Религията отдалечава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Религията отдалечава
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 4915 пъти
Здравейте,
аз съм на 17 години и имам приятел на 19 години. Заедно сме вече от една година и пет месеца и не сме правили секс даже не сме се виждали чисто голи. Аз съм девствена и той също. Никога не съм бързала с това и не бих искала да е с човек за една нощ, а с момче, което обичам и му вярвам, искам да знам, че няма да ме нарани. Не приемам нито една от крайностите в които изпадат някой хора. Проблема е че приятеля ми не желае да прави секс докато не се ожени! Издържах цялото това време защото го обичам страшно много и той е страхотно момче, толкова романтичен и мил. Но все по често се караме за това, а той е категоричен. Казва ми че аз съм момичето за него и щом се оженим ще го правим постоянно и че Бог му е показал, че това ще съм аз! Обичам го и не искам да се разделям с него, но това наистина ме съсипва. Не знам дали си струва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8c0094ed29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не казваш нищо за конкретна религия, нито защо точно държи да прави секс като се ожени. Трябва някакви конкретни причини да има. Иначе лъха на фанатизъм

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2e43503346
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Били сте.... заедно!?
Заедно, в КАКВО?
И го обичаш? Е, какво му обичаш? :)
Това е побъркан човек, психично болен.
Вярващ означава точно това.
Ще ти съсипе живота, гарантирано.
Махай се от него, докато още нищо не се е случило.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 94adf56d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз ти казвам, че НЕ си струва! Това са разбиранията преди много години, няма как да се разбере дали всичко е перфектно като не сте пробвали с други за да видите кое е по добро з вас а не да се питате какво е да си с друг/а. Точно това ще ва накара да си изневерявате и впрочие. Вие сте млади и да се жените. Представи си, че в леглото не си допаднете, чакай бях забравил, че то няма какда знаете като нв сте го опитвали. Кажи на приятеля си да. не се филомира много, че това няма да му повлияе добре. Секса не е грях, то е част от живота, едно от малките големи забавления в тоя. живот, не го пропилявайте заради някакви вярвания и библейски разбирания. Не се женете толкова рано ако не иска секс го остави да си търси монахиня. Късмет ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 702fe25e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те обича не би се държал така с теб

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bae927d9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако нещо не върви, то със сигурност няма да потръгне, а ще се задълбочи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c0884cdf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Съветвам те да не четеш коментарите тук , а да споделиш това с много близък човек, който да ти даде наистина полезен съвет. Послушай ме и няма да сгрешиш. Всякакви ненормалници виреят в тия форуми, а в момента си с отслабина психика заради дилемата и си лесно манипулируема. Колкото до религията, ако той спазва догмите, нищо чудно да не говори празни прикази и да го направи с теб след венчавката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b1e0777582
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си на 17, той на 19, т. е. доста ще има да почакате докато дойде време да се ожените. Сериозно ли смяташ да чакаш някого години? Да, хубаво е да не се бърза, да го направиш с някого, когото обичаш и на когото вярваш, ама да чакаш 4-5 години, примерно? Това е безумно! А и сама казваш, че все по-често се карате, за сега само на тази тема, но явно между вас има и други различия и е въпрос на време да започнете спорове и по други теми. Та, съжалявам, че трябва да го кажа, ама честно казано не виждам как вие двамата ще се ожените или ако все пак връзката ви оцелее до тогава изобщо няма гаранция, че бракът ви ще е щастлив. За това просто му кажи в очите как се чувстваш и ако толкова ти е писнало разделете се поне като приятели. Защото за него идеалната партньорка би било момиче, което е дало същата клетва и най-важното, не само е дало такава клетва, но не му тежи да си я спази. А на теб явно вече ти се иска връзката ви да мине на по-интимно ниво. И си напълно права. В крайна сметка сте заедно от година и половина, не са няколко седмици или дори месец.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ac6c6f8d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако си сигурна, че това е човекът за теб - оженете се и ще правите колкото искате секс. Не съм особено вярващ (правил съм секс преди брака), но подкрепям и класическите християнски(и не само) разбирания за съюза между мъжа и жената. В крайна сметка ако сега не правите секс, ще се разделите по твое желание, после ти ще страдаш известно време и ще имаш други връзки. Няколко други връзки докато не станеш на 27-30, когато ще си кажеш, че май е време да се "задомиш" и ще си останеш с човека, който си срещнала на 27, а той далеч може да не е най-доброто. Повечето хора ще ти кажат да късате и да си правиш "кефа", ама при повечето жени които си правят "кефа" се получава така, че оженени на 30 се развеждат на 40 с едно-две деца (разводите са над 50%). Общо-взето тъпа ситуация (те няма да си признаят, че е кофти де).

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1b2400ef6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Откачалка. Просто го разкарай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: af977d78c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е.е ти се, нали? Хич не му стой. Ще се ожените, после ще намери друга "религиозна" причина да не те такова. Ще живееш в очакване на най-хобавото с години, докато се съсипеш и остарееш и спреш да бъдеш желана от когото и да било.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b3a05bb06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ами ти си на 17, сега ти е времето да си живееш живота на макс и да опитваш нови неща. Наистина ли искаш да се ожениш девствена на 18 (примерно) за първото си гадже, преди да си натрупала опит във връзките и общуването с хора, преди да си се наживяла, попътувала и т. н.? Че той догодина сигурно ще иска и деца да му родиш, може неговият бог да му е казал, че вече му е дошло времето. А ако един ден решиш да се разведеш (лично мое мнение - има 70% шанс това да стане), дали той ще ти даде развод? Все пак това е грях пред бога му.

Ако това е нещото, което наистина искаш, пожелавам ти безоблачен и щастлив семеен живот. :)

Имам усещането, че ти по-добре от мен знаеш, че не точно това искаш от живота. Ако съм права, пак ти пожелавам много щастие и наистина вълнуващ живот.

Неговият бог може всичко да му е казал, но ти послушай ТВОЯТА ИНТУИЦИЯ какво ти казва. Успех и много щастие, мила. :)

(До всички, които ще си помислят че съм неграмотна: нарочно пиша "бог" с малка буква. )

Бамби

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 322d12004f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбира се, че си струва. Ако искате да имате благословени деца, Бог да ги закриля, да им бъде стабилна опора Господ Иисус Христос, това е пътят. Ако мисли някой от егоистична гледна точка или с тялото и нагоните си, може би няма да му се понрави, но техният път е трънлив и изпълнен с болести и проклятия. Жените трябва да свикват - все повече мъже ще отказват любов преди брака и ще очакват избраниците им да са девствени. Защо ли? За бъдещето на децата си, защото обичат Господ, а той е глава на всеки християнски мъж. Както четох в една книга - няма болници за въздържатели, а многобройни са погиналите поради блудство и прелюбодейство. Мир Вам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 56b34ac061
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Каква религия изповядва приятелят ти? Да не би да е в сектантска църква?
Питам, защото аз самият съм православно вярващо и религиозно ( според някои задръстено) момче на 20 г но не бих изпадал в подобна крайност. Все пак има разлика да чукаш всяка срещанта и това да се отдадеш на човек, с който имаш чувства. Поговори с приятелят ти и прецени какво изпитваш към него - ако наистина го обичаш, може би трябва да го почакаш. Може би той не се чувства готов още и под догмите на религията се оправдава с тях, като предтекст. Не го оправдавам, но все пак се опитай да го разбереш.
Дано само не е в някаква секта, където са му промили мозъка с някакви безумия.
Наистина не е редно да се прави секс преди брака, то е написано в Библията, но сега времената са по-различни -тогава са се женели на по -14-16 години и не е било никак трудно да си девствен до тази възраст, а сега нещата стоят по друг начин. Лично съм говорил със свещеник, който ми каза, че няма нищо лошо да си имам приятелка и че от всичките грехове, сексуалните са най-малките.
Ще следя историята с интерес, заинтригува ме :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 568f866ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен не трябва да се обвързваш с религиозни фанатици, а твоя явно е именно такъв. Но пък животът си е твой, прави каквото си знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e2552ddb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Той членува явно в някаква секта. Ти по-добре проучи всичко около религиозните му вярвания. Накрая да не се окаже, че това ти е най-малкия проблем и вярва в най-различни неща, които ти не приемаш или са меко казано странни.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a6db62a7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Определено съм съгласен с Y D, а пък и защо да не правиш секс за едва вечер? Ние сме бозайници и най - нормалното нещо между едно момиче и момче е да се привличат сексуално. Годежи, женитби и глупости са една измислена формалност. Кой ги ие измислил тия простотии изобщо?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1daaa29c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Само ще напиша че той със 100% сигурност е от "Свидетели на ?ехова" и че при тях няма секс преди брака. Познах ли. И ако ти не си изчезвай преди да си се побъркала.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b1e0777582
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Сигурна ли си, че не е член на някоя секта? Защото ако е така, това с въздържанието ще ти е най-малкия проблем. В някои секти така им промиват мозъците, че направо ги зомбират. Помисли си само за онези откаченяци, които извършват ритуални самоубийства за да идат по-скоро при своя бог. Бррррр! Не казвам, че приятелят ти е точно в такава секта, ама знае ли човек. За това бъди внимателна, защото това неговото не ми прилича на нормално поведение. Те дори в миналото когато е било важно булката да е девствена са намирали начин да си доставят удоволствие преди брака, пък какво остава за 21 век.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b2dcfaa151
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Намерила си си много хубаво момче щом не го интересува секса. Но ввероятно той има и други изисквания (давам пример с пости), които не знам дали ти ще можеш да издържиш... Бъдете на ясно на колко години ще се ожените. Междо другото, ако ти си тази, която няма да може да издържи без секс, бих посъветвала него да те зареже, а не обратното. Съжалявам...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6f5b256040
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Религията отдалечава от много неща, а не само от секса! Религията отдалечава от действителността, кара те да вярваш в какви ли не фантазии, като съществуване на Бог, ад, рай, магии и пр.! Религията 100 % ще те направи кон с капаци!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c35a0c5807
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Еми женете се тогава по-бързо :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b3a05bb06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   #22, това че ти си фригидна си е лично твой проблем. Недей да втълпяваш на момичето глупости, че тя не била наред. На нейната възраст всеки физически и психически здрав човек има секссуален нагон и често желание за секс.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1b3bc964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Първо, като жена те съветвам секс да не правиш преди да навършиш 18 години. Второ, вероятно приятелят ти към някоя евангелска църква. Не знам дали бих ги определила, като сектанти, но определено са много странни в някои отношения. Знам за едни младежи тя на 18, той на 20, които се ожениха тази година, само и само за да са в брак и де не прелюбодействат.... Е кажете ми това нормално ли е? Може ли поне да не изчакат тя да завърши училище в 12.ти клас е....Може ли едни толкова млади хора да се справят със брачния живот? Ако питаш в техните среди ще ти кажат, че няма проблем да се женят рано, ако познават Библията и Бога. Е, добре де ама разводите сред този тип вярващи са толкова, колкото и при всички останали. Какво значи това- че този план не действа. А развода е 100 пъти по-голям грях от извънбрачния секс.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2047223a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Според всички религии извънбрачния секс си е грях...Ако го обичаш и разбираш ще приемеш това.А пък ти на 17г няма да си изпуснала кой знае какво-има време.Може да се ожените след една година и да си правите секс,а децата ще почакат докато си стъпите финансово на краката.

Аз познавам една такава двойка-момичето беше на 18г ,когато се ожениха.Той започна работа,а тя учеше стоматология.След 9г.,след като тя завърши и започна работа вече си родиха първото дете,сега имат и второ.Който иска намира начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1b3bc964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   27, аз съм 26.
Смяташ ли, че на 18 години ще са готови за брак, особено в това днешно трудно време? Та това са едни влюбени деца, които са увлечени един от друг, и едва ли ощ са стигнали до моментът да се обичат истински. Всъщност този момент може и въобще да не дойде. И ако вече са женени, какво се случва? Да речем, че когато са се женили са били на гребена на вълната, безумно щастливи, безумно влюбени, напълно вярващи, че са един за друг. Прекрасно, сватба, празник брилянтно. Първа брачна нощ най-прекрасната, най-чаканата, най-вълнуващата. Следва меден месец, всичко е розово, и така до момента в който, трудните делници ги завладеят. Младата невяста едвам може да направи едни сандвичи или яйца на очи, момчето пък все още е безработно, или работи ниско платена работа, поради своята неопитност, при това не е ясно до кога.Налага се да помагат родителите, което не рядко се това се тълкува като вмешателство в личното пространство от страна на снахата или зетя. Да не говорим, колко неприятно би било ако се налага да живеят под един покрив с родителите на някой от двамата. Постепенно нещата придобиват съвсем друг вкус,пък и страстите се укротят с времето и често се случва да стигнеш до изневяра , раздяла и т.н. Колкото и вярващи да са двама души, колкото и да ми се говори за Божия план. Статистиката както писах говори сама за себе си. Не съм против брака и безразборния полов живот, но именно за да бъде траен брака трябва да бъде по-зрял и обмислен. Това да се ожениш сама и само за да не правиш извънбрачен секс се е малумщина, да ме прощават вярващите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ab49cb4569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Опитайте да правите "анална" любов стига да успеете преодолеете консерватизма си. А ако вас би ви заболяло физически, а той не би получил ерекция защо не опитате "коитус а мамила"? Или кунилингус?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2047223a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   26/28 Зрелостта на човек не е функция на възрастта...
Когато двама души гледат в една посока, имат определени принципи и искат да живеят в хармония с тях те ще намират начин и сила да ги изпълнят. Около мен има доста такива примери.
Ако е подплатено като ясно и обмислено решение, ако двамата са си посветени един на друг и т. н. Иначе няма съмнение, че е глупаво някой да се ожени само за да прави секс.
Но за вярващия човек брака и сексуалния живот в него е благословение от Бог... А дали са един за друг и дали ще устоят на предизвикателствата на живота само времето ще покаже. Ако любовта им е истинска ще устои на изпитанията.
от н. 27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1b3bc964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   от 26
Съгласна съм, че зрелостта не е функция на възрастта, но зрелостта е едно, а житейският опит друго. Това е все едно да съпоставяме и сравняваме един току що завършил с отличен успех млад специалист, с човек в практиката с пет годишен опит зад гърба си. Едно е това, което си представяме за живота на 18-20 години, когато морето е до колене, макара и да знаем на теория за дълбоките води, на практика, като се сблъскваме с тях става страшно. Знаеш ли една моя щастливо женена колежка, която се е взела с мъжа си, когато е била на 18 години, какво ми отговори, когато я попитах дали ако се върне назад би избрала пак същия човек? Тя ми отговори така " да, отново бих избрала него, но със сигурност щяхме да изчакаме още няколко години, защото бихме били много по-подготвени един за друг, ама нали ми се играеше хоро, и исках да се видя булка, тогава". Желая щастлив семеен живот на тези които вече са женени млади, а на останалите да помислят добре.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f9195c4862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Религииге трябва да се обявят за психично заболяване! Всички религии са отвратителни, защото налагат безумни и безсмислени забарани, пости, въздържане от секс, въздържане от чекии и прочие простотии! В името на религиите са били избити толкова много хора, че погледнете какво става в Сирия в момента, в Ирак - не си мюсюлманин и талибаните ти режат главата или в по-добрия случай те разстрелват! Социализма, национализма, либерализма са също кофти религии, настройват хората един срещу друг! Вижте националистите напр. Той ще е горд ако загине за България - глупаци, на България изобщо не и пука, кой е загинал заради нея! Че ако не беше социалистическата пропаганда, днес за Ботев и Левски щяха да са чували малцина, занимаващи се с история, като моя милост. По същия начин мюсюлманските фанатици които се самовзривяват "за вярята" са пълни идиоти.
Видяхте ли какво представляват нашите "православни монаси" - гнусни педерасти!
Аз съм горд че съм атеист и смятам че само духовно слабите хора, могат да се оповават на религии! Човек е сам ковач на своята съдба! Ако и ти се религиозна фанатичка като тоя идиот който си намерила, ще си паснете, но ако не си, ако си нормална жена, ще се разведете след няколко години!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3a1b4eaaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   От автора. Той е точно в Евангелска църква. Ходила съм с него от любопиство и наистина не е нещо толкова ужасно. Говорят си за любовта на Исус и други такива работи. Но когато един път той ми каза " тук всички сме братяи сестри" и аз го попитах а аз каква съм и той ми каза, че ако повярвам и аз ще съм като останалите, но ако не повярвам не съм никаква докато не се оженим ! Също така ми е казвал, че аз не съм част от семейството му, но когато се оженим ще имаме свое. Но не ме разбирайте погрешно той е уникално мило същество изпълнено с любов. Би ме гледал като писано яйце ако съм болна, би стоял на колене да ми казва колко много ме обича, събра пари от работата си и ми купи телефон. Помага на майка ми , която е разведена и е отгледала брат ми и мен съвсем сама. Всеки месец от първата година ми правеше изненада винаги толкова романтична. Но единственото нещо което ми е казвал за външността ми е " колко си красива" , никога не ми казва колко си секси не ме докосва по дупето. Казва го само ако ми го е казало някое друго момче и той потвърждава "да много си секси" , но му става гадно и гузно. Тревожи се за мен когато излезя с приятели да не би някой даме целуне или обара.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9cce427aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   До авторката: А изобщо някъде докосва ли те, гали ли те?
Аз също съм посещавал такава църква като малък, и мога да кажа, че хората там са си напълно нормални, само дето се кръстят наобратно. Най-добрия ми приятел от детството беше евангелист, много свестно и добро момче. Малко егоист падаше, но никога не ме е предавал, за разлика от много други. Щом е толкова мил с теб, и ако наистина го обичаш, не би следвало да е проблем за теб, да почакаш колкото е нужно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c1b3bc964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От 26
След последния ти коментар те съветвам добре да помислиш. Щом момчето е толкова мило, добро и грижовно може би си струва. Не забравяй, че такива мъже а и хора като цяло в днешно време почти не се срещат. Всеки гледа да те използва по един или друг начин докато получи своето, а след това си отива от живота ти все едно че никога не е идвал. По отношение на секса, както ти писах и в първия си коментар най-добре да започнеш след 18 годишна възраст. В края на краищата нито си закъсняла, нито все още си чак толкова загоряла да го правиш. Имам усещането, че либидото ти по-скоро страда от любопитство, заради постоянния натиск от връстниците ти, повечето от които вече са го направили и те карат да се чувстваш, като изостанала. Така е нали? Аз не отричам, че вече имаш сексуален нагон, но още не е чек толкова силен, че секса да е на преден план. Ако бях на твоите години и бях срещнала такова момче щях да го чакам. Изборът е твой!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 64b27bb600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   В евангелски църкви също има много разводи, особено такива които се женят рано, след това изневеряват и се развеждат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 07b83278b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Рядко има такива момчета! Страшна късметлийка си, сега не го оценяваш, но след години ще видиш.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a287d68ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   41, в евангелски църкви не се кръстят.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4fd732e895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   това с пазенето преди брака също не работи, като разберат, че не си пасват, тръгват да си изневеряват, и се развеждат, и имат втори бракове вярващите. На други пък браковете им се държат само на пари и са много смешни, като станат на по 50 - 55 години и цял живот са били само с 1 мъж/ с една жена, и женичките, като им изневерят, не искат да се развеждат, защото си били "дали най - скъпото " на единствения мъж в целия си живот. 55 годишни са инфантилни и се държат като незрели 15 годишни тийнейджърки. Да, при вярващите разводите са точно толкова, колкото и при невярващите и даже повече, точно по тези причини

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4fd732e895
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   това с пазенето преди брака също не работи, като разберат, че не си пасват, тръгват да си изневеряват, и се развеждат, и имат втори бракове вярващите. На други пък браковете им се държат само на пари и са много смешни, като станат на по 50 - 55 години и цял живот са били само с 1 мъж/ с една жена, и женичките, като им изневерят, не искат да се развеждат, защото си били "дали най - скъпото " на единствения мъж в целия си живот. 55 годишни са инфантилни и се държат като незрели 15 годишни тийнейджърки. Да, при вярващите разводите са точно толкова, колкото и при невярващите и даже повече, точно по тези причини

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker