Аз не я привличам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз не я привличам вече
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3356 пъти
Здравейте читатели. Обръщам се към Вас, за да ми помогнете със съвети по отношение на секса. Накратко - аз и моята жена сме заедно от 10 години (и двамата сме на 30). Живеем заедно от 8, но винаги сме се разбирали и всичко ни върви по вода, освен секса.

Принципно аз работя само, тъй като имам частен бизнес с горива и изкарвам добри доходи, много над средните. Въпреки че се прибирам уморен след работа, винаги желая да сме близки и да правим секс. От няколко месеца обаче, тя не иска, оправдава се, все с нещо... Незнам дали това е нормално, но парите, които ги давам си ги харчи за козметици, нови дрехи и въпреки всичко, няма желание да правим секс.

Говорих с нея, не се ли чувства незадоволена. А тя ми казва че не, но се гласи, прави се, винаги да изглежда добре като излиза и често среща мъжките погледи. Но тя наистина е красива. Последният път я водих на екскурзия до едно испанско градче, където бяхме заедно и отпочинали, но тя пак се дърпаше и не искаше. Тогава разбрах, че явно вече не я привличам.

Аз и давам всичко, а тя сякаш вече не е влюбена и постоянно ме отблъсква. Най-лошото е, че преди година и подхвърлих нещо за брак, но тя отказа, дори категорично заяви, че е против брака, бил демоде и т. н. Но я оставих, защото за мен е важно да сме заедно.

Не знам какво да правя и какво да си мисля... Просто искам да съм щастлив. Дали връзката ни ще оцелее....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7e3d76270f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш ли проблем с ерекцията на тези години?
Ганчо М32

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f3041d34d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не искам да те плаша, но ако проблемът се е появил изведнъж, може би става дума за афера/влюбване с друг мъж. Не вярвам да има депресия например, щом се гласи така, не се е запуснала и няма други проблеми. Като мъж с възможности, ти би могъл да наемеш човек, който да види дали опасенията ми са вярни, но съм на 80% сигурна, защото съм жена, познавам ЖЕНИТЕ и имам много приятелки и довереници и знам как мислят повечето жени.
Първо, това че ти ? осигуряваш стандарт на живот и работиш за това по цял ден може би в началото е било нещо позитивно, но с времето, тя се е почувствала пренебрегната и е станала удобна жертва за мъжете с медни езици.
Гарантирам ти обаче, че желанието ? не е изчезнало туку-така заради дългата ви връзка. Самата аз съм на вашите години и съм от 19-годишна със съпруга си, а такива проблеми нямаме. Страстта не умира ей така с годините.
Жените сме по-скоро моногамни. Ако тя има любов, чувства, секс с друг мъж, тя не може да бъде и с теб интимно - дори можеш да я отвръщаваш за неща като целувки и нормално човешко общуване (прегръдки и т. н. ).
Ти си решаваш, но според мен, ако тя няма депресия, здравословен проблеми така нататък, то задължително става дума за друг мъж в живота ?, с когото е достигнала определена степен на интимност, ако не секс, то много близко И ИМА ЧУВСТВА.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Тая мацка яко ти слага рога. Това е 100 процентов симптом за изневяра и то не веднъж месечно а някой редовно и полива градинката и то доста често щом като не може да и дойде мерак. От мен да знаеш, че вашата няма да я бъде. Търси си нова жена. Тая вече е стнала жена на друг, само където прецакания си ти, защото ти плащаш сметките а друг бере плодовете от градината. Кофти е но не виждам смисъл да се мъчиш, освен ако не си мазухист.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f5adbe6739
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Възможно е жена ти да си има любовник.
Щом промяната в поведението е отскоро и е доста очебийна. Друг вариант е да има някакво полово заболяване, което може и да не е свързано с любовник (но вероятно е).
Спри да й даваш пари, защото като гледам се е превърнала в паразит! За това имаш вина и ти.
При всички положения, ще трябва да се постараеш малко да оправиш външния си вид.
Има вариант и да се е влюбила в някои друг, но да няма сексуални отношения с него и да е раздвоена.
А може и да е бременна :)
Варианти много - все пак е твоята жена, опитай да поговориш с нея - малко я предразположи.
Вземи си няколко почивни дни или не работи по цял ден.
Отдели й има малко време.
Ако много те съмнява за любовник има детективи - все пак си човек с пари, но не знам дали няма да има обратен ефект това.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Пич жена ти много вероятно си има любовник, мислено тя най-вероятно те е напуснала, но любовника и или ти е много добър приятел, или е женен, което е пречката, която я спира да те напусне, защото любовника или не иска ти да разбереш, или няма намерение да напуска жена си. Ще ти дам елементарен пример. Една жена не може всеки път когато на теб ти се приска да е в настроение за секс. Но има доста начини да те оправи, орално,ръчно и т.н. стига да те обича и да иска да ти достави удоволствие. Знаеш какво казват всички жени.”Мъжете мислят само за секс”. Жените знаят, че мъжете умират за секс. След като тя открито те отхвърля, явно не се притеснява, че ще те тласне към любовница, проститутка и т.н. защото тя много добре знае, че който не намира нещо в къщи ще го потърси другаде. А щом не и пука, че ще и изневеряваш, значи няма абсолютно никакви чувства към теб. А щом няма, значи е влюбена а щом е влюбена, очевидно не е в теб. А щом не е в теб. Събирай си багажа и започни нов живот. В момента само губиш както своето, така и нейното време. По млад няма да ставаш и шансовете с напредване на възраста за хубава мацка намаляват. Така, че не си губи времето а действай.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цитирам ти части от историята ти, които ти си написал. Отговора е пред теб ти си го написал, чувстваш го и много добре знаеш какво става: ЦИТИРАМ:
„Аз и давам всичко, а тя сякаш вече не е влюбена и постоянно ме отблъсква. ”
„подхвърлих нещо за брак, но тя отказа, дори категорично заяви, че е против брака”
А сега и реторичния въпрос накрая:
„Дали връзката ни ще оцелее.... ”
Вътре в себе си знаеш отговора, защо питаш другите?
Връзка няма, ти си се хванал като удавник за сламка, но връзка няма. Мадамата отдавна топли чужди чаршафи. Ти си само спонсор, когато спреш парите ще ти издърпат и сламката, за която се държиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7e3d76270f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Братле...

Кофти положение, наистина ти съчувствам. Но най-добре е да се разделите и да поемеш по своя път. Ако една жена не те иска и Айфеловата кула да и купиш, все тая. Ако те обича, ще е с теб и хляб и сол да ядете..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c3aee3ff35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена ти си има любовник на 101 процента съм сигурен щом ти харчи парите за козметици и нови дрехи и не ти пуска работата е ясна. Жените повечето са такива когато всичката им е наред почват сами да си създават проблеми.Но то и към любовника и ще и мине химията влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата и накрая ще съжалява много за глупостите си но ще е късно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5a754ce946
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   съгласна с номер 2. жена, която не учи, не работи, не гледа деца, т. е. няма никакви ангажименти с какво се занимава по цял ден? щом казваш, че те отблъсква от няколко месеца, т. е. не е нещо моментно. от друга страна се грижи сериозно за външността си, така че най-вероятно причината е друг мъж. ако беше здравословен проблем, не виждам защо няма да ти каже.
далли ти изневерява физически, не знам, може и да не са стигнали до там, но със сигурност има чувства към него. проучи дискретно нещата, огледай се и се ослушай, най-вероятно отговорът е това.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хванала си е друг мъж. Това е причината. При 10г. съжителство няма срамно нещо, което да не може да ти сподели, освен естествено паралелна връзка с друг мъж. По пътя на вероятностите, най-вероятното обяснение обикновенно е вярното.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c727672156
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Презадоволена жена, ако е като една от хилядите в Бг. влючително и аз в това число,които едвам живеем с 350лв заплата и може само да сънуваме почивка в Испания.Тази жена трябва, краката да ти мие-водата да ти пие...Ж-40

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен тя иска да си тръгне а ти не я пускаш. Замисли се. Да правиш секс не е чак толкова голяма жертва. Много жени с това се издържат цял живот. Любовници, проституки... А тя те отблъсва всячески месеци наред. Или друг я оправя, или тя няма чувства към теб. Какво говоря, да няма чувства е слаба дума. Тя очевидно не може да те понася, мисля, че щом отказва билзост с теб, тя се отвращава от теб, повдига и се от теб. Мисля, че си спестил да напишеш доста от отношението и към теб. Сигурно всяка твоя дума я изнервя, щом като панически бяга от брак, секс и деца. Тази жена ми се струва че стои при теб само и единствено, заради някакви твои молби, може дори заради заплахи за самоубийство и дори насила, надявам се да не е последното. Може дори да и плащаш да стои при теб. Според мен това е истината. И ти много добре си я знаеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb2e06b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Историйката звучи малко нереална. Споделяш с един човек легло 10 години. Правиш секс, забавлявате се и т. н. И изведнъж човека те отрязва от секс, ден, два... минават месеци и постоянно те режат от секс. И ти да не я попиташ защо? Изключително много ме съмнява да не сте говорили по темата. Излиза, че вместо да питаш нея защо, си дошъл да питаш нас, защо не искала да прави секс с теб. Ще я боли глава веднъж, два пъти, три пъти. Ще и дойде цикъл и той ще мине, ще я боли гърло, кръст, врат и това ще мине, но накрая ще трябва да ти каже истината, не може да те реже и ти да не знаеш защо и ще стигнеш чак до там да си вменяваш, че не я привличаш сексуално!!!! Просто е абсурдно. Жената по принцип използва секса да извива ръцете на мъжа. Оправи това, че е развалено, иначе ще видиш секс на куково лято. Дай пари за това, за онова.. Трябва да си купим еди си какво... По твоя разказ излиза, че ти я гледаш като писано яйце, даваш и пари, за да кръстосва Моловете и кафетата. Поддържаш я отвсякъде, почивки в чужбина, абе дето се вика от теб текът реки от мед и масло и въпреки, че си всичко, за което всяка жена мечтае те наказват! Наказание без секс си има причина и ти нещо премълчаваш. Кой мъж ще прави това, което правиш за нея безропотно и за награда ще получава наказание? И най вече защо не и извиеш и ти ръцете? Кажи и няма да ти дам пари! Този месец няма да ти платя телефона да те видя един месец как ще искараш без мобилен и т. н. сещаш се. Защо не си го направил? Нещо ми намирисва историята.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5166e9cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бооожеее, ам ти до сега не си разбрал какви рога си носиш бе братле??!!
Нищо лично но сигурен съм че не са и един даже двама и трима сменила през тези 10 години.
Не си мухло .я тегли и един шут и то със самочуствие .абе нямаш ли мъжка гордост братле?
А до сега защо не си искал деца 10 години тиъминаха от живота и не искаш деца , хем имаш пари.
Или си мазохист или си без характер .я бъди мъж и потърси други жени .а има толкова много готини и верни и работливи .
Ако до теб няма работеща жена живота не е интресен не е заради парите а за да стигнеш до това срамно положение.
Търси друга братко .

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a98d2340a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля ,че всяка жена ще иска мъж като теб ,да и дава пари ,а тя просто да ги харчи..Вижда се ,че не иска да е с теб ,семейство не иска,явно и за деца не мисли.Н е си губи времето.Ти искаш да си с нея,но ако го няма и от другата страна .нищо не става.Не си губи времето,минава бързо и ако искаш нещо сериозно търси го другаде..Няма да ти липсват кандидатки..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fba55b19b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Шефе, тегли й една майна и бягай с 300. Това, което си описал, е началото на края. Минах почти през същото, с разликата, че съм доста по-млад от теб и нямам тоя стандарт. Няма какво да го мислиш. Неолиберастията унищожи семейството и близостта между хората. По-добре продължи сам и си угаждай на патката, а ако ти падне някоя читава жена, почерпи и така. Зарежи я, преди да те зареже тя или да изтърпиш унижението да я хванеш в крачка. Съвсем приятелски ти го казвам.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 20c4962f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Братле, чуй ме много внимателно, говоря не само от логическа гледна точка, но и от опит.
Първо - Десет години са много време, няма как да не можете да си кажете всичко, затова действай, питай, искай отговор. Тя също знае, че това не е нормално, няма ка кда се изненада от натиска ти. За десет години трябва да я познаваш до болка, т. е. ако те лъже и те мота нещо при разговора, да се усетиш.
Второ - Личното ми мнение като мъж е, че си има любовник, просто всичко крещи, че е така. Отделно съм бил в същата ситуация, и да, имаше си любовник.
Трето - Жена, която вече явно не те обича и не е влюбена в теб, не можеш по никакъв начин да и върнеш чувствата с материални облаги. Ако е възможно изобщо - то единственият начин е да ги събудите заедно, двамата, да го искате и двамата, разходки, почивки, разговори, близост, разнообразие, секс, различен от обичайния, който правите и тн.
ЧЕТВЪРТО И НАЙ-ВАЖНО - Не ти казвам раздели се с нея или стой с нея, това си е твое решение. Обяснявам ти какво се случи с мен, защото съм сигурен, че си мислиш подобни неща. В моята ситуация, която беше абсолютно идентична, с разликата, че не бяха 10 години, а бяха 6, аз се разделих с нея. Беше ме страх, бях свикнал, не исках промяна, мислих си, че ще остана сам цял живот, че сега ще трябва един вид да започвам на ново на тия години, което е досадно, че надали ще мога да си намеря такава уникална жена като нея отново и тн. И точно тук грешах, тук грешиш и ти. Тя не е уникална, тя е един кърлеж, който ти смуче парите и чуждите пиш... ( извинявам се, ако съм те засегнал ). След като се разделих с моя кърлеж, се пуснах по течението. След няма и месец, абсурдно случайно се запознах с една прекрасна жена, с която съм вече от доста време, жена, която ме гледа в очите влюбено, която е мила и прекрасна, която дава всичко, за да ми е добре на мен, с която правим уникален секс и пр, и която по никакъв начин не се възползва от средствата ми, защото "е голямо момиче и може да се справя сама, аз не съм и баща". Виждаш ли разликата? Ако решиш да останете заедно - ок, но си оправете отношенията, на теб съквартирантка не ти е нужна, губиш си живота. Ако решиш да се разделите - давай смело, всичките ти съмнения и упреци относно себе си, ще видиш колко бързо ще се изпарят и как съвсем скоро ще бъдеш истински щастлив!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 04bffb1eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Като мъж преживял изневяра, безпогрешно надушвам изневярата на всяка една жена само от един разговор с мъж. На не един и двама съм отворил очите. Твоя случай е ясен, тя се чука с друг и е доста вероятно да е твой приятел или познат. И преди мене са ти го казали, ако тя няма желание за секс. Разбери каква е работата и и бий шута веднагически. Жена изневери ли край. Щом не иска и да спи с теб, значи е влюбена и обмисля раздяла. Просто не и стиска, щото ти си е спонсорче. Оня може и да е женен, а може би още не и е дал индикации за нещо сериозно. Тя сега го оплита в мрежите и когато нещата между тях се задълбочат, ще си бие шута. Те са така, като маймунките, искат да хванат здраво новия клон преди да пуснат стария.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1cf091ad77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   При мен беше същата ситуация, само че аз я притиснах още първия път да ми каже и си призна всичко. Едва издържах да не я изхвърля през прозореца. Всички до една са такива. Ае бъди здрав

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e8f4029507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Наеми частен детектив да й щракне няколко снимки. Може човека да го познаваш и да те лъже в очите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: acca4004ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Най-вероятно има любовник. Може да звучи парадоксално, но най-добрата тактика в случая е да я разкараш, независимо колко ще ти е тежко без нея. Трябва състресение на тая ситуация, а после ще се види какво ще става.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5166e9cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   братчед, слушай кво требва да правиш
една вечер хвани да ч ебеш на сила и ч вържи на леглото и я питаш кой е той, , тч отказа да каже, , ти разкъсваш задника, после пък питаш и ако не каза правиш по тежки неща докато ти признае всичко
после един шут на вънка гола без един неин предмет дето си купил ти, само така ще те отсени мамица и мръсна, няма да ти дава ли а ти плащаш всичко. леле ако ми падне такава кво ще я направя ти казвам.
бъди мъж братчед.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 04bffb1eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   24, много се смях, докато те четох, но има резон. Че госпожицата има ебач спор няма. Друга идея е да я заведе някъде на разходка в гората или планината и да я съблече гола и да и вземе телефона. Там да я зареже сама да си ходи. Разбира се, шегувам се. Авторе, радвай се, че от живота ти излиза такъв боклук. Сега ти е тежко, но приеми това като безценен опит и избягване на още по-голяма катастрофа. Представи си, че направиш с подобна жена семейство и имате деца. Тогава трагедията е голяма. Сега просто ще се освободиш от един парцал, който нито те обича, нито те уважава, а само те използва. Радвай се приятелю, наистина всичко, което ни се случва е за наше добро.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ab53b58a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   МОже пък да си е намерила любовник... Но иначе... Организирай романтична вечеря със свещи, а преди това се отбий до сексшоп-а и питай за играчки... А отделно от това... искам да знам... Тя работи ли?

MJ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker