Преди свършвах, вече не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Преди свършвах, вече не
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2892 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20 години и от скоро имам нов приятел. Скоро скоро, от месец някъде. Проблема е, че не мога да свърша когато правим секс. Преди съм свършвала почти всеки път, не знам защо с него не мога. Той прави всичко възможно и то в позата в която свършвам но не става просто. Точно когато си помисля че ще свърша и всичко изчезва, дори оргазма ми намалява. Виждам го как му става гадно от това че не може да ме свърши, аз му казвам, че не е проблема в него. И наистина не знам какво става. Дали това е на психична основа? Може би не съм свикнала още с него? Защото аз имах голям мерак да му правя свирка (когато тръгнахме не бяхме още в един град, вече сме.. както и да е), но той ми каза за едно момиче което му била направила най страхотната свирка до сега, и аз от тогава много се притесних, ами ако не му хареса и т. н., притеснявам се да му направя свирка дори. За този един месец ме е карал да плача много пъти и имам нещо като малък страх от него. Това има ли нещо общо с проблема ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: cecd15cea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   според мен пишката му е по малка от другите и не се получава добро триене ,и като добавим страха дето имаш от него и самохвалките за другите свирки ами ти добре даже че имаш и малко желание .
няма да си задоволена с него и сега и след ,намери друг и това хабиш с времето с него.
успех и пиши

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8a6aa8e6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За 1 месец е успял да те разплаче много пъти?! Какво още търсиш с него?!
~Sunny~

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dc22411cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Миличка, Мъж съм на 34.За да свърши една жена поне по моя сексуален опит тя или трябва да има МНОГО голямо доверие в приятеля си или трябва да има самочувствие.Ако се притесняваш от каквото и да е когато си с него няма да доведе до резултат защото очевидно ти липсват и двете.
Практически съвет - повече любовна игра, петинг, орална любов.Нека те гали ей така без цел, с часове.Да ти гледа тялото с часове.Тогава хапнете нещо, гледайте филм, излезте.И после пак.Не правете секс.Не правете секс заради секса.Отпуснете се и двамата.Не го мислете тоз оргазъм, той ще дойде сам, като не го чакате.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9c949723b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до номер 1- преди него гаджето ми беше с почти 20 см, и не ми е харесвало, това за мен е много, а сегашния ми е с около 16, дали е възможно да съм свикнала с по голям размер?

до номер 3- той ми е всял някакъв страх, е вчера вечерта ми вика че мястото на една жена било в кухнята и да не съм се била бъркала в неговите работи и не знам си какво, дали е заради неговото отношение? аз му казах че имам страх от него, той постоянно ме изкарва виновна за нещо, това е всеки ден, дори не знам как ги измисля тея неща вече

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b87d488aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И моята приятелка не свършва със секс. Случвало се е само веднъж, било е близко и още няколко пъти, но не се получава. Относно самия мен, аз съм вторият от 9 момчета ( в целият и сексуален живот), с който свършва, с другия е била много повече време, отколкото ние двамата. Свършвам я с пръсти има си едно грапаво местенце и го гъделичкам, със секс явно не може, колкото и да й харесва. В началото ми беше гадно първите 2-3 месеца не свърши нито веднъж, но след това я научих и вече нямаме такива проблеми. И аз искам да свършва в секса, но уви за сега не става. Беше близо скоро от клиторен оргазъм да свърши, което през живота си не й се случвало, но когато напипах тази точка бяхме на леглото и не искаше да подмокри всичко, та спряхме. Тя клиторен оргазъм не бе изпитвала никога до сега. Разучавам я и малко по-малко стават нещата. Твоят приятел не знам дали е виновен, но повече си е на психологическа основа. Аз също не свършвах с нея в началото

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d9bf94c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Миличка, или приятелят ти не прави нещата както трябва или ти не можеш да се отпуснеш достатъчно или причината е и у двама ви. Жена съм и да ти кажа, че и аз не успявам винаги. Достатъчно е секунда преди финала да се разсеям и да помисля за нещо друго и край, няма свършване, нищо, че мъжът ми се е постарал доста. Другото, което ме блокира е когато вече съм на ръба и той смени я дълбочината, я ъгъла на проникване. Това също ми отлага финала. Жените сме с по-фина настройка в това отношение и много лесно може да се съсипе момента. Виж, за сметка на това свършим ли веднъж можем да свършим още десет пъти, да не говорим за другите екстри като множествен оргазъм, двоен оргазъм (вагинално и клиторно едновременно), скуирт и т. н. Така, че хубаво е да си жена, малко по-трудно се стига до финала, ама стигнеш ли... става вълшебно! За това се отпусни и съветът ми е с приятелят ти да не си го поставяте като някаква фикс идея, ами по-скоро гледайте и двамата да се супер възбудени и да ви е хубаво, пък то ще си стане естествено. Колкото повече се мъчиш да го предизвикаш с разни техники, толкова по-малка е вероятността, за това спри да го мислиш, а се наслаждавай на всички онези горещи неща, които приятелят ти прави с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker