Скъсан презерватив и Ескапел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скъсан презерватив и Ескапел
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3115 пъти
Здравейте. Имахме фал с приятеля ми. Менструацията ми свърши на предната вечер. Ние правихме 2 пъти секс на следващия ден, първият път - никакъв проблем, но втория - скъсан презерватив, след като свърши в мен.
изпаднах в паника, и 30 минути след случилото се отидох да си купя Ескапеле и го изпих. Ден преди гафа спрях антибиотик сутринта, но не вярвам това да попречи на хапчето да подейства? Винаги са ми казвали, че тези дни 1-5 след цикъл са безопасни, а имам още 2-3 седмици до идването на следващата менструация. Имам ли повод за притеснение ;/ Като се замисля и в овулация няма как да съм била.. :(
- след 6 дни ми дойде въпросното междинно кървене и продължи 3-4 дни
- нямах особени странични ефекти, само течението ми се менеше (беше супер силно бяло, после мина на жълтеникаво, после пак бяло по-леко) и болки отдясно в кръста в продължение на 2 дни
- още не е минало месец от случката, възможно ли е това да са признаци за бременност още от сега? и кога започват попринцип (до 30-ти си чакам цикъла да ми дойде;/ защото предния месец ми дойде на 18-ти)
Притеснявам се достичка, помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: e0568034f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си пила ескапел не би следвало да има проблем, ама за да не изпадаш в паника, купи си един домашен тест за бременност. Би следвало да е отрицателен и менструацията ти да си дойде нормално. Ама аз никога не съм пила ескапел, та не знам как реагира тялото, може малко да пообърка цикъла, знам ли.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3db65e7ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Можело и да не пиеш. Почти невъзможно е да си забременяла изобщо, а и да си, хапчето прекратява бремеността в над 99% от случаите, когато е прието правилно.

А тези "ефекти" са от самото хапче, тъй като то е хормонална бомба и е нормално да има такива неща. Иначе не се притеснявай, ако ти закъснее няколко дни, защото е нормално. Ще ти трябва време, организмът ти да влезе в обичайния си ритъм.

Тези хапчета не са шега работа и затова се пият само в краен случай. При теб е било излишно, но...

Да не ти казваш, че имаше тема тук, авторката ги пиела като редовни контрацептиви след всеки секс. И не вдяваше, като и обяснявахме, че така не е правилно, ама то как да му обясниш на такъв човек. За целта си има други хапчета (вагинални) - Фарматекс Капсули.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f68f568ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все известно е, че Ескапел предизвиква "междинен цикъл", в който се изхвърля нещо ( ако въобще го е имало.. ) Няма как да ти тече кръв след като си пила Ескапела, понеже както спомена - имала си цикъл ден преди случката.. Епитела не се възстановява чак толкова бързо, за да се откъсне отново, да стигне до съед. тъкан, да се разкъса някое малко капилярче и да имаш кръв.. няма как да стане просто.. било е прекалено рано.. На практика може да се забременее всички дни.. , на теория -НЕ! Прекалено много изисквания са нужни да бъдат покрити, за да настъпи този процес.. Като човек, който се занимава с медицински науки смятам че след ескапела шанса да е останало нещо при положение, че си си атакувала организма с тази вредна доза хормони.. е 0 %.. Дори и без ескапел шанса да настъпи бременност при положение, че си пила антибиотици е малък, но го има.. ( кой знае за нещастие може да се осъществи оплождане.. ) Забременяването не е лесен процес.. Ескапел е вредно хапче и води до разместване на цикъла.. дори можеш да прескочиш месец, това да не те безпокой.. безпокойството е в това, че си пила антибиотик и след това си приела подобно хормонално хапче.. За другия път умната.. ;) Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6727959896
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много е жалко да искаш мненир по форумите за нещо сериозно, Вземи отиди на гинеколог.. Колко несериозно се отнасяте към организма си и после защо всички търсят инвитро. Пикли.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fe66473baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имам един въпрос към теб? Каква е причината да правиш секс и то два пъти в един ден? Какво ще стане ако не правиш секс примерно месец-два? Благодаря предварително.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e1a6cdc2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, според мен нямаш проблеми, при положение, че веднага си изпила хапчето. Кървенето е нормално, все пак в това хапче има много хормони и се отразяват на организма. Даже, ако искаш за успокоение си направи тест, за да се убедиш напълно, че нямаш проблем. Бих искала обаче и аз да попитам читателите нещо. Ако правя секс без презерватив /а не да се е скъсал впоследствие/ и приятеля ми свърши в мен, но след няколко часа изпия Ескапел, няма опасност от бременност, нали?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 30370532e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Майчинството не е лесна работа. Имате ли пари? На колко сте години? Много се радвам за вас. Дано са близнаци. Много целувки.

Клюкарката

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e8d25c8c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сега, възможност от бременност винаги има, щом се прави секс, това е ясно. В твоя случай тя е нииищожна. Изпила си хапчето веднага след случката, вероятно не си била дори в овулация, така че не се притеснявай излишно. Ако изпаднеш в паника, може наистина да не ти дойде, но не защото си бременна, а заради стреса, който сама си образуваш. Хубаво е, че ползвате презерватив и не разчитате на случайността :) имай предвид, че Ескапел не е никак препоръчително да пиеш повече в следващите 6 месеца, така че умната! Въобразяваш си въпросните "признаци на бременност", които описваш, не се шашкай и си чакай спокойно да ти дойде :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6c2947a415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, по-глупав отговор не съм чувала. Намери си друг сайт, на който да обиждаш. Не виждаш ли че момичето се притеснява!
До авторката: Не мисля че има нещо притиснително, но по - добре отиди при гинеколог.
*THG*

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 668d66e503
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката:

А примерно понеже пия хапчета по болест от седмица, това ще отложи ли процеса с цикъла ;/ зашото на 18-ти предния месец ми дойде, а сега го чакам и никакъв го няма още, а сме 25ти.. имам чувството, че ще ми пропусне :(

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6727959896
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 5, като се е притеснила да отиде на лекар или да говори с майка си! Прави глупости и после чете всевъзможни глупости по форумите, които я притесняват още повече.. Момиче гинеколога ще ти помогне с цикъла и ако ти има нещо ще ги даде хапчета. При твоя случаи най-вероятно се е образувала киста, която трябва да излекуваш!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker