Искам съвет от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам съвет от мъжете
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 6254 пъти
Ще бъда максимално кратък. Последните няколко месеца излизах с няколко момичета, но проблемът е, че аз не искам нещо сериозно, а само секс. Обаче установих, че имам проблем със заявяването на това. В смисъл те винаги остават с впечатлението, че искам по-сериозни отношения. Пробвах да казвам директно, но тогава пък се обиждат.

Как да направя така, че отношенията ни да са изяснени и да няма обидени и наранени? Най ми е лесно да ги лъжа, че искам сериозни отношения, а да правя само секс и да ги зарязвам, но не съм такъв човек и не желая да наранявам никого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82227c2f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как "хем едното в другото, хем душата в рая". Жена, която е съгласна само на секс трудно се намира. Или поне няма да го признае директно, че е така. Така, че като ? го кажеш директно, много рядко можеш да очакваш положителен отговор-или много да ? се иска в момента, или да е нимфоманка, или да ти е задължена с нещо и по този начин да се издължи, или след повечко алкохол...все неща от този род, които рядко се случват. Те смятат, че чрез секса са използвани и затова е трудно жената да се съгласи само да е използвана. Щом са с впечатление, че искаш по-сериозни отношения, използвай това, и им казвай:"нека да започнем, пък докъдето стигнем...", т.е. нито отказваш, нито обещаваш сериозните отношения. И в течение на отношенията, ще вървят и сношенията:) Но да ебеш и захвърляш, или да очакваш някоя да се съгласи на това в началото на връзката...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6bd36f4696
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами вкарай ги веднъж в леглото и после кажи на даденото момиче, че не искаш сериозна връзка.., не си готов за обвързване сега.. някакви ей такива. Ако директно им казваш: "Искам те само заради единия секс" нормално да се дръпнат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 300615bd9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Такива момичета можеш да намериш там където се намират. По баровете и заведенията, където често се влачат суфражетки. ;] Късмет =]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8dfe331af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1во Такъв съвет не се иска от мъже, а от жени!
2ро Питаш какво да направиш, за да са ясни отношенията и да няма обидени и наранени - ами много просто - кажи им го ПРЕДИ, а не СЛЕД секс (толкова е логично)!!!
3то и най-важно: ТИ СИ ПЪЛЕН БОКЛУК!!!

Моля модераторите да публикуват коментара ми, понеже хората трябва да научат истината за себе си!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b4d7fe00d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами за едно момиче е страшно обидно да и кажеш нещо такова! За това ако толкова искаш само секс, викай си професионалистка. Те поне и не очакват романтика, цвета и т.н. Иначе шансът да намериш момиче, което е на същата вълна като теб и иска само секс е много малък. Като жена мога да ти кажа, че когато си лягаме с някой мъж в главите ни се въртят неща като сериозни отношения, връзки и т.н. Много рядко можеш да намериш някоя, която го прави само за спорта и не очаква нищо друго освен няколко готини минути в леглото. За това, ако толкова не искаш връзка, казах ти, компаньонки всякакви. Звъниш и обясняваш каква искаш, руса/тъмнокоса, слаба/дебела...каквато ти душа иска.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 75a5e7ba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами търси си от така наречените "леки жени". В изобилие са в нашата мила родина по кръчмите и чалготеките гъмжи от тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 85ace72a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, вземи прочети историята, преди да пишеш. Съдейки по коментара ти, се обзалагам, че не си я прочел/а внимателно. Най-малкото писах, че казвам ПРЕДИ.

А и защо да съм боклук, след като не лъжа никого, не давам напразни надежди и искан картитеда са на масата? Ако преспивах с тях и ги изоставях, тогава да.

Не ми е ясно, тук има толкова истории как се виждат само за секс, а сега ме убеждавате, че няма такива жени.

А това фа спя с тях и да шикалкавя после, просто няма да стане. По-добре да си плащам, макар че ми е отвратително да спя с такива.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 77f264775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, такива лесни и еднократни бройки се намират или в някоя дискотека (ако не си срамежлив, и ти върви общуването на живо), или по сайтовете за запознанства (ако се спичаш на живо). Не е никак трудно, просто трябва да хвърлиш поне 50 въдици, за да закачиш 1-2 рибки. Малко кофти звучи, и сигурно много жени ще се скандализират, но си е така - по сайтовете за запознанство и дискотеките има немалко момичета/жени, търсещи именно секс за една вечер, така че насочи натам усилията си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3df59f23d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   60% за да намериш жена само за секс, това трябва да е бившо гадже.
30% имаш шанс да си само за секса с такава която те смята за "rebound", т.е. току-що да е скъсала с гаджето си и да иска да го забрави, щото е наранена.
9% имаш шанс да си с такава ако й платиш по един или друг начин(като се замисля в днешно време май тоз процент трябва да е доста по-висок :))
1% имаш шанс да си легнеш с порядъчно момиче само за секс, но това ще е огромна случайност...и то ако е пияна :)

При всички случаи обаче първо се пита.Научи се да си казваш какво искаш предварително.Разучи дали не е от по-горните, и питай, все едно водиш бизнес преговори.Но ако не е - забрави.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7405890528
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9! Интересна статистика! От къде я изнамери? Аз пък мога да кажа от наблюдениятя ми най-вече като студент!

Около 60% от момичетата жените, които познавах бяха обвързани. Oт тях 75% го правеха с когото си поискат! Дет се вика обвързана, ама...
Имах взаимотношения с две, които НЕ бяха обвързани и те решиха, че е по-лесно по другият начин! Какъв според теб ЩЕ Е ПРОЦЕНТА ПРИ ТЯХ, които го правят за спорта, и искат само чукане! Май ще е всяка 9-а от 10 жени! За разлика от мъжете, момичетата ги е срам да си признаят (в което няма нищо лошо, но аз не си падам по такива, просто защото и аз не съм такъв) за да не бъдат "опетнени" и процента им спада драстично изкуствено, но ако знаеш какви ги вършат! Мога да ти дам примери, но тук не му е мястото...!!! На мен са се лепяли и от двата типа жени!!!

Според мен не трябва да делим хората по пол, а по това кой от какво има нужда и желание/я. Сега времената са други и всичко е до индивида (персоната)!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d265515797
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10, отговори ми, моля те, след като имаш опит, как точно да се изяснят тези отношения безболезнено? Очевидно има такива жени и според мен не са малко, но как да се добера до тях, без да има наранени?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8dfe331af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 4 :D
Ами върви по курви и проститутки, и всичко ще е 6 точки! Така няма да имаш никакви проблеми. Какво се занимаваш с така да ги наречем сериозни момичета - те са само за сериозни господа, а ти както сам се убеждаваш не си нито сериозен, нито господин(под господин имам предвид джентълмен). Не знам на колко години си, но според мен си на не повече от края на фаза мастурбация.

Ще ти отговоря и на въпроса защо си боклук - защото си поредния индивид, който е срам за мъжката половина от човечеството!

И понеже ще ме нападнеш, че половината жени са курви, само ще кажа ,че ти си една от тях - мъжка курва. И ако в очите на мъжете си герой, то в очите на жените си точно това - мъжка курва, а тях никой не ги обича/харесва.
Прави си сам изводите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 85ace72a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   12, няма да те нападам, за да не те дразня повече, виждам, че прекалено се палиш, че да ти спесгя малко нерви. Аз и не искам някой да ме харесва, а просто честни и открити отношения. Нито изневерявам, нито лъжа някого. Твоето мнение е без значение за мен. Ако съм мъжка курва, нека съм такъв, не ми е проблем. Аз и това търся женска курва, защото не искам сериозно отношения и си го лазвам открито, без да давам напрани наьежди. А и не виждам защо трябва да де насилвам да имам чувства към някого, след като нямам, сам фа го наранявам. Аз може да съм курва, ама не нафанявам и не лъжа никого и държа на това. По принцип не е присъщо на женските или мъжките курви да играят курвенски номера, фа де правят на влюбени и да се възползват от чувствата на другия. Аз това не го правя никога, даже по-добре да си платя на компаньонка или да седя на сухо дори, но не и да се подигравам с нечии чувства. Не знам защо ме напафаш и защо очакваш да се влюбвам в някого на етап от живота си, в който не съм готов. По-добре ли е да се правя на влюбен и да само да спя с тях? Или да се влюбвам на сила? Или си зелена, или някой се е възползвал от теб. Съжалявам за това, но не аз съм виновен, за да се палиш и да ми се ежиш на мен без причина и без да имам някакво от ошение към теб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 539f95d403
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Виждам, че си млад и неопитен. един съвет от жена, защото от мъже не е същото: има много хубави и порядъчни жени, които са женени и са отегчени от брака, но не искат да се разведат. опитай....сигурна съм, че ще сполучиш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 385fccdb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Прав си, номер 13. Аз съм жена и съм имала няколко връзки само заради секса, с ясното съзнание за това. Веднъж младежът се влюби, предложи ми брак, естествено отказах. Но понякога се случва да си някъде само за секса, но неусетно, неуловимо, се появяват и чувства. Тогава вече е тежко:)
Твоето мислене поне е честно. Неангажиращият секс не е за всеки.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8dfe331af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пак от номер 4.
Нападам те, защото ми е писнало от такива като теб.
Явно не разбра какво ти казах и какво исках да те посъветвам, а именно защо търсиш под вола теле? Ако и сега не си разбрал, проблема си остава твой. Повече не ми се обяснява.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dacf71a049
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Какво е по-важно от секса? :)
Ето ти съвет:
Заявяваш в самото начало, че точно Нея си търсил винаги, мечтал си да Я срещнеш, влюбил си се в нея, обичаш Я истински.
След което я чукаш, разбира се.
И го правиш докато ти харесва.
И накрая Й казваш, че толкова много Я обичаш, че не искаш да Й съсипваш живота като се обвържеш с нея. Ти просто не Я заслужаваш. Заслужаваш... Следващата :)

За да прави добър секс жената трябва да е убедена, че всичко е много сериозно.
А за да я разкараш, тя трябва да си мисли, че се отървава от теб.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d265515797
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16, това, че ти е писнало от такива като мен, не означава, че съм длъжен да се променя според твоите изисквания. Не разбрах какво ме съветваш, не разбрах, че изобщо ме съветваш, защото аз съвет не виждам в коментарите ти, но неаргументирани нападки виждам в изобилие.

Ако искаш да те разбера, дай конкретен и обоснован съвет. Така само с нападки се губи комуникацията и го обръщаме само на обиди, което няма особен смисъл, защото нито аз, нито ти ще си промениш мирогледа в следствие на подобна "дискусия". Дори не разбрах какво теле търся и под чий вол.

Иначе съм човек открит за всякакви разговори и мнения, дори мога да преосмисля възгледите си, ако намеря аргументи в тезите на събеседниците си. Не съм някакъв твърдоглав и тесногръд селяк, споко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82227c2f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторе, остави я тази от №4. Петнадесет пъти да ? отговориш, пак няма да те разбере. Тя очевидно не е добре. Не само с нервите. Лечението ? не върви достатъчно сполучливо и затова се лекува и тук. Няма как-този сайт е и за това.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2a905d0327
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Бати защо и аз не бях като теб.. аз съм на 23 години и като видя жена, понеже съм пък идиот (в смисъл трябва да е слаба, с дълга коса, красива и секси за да спя с нея, иначе други не ме привличат, не ми става, не ги искам. А пък такива, които искам след 2 разговора и вече съм влюбен, да не говорим за секс, прегърдки и целувки и после имам връзка и се влюбвам в още по-хубавата, която срещам в мола да речем, и вече започвам да броя кусурите на настоящата, която ми е приятелка (да речем от година, както се случва сега с мен), това е още по-лошо и за да не я нараня се задоволявам с нея, но от ден на ден отношенията ни се развалят все повече и повече. Познавам всичките й родинини и в един момент тя ще си тръгне, защото аз няма да се оженя за нея, на първо време няма да повярвам в нея, защото не вярвам в жените, на второ ще имам някакви забележки относно визия, поведение и прочие, аз си я взех руса с дълга коса, сега е с кестенява къса коса.. И не мога да я оставя просто така, защото по един или друг начин я обичам и съм свикнал с нея, но чакам тя да ме напусна, но вече не съм толкова влюбен и омагьосан, имам нужда отново да почувствам онова чувство, но то няма да е с това момиче никога повече.
И аз трябваше като теб да искам някакви подобни неща и да имам една бариера с жените, уви те ме подлъгваха, а аз за да не ги обидя им се връзвах и правих компромиси, докато срещна перфектната, която не се е родила. Аз обаче не държа чак толкова на секса, по мило ми става да общувам с красиви момичета, да се целувам и да, в един момент се влюбвам и се стига до леглото, не мога да ги захвърля след първият, вторият път, но след година вече е тежко и за двамата, свикнал си с някой, а разбираш, че той не е достатъчно добър, за да обречеш животът си с него и като цяло губиш година, после с друг още една и така цял живот. И аз имам проблем с жените, авторе няма оправия човече.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74fd28b4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   да, така ще си цял живот, но поне влагаш емоции, искрено се радваш на уникалността на всяка, защото има и брутални бройкаджии. Истински ценител на женската красота. НООО, такива като теб не бива да се женят, ще наранят след време и най- красивата и стойностна жена. Прелитай от цвят на цвят като калинка, ти си пристрастен към адреналина на завоюването, на опознаването на всеки нов обект. И дано си намериш майстора, винаги така става, това и ви е изкуплението. Ще търчиш след онази, която разсъждава като теб, действа като теб, ще го осъзнаваш болезнено, но няма да имаш сили да се откажеш от нея. Ще боли. Дано срещнеш жената, заради която ще си струва да се откажеш от фриволността, от изкушенията. Явно все още не можеш да обичаш истински, а може и никога да не можеш. Приемаш жената и с недостатъците ?. Държиш на нея, въпреки тях. Явно ти си съвършеният Аполон Белведерски, с душа на Джакомо Казанова. А към автора мога да кажа, че има голям резон в съвета, макар и нечестен спрямо жените, на № 19. Добре че се лъжем жените, иначе нямаше да има деца, бе!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dacf71a049
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Истинската любов е да остарееш заедно с една жена....
Пълни глупости :)
Истинската любов е да си винаги млад с НЯКОЯ жена :)

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 71f472b331
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   "Най ми е лесно да ги лъжа, че искам сериозни отношения, а да правя само секс и да ги зарязвам, но не съм такъв човек и не желая да наранявам никого."

Е как да не си?

Ти просто искаш да я ползваш като неодушевен предмет, за да се самозадоволяваш чрез тялото й. Признай пред себе си не е ли това скрита форма на насилие. На всичко отгоре търсиш и рецепта, с която не само да оправдаеш насилието си, а и да получиш дори одобрение и може би похвала в лицето на "сродна душа" (някоя друга с подобно "открито" поведение).

Честността е нещо много повече от това да казваш какво искаш. Да бъдеш честен означава да няма никаква корист в теб, да си абсолютно чист. Тогава няма никога да задаваш подобни въпроси.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 85ace72a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Насилието е на лице, когато имаме действие против нечия воля или ако е налице експлоатиране. Не са ти ясни понятията или не си вникнал/а в историята ми.

Ако бях ок с насилието, изобщо нямаше да я пиша тази тема. Замисли се лекичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dacf71a049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Честност в секса, глупости :)
Как да Й кажа, че е Поредната?
Че ще се влюби, ще я чукам и после тя сама ще си отиде....
А като Й омръзне да се чука с такива като мен,
ще си намери някой захлюпеняк да я заплоди
и ще си живее балопристойно с него.
И евентуално пак може да се чука с такива като мен :)

Ако трябва да сме честни, не трябва да разказваме приказки на децата - нали вълшебници и магьосници няма :)

Y D

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f5b211d61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Браво, авторе! Добре си ? го обяснил на 24. Дали ще те разбере? Едва ли...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8c5a59c292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Проститутка, но рядко са красиви, залагат на тяло основно, ако не има съответни дискотеки, но там също не много са красивите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8c5a59c292
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Първо от сега ще кажа че не съм фен на необвързания секс, при положение че съм "много красив" според редици красиви жени.
Но, забелязвам няколко грешки, първо красивите жени усещат много повече мъжете отколкото обратното.
Не си умен, щом им го казваш директно, опитай се да ги завъртиш и неангажиращ секс извън дискотеките трудно се прави, там повечето отиват затова, макар че аз обикновено си ходя да се забавалявам само.
Това е ако си тъпанар какъвто си, разбира се, гарантирам ти че до началото на 30-те ще ти писне и ще си стъпиш на краката, ама това че човек няма да стане от теб е ясно. Познавам бройкаджии като тебе който обикновено забиват най-грозната в дискотеката. И повечето грозни или средни работи имат доста по-голяма бройка от красивите защото комплекса за красота им е в пъти по-голям от нашия и не си мислете че само щото се обличат секси са готови на необвързващ секс, просто са такива повечето, искат да бъдат харесвани от всички независимо дали те самите го харесват или не, това е нужда понякога по-голяма и от секса дори.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f7b0226ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Автора: Добре де, тук е пълно с истории за изневеряващи, които се чукат като зайци зад гърба на половинките си без чувства, а всички сега ми обяснявате, че няма чисто физически връзки.

Т. е. ако даден мъж поради някаква причина е изпаднал в период, в който не желае обвързване, трябва да седи на сухо според вас и е толкова долен, че не заслужава секс, само защото в моемнта не е готов за емоционалн връзка, така ли? Това ли се опитвате да ми кажете?

Т. е. според вас вариантите са: дискотека (не обичам да ходя по такива места), проститутка (също не съм привърженик) или да ги лъжа, че искам нещо повече от секс.

Повечето коментиращи се правите на супер морални, а съдейки по историите тук, а и по живота, доста малко са такива. Сега видяхте някаква възможност с тази история да се изкарате морални на мой гръб и давайте да ми натривате носа. А според мен вие сте неморални, защото аз поне съм честен и си казвам какво ми е на сърцето и не лъжа никого. Не съм циник като вас да твърдя колко съм печен, а в действитеност знаем колко са такива наистина.

Никой не може да ме убеди, че такива връзки са малко. Друг е въпроса, че единия обикновено си мисли, че това е сериозна връзка и другият злоупотребява с това. Да не говорим пък за онези кифли, дето скачат във всяка кола, стига да е БМВ или Мерцедес. Сигурно и такива няма според вас, а? Само че аз съм се нагледал на такива. НО аз нямам кола за 200 бона и явно там е проблема. Иначе всички са морални, но явно всеки си има цена. Ако за 20 бона е морален, изведнъж при още една нула вече морала не важи.

Мислех, че с тази история ще получа адекватен съвет, но не видях нищо повече от опити да се изкарате от едни други по-хубави и морални. Ама се съмнявам да сте света вода ненапита, чак колкото се изкарвате. За разлика от вас аз никого не съм обидил, нито в историята си, нито в коментарите си, освен в настоящия, но вие го правите и то за да ме убедите колко не ставам и колко съм тъп, пропанал и какъв ли не, едва ли ен ме изкарахте престъпник, за дето казвам на глас неща, които повечето мъже (дори и жени) поне веднъж са си мислели, но се казвали на глас.

А за жените е друга тема - и на вас понякога ви се иска нещо по-така, ама сакън да не кажат хората, че сте леки. Ама като пийнете или видите нещо по-така и обръщате плочата. Е кой е лицемерния в случая, аз или вие, уважаеми дами?

Съдейки по коментарите излиза, че всички семейства са образцови, всички се обичат, щастливи са, няма изневери, няма сексуални връзки, изобщо всички са светци. Прочетете по 5 истории от категориите "любов и изневяра" или "секс и интимност" и се убедете, не че не знаете, но си признайте пред себе си.

забравете този псевдоморал защото не ме заблуждавате и дайте да си говорим честно и да ми дадете конкретен съвет, вместо да се правите на каквито не сте.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5270076073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторе, прав си за всичко... добре е, че се опитваш да си честен... достоино за уважение...
Ноо- честен, честен колко да си честен...
Мъж минал през много жени / и обратното, де/ е вече носител на някоя болест... гъбички...
Дали си честен сега.... оо, не те нападам... всички мъже сме еднакви... ти поне не ги лъжеш за чувства...
Но трябва поне да уважаваш здравето на жените, които са с теб... това се отнася за всички мъже... и другите сме като теб... или една идея по лоши...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b19423c804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Значи Авторе, такива като номер 4 и 30, са абсолютни кухи лейки. За съжаление те никога няма и да го разберат. Много добре те разбирам и не мисля, че вършиш нещо лошо, Напротив - похвално е, че искаш да си честен към мацките. Лично моя съвет към теб е, когато се забиеш с някоя мацка ивидиш, че нещата отиват към спалнята, прсто и кажи :
Не съм имал за цел да те вкарам в леглото, не съм имал за цел и да създавам, някакви сериозни отношения, прсото те видях и много ми хареса. Не мога да кажа какво ще се случи с нас, знам само че много те искам. Мацките обичат да чуват истината, а това ще си е истина. Нище не обещаваш, но е възможно пък и да хлътнеш. Което и в действителност може да стане. Когато една жена и се прави секс, дори да се съмнява, че може нищо да не се получи, самия факт че си подходил искрено към нея ще я задържи в леглото ти.

А на онези 4 и 30. Ще им кажа много добре прави момчето, трябва да походи, да сравни за да избере най-правилната жена за себе си, когато е готов. Това не го прави, глупак и тнт.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d8837c11b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторе, голям сваляч го раздаваш, но щом искаш само секс те съветвам да си потърсиш "леки", лесно се намират а и плюс това ти предлагат само това, от което имаш толкова много нужда. Няма смисъл да играеш с чувствата на тези, които някога ти се доверили и са те допуснали близо до себе си, не го прави! Остави свестните момичета/жени за свестните мъже.
П. С Извини ме ако съм била груба, но предполагам си знаел, че много хора и то предимно жени ще те упрекнат за тези твои приказки!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker