Притеснение относно гениталиите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснение относно гениталиите ми
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2874 пъти
Здравейте. Момиче на 15 съм, девствена. Притеснява ме дали всичко с половите ми органи е наред. Виждала съм женски гениталии само на картинка и на снимка, а моите изглеждат по-различно и това ме притеснява.

Ще се опитам да се изразя максимално културно, предварително моля за извинение, ако нещо ви прозвучи вулгарно или грубо.

Попринцип под клитора би трябвало да има два отвора - един съвсем мъничък (уретрата) и един малко по-голям (вагината). При мен обаче изглежда като един, със съвсем миниатюрна преграда по средата. По-долният отвор, който предполагам, че е вагината, ми се струва твърде малък и незнам как би влязъл пръст вътре, а камо ли нещо друго. Това ме плаши, и то доста. Също така, понеже страните на отвора са плътно прилепнали една към друга, когато се разтворят лекичко, се вижда една напречна преграда. Незнам как точно трябва да изглежда хименът, но това не ми прилича на ципа, а на плътна преграда.

Иначе имам нормален цикъл, при това първите два дни обикновено е доста обилен. Развивам се горе-долу нормално. Не съм особено висока и съм дребна (имам предвид костната структура) и слаба, но не е нещо извън нормата.

Знам че въпросът ми може да ви изглежда безкрайно глупав, но не знам как точно трябва да изглежда вагината, а и все пак при различните жени е различно. Притеснявам се дали всичко при мен е наред и се чудя дали да не отида на лекар, просто да погледне и да каже дали всичко е в норма.

Моля други жени да ми кажат при тях как е. Както и мъжете с повече опит, кажете, попадали ли сте на девствено момиче с такива гениталии и как мина първият път (болезнено ли беше за момичето и за вас)? Понеже ми изглежда толкова мъничък отвора и си мисля, че ще боли доста, затова питам. Ако във форума има лекари, моля да споделят мнението си. Имам ли повод за притеснение и да потърся ли помощ от специалист? Благодаря предвалително и се извинявам, ако имам грешки в написаното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: d2852f3204
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си девствена, девствената ципа стеснява отвора значително.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e899c479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О-о, разбира се, че съм бил с такава мацинка като тебе! Тесничка! Сексът с нея беше невероятен, само че много бързо свършвах. Заради това, а и от страх да не я боли гледах страшно много да я възбудя, преди да я подкарам. Лижех я по половин час, а тя си умираше от кеф и течеше като река.
Може би най-пълноценното и интензивно сексуално общуване в живота ми!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   #2, не знам дали съм тясна, просто отворът ми изглежда много мъничък, а ципата (ако това е ципата де) - плътна. Затова се притеснявам. Иначе не мисля, че това има общо с възбудата. Мастурбирам и си свършвам нормално.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   #2, и благодаря. :) Значи трябва да се възбудя доста, преди да правя секс. Предполагам ще е нужен и лубрикант (за всеки случай).

Не съм тръгнала да правя секс засега, но се интересувам, защото искам да съм подготвена.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e899c479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От номер2: ами когато жената е много тясна смазка определено си трябва. Естествена такава се получава при голяма възбуда - и от страна на жената и от страна на мъжа. Ако нямате време за много любовни игри или не ви се занимава, тогава се ползва лубрикант.
Но бъди спокойна - едва ли има нещо ненормално с гениталиите ти. Нещата са проектирани така, че от там цяло бебе да може да излезе, и то без всичко да се разцепи и разпука по шевовете!
Ако знаеш само колко безумно много обичам тесни жени.. Не знам, аз чувствам плътното проникване, едва ли не стискане, от страна на жената като силно желание да съм в нея. Някои практикуват упражненията на Кегел и така успяват чрез волеви усилия да стискат члена, докато е в тях.
Момчето ти ще е щастливец! Бъди много мила с него!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26b4020a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При всяко момиче е различно. Аз също съм много тясна и досега приятелят ми само си вкарва пръста, докато се разширя достатъчно, защото си е надарен. Както и да е. Не се притеснявай, не е задължително да те боли или да има кръв. Мен ме болеше страшно много и още си ме боли де, но капка кръв нямаше. Съвета ми е да изчакаш още някоя друга годинка преди да правиш секс, няма да съжаляваш. Въпросът е наистина да е с правилния човек. :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 14ebcfa69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо тези упражнения и аз ги правя... мдаа... умират си от кеф, та чак се чудят откъде им е дошло и все искат още и още...
Значи нз дали си тясна, всичко изглеждат тесни като не са възбудени. А 2 дупки със сигурност си имаш. Аз от тов акоето пишеш нищо нередно не виждам. Всичко е в норма.
Отиди на лекар да ти е по-спокойно, пък и ти е време да те прегледат ей така профилактично-жена си все пак.
И лубрикант се използва само с презерватив, защото изсъхва много бързо. Вазелинчето от друга страна си е много добре :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   #2/5, е то ако нямаме време или не ни се занимава с любовна игра, какъв секс ще е :D А може ли да се използва лубрикант и естествена смазка едновременно?
Има ли лубриканти с вкус и мирис на мента?

А за мускулите (май се водят мускули на тазовото дъно), попринцип като мастурбирам (със струя вода от душа върху клитора) ги свивам и отпускам и така свършвам по-лесно. Когато започна да правя секс, дали ще мога да ги свивам и отпускам и по време на самото проникване? Какно ще е усещането за мен и за момчето?

Благодаря за отделеното време да отговаряш на глупавите ми въпроси :)

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   #6, благодаря, и да, определено мисля да изчакам. :)

Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6e6ae56dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   като мастурбирам (със струя вода от душа върху клитора)

ами пуснах топла водата и аз силно но не ми харесва, би ли казала как го правиш и за колко време свършваш така? а трябва ли да си пипам едновременно или само с водата?
благодаря ти предварително за инф.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26b4020a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз също мастурбирам със струйка вода от години, обаче по този начин не мисля, че е много безопасно, освен че е приятно. Не знам дали при мен се получи от това, но понеже задържам струйката повече от едната страна на клитора и едната ми малка срамна устна в момента е по-разтеглена от другата. Ходих на лекар, защото бях притеснена, че не е нормално, но тя ми каза, че при някои момичета е така, но все си мисля, че може да ми се е получило от душа.. Иначе аз всеки пък си свършвам така, а пък с приятеля ми не мога, въпреки че го прави страхотно. Не знам дали от струйката не ми е станало по-безчувствено мястото за по-леки докосвания.. Как мислите?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 98097007db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук темата не е за мастурбацията,придържайте се към темата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   #10, на всеки му харесва различно.

Аз в началото пускам топла вода, не много силно, върху срамните устни и пубиса. След малко усилвам струята и започвам да стимулирам и клитора - въртя си ръката с душа в кръг или на осморки, като през цялото време (още от началото) свивам и отпускам мускулите на тазовото дъно. Така след няколко минути всяко докосване на струята до клитора започва да разтърсва цялото ми тяло, всеки път по-силно от предния, и колкото по-силно го разтърсва, толкова по-силно стискам мускулите докато в един момент вече не мога и тогава свършвам, след това следват ощe няколко слаби разтърсвания и така.

Дано да си ме разбрала, не съм много добра в обясняването :D

Отнема ми понякога по 6-7 минути, понякога по 15-20. Не ги броя, ориентировъчно е това (доколкото може да се разчита на представата ми за времето де :D).

А ако ти харесва може и да се пипаш едновременно, пробвай. Не гарантирам че това, което действа при мен ще свърши работа и при теб, защото все пак хората са различни. Затова пробвай по различни начини - с пръсти, струя, и т.н., за да разбереш как ти харесва. Много хора свършват с пръсти, а пък аз не мога, е нищо не става така, самото усещане ми е неприятно. Но то си е до човека, така че на теб може да ти хареса, пробвай. Тук няма норми и понятия като "трябва", нито норматив за покриване (няма да свършиш от първия път, но това да не те притеснява, аз пробвах доста пъти и по различни начини докато стане, а и дори не съм имала някакви големи очаквания). Е не е честно, много по-лесно им е на момчетата, ама пък на нас ни е по-интересно ;)

А ти иначе мастурбирала ли си досега и как? А секс правила ли си? На колко си години?

Пиши и успех :) После сподели кое действа при теб, за да "обменим опит" :D

Aвторката

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa4c2dc44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   #11, защо да не е безопасно?

Не мисля, че срамната ти устна е разтеглена от това. И докторът ти е казал - при някои момичета не са симетрични, нормално е.

Иначе стимулацията със струя е по-груба и е възможно мястото да стане по-безчувствено, но за щасие не е необратимо. Просто редувай по-груби с по-нежни ласки и не мисля, че ще има проблеми.

А защо с гаджето ти не пробвате да правите секс в банята? Така може да мастурбираш сэс струята докато той е в теб...

Успех! :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker