Вече не ми става за втори тек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече не ми става за втори тек
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 18063 пъти
Здравейте! Знам ли и аз, търся, може би, някаква утеха. Ситуацията е следната: От няколко месеца съм с една мацка, която си е направо нимфоманка. Прави и иска всичко, навсякъде, по всяко време ( да, и аз съм си мислил, че тия ги има само в приказките, но не е така ).
В началото - рай - всеки ден по 3-4-5 пъти, каквото пожелая, както го пожелая. Мечта направо. После с часове си мисля с една широка усмивка на лицето, къде го намерих това момиче! Обаче с течение на времето меракът ми утихва все повече, а нейният си е същия. Първият път винаги съм си на ниво, но пък свършвам бързо ( 10-20мин), и нуждата от втори и повече пъти си е неизбежна. Но не мога да го всигна повече! Просто не мога. Какво ли не прави момичето, повярвайте ми, нещо невероятно е, и пак не става. Ако стане, то не е изцяло, пада ми даже по време на секса итн.
Тя е лудо влюбена в мен, отделно си я свършвам след първия тек по няколко пъти с пръсти итн. Та още тази ситуация не е станала проблем, но смятам, че ще стане рано или късно. Това пренасищане ли е, какво е? Не знам и аз какво да мисля и правя. Започнах да пия разни женшени и пр. даже пробвах с хапче ( левитра ), пак не става. Спирали сме секса за няколко дни ( защото отсъствам от града често ), през тези дни се надъхваме яко постоянно, направо полудявам, докато я видя, и си мисля как сега ще я "скъсам".. и пак същото нещо - първият път си става веднага, свършвам бързо, втори път не мога. Нямам заболявания, не пия алкохол, пия много кафе и пуша, тренирам много ( не употребявам химии и пр. ), имам напрегната работа, не спя много, но такъв си бях и в началото, а проблеми нямахме. Много започвам да се "спичам" вече на тая тема, и усещам как става все по-зле, защото вече със започване на секс аз се притеснявам итн... Моля дайте някакъв съвет

M27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4302587862
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   E, стига глупости - съвсем наред си си. Не пишеш и колко време минава м-у първия полов акт и повторението, но все пак организмът е достигнал някакво насищане и си дава своите сигнали. СЛУШАЙ ВИНАГИ ТЯЛОТО СИ, защото ще патиш. Вече си почнал да чувстваш неувереност в себе си!
Съветвам те първо да спреш да се насилваш за полови Олимпияди. Второ - убеди момичето да си прегледа яйчниците за кисти. Важно е, защото нейното поведение говори за прекалени количества на тестостерон, което значи - кисти или по-лошо.
Ако няма физически причини, между нас казано, тя има някакъв вид невроза. Не смятам, че е нимфоманка, но мисля, че се стреми със секса да запълни някакъв дефицит. Няма да изпадам в подробности, но обикновенно в ранното детство и в родителите като цяло се корени такъв проблем.
Колкото до теб - ами ако тя не иска да се лекува, ти нищо не можеш да направиш. Ако ти харесва да си с тази партньорка, по-добре си вземи секс-играчки и ще останете и двамата доволни. В днешно време 60% от двойките в развитите страни ползват такива неща. Отидете двамата и изберете поне 2 играчки и после си допълвайте колекцията. Важно е да гледаш батерията да е от зареждащите се (с тази жена! ) и да са водоустойчиви. Препоръчвам ти немските играчки, но са доста скъпи - преценете сами. За начало и китайските ще свършат работа, внимавайте да не миришат много на химия - това е сигурен знак за омекотители и други вредни неща.
Не се притеснявай, че довършваш момичето с пръсти - за жената няма особено голямо значение, важното е да се погрижиш за нея. Мъжете отдавате прекалено голямо значение на половите си ограни и на самата пенетрация, но за жената това не е толкова важно - все пак става дума СРЕДНО за -5-7 мин. пенетрация! С твоите 10-20 мин. си дори над средното.
Задължително обаче на първо място си гледай своето здраве и щастие, ти да си добре във връзката, защото няма как да направиш щастливо и момичето в противен случай. Говори с нея директно, ако трябва, но така не можете да продължавате.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b231d23c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1) Предполагам трябва да намалите малко секса за известно време :)
2) проблема според мен е най-вече психологически, твърде много го мислиш и се притесняваш и т.н. и естествено няма как да го вдигнеш насила. От опит ти казвам, не го мисли толкова и не се затормозявай, отпусни се и се наслаждавай и ще е всичко ок

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e4631af019
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да ти имам проблемите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3793515282
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Мисля , че трябва да те види лекар ако , той не помогне отиди в аптеката.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96367075b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От автора:
Към н1 - с нея е като сеанс, не съм попадал на такова нещо досега. Време между актовете- ами няма. В смисъл такъв - след като свърша, продължавам да и доставям удоволствие по другите начини, тя като свъеши 1-2 пъти, веднага посяга за " втори рунд " и така се завърта колелото, докато стане светло, или не и се доспи. Предполагам разбирате, че не се оплаквам от това, то си е направо "мъжката мечта", но явно не мога да издържа, това е проблемът. Говорили сме по този въпрос, изобщо не я притеснява, казва ми, че е нормално и пр. и виждам, че наистина го мисли, не го говори ей така. Но на мен ми е проблем, започвам да се чувствам неспособен, развален едва ли не, потискам се.
Към н2 - проблемът се появи просто ей така, не съм го мислил. Първият път си казах - ок, случва се, вторият също, третият вече започнах да го мисля и да ме притеснява и така. Започна да се случва последните 2 седмици някъде. Имахме пауза от няколко дни, обаче промяна нямаше.
Към н3 - Обстоятелствата са прекрасни, да, но ситуацията е проблемна :D

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 85f1583bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "пия много кафе и пуша, тренирам много ( не употребявам химии и пр. ), имам напрегната работа, не спя много, но такъв си бях и в началото, а проблеми нямахме. "

Съчетал си пет стресиращи фактора и се чудиш защо имаш проблем? Замисли се за начина си на живот и вземи някакви мерки, за да не избият вредните натрупвания и в други аспекти от здравето ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a4e848d3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Пич, бил съм в твоята ситуация. Преди няколко години и аз имах гадже-нимфоманка, и това беше страшен автогол за мен. За разлика от теб аз нямах проблеми с повтарянето, че и потретването (тогава бях на твоите години), но в един момент поне на мен взе да ми писва повече от 50% от свободното ни време заедно да минава в правене на секс. Да не говорим, че не знам как е твоята приятелка, но бившата ми ако много искаше секс, а например на мен не ми се правеше, или пък просто не ми ставаше (това е напълно нормално понякога, особено ако правиш всеки ден секс поне по веднъж, а често и по повече от 1 път на ден) ми вдигаше скандали, сърдеше се, имаше панаири и т. н.
Но пък с течение на времето никога не съм имал проблем с повтарянето и потретването, ако не сме се виждали преди това няколко дни. Особено в първите месеци от връзката ни се виждахме за по 2-3 дни в седмицата, и тогава буквално се съсипвахме от секс. Стигали сме до там, че за малко повече от 2 дни (55 часа, ако трябва да бъда по-конкретен) правихме секс 11 (единадесет) пъти! Случвало се е, като не се видим дълго време, а после отидем някъде на почивка да го правим за 2 часа 4 пъти! Така че не е ненормално, ако не може да го правите повече от веднъж на ден, когато го правите всеки ден. Обаче ако не се виждате всеки ден, и въпреки това не може да повториш, значи има някакъв проблем, който те уверявам, че е психологически.
Така както описваш ситуацията си, все едно описваш това, което аз самият преживях, а приятелката си описваш като копие на бившата ми, затова прекрасно знам какво се случва с теб. Във всеки случай, ако е наистина много добра няма да има проблеми да ти го вдига, даже ние с бившата ми в един момент стигнахме дотам, че когато ни хванеше здраво хормонът в самия край на връзката ни даже тя не можеше да ми насмогне на желанието и на издръжливостта ми.
Но в крайна сметка пак повтарям - не всичко в една връзка е секс, и не би трябвало да е само секс. Затова не е лошо да не отдавате чак толкова голямо значение на подробностите. Щом може да го правите поне по веднъж на ден и сте задоволени и двамата, какъв е проблемът, че не може да го правите втори? Имай предвид, че с течение на времето нищо чудно да не успяваш и по веднъж на ден да вдигаш самолета, така че и ти...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4302587862
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   От 1 до Автора - само не си въобразявай, че ТИ не си нормалият и не почвай да ходиш по лекари и да пиеш химии - тя не е в нормата, вярвай ми!

Мисля, че момичето дейстивително има хормонален проблем или НЕВРОЗА.
Според Фройдистите подобни жени (нимфоманки) в ранното си детство са изживяли стрес, разбирайки че за разлика от мъжете са лишени от пениси. Понеже живеем в общество, в което на децата не се говори за подобни неща, такива момиченца подсъзнателно вярват, че някой (майката) им е одрязал пениса за непослушание, че са по-низша форма на живот от мъжете. Всичко това става на ПОДСЪЗНАТЕЛНО ниво. Някъде на 4-5 г. всички хора забравяме СЪЗНАТЕЛНО ранното си детство, за да забравим и тези травми от НЕОБЯСНЕНОТО и фантазиите си, но ПОДСЪЗНАТЕЛНО нещата си остават. Нимфоманките имат нужда от пенис в себе си, за да компенсират липсата на пола си. Всичко това ЖЕНАТА НЕ ГО ОСЪЗНАВА, а с помощта преди на хипнози, после на психоанализа, а в днешно време на психотерапия се преодоляват тези травми.
Ето защо, за да не възникнат на първо време, на Запад от десетилетия дори на малките деца им се обяснява разликата между момичетата и момчетата, как се създават децата и от къде идваме, разбира се в подходяща за възрастта им форма.
Чисто физиологическо може една жена да има такива апетити, ако има кисти на яйчниците, които да доведат до производство на големи количества тестостерон - това е мъжкият хормон, който същност прави мъжете агресивни, жадни за секс, насилие и рискове (високи скорости например), но и женският мозък е подвластен в ограничена степен на влиянието му!
Може да е и проблем в друга жлеза - щитовидна, хипофиза... , проблем в нервната система, но не е нормално дори за млада жена и ОСОБЕНО за млада жена.
В началото на 30те и края на 30 те жените имат по-силно полово влечение, но пак в рамките на нормалното.
Средно една двойка прави 3 пъти секс СЕДМИЧНО, ако има късмет, а старите семейни двойки дори 2-3 пъти МЕСЕЧНО. Не казвам, че това е нормалното, но сами виждаш, че твоята приятелка минава всички граници и трябва да се лекува - ако няма физическа причина, то да посети психолог, защото ти ще я зарежеш и ще си намериш нормална партньорка, но тя ще продължи да се лута и НИКОЙ МЪЖ дълго НЕ МОЖЕ ФИЗИЧЕСКИ да смогне на такава жена.
Има описани в историята много нимфоманки, в Рим дори принцеси, които не са получили задоволяване от цял легион, а рекордът бил мисля на сестрата на кайзера Клавдий ВАЛЕРИЯ МЕСАЛИНА - четете в Уикипедия
Един ден, когато Клавдий бил извън града, на Месалина й хрумнало да си устрои състезание със своя колежка — проститутката Сцила. Напреварата била за това, коя ще обслужи повече мъже за една нощ. Победителка станала Месалина — 50 мъже. С този си подвиг тя дала на науката и историята алтернативното название на нимфоманията — месалинов комплекс.

Името на Месалина е станало нарицателно за жени, заемащи високо положение и отличаващи се с разпуснатост и безсрамие.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 04539340ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ще ти кажа какво се случва с теб. Просто вече ставаш мъж и поведението ти в леглото се променя. Многото повторения са преоритет на момчетата, които скоро са започнали полов живот. После, когато навлязат в същността на секса мъжете разбират(за щастие), че качеството и издържливостта са много по важни от количеството. Според мен самият ти организъм и психика ти подсказват, че и при теб е настъпил този момент. Казваш, че свършваш бързо, но15-29 минити съвсем не е бързо, ако тренираш задържане ти ще можеш да правиш акт от порядъка на 30-40 минути, което е перфектно, за разлика от многото текове, които повярвай ми дразнят опитните в леглото жени. За приятелката ти... Готино е че е така ненаситна, но явно е още твърде млада и не се е научила да се наслаждава на любов, на качествен секс, ако щеш и на перверзиики в леглото, тоест тя не прави все още силна връзка между ума и тялото си и за това търси количество, което да задоволи липсата на изброените вече неща. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0e94a939ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Нека да помисля. Бившия ми имаше подобен проблем. Не е от пренасищане. Всичко е до мозъка според мен. Той ядеше шоколад. За теб не знам. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 929bc8e1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Малееее какви ги чета тука? !?
Ако моята приятелка беше така като твоята както каза ти ''ЩЕ Я СКЪСАМ''. Нямам опит още и съм девствен, радвай се на това, че го правиш най-малко 1 път на ден. Аз ако имах твоя късмет, а си имам приятелка ама не ми пуска. Жива и здрава да е щом не ми пуска. Знам, че моя коментар от нищо не ти е на полза но... РАДВАЙ СЕ, ЧЕ ИМАШ ТАКАВА ПРИЯТЕЛКА!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3db0dc1d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Кажи на мацето, че ти идва в повече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 31801270f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   уф, наистина тая ситуация е деликатна, когато един мъж се пренасити, организма или мозъка казва не, и тогава пък мъжът започва да се чувства некомфортно, едва ли не безполезен и какви ли не мухи му влизат в главата. гаден момент.. вчера си я скъсал а днес не се получава, утре пак не се получава, и така, стой и гледай как един мъж започва сам да се упреква че нищо не става от него, губи самочувствие, не е за говорене... аз съм в подобна ситуация и това също се случва, защото жената до мен просто няма насищане, примерно днес съм деен цял ден, а утре просто не мога. еми, не мога хора, то, бис бис, ама не е артист. явно умората и пренасищането си казват думата. нищо ти няма авторе, не се бой, отдели само малко време за себе си, да бъдеш сам, да имаш някакво друго занимание, не мисли постоянно за леглото с тая жена и всичко си идва на мястото... като си помисля що чай от магарешко тръни съм изпил, заради тия същите бръмбари в главата ми, ужас...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6116dc6a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Тука само мъжки коментари, трябва ви и женско мнение. Пише жена, която е нимфоманка на 24 г. На мъжа ми също престана да му става втори път по едно време, независимо какво правя и вече съм се примирила с това.
Мога спокойно да кажа, че проблема си е изцяло в мен. За това колко тестостерон имам не знам, но редовно ходя на прегледи и мога да кажа че не е по здравословни причини, най-вероятно чисто психологически. Мисля, че имам зависимост, защото мисля за това непрекъснато, дори когато съм много концентрирана на работа, секса ми е в задните мисли. След секс сякаш се отърсвам от всичко и продължавам после щастлива като новородена, забравям за проблемите си и това става дори да не съм изпитала оргазъм. Досега през целия живот само веднъж съм отказала секс - когато не бях спала добре от много време заради проекти в университета и бях болна, иначе когато и да е съм винаги готова, много лесно се възбуждам и на приятеля ми не му е интересно вече щото само леко усилие да направи да ме възбуди и аз веднага му скачам. Разбирам го че не иска и твърде много го обичам за да оставя това да ни пречи на връзката. Но към автора имам един съвет - ако приятелката ти изневери - опитай се да я разбереш и по-добре и прости, това е болестно състояние и няма какво да направиш по въпроса

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ad1d7be65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Зависи на колко години си пич! Мойто постижение е 5 тека за една нощ, но преди 19 години когато се запознах с жената. Сега и 1 тек ни е напълно достатъчен, важно е да се постигне едновременен оргазъм!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d631bb49cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Имам същия проблем с нимфоманка бях и се повредих... Няма ли някой който се е излекувал от това моля ви искам да си бъда пак Plaуboy моите приятели шият по 2 3 аз не мога и 1 да ударя... 15 20 минути и съм аут после ми се сърят смеят и т. н не е на психична основа а на физическа

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 86460a5711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Първо не трябва да мислиш за това. Освен това че не става веднага е естествено. Зачеването става много по-трудно ако се прави в рамките на 45 мин. след акта. Така че природата се осигурява и не ти става около 45 мин и времето се удължава за да може да стане зачеване. Това е инстинктивно, не може да се контролира. Отначало като си с нова мацка я възприемаш различно в различни пози затова работи много пъти. Туй че трябва да се чака 45 мин във времената когато секса е само удоволствие не върши работа, ама си е така.

Освен това ако си го правил и си се напъввал да ти е твърд повече от 40 мин. автоматично спада, тъй като задържането на кръвтта може да е дори опасно. Има дори медицински термин за това състояние. При жените не е така, могат да издържат възбудени повече.

Та първо, след като го направиш не търси контакт в продължение на 45 мин. Не търси да се възбудиш. Може дори да идеш в друга стая. Удоволствието не е да го правите 3 часа без прекъсване. И за 10 мин акт е възможно да сте на небесата за няколко часа.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8e975749bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Трябва да отидеш на лекар, 10-20 мин е твърде малко, поне 40мин е нормално за средно издръжлив мъж! Аз съм прехвърлил 40те, но ако не друго поне съм издръжлив и средно надарен, всичко това се тренира с времето и с годините. Т. е както свикнеш в тинейджърските си години, така ще продължиш докато можеш да го правиш. Мой познат имаше същия проблем, наложи се да взема скъпи лекарства, но и да тренира организма си, има вариант в който алкохола забавя преждевременната еякулация, примерно водка, мастика или др. , опитай може да се получи! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: a5bb1625d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Здравей това което си написал отгоре до долу описва моя приятел! Правим го, но втори път нестава.. какво ли не се опитах имам чувството че не ме желае вече!
Вече един месец не сме го правили постоянно е уморен спи му се и не иска да чуе за секс откакто не му става.. Съчувствам ти и на теб и на приятелката ти напълно разбирам ситуацията! Бъди спокоен не си само ти така!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 46517cc6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Абе вие нормални ли сте бе? Момичето не е нимфоманка, просто е прекалено влюбена в момчето до нея и и харесва да прави секс. Не е болна. Хормоните те карат да вършиш тези неща, (но драги не хормонален дисбаланс, а хормони от типа допамин и серотонин), защото секса при жените е обвързан с емоционалност. Едва ли тя ако не се чувстваше влюбена и ако имаха проблеми, примерно скандали непрекъснато, щеше да и се прави секс, защото това влияе върху нейните мисли и чувства. Много сте тъпи, наистина, не знам как да израза възмущението си от толкова некомпетентни, но уверени коментари. Авторе проблем нямаш и приятелката ти няма проблем. Просто ти си започнал да свикваш с нея и не ти е необходимо толкова много. Това не значи обаче, че чувствата ти към нея са намалели, просто идва момент, . когато става това и е напълно естествено, ще мине време и тя ще се озапти. Обичайте се и не позволявайте такива „проблеми” да засенчват щастието ви!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 120fed8298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Боже, боже, колко глупости изчетох.
Съвсем наред си е момичето, просто има по-високо либидо.
Ако ти нямаш по-добре се разделете и я остави да си намери друг, с либидо като нейното.
Подобна връзка е чист ад - вечно в лишение, вечно незадоволена, че и другия човек не вижда проблем, защото той си е ок и задоволен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: 03ea0ec778
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Същата работа беше и с мен, първата година минимум по 3 пъти на ден, луда нимфоманка, но като заживяхме заедно нещата се кротнаха, пак иска, но не е както преди, в началото на връзките е така, но идва момент, където се обичате, но секса не е така див както в началото

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e5567da8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Нормално е да се прави по един път, това с вторите текове вече е "спорт" и избиване на комплекси! сексът е удоволствие а не себедоказване или спорт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker