Никога не съм свършвала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм свършвала
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4459 пъти
Здрасти. Както видяхте от заглавието никога не ми се е случвало най-хубавото. На 19 съм, Била съм вече с няколко, но не става. С времето и практиката дали ще стане?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: dbb6484fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При малък процент от жените - наистина никога не ги спохожда. Особено киселите краставици, много взискателните, срамежливите и тези, които се мислят за царици и че мъжът е длъжен да ги обслужва, а те не трябва да правят нищо за общото благо, освен леко да се разкрачат...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3ed7fc8bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да се отпусне достатъчно една жена и да свърши си трябва време. И аз не бях свършвала преди 20 си година, така че не се притеснявай излишно, ами се наслаждавай, а и предполагам ти говориш за виганален оргазъм. Клиторно можеш да си свършиш без проблеми.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 893404ab0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Аз съм на 18. Бях на 16, когато го направих за първи път и след това 4-5 месеца усещах само болка и нищо друго.. ноо мина време и болката постепенно изчезна и се появи хубавото :) Така, че горе главата и ти ще го изживееш! Трябва си практика, а и когато го правиш не мисли за оргазма. Той сам ще си дойде, когато му е времето. Просто всичко е в нагласата ти. Но партньора също е важен! Ако го правиш с човек, който обичаш, нещата се случват от самосебе си.
Поздрави!
~Sunny~

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8299474d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да. С време и практика. Както и с мастурбиране.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 37561dafae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мастурбираш ли? Само по време са секс ли не си свършвала или по принцип?

Ако не мастурбираш, пробвай. Когато сама опознаеш тялото си, ще ти е по лесно да се отпуснеш и насочиш партньора си към това, което ти доставя удоволствие. Има различни начини за мастурбация, както и различни неща, които да те възбудят. Само в тоя сайт има доста изчерпателни теми ;)

По време на секс, може партньорът ти да свършва прекалено бързо или пък да се притесняваш и да не можеш да се отпуснеш. Гледай да си достатъчно възбудена, преди да преминете към същинския акт. Играй си с клитора или дай на него да го стимулира с пръсти преди и по време на акта. Възбудата не се стимулира само с гениталите обаче, изучете цялото тяло. Пробвайте различни докосвания, темпо, пози - трябва да намериш, това което ти харесва. Сигурна съм, че и за двамата търсенето ще е приятно. Но гледай да го предложиш по начин, по който няма да го накараш да се чувства виновен и непълноценен, защото ще се притесни, а това няма да е добре и за двама ви. Например, другия път му кажи, че искаш да изучите по-добре телата си и да намерите начин да си доставяте дори по-голямо удоволствие. Кой би отказал на такова предложение ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dbb6484fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дори и сама ли?! Странно...
Ами ако не продължаваш да опитваш, никога няма да стане.
Ако имаш момче в момента - казваш му какво искаш и кое и как ти е най-приятно, и ще го помолиш да продължава, и продължава, и продължава.. докато ти гръмнат бушоните!
Но не трябва да се притесняваш от това дали няма да издадеш някой стон, да извикаш, да изпуснеш някоя течност, да се сгърчиш и т.н.
Бъди упорита и ще успееш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 604a1ba5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!

До колкото разбирам от поста ти, не си получавала оргазъм никога, изобщо... Доста си лаконична, затова ще задам един два въпроса и ще пробвам с няколко препоръки "на сляпо"...
1-ви въпрос - мастурбираш ли?
--ако "не" то започни, ако "да" - то проблемът и тогава ли се проявява? Ако "да" - то опитай се да експериментираш повече с различни техники и зони, може да включиш и "играчки" (някои са много ефективни). така ще можеш да опознаеш по-добре техниките и точките, които те възбуждат най-много, а и да се отпуснеш повече по време на секс с партньор.
2-ри въпрос - имаш ли постоянен партньор или го караш на случайни "авантюри"? - Ако нямаш - намери си, дори и да не е сериозна връзка, а "приятелство с екстри" или нещо подобно, когато си с един и същи човек е значително по-лесно да се отпуснеш и да се наслаждаваш. Второ, когато си с постоянен партньор, също е и доста по-лесно да експериментирате, а за експериментирането важи същото, което казах и по-горе за мастурбацията - техники, зони, а тук вече - и пози.

Имам една позната, която имаше проблем с "тотална липса на оргазъм"... в един момент си хвана сериозен партньор и след два-три месеца опити, случайно откри конкретна зона, поза и техника, която да я довежда до оргазъм безотказно (и то такива, които няма да намериш в книгите или да ти ги кажат по форумите, просто защото всеки човек си е строго индивидуален). А веднъж като се отпусна, доста бързо разчупи шаблона и започна да постига оргазъм и по начини, които преди я оставяха незадоволена.

Така че според мен, лекарството за твоя проблем са експерименти, експерименти и още експерименти (и подходящ човек, на когото да имаш доверие за целта)

Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 179e57ca9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Като искаш да се случи най-хубавото отиваш в някоя дискотека и нямаш проблеми , ако имаме късмет ще се видим ;) ~~~B.G.T.E.A.M~~~

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7122a958da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моята приятелка е била с още 9 сексуални партньора (за съжаление го знам), но е свървала само с дългата си връзка (2 години) и с мен, защото първо, че психологически се отърси от напрежение, може би вече имаше и чувства след 3-тия месец, а и ми каза какъв е начина.
От секс е свършвала само веднъж за 11 месеца връзка и то като фонтан, но пи едни работи с една мухичка и явно те я предразположиха така, и други пъти в секса е била близко до свършване, но и аз самия и сме забавяли темпото, а така отшумява и нейното свършване. Свършвам я най-често с ръце, понякога и език на клитора и ръце. Всички жени са различни, но моята има едно грапаво вътре, което с пръст най-често, а понякога и с два максимум (повече не и влизат или много трудно), това грапавото го масажирам, като не вадя пръстите си с еднакво темпо и малко целувки по корема или устата и свършва, тя е много трудна на свършвания, но с мен и се получава. Скоро напипах и чувствена точка около клитора й, която никога не е знаела, че може да и донесе удоволствие, но не искаше да я свърша, че щяхме да изцапаме всичко, от време на време се опитвам пак да я напипам, но не става, за да разнообразим малко свършването. и един път свърши докато сънува, че правим секс анално, аз съм първия с който опита това, тъй като другите са били адски сакати в тая област и не е имала никога желанието, не знам дали реално мога да я свърша така, но я разучавам с всеки изминал ден. За съжаление я влекат и по хард неща, които мен ме притесняват да пипа и моят задник и дупка, но само с пръст съм и дал без да бърка и се подмокря, иначе не ми отваря всички врати към нея, иначе желае и още по-извратени неща, които аз лично не мога да и позволя, дори да се разделим, изврати се това момиче... сещате се за какво говоря, но както й да е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 64a68c2f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз искам да попитам по-зрелите дами. Още не правя секс, за сега с приятеля ми сме само на пръстчета, защото съм тесничка и ме боли. Та въпросът ми е, не знам защо, но като си вкарва пръста (наистина ми е готино), но просто не мога да се отпусна достатъчно, защото ме напъва нещо(дори да съм ходила преди това) и имам чувството, че ще се изпусна(не говоря за пишкане). Вече 2 пъти ми се случи това и карам приятеля ми да спре. Нормално ли е това и мога ли наистина да се изпусна?

Извинявам се за глупавия въпрос, но наистина не мога да се отпусна заради това..

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b84cfb100a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   когато намериш правилния тогава ще стане...повярвай ми ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d8ce650994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката: Имам момче, с което правя секс, отпускам се., попринцип когато правя секс през повечето време нищо не усещам. Оставете го оргазма аз поне да усещах да ми е готино.. А само с 1 ненадарен съм била.. а съм си тясна долу... Номер 7-пипам се обаче обикновено повече по клитора, защото като си вкарам пръста не усещам нищо и ми става тъпо, а и май са ми много дълги ноктите хаха

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: db629f4491
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 12: На път си да изпиташ най хубавия женски оргазъм и да се причислиш към онези 4% от жените които са щастливки от скуиртинг оргазмите.Давай - пишкай , акай... каквото там ти идва.Ако един мъж се гнуси от теб, значи е някой с който не си заслужава даже и кафе да пиеш.
Мъжете най много се възбуждаме от женската естесвеност.Не го задържай, остави го излезе...то няма да има гаден мирис...само малко ще понамокрите, ама затова си подложете поне едно одеало отдолу( сгънато на 4 ката) :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4b813440ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ще се научиш. Ако ли не...мастурбирай,но кажи на приятеля си за да те разбере.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker