Незадоволена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незадоволена
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 6772 пъти
Здравейте, пиша в този сайт като се надявам да ми помогнете, моля недейте да се подигравате. От 3 години имам сериозна връзка много обичам приятеля си, но в леглото не е много добър, максимално издържа по 15 минути, не му е малък, но незнам защо никога не съм достигнала оргазъм. Незнам проблема в мен ли е? ! Не ми е удобно да говорим с него по тази тема, на никой мъж не му е приятно да засегнем мъжките недостатъци. Моля ви посъветвайте ме какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: f1a22792e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Средната пенетрация тряе между 8 и 11 мин, а с 15 мин. Приятелят ти е над средното. Повечето полови актове като пенетрация траят само 5 мин, но важното е дъщност какво има след и ореди голото чу... не.
Проблемът е в теб И в приятеля ти, но не в издръжливостта му - тук е добър. Проблемът е, че явно не се грижи за теб преди и след акъа, а проблемът в теб е, че очакваш едва ли не само от голото ч... не да получиш оргазъм.
Първо се научи САМА да се задоволяваш, после покажи на мъжа, какво ти харесва и накрая се научи да се наслаждаваш на секса с или без оргазъм, спри да гледаш в часовника и се наслади на интимността с партньора. Спри да търсиш вина, а търси РЕШЕНИЯ.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4b34bfa598
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, на колко години сте? Защото на жената и трябва време докато се отпусне напълно и достигането на вагинален оргазъм в ранна възраст си е трудна работа. Та ако сте на 16-17 е нормално още да не си го изпитала.
Второ, явно мъжът ти просто не знае какво да прави. Я си поиграйте да намерите Г точката и ще видиш за какви оргазми става дума! Пробвайте първо с пръсти и като разберете точно къде е тогава може и по време на акт да се опита да я уцели.
Трето, опитай се да опознаеш тялото си сама и после ще ти е по-лесно да обясниш на мъжа си къде да те докосва и под какъв ъгъл.
А и в крайна сметка винаги можеш да изпитваш клиторен оргазъм, който понякога е дори по-силен от вагиналния. Мисля, че няколко клиторни оргазъма ще те задоволят и още как.
Забавлявай се!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 15260386fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изнвинявай за въпроса, но ти на колко години си ?

15 минути са повече от средното, какво да кажат някой с по 2-3 минути ? Надявам се че не си повредена от порното където мъжеде издържат по 2-3 часа, а жените "свършват" много пъти.

За втори път не сте ли си мислили ? Не бъде егоист и не мисли само за собствения си кеф, покажи му че ти е хубаво и че го желаеш. Повярвай ми, втория път ще е поне 2пъти повече.

И все пак, имате интимни отношения, какво лошо има да си говорите. НИКОГА по време на секс, но след това може да му кажеш тактично че би ти се искало да е повече и да помислите ЗАЕДНО какво да направите така че това да се случи и да ви хубаво и на ДВАМАТА.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b25f973057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-голямата ти грешка е, че не говориш открито за това с него. Това обикновено води до изстиване на отношенията или най-малкото на липса на задоволяване. Може причината да е в теб, питай го кое, как, къде му харесва, пробвайте различни неща, гледайте порно заедно и взаимствайте някоя идея, ако трябва. Кажи му да те предразполага повече, френкса да ти прави и всякакви неща. НО за целта трябва да се ГОВОРИ, а не да питаш някакви анонимници в сайта, които няма как да ти помогнат практически.

А колкото до времето то не е от решаващо значение за качеството, стига да не е хептен 5 мин примерно. Но 15 мин не е чак толквоа зле, ако и влагате повече старание и двамата и говорите за това, ще постигнете много по-добро качество, а и времето ще се увеличи като страничен ефект, но това не е най-важното като цяло.

Един качествен 5 мин секс може да те задоволи много повече от един 50 мин, но некачествен, който е само монотонно ръгане на чушки в боба без емоция.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b25f973057
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ... Споделяйте си и фантазиите, това много помага.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f0b6e8ab06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Повечко форплей ;) Ако е само да ти свали гащите и да "ръга" - трудно ще станат нещата...
М 35

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ae7d7b9e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кой ти каза , че ще свършиз за определено време или колко е много и малко. Не гледайте порно хора, защото от там идват тия непоправими изкривявания при хората желаещи да са секс маратонци. Порното е индустрия и както в киното има много ефекти и лъжи с камерата. Що за ограничена си, че да гледаш минутите и ако лягаш с тая нагласа колко ще издържи той -, явно не си насочена към удоволствието, а към колко ли вкарвания ще получиш докато свърши той.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c66d75996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ако си мислиш че проблема е в него то уви не си права, просто нямаш опит. ако те биваше то не за 15 а за 2 минути щеше да го изпразниш. явно си му безинтересна щом не можеш да го накараш да свърши
купи си вибтатор и го накарай да играе с теб пък като потрениташ му чупи к. ра за 2 мин.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ba19f31420
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Оргазмът при жената се дължи на 99% психика.. Научи се да се отпускаш правилно и ще го получаваш лесно.. :) Не мисли за странични неща и не го превръщай във фикс идея.. понеже ако искаш да го получиш и си се вглъбила в тази си мисъл.. то няма да стане.. Отпусни се и просто действай.. Както го нямаш така и ще дойде.. идва изведнъж и трае доста време.. Точно заради това е играта преди самият акт.. , за да те накара да се отпуснеш.. Има моменти, в които приятелката ми свършва за 5 минути.. има и такива, в които не може и за 30 понеже мисли за странични неща ( стресовото ежедневие.. ) Научи се да се отпускаш.. и научи него да ти спомага за това нещо :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 716500ca66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Всъщност почти никога не ми се е случвало да свърша за 15 мин.
Понякога се е случвало много дълго - чак да се запита човек дали не става прекалено дълго. Но оплаквания не съм имал.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b34cc5e2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   На бас, че освен "незадоволена" си от типа хора вечно недоволни от всичко в живота: водата е неприятно мокра, слънцето пече прекалено силно, обувките са ти неудобни, цените са високи, заплатата ти е ниска, държавата ни е скапана, приятелят ти е далеч не най-добрия...

Ах, защо не се омъжих за Пища Хуфнагел!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 010cfa01a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Приятелката ми е същата.. имаме връзка от 11 месеца, напоследък не искам да правим секс, изморен съм, а тя е безработна й все напира, отделно на това, че си имам проблеми вкъщи и не оставам у тях напоследък и се започва с недоволството, как не съм я желал, как да й подаря вибратор за 1-та година, едно, друго.. и все недоволна. Правили сме го понякога по 10-15 минути и после се мрънкоти как е недоволна. Понякога го правим и с часове (не знам, но се научих с нея да задържам и да не свършвам много дълго), и пак е недоволна, не съм пъшкал достатъчно, не издавам звуци и прочие.. и все е недоволна. Разбрах, че в тази връзка освен хубав и разнообразен секс, друго няма да получа, и насреща стои едно честно момиче, което няма да ми изневери, но в същото време безкрайно глупаво и сексът стои над всичко за нея, ако няма секс има скандали, а по-хитрите си намират друг да ги задоволява. Като цяло я задоволявам отлично, понякога се побърква и може би аз самият сложих голяма летва, тя никога не е играла по моята свирка дотолкова, колкото аз по нейната

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 73925f1f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вариант "Много го обичам и не мога да свършвам" - няма. Ако наистина го обичаш ще свършиш.
Хората определено са повредени в днешно време и наричат "любов" какво ли не

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5b31a96916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   То всичко е строго индивидуално. Има ли дълга любовна игра? Ако е само секс, това намалява шанса да свършиш ти, както знаеш. Но си мисля, че, ако любовната игра е дълга, ще успееш и ти да стигнеш до оргазъм. Иначе може би спирането за кратко, смяната на позите ще му дадат още малко време, но пък ти си знаеш дали няма пък да мине твоя момент и да ти е по-трудно тогава ти да свършиш.
Но иначе си права- кажеш ли му, че не се справя, той ще почне да се притеснява и нещата няма да се подобрят, а напротив. Намекни му, че ти допада по-дългата любовна игра, за да не се сети, че не се справя добре. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 716500ca66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Щом това е проблем за теб , намери си нов пратньор.
Сексът си е важна част от всяка една връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1535b97879
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не разбирам защо нападате авторката? 15 минути не са супер, особено ако няма подготовка и от другата страна не знаят какво да правят.
10 години съм правила "задоволителен секс". Секс без оргазъм. Трябват ми повече от 15 мин. Това не ме прави сбъркана, недоволна от всичко, комплексарка и т. н. Прави ме незадоволена. И, О ЧУДО проблема не бил в мен. В партньора бил.
Поради други фактори пътищата ни се разделиха с бившия.
Сега съм омъжена и секса ми е добър. Никога не приключва преди аз да "приключа". За партньора ми е важно и моето удоволствие и ми го дава. Ако ми трябват 20мин., той свършва на 22рата. Знае къде да пипне. Знае какво да прави. И всичко се получава, защото се раздаваме на макс. Как да не се раздаваш за човек, който те побърква и не те оставя, докато не се залееш от удоволствие?
Така, че не е само момичето.
Ако успява сама да стигне до оргазъм, то определено не е само тя.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fcb927de01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Щом сте заедно от толкова време, значи се познавате достатъчно добре, за да можеш да си откровена с него. Неслучайно хората казват, че ключът към добрата връзка, е комуникацията! Ако я няма, всичко отива по дяволите, включително и секса. За мен "вина" имаш по-скоро ти, без да искам да те засегна. Ако например, през цялото това време, ти го заблуждаваш, че изпитваш удоволствие и ти е хубаво, както и на него, то той си мисли, че прави всичко както трябва и те задоволява. Симулирането на оргазъм е основна грешка сред жените. Именно след такива симулации, ако се проведе разговор по темата, мъжът ще се почувства като в небрано лозе - как така не си доволна, като уж всеки път е супер? ! За да не го заблуждаваш повече и да можеш да помогнеш и на себе си, и на него, трябва поне да му намекнеш, че имаш нужда от повече стимулация. Проблемът едва ли е във времето, по-скоро във времето, което предшества самия акт. Ти си жена, трябва добре да познаваш своето тяло и нуждите си и да насочиш мъжа към това, което ти харесва. Мъжете не се раждат научени, всяка партньорка е различна и има разнообразни предпочитания, затова тя трябва някак си да напътства мъжа до нея, за да са доволни и двамата. Това важи и в обратната посока.
Разбери какво ти харесва и просто го насочи. Ако трябва дори с жестове му покажи къде и как да те докосне, за да ти донесе наслада. Сексът не е най-важното в една връзка, но е една от основите. Не е хубаво човек да се примирява, преди да се е опитал да промени ситуацията. Предполагам, че приятелят ти те обича и би искал да ти е хубаво, когато си с него. В такъв случай, място за накърняване на егото НЯМА. Може да не му стане приятно в първия момент, но щом разбере, че ти е доставил удоволствие наистина след малко време и практика, ще бъде изключително щастлив.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a6e8be6f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако моя някога достигне до 15 минути ще му родя още 1 дете :))) Обикновено се радвам когато стигне до 2 минути поне. После ме довършва с пръсти, език или вибратор, но... Не е същото, все се преструвам, че свършвам. Какво ли не сме пробвали, какви ли лекарства не му изписваха. Е не става и не става. След като го хванах да ми изневерява с една колежка му изневерих и аз. Този така ме чука, че накрая плачех и той ме пита какво ми има. А аз плачех защото знаех, че мъжа ми никога няма да може като него, а беше толкова хубаво.
Щом сте само гаджета и това е проблем за теб те съветвам - Не се омъжвай за него. Знам, че е жестоко, но никога няма да си щастлива сексуално с него. Нека си намери някоя, която свършва за две три минути. Има доста такива, а ти си намери някой, който издържа повече време. Просто не сте съвместими както аз с моя мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c4b76b40f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравей Александър на 22 години съм щато цяло обожавам любовната игра и масаж и лизане и всичко, също таща бих желал да го приложа върху теб да видим колко трудно свършваш. Свържи се с мен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker