. Момче, ще си останеш шофьор цял живот с това мислене.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8b042898ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ти не я спаси. Тежи ти съвестта затова не можеш да спиш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 53f5b43913
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До номер 10-Гледай да не те хванат мъжете на мутресите че тогава какъв ще го ядеш.Един мой приятел така го хванаха и му стъжниха живота а мутресата много бързо остана без нищо.Никога не се занимавай с жена на богаташ.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4bfa081c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 7, права си, че има такива жени, но специално мъжете с възможности на средна възраст просто предпочитат действително младите жени заради няколко причини. Първо, защото често искат още деца, което с една 40 жена не може да стане. Второ, просто искат да се почувстват млади. Често тези мъже заради работа или стил на живот са често с млади хора и не са се отделили много от начина на живот и от културата на младите хора, докато повечето жени над 40 г. имат други интереси. Освен това е жалко просто за една жена на 40 да опитва да се конкурира с младите жени по физическа атрактивност и сексуалност, вместо да ги бие с интелект, житейски опит, интересна личност, успех в кариерата и живота - такива жени над 40 г. търсят мъжете, а който иска физическа привлекателност и без това се насочва към младите жени, а ако на 40 г. не можеш да предложиш повече от едната хубава фигура и запазена външност - ами за жалост си.
Аз съм млада, но съм наясно, че ще остарея и не се вманиячавам например във физиката си - не кисна по фитнеси, козметици, фризьори и МОЛ-ове, а гледам да инвестирам повече време и средства в образование (човек цял живот се учи), култура (театър, КНИГИ, опера, концерти), живея активно (екзотични екскурзии, активни хобита) и си гледам семейството (малки деца, дом), работата и съпруга. Това е и главната причина мъжът ми да е с мен, другото се явява бонус и може би в началото е играло роля.
Интересно е обаче, че него го свалят много дами на 40 г., дори го преследват и директно му се предлагат, което той не може да разбере просто. Първо, всеки знае, че има млада съпруга и малки деца, защо му е потрябвало да изневерява с дама на неговата възраст Той ако е искал такава жена да е с такава, защо да се жени за млада и да изневерява със стара? Логика никаква. Неудобно му е вече от нежеланото им внимание и избягва доста магазини, лекарки, зъболекарки дори, масажистки, защото му се предлагат директно, а се чуди как да се измъкне по-културно.
На мен лично такива жени са ми жалки, защото на 40 . не са успяли явно да съхранят браковете си и връзките си или да намерят удоволетворение другъде, а са тръгнали да се свалят с женени мъже. Жалка картинка.
В същото време има действително самотни господа, но нашите госпожи(ци) имат огромни претенции и дори не поглеждат господата над 60-65 г. да кажем, не поглеждат хората с нормални доходи, а искат бизнесмени, за да се уредят едва ли не на старини :) Ами тези мъже да не пасат трева, дами, вие какво можете да предложите, освен запазена външност и с извинение - употребявани многократно за стръв полови органи?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4bfa081c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 10, не знам в кой свят живееш, но времената на „мутрите“ и съответно на техните държанки минаха! Днес действително богатите господа у нас не се занимават с незаконни дейности, а жените им се движим съвсем нормално и живеем що-годе нормален живот. Съпругата на един от така прочутите тим-аджии ми е позната, прилича си на най-нормална лелка, така и се движи и облича и си работи най-нормална работа (няма да кажа какво, за да не я тормозят), но тази женица се движи с торбите с плод и зеленчук из града и си живее най-нормален живот, а мъжът ? е верен при това, защото е работохолик и дори да иска - едва ли има време за аферки, да не говорим, че имаш 10 души персонал неотлъчно до теб и нищо не остава тайно.
Вие може би си представяте живота на богатите мъже като Автора, но сте страшно много далеч от истината. Възможно е да има още няколко останали локални мутри, които преживяват на обществени поръчки от местните кметства да кажем, но това не са действително богатите мъже в страната. Истинските бизнес-хора не ги виждате по медиите и заведенията и жените им далеч не приличаме на чалгаджийките, които красят жълтите вестници. Точно обратното - гледаме да живеем сравнително нормален живот, за да осигурим нормално детство на децата си поне, за да не се налага да ги изпращаме по интернатите в чужбина, от което в момента много семейства в нашите среди страшно страдат.
Имаме къде-къде по-сложни и големи проблеми от глупостите, написани от Авора, а жените, с които ходи номер 10 си ги има из всички социални слоеве - това са нещастни, слаби същества, които не са намерили смисъл в живота си и чакат някой мъж да им го намери и да ги направел щастливи. Този тип жени ги има навсякъде и далеч не са привилегия в средите на богатите, напротив - в нашите среди ако не си в час, ако си слаб, мрънкаш и ревящ, биваш унищожаван и си аут просто- това важи и за жените. Мъжът ми физически не успява вече да следи всичките си дела например, а и няма доверие в момента на много хора и така се наложи да ми повери стратегически важни управленчески функции и точно затова ми е ясно, че преговорите изобщо не се водят на разни вили :))) поне от края на 90-те години - вече всяка фирма си има например назначени юристи, а цените се изчисляват до стотинките, с помощта на програми и на хора, които се занимават само с Controlling, средата става все по-интернационална и трябва да се спазват всички правила, ако искаш да спечелиш от новите възможности, след влизането на страната ни в ЕС например, ако искаш да получаваш евтино финансиране и да имаш добра търговска репутация, да не те изнудват бюрократи за подкупи и тем подобни.

И при все съветвам номер 10 да не се занимава с държанките на местните „босове“, не само защото не е здравословно, но и защото си губи времето с елементарна компания. Всеки успял човек знае, че правилото „С какъвто се събереш, такъв ставаш“ е валидно с пълна сила. Ако моят съпруг се беше занимавал с подобни глупости, той никога нямаше да стигне толкова далеч в работата си. Аз самата винаги съм си избирала много внимателно компанията, което е тайната 2/3 от успеха - всичко е връзки, политика, късмет, ТРУД, а способостите са едва 10% и по-малко от успеха. Има къде-къде по-умни и способни хора от нас, но работят сега за нас, не обратното. Ти си решаваш дали ще работиш цял живот за заплата и ще си губиш времето с елементарни кифли, защото няма начин да успееш, ако се занимаваш изобщо с подобен род хора - жени и мъже. Освен това дори местните „босове“ вече са се преориентирали и отдавна залагат на умни и представителни жени, защото просто и те гледат по-нагоре и се стремят да приличат на действително богатите бизнесмени във всичко - изпращат например децата си в елитните университети в чужбина, развеждат се и си взимат нормални и почтенни жени, обличат се и се движат по-нормално в обществото без най-пошлите изцепки от миналото...колкото до разни изнасилвания на „лачени чанти“ по вилите??? Това не вярвам дори да го е имало дори в най-дивите мутренски времена! Тези неща се случват по селата и паланките, в гетата и никой бизнесмен, дори локален „бос“ не би тръгнал да върши подобни глупости най-малкото с приятелката на свои човек. Невъзможно!
Моя приятелка от университета е любовница на такъв господин (от местните бивши мутри). Тя е нормално, дори невзрачно момиче, не е взела и един подарък от него и се крият драконовски, за да не ги разбрали хората, какво остава да ходела с неговите коли по магазини и глезориики - напротив, съвсем нормална жена си е, самотна майка в 30-те си години, която никога не е ходила по заведения, вили, партита и иначе е нямала бурен сексуален живот, камо ли да прави разни оргии като в болните фантазии на Автора, който ако не друго, поне ни разсмя миналата седмица! Ежедневието на тази моя позната е свързано с гледането на малкото ? дете и изкарването на прехраната, а любовникът ? е най-добрият ? приятел, разбира я и я подкрепя ментално, не материално, защото тя е и гордо момиче. Такива ситуации като описаните в историята просто не са реалистични, както и да го мислим и въртим и следващият път нека по-добре да се осведоми за някои неща, ако иска историята му да звучи правдоподобно, не че е важно за подобен вид истории.

Успех и лека работна седмица на всички!

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: f462d9c12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 1. Педал си. Номер 8 аз теб ще унищожа за нуша време, педераз! Много фемдом гледате и ше умрете скоро! Аз лично ще ви върна в реалността всичкитв!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 440cd7505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Историята не е съвсем нереалистична.
Жена ми работеше в софтуерна фирма която обслужваше 1- 2 банки. После напусна понеже заминахме да живеем в чужбина. По време на една ваканция посети старите си колеги във фирмата, занесе им разни бонбони да ги почерпи. След доста години афектирана от някакъв спор помежду ни ми разказа че тогава шефа я поканил в стаята си и ударил ключа. Опипвал и гърдите, опитал се да я изнасили. Това в офиса, посред бял ден. Не ми казала тогава понеже се притеснявала да не му тегля един бой та да си имам после проблеми. И това го прави смотан бивш програмист. Какво да кажем за истински едър бизнесмен с криминално минало.
А за тези жени дето разбравят че мъжете им били богати бандити и не правят така- едва ли някога ще научите какво правят. Съмнявам се да ви разправят как изнасилили някаква стара чанта но лачена, просто така, за тръпка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 440cd7505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 1
"... ще те „светна“ - първо те с толкова възрастна жена никога не биха се занимавали... "
- Що пък да не ако е хубава и секси? Наситили са се на млади и решили да праснат нещо дърто.
"... НИКОЙ подобен господин няма да остави неговата приятелка или съпруга да бъде изнасилвана... "
- нито му е приятелка, нито съпруга. Еднодневка която вече му е омръзнала. Ето автора е написал: "... в петък вечер беше вече с друга фея на заведението. "
"... има за 500 лв. и ПО-МАЛКО „елитни“ проститутки (моделки) на по 18-20 г. "
- прекалено са лесни и ефтини. С тях няма тръпка. На някои пичове им е кеф когато жената се дърпа.
"изнасилването лесно се доказва с ДНК и не им се лежи в затвора" и "... в момента обаче наказателни отряди за разни хора, взимали заеми от разни мутри... "
- Щом не са в затвора заради наказателните отряди, няма да лежат и заради изнасилването. А мацката едва ли ще се оплаче в полицията, особено ако знае за наказателните отряди.
Не си в час. Издишаш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 440cd7505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Моника е видяла и тъмната страна на парите. Май добър урок е получила.
Дай боже такъв и за всяка тъпа кифла та да им дойде малко акъл в главата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 68385a0164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Литературен талант ли трябва да оценяваме за тази история. Явно хормоните сериозно ти действат, описаното е отвратително, против всякакви човешки ценности.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 15 часа
hash: 440cd7505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   22,
Поучителна история за днешните тъпи мацки, мечтаеши за шефове.
Прилича на измислена но подобни неща със сигурност се случват.
Иначе е добре написана.
Адмирации авторе.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 часа
hash: 91ab5eb371
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Историята е провокация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker