Връзка от разстояние и невъзможност за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка от разстояние и невъзможност за секс
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2089 пъти
Такааа... преди няколко месеца се запознах с един младеж от чужбина, не е от съседна страна, но определено не е и далеч, т. е. разстоянието помежду ни е около 700-800 км. На една възраст сме, имаме доста общо помежду си, включително и това, че и двамата сме сравнително интровертни, а също така и ъм.. девствени. Наскоро му бях на гости и прекарах 10 дни в неговата страна, 10 дни през които общувах само и единствено с него, нямах интернет, телевизия, както и контакти с други хора. Като цяло много го харесвам, а смятам че и той мен също, но има един проблем... или по скоро няколко. Определено смятам, че изглежда добре, няма вид на срамежлив човек, нито на затворен, неопитен, груб или просто темерут. Не лъха на неувереност и отчаяние, или поне не докато човек не го опознае. Бих се учудила, ако не го познавах и някой ми кажеше, че е девствен и че никога не е имал приятелка, а също така и че няма социален живот. Аз имам що-годе някакъв социален живот, но като цяло се чувствам неудовлетворена в личен план, а единственото мъжко внимание, което съм получавала, е било от някой отчаян за секс. Дотук с описанията, минавам направо към проблема... или проблемите.
Той ме привлича, аз го привличам, ерекция получава ужасно лесно... и ужасно лесно я губи, когато имаме ясното намерение да правим секс. Първо си мислехме че е само от презерватива, но след няколко неуспешни опита той тотално се сдуха, всеки път очакваше провал, съответно и всеки път имаше провал... добре, преглътнах провала, с оглед на това какъв депресар и песимист е като го опознае човек, е напълно нормално това да се случи. Изчетох сума ти форуми, направих си извод, че на почти всеки мъж му се е случвало подобно нещо, че проблема е изцяло на психично ниво и че не съм била път да се видя с този човек, само за да правя секс с него. Няма да тръгна да се цупя за това, и двамата сме девствени, леко притеснени и неопитни. Не съм очаквала някакви чудеса, животът не е порно, случват се и такива неща. Като споменах порно, може би той трябва малко да го намали, защото предполагам и това влияе на проблема му.
И оттук започва драмата. Самообвинения как не става за нищо, как никога няма да може да бъде с момиче, как не желае да отиде на сексолог и как няма да му се получи с мен никога, защото живея далече, ако се виждаме ще е за кратко, а седмица нямало да му стигне да се отпусне и да го направи. Добре, ама аз го харесвам. И той ме харесва, или поне според общовалидните критерии за това, а и според думите му. Бих преглътнала неуспеха, бих се опитала да му помогна да се отпусне, бих искала да имам връзка от разстояние с него. Не живее толкова далече. Светът е голям, възможности всякакви. Харесвам всичко в него, с изключение на това, че след тази история се държи като драматична тийнейджърка, а не като човек със що-годе зряло мислене. Сексът не се е получил сега, следователно никога няма да се получи. Това че искам да му помогна и искам да бъда с него няма никакво значение. И без това живея далече. Не става. Като знам какъв е, дори няма да си мръдне пръста да потърси решение на проблема. Няма и да тръгне да си търси друга приятелка, освен ако случайно от небето някоя не падне в скута му и не му предизвика ерекция като от голяма доза виагра.
Не мога да преглътна, че е толкова сдухан и пасивен, свикнала съм негативизма да идва от мен и когато някой е по-негативен от мен го възприемам за нещо твърде странно. Не разбирам пък ако ме харесва защо не ми дава надежда.... дали защото е тотален депресар или защото просто не държи на мен.
Както и да е, това е всичко от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: d6777d730b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се мъчи с този. Трябва сам да се справи с това.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 114164aa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   изглеждаш интелигентно момиче, а ти се чудя на акъла когато се ходи при някои за 1.ви път трябва да си готова за всичко, кондоми, лубрикант, виагра за него при такъв като твой случай, еротично боди или разни такива, абе все пък си при него 10 дена, мой съвет покани го да идва тук за 3 дена на хотел ако няма място при теб, и нека пие виагра или разни такива ако не иска смели хапчето и му давай със сок или друго, ако не става след това тегли му една и шута и не ми говори за чувства и такива, един психар и сдухан само ще ти почерни живота.
абе потърси тук има толкова точни момчета, търси и ще намериш скоро.успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker