Обърках името му... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обърках името му...
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3441 пъти
Имам проблем. След тежка връзка, в която вложих много, разделихме се по негово желание и т. н., най-накрая след дълго време срещнах човек, който ме прави щастлива и който ме кара да си мисля, че отново бих се влюбила. Но тук идва голямото НО.
Случи се така, че докато правихме секс и започнах да свършвам, без да искам изкрещях името на бившият ми приятел... Предполагам, че беше просто по навик. Но просто в този момент изведнъж си представих Него и така се получи мнооооого неловка ситуация.
Проблемът е, че държа на сегашният мъж, с който съм, а той по принцип си е сериозен и ме е предупредил, че не желае да бъде заместител на някого...
След случката ми обясни, че му е станало много обидно, но не желае да коментираме повече тази тема. Обаче от тогава насам има някакво напрежение между нас, а не знам как да оправя нещата. Помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: e42cb0539d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си искрена със себе си, си наясно, че не си извикала името по навик. Нито пък си си го представила без да искаш. Така че сегашният ти приятел поне в момента го играе наистина заместител. Това се усеща сигурно и в други моменти, когато сте заедно. нещата могат да се променят, но това изисква време. Не е трябвало да започваш връзка, при положение, че не си преодоляла старата.

ж46

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c29abedce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Наистина си е заместител- само като прочетох "който ме кара да си мисля, че отново бих се влюбила.".Май не си наясно, какво изпитваш, към този човек все още, и не си преодоляла бившия си.Ако беше, щеше да мислиш за сегашния ти приятел, а не за бившия по време на секс.Много е гадно да си заместител, естествено, че ще има напрежение.Илизах с един дето май си избираше гаджетата по това да приличат на бившата му, не ми е бъркал името, ама се опитваше да ми вкорени нейните вкусове и навици.Наистина ако не можеш да се отдадеш на този човек, без да намесваш бившия, по - добре го остави да си намери някоя за която ще е единствен.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d37be01d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   честно да ти кажа ако това ми случи с едно момиче която твърди че, се държи на ме щях да я зарежа моментално, тези лъжи дето му изръсихте толкова са банални и глупави,като още си мислиш за предишния какво търсиш при този сериозен мъж !
най подлото нещо ама най долното е да мислиш за друг мъж или жена когато си друг човек.
абе вие си мислите хората без достойнство ли .срамота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f056c07e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма как да оправиш напрежението, това или ще го оправи времето, или в крайна сметка ще ви развали връзката. Ако все пак с времето му мине (което ако е ревнив изобщо не се знае дали ще се получи), направи и невъзможното да не се повтаря случката, защото наистина е неприятно.
Но така или иначе не е дошъл краят на света, така че стига да не е прекалено ревниво гаджето ти, предполагам че до 2-3 седмици ще му мине от само себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e0101fe027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да имаш време да се поправиш,ама какво ли шоу ще стане ако той почне да се бърка с имената :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 46e39f35e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   #7, жената никъде не е споменавала, че живее при него, така че незнам за каква улица говориш. Айде укротете се малко с патриархалните си представи.

Авторке, знам, че не е било нарочно, но сериозно си сгафила. Приятелят ти с право е разстроен и бих го разбрала, ако не иска да бъде нечий заместител. Чувството е ужасно. Бъди честна пред себе си. Какво означава за теб този човек? А какво означава бившият ти?

Изясни тези неща за себе си и бъди откровена с човека до теб. Ако не е на първо място в сърцето ти, няма смисъл да му даваш напразни надежди. Губиш и своето, и неговото време.

Пожелавам ти успех и щастие! :)

Бамби

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cbd2653958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом си казала името на бившия си било то съзнателно или несъзнателно, значи все още има част от теб, която е свързана с него.. а и щом по негово желание сте се разделили.
Винаги е хубаво да си сигурна в започването на нова връзка, особено ако старата е прекъсната скоро..
Моите съвети са два, които вярвам, че ще помогнат.
Първият е да помислиш над това дали наистина си със сегашния си приятел, защото го харесваш и има някакви чувства към него или просто е заместител както казаха по-горе. Понякога сам не осъзнаваш, че използваш даден човек... края на дадена дълга връзка е много труден и на човек започва все повече да му липсват ласките, прегръдките, целувките и всичко такова... човек се чувства самотен, сякаш вече няма живот в него и няма за какво да се бори. Повярвай ми изпитвал съм го от личен опит.
Помисли много сериозно над този въпрос.
Важен съвет според мен е да поговириш с приятеля си по този въпрос.. ако наистина държиш на него ще му го обясниш, ще му кажеш всичко, ще му кажеш че връзката ти е била тежка(предишната), но го обичаш много и желаеш наистина да си с него и т. н. Но това му го казваш ако наистина, ама наистина го мислиш... , защото излъжеш ли го и повториш ли грешката втори път просто той ще те намрази а и аз без да те познавам.. тъй като ти давам съвета. Също така един разговор с бившия не е лош... предполагам е скъсал с теб без да изясни напълно причините и т. н. , предполагам не контакувате много.. един разговор, приятелски, излезте на кафе и просто спокойно си изяснете всички обстоялтества.. ще си кажеш, че ще ти напомни за миналото... не много хора тръгват с тази нагласа и грешат... точно поради не изяснени неща в миналото остават и много гадни спомени, които те преследват с години. Повярвай ми един разговор с него няма да се отрази никак зле, дори нещата ще се подредяд.
Това беше от мен, надявам се да съм ти помогнал. :)
TirAn

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker