До мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До мъжете
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3810 пъти
Здравейте, на 16 съм, девствен съм и от скоро започнах да се замислям за сексуален живот, но имам късо гемче и ме е страх да не би да се скъса при полов акт или пък да стане нещо друго, та затове се обръщам към хората минали през моята възраст, да споделят и да кажат как са си разрешили проблема. Докато не е в еректориално състояние, без проблем си го оголвам, но като стане в ерекция, някъде до половината и след това ме боли и вжидам как гемчето се опъва... Четох, четох и видях че може чрез оперативна намеса да се премахне, но смятам че може и с всекидневни тренировки да го опъвам и след месеци да се разтегне, до толкова до колкото да не ме боли и да ми е спокойно..
Искернно се надявам админите да ми пуснат темата, защото от другаде не мога да взема съвет... срам ме е от наще да им кажа и затова чакам някой с компетентно мнение и съвет да каже какво да правя.. поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74957514b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При птрвият акт, ще се скъса да. Ще боли 1 (2 макс) и отначалото, ще тече кръв ( А и двамата помислихме, че е от нея)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74957514b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При птрвият акт, ще се скъса да. Ще боли 1 (2 макс) и отначалото, ще тече кръв ( А и двамата помислихме, че е от нея)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f5faa105b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На твоите години имах същия проблем. Докато се къпиш пробвай да го оголиш, когато си в ерекция, ако не стане (колкото и гадно да звучи) пробвай със слюнка. Аз винаги по време на мастурбация използвах слюнка и сега нямам този проблем.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c077c19b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Женско съм ама ще пиша.
Значи писнаха ми теми от типа "малък ми е". Е, колко да ти е малък ве?!? От 10 санта, че и нагоре е супер и няма какво да се оплакваш. Ти какво искаш някакъв 30-сантиметров змей ли?!? Наистина ми писна, плюс това ти си само на 16, още има да растеж и да се развиваш ехеее.
Като ти е кеф си парви секс и хич да не ти дреме. Никоя няма да те отблъсне защото к*ра ти е малък, никой няма да ти го мери с линийка, освен теб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b78bfa9c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Опъвай го лека по-лека и ще се разтегне. И аз бях така...

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c5880f1044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се притеснявай, ще се разкъса. Ако не при първият, при следващите актове-кръв протича от разкъсването. Колко кръв:зависи от това колко е закрита главичката, но не е с литри, колкото от рана. Предупреждаваш партньорката да не се стресира, изпираш чаршафа и готово! При разкъсването боли, ама е търпимо-още повече в този момент заниманието е приятно. Ако не е голям проблема, може и на ръка да стане, но по време на секс със сигурност ще стане. Особено ако е по тесничка, както беше при мен.
Номер 4, че си женско си личи отдалеч:) Въобще не става дума за размер! Ти мъжки полов член отблизо виждала ли си? Най-вероятно те е гнус, както повечето/кво да му гледам на пикалото му/. Мюсулманите какво режат? Образовай се поне малко в тая област. Интернет имаш... Боже, Боже, че и акъл раздава... И на "ве" се обръща... Всичко знаят те, ве...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ce0cf2f1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не плашете момчето,това не бива да се къса,както са казали по горе постепенно ще се оправи,опъвай леко докъдето може и ще дойде момент когато ще можеш да го оголваш напълно без да те опъва.И още нещо по време на секс влагалището на жената отделя секрет който е хлъзгав и няма как да се скъса.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bcc38afc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора - благодаря за съветите, но аз мисля да го правя с презерватив и не знам при полов акт дали ще се скъса.. все пак ще се пазя, не мисля още от първите пъти да почна на голо, та да ли ще се разкъса с презерватив?
До коментар Н4, никъде не съм казал колко ми е голям и да избивам някакъв комплекс тука.. търся съвет от хора минали през моя етап на развитие..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fc030d0064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виж какво приятел, ако можеше да си го опъваш и да ти се удължава, всички щяхме да правим така. Няма да кажеш на майка си и баща си какъв проблем имаш с пениса си. Ще отидеш и ще кажеш направо на лекаря си. Той ще ти каже къде да отидеш и какво да правиш. Майка ти даже няма да разбере, че си минал през операция. Ти си на 16. За какво са ти родителите ти. Отивай направо при личния лекар. Ще видиш колко бързо ще си решиш проблема. С разтягане не става. =]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a98117ddc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие луди сте да предлагате на момчето да се разкъсва при първия път? Някой прави ли си сметка, че това може да му е първата любов и да я загуби заради елементарен проблем? Или пък ако попадне на някоя глупачка - да го разнесе из цялата му общност и да го превърне в предмет на подигравки?
Виж сега, това състояние се нарича фимоза и е съвсем дребен проблем. Пробвай при еректирало състояние малко по малко да забелиш кожичката. Ако не се получава, иди при хирург, интервенцията е съвсем лека, не е пълно обрязване като при мюсулманите, резак няма да станеш. Не гемчето е късо, то въобще не му е нужно да е дълго, а е стеснен края на кожата. И пак - проблемът е съвсем незначителен, не се психирай, чичо доктор ще го оправи за секунда.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 54cfcee962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз бях така до 12-13 години и споделих с бащица. Той ме заведе в поликлиниката и докторът за секунда цепна нещичко с някакъв странен инструмент (да те успокоя, че нищо не ми е рязал, просто го цепна). После ме боля 3-4 дена, но аз 2 седмици не смеех да пипам там. След това полека-лека взех да забелвам, да оголвам и сега нямам никакъв проблем! Да знаеш как стрелям момите само - от мисионерската, като го извадя, чак косите им опръсквам!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bcc38afc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора- не знам за каква фимоза говорите, но аз съм казал какво е, просто като го заголя при ерекция ме боли не много но се търпи, притеснява ме факта, че като почна да правя секс, че ще се опъне още повече и ще заболи... но не мисля че съм за обрязване или други оперативни намеси, както казаха първите 3, 4 човека, ще го тренирам всеки ден като го разтягам малко по малко и се надявам да си се разтегне...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a2eceb75a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз бях така, не чакай само да се скъса. Отивай да те оперират, бързо и лесно става!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 688964903c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз като дете знаех, че не ми е нормално положението и на мен в 7 ми 8 ми клас и си го скъсах сам, но беше голям екшън. С нож си го рязах, като е отпуснат леко по-леко, не ме болеше в никакъв случай и сега виждам, че имам леко белегче, но е минимално от нож и т.н., помня, че дополовината ми се заголваше и аз си го рязах за да се заголва докрай. Към днешен момент се заголва до край. По принцип и преди главичката ми беше почти на вънка, като е отпуснат, имам малко кожа, но още по-зле беше, като самата тази кожа е захваната до половината отстрани на главичката и не може да се заголи докрай, мислех си, че никога и няма да ми порасне. В интерес на истината имаше нещо такова, имах доста малка пишка по онова време и си спомням, че когато се опитах да бъда с жена за пръв път ми беше 13 см, но пак ставаше, ама като си гледал порно естествено да се комплексираш и депресираш, още повече, че опитах и с най-грозната и дебела жена в света, оттогава с момиче над 50 кг не съм бил и няколко години бях в шок и не исках да правя секс, сега правех някакви упражнения, отделно че я нямам и тая кожа и порасна с 2,3 - 2,5 до 3 см, не мога да го измеря добре и се чувствам по-добре, по-уверен и прочие, но не всичко е размери и т.н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker