Кажете ми какво да правя,това са все пак шест години! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кажете ми какво да правя,това са все пак шест години!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 6553 пъти
Здравейте на всички. Нуждая се от съветите ви. С приятеля ми сме заедно вече шест години и живеем заедно. В началото всичко беше идеално, много разговори, секс по няколко пъти на ден, огромно внимание и т. н. Но вече въобще не е така. Имам чувството, че все едно съм му съквартирантка. Прибира се от работа, сяда с бирата пред телевизора и дотам. Секс правим горе долу веднъж седмично, че понякога и по-рядко. Ами вярно работата му е тежка, имаме и други битови проблеми, ама чак пък толкова, да не говорим, че като правим секс свършва за 2-3 минути и това е, дори не повтаря, а това, че аз не съм свършила. Може би вече ме приема просто за даденост, защото съм с него и защо да си дава зор я? Еми честно казано и аз си имам нужди както всички останали. Питам ви какво според вас да направя, за да възвърна предишните ни взаимоотношения? А забравих да спомена, че съм напълно убедена, че няма друга! Благодаря ви предварително за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 30fe7d478f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   направи така, че и ти да свършваш за 2-3 минути... така, че и на теб да ти е хубаво -това обаче ти трябва да си го направиш, не мъжа ти,
ние сами носим отговорност за собственото си чувство на удовлетворение
:)))

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6a49262d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах защо не си говорила с него, а питаш нас. Щом искаш съвет, ето ти. Викаш, приема те за даденост. Ами ти пък не бъди "даденост". Излизай с приятелки, точно когато се прибира, нагласяй се, преди да излезеш, излизай с ведро настроение и тем подобни, които можеш да си измислиш и сама. Не отивай в крайности, но все пак му намекни чрез действия, че не си му вързана.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a577493073
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За дете мислили ли сте

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d84bca014
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами нали работата му е тежка? Моя се прибира, яде и се трупясва да спи. Като не е на работа почивните дни не се отлепя от мен. А ти не си ли била изморена или нещо да ти е криво да искаш да останеш сама? Малко разбиране може да проявиш към човека и да прецениш дали наистина е постоянно това негово " не обръщане на внимание" или е само когато е изморен от работа.
Аз съм била на много тежка работа. Не исках да чувам да виждам нищо. Лягам и спя, това е. Умората си е умора.
Пожелавам ти да се разберете. Говори с него, ама не с критичен тон. Помисли над решения на проблемите.
Успех : )

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3dac312a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всички истории взеха да стават еднакви.. мъжете не ни обръщат внимание и не искат секс. Особено това със секса е много странно..

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c82ec45336
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Олеее, аз имах същия проблем! Това не е мъж, това ти е съквартирантче. И аз имах тежка работа и винаги бях готова за секс, та той разпуска! И отговора винаги беше "Ааа, не сега, уморен съм! Бях на работа!" Еми познай, намерих си друг, изневерявах му известно време и после скъсах с него. Като не ти го дава един, отиваш при друг. Само дето живеете заедно ... Това е малко неловко. Дано апартаментът да е твой! Пък и с кой акъл си се изнесла да живееш с него на първо място ... Не бих могла да го направя.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c350774e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз имам приятелка от година и съм на 23, както винаги тя е била инициатора за секс ... така и не разбира от дума, може би най-накрая разбра де в някаква степен, че аз имам нужда от почивка. Не знам вие сексуалните нападателки дали сте безработни или не, но моята е безработна от 6-7 месеца, а аз ставам сутрин рано ... така и като се прибера и сме заедно по от рано не се сеща за секс, а обикновено около 1-2-3 часа през нощта ме буди, естествено като знам, че ставам в 7-8 ще я отхвърля и сме се карали и сме влизали в спорове и скандали. Обикновено и след секс ми казва обичам те, аз на нея никога по никакъв повод, предпочитам да го показвам .. чувствам се, сякаш аз съм момичето и ме използват за секс, само тогава виждам усмивката й, само тогава виждам щастието и радостта й, само тогава се смеем и си говорим .. всичко е свързано със секса. Тя ме научи на едни неща, аз нея на други и го правим с часове, но не това е моето щастие, не това, че съм първия отзад, че ми прави най-хубавите св* и прочие, че се научи на тези неща, не искам разбирателство и подкрепа, като кажа изморен съм ще ставам рано остави ме, да не ме занимава с глупости, сексът е загуба на време (справям се добре, не е това проблема) работата е по-важна и безработна приятелка

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 09e6a670bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката:Да,опитвала съм да разговаряме на тази тема,но естествено той винаги отговаря,че това не било вярно.Да,но аз много добре знам как сме били преди и как сега.Аз също съм работила на много тежка работа,но никога не съм го лишавала от внимание.А колкото до децата,да говорили сме много пъти,но той казва,че засега не можем да си позволим дете,заради финансите.А колкото до коментар 5-няма защо да ти е толкова странно,ако ти не си от тези мъже,то не значи,че такива не съществуват.Заповядай и ще се увериш сам! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6b418fd391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И при мен е същото! Омъжена съм от няколко години и съм станала като част от мебелировката! Прибира се от работа, яде, включва телевизора или компютъра и заспива. И не е само сексът! А какво мислиш правим в събота? Да не мислиш, че излизаме? Нееее! Ако се сети да излезем ще е само до супера, че сме свършили хляба и млякото. Обаче така да идем някъде само двамата...забрави! Даже на свети Валентин умрях от срам. Решихме да ходим на пица след работа, казвам си "Е, най-накрая! Един пъти той да направи нещо мило!" Е, познай, появи ми се в пицарията (бяхме решили сред работа да се чакаме направо там) с един развлачен анцуг и рошав все едно сега се е събудил и е облякъл първото, което е видял! А, за цветя и подарък не мога и да мечтая! Че то вече и на рождения ми ден не получавам цветя. Откачам вече! А за секса не ми се и говори. Вие го правите веднъж седмично, а ако мен ме огрее веднъж месечно за 2 минути, пак е добре! Чак не можах да повярвам колко се постара миналата седмица, ама явно следващият път ще е за Коледа...ако не е твърде уморен! Купих си вибратор, сега обмислям покупката на втори. Това е положението! А съм на 32...реве ми се вече! Не ми се мисли, че може целия живот да си прекарам така!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 15d94bae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Както казаха по-горе - стани по-самостоятелна. Излизай и се забавлявай без него, прибирай се късно, но не злоупотребявай и не кръшкай. Ако не му светне, явно наистина те има за даденост и нататъка е ясно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4c2e06cce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тепърва ще става по-лошо! Поговори с него и ако не става го сменяй за по-нов модел.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 09e6a670bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:Здравейте,да номер 2 говорила съм с него много пъти по този въпрос,но не,той казва,че не било така.Ок,но аз много добре помня какво беше преди и какво сега-нищо общо.Номер 3- да,много пъти сме говориьи и затова да си направим бебенце,но според него в момента финансовите ни възможности не ни го позволяват.Номер 4 аз също съм работила на много тежка работа,но никога не съм го лишавала от внимание или от секс,колкото до коментар 5-ами на теб ти звучи странно ок,но това,че ти не си от тези мъже,съвсем не означава,че те не съществуват,та мисълта ми е,че ако не вярваш,че е възможно,то ела и се увери сам! :-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e9c947d566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе вие защо не разберете че този модел на "живеем заедно" вече не работи. Или поне не в тази държава. Напоследък наистина се замислям дали тези които казват "щастливо сме омъжени", колко им е щастлив брака или само така си приказват за пред хората. А вътре в душата им да е чернилка и здържане на негативи. Хубаво че си правят деца, че да си изливат негативизма на някого, тогава е по-поносимо за родителите - пък лапето да му мисли.
Авторке ако не си си отебала не търси причината в мъжа си. Фащай си багажа и тръгвай по курвалък. На него му трябва жена без либидо. Не върви срещу природата си. Възпитавали са ви на морал и на моногамия, останали от праисторически времена. Ами да, ама не. Това е за хора които са си отживели. Ти не си още. Така че докато си млада- действай. Като станеш на 30 мисли за лапета и сериозен мъж, който си потрива задника с бира в ръка.

Напоследък само курви срещам. И евала им правя че са искрени и знаят какво искат, умеят да живеят живота си. Особено ако са млади. А "порядъчните" момичета така им се иска да отвържат синджира, че.... даже се чувстват набутани. Кого заблуждавате? Сериозен приятел, защо?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 09e6a670bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката:Номер 13 искам да кажа, че не съм с него колкото да кажа, че имам, приятел, а защото наистина го обичам и държа на него. Най ми е лесно да отида и да му изневеря, но не искам да го правя, просто както съм споделила и в историята искам да имаме отношенията, които имахме и в самото начало, затова помолих за съвет.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a9ecc0d686
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм номер 6. Браво, номер 13! Напълно съм съгласна с теб!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a8c8fdb858
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Точно такива отношения, в които единият системно страда от липса на топлота и внимание, са най-голямата предпоставка за изневяра. Надявам се приятелят ти да го разбере и да направи нещо преди да си намериш човек, за когото няма да си просто съквартирантка. Истината е, че трябва да говориш с него. Предполагам, че не си въобразяваш, че нещата могат да бъдат същите, както в началото на връзката ви. Сериозната и дългата връзка има плюсове и минуси. Да, страстта отшумява, желанието за секс по 3 пъти на ден също намалява, започват битовите проблеми и разни други по-дълбоки неразбирателства, но на мястото на пеперудите в корема, трябва да дойдат привързаност, обич, грижа за другия, които са същината на едни дълги взаимоотношения. Рутината понякога е неизбежна, но зависи от самите нас да не затъваме до уши в нея. Поговори с него, сподели му, че ти липсва малко нежност и внимание, малко романтика. Смятам, че искреността е много по-важна от това да си затваряш очите и да се преструваш, че всичко е наред. Без да се карате, кажи му, че го разбираш, че е уморен и се поставяш на негово място, но той също трябва да се постави на твоето, ако иска връзката ви да се запази. Щом не получаваш това, от което имаш нужда, подсъзнателно ще го търсиш другаде, а накрая и съзнателно, не допускай да се стига до там и направи това, което се иска от теб. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e9c947d566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке аз съм 13. Можеше да ти кажа нещо което 16 ти е казала, но не искам да ти подклаждам илюзиите за вечна любов, това което вие "порядъчните" момичета не разбирате и вярвате в пеперудите в стомаха.

Вечни неща в живота няма. Хората умират, "любовта" умира, птиците, рибите, костенурките, планетите, звездите... всичко умира. Проумейте го най накрая това. Няма по естествено нещо от смърта и от края на чувствата.

Ти не го обичаш. Ако го обичаше нямаше дори да правиш секс с него.
Петър Дънов казва : "ако обичаш някого ще го държиш на половин метър от себе си"
Най вероятно е той да те обича обаче, защото либидото му е ниско. Ти си привързана към него и те е страх от раздяла, това те измъчва и подтискаш себе си затова. Правиш компромис, който иска енергия. Тази енергия обаче не е извор и е изчерпаема. Скоро положението ще стане непоносимо. Все повече ще се самонавиваш и накрая даже ще се гнусиш от него(вече май даже си почнала). Ще започнеш да забелязваш как мляска, как се почесва по задника, как си хвърля чорапите под леглото, как си измива краката със сапуна ти за лице в банята... Битовизми които нямат край. Той никога не се е променял, просто твоята енергия ще свърши и ще го удариш на негативизъм.

Ама моля ви се хора, защо сте толкова наивни!

Проблема ти го имат повечето жени. Малко от вас са като №6 и разбират, че е хубаво да са били курви, преди да се хванат сериозно с някой. Има една поговрка която мъжете ползват " Хвани си жена с минало, не жена с бъдеще"
Твоето минало какво е? А така като ми звучиш доста бъдеще има в теб, щом още вярваш във вечната любов.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 09e6a670bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката:Виж номер 17 не мисля,че си права.Как можеш ти да си толкова сигурна,че аз не го обичам,защо тогава съм с него толкова време според теб.Колкото до пеперудите в стомаха- да,тях отдавна ги няма и мисля,че това е нещо напълно нормално,още повече,че вече шест години лягам и се събуждам до.този човек,аз съм съм съвсем наясно,че няма как да е както в началото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d6716a2a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 6 съм.

"Колкото до пеперудите в стомаха- да, тях отдавна ги няма и мисля, че това е нещо напълно нормално, още повече, че вече шест години лягам и се събуждам до. този човек, аз съм съм съвсем наясно, че няма как да е както в началото. "

И казваш, че това за теб е нормално? Не мисля, че си вникнала добре в това, което номер 17 ( и преди това 13) се опитва да ти каже. Истинската обич е различна. Ти изпитваш по-скоро привързаност. Разбирам и съм съгласна, че ние сме никои да ти казваме, че не го обичаш, но съдейки по това какво казваш, и за мен ти си просто привързана и бъркаш двете понятия.
Не го казвам с цел да те нагрубя, и аз също съм имала такива връзки. И съм си мислела, че ще съм с дадения за мноооого дълго време. И изведнъж, както някой по-нагоре спомена, станах част от мебелировката. И после, разбираш ли, аз съм виновна, че съм изневерила и че някой друг ми обърнал внимание!!

Недей така, ти си жена. Заслужаваш и секс, и внимание, и да се отнасят с теб като с такава. А не "прибира се от работа, сяда с бирата пред телевизора и дотам".

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 18548a6fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До №17 - а да си чувала, че бивши к... и няма? Опитът е желателен, но не и опитът на к.. а, какъвто ти явно имаш предвид. Досега не съм видяла жена от типа, който ти описваш, да е станала нещо по-различно след брака си. Може да имитира нещо, но отвътре си е същата и си ги върши същите неща, но по фино и внимателно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c64177583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм №17. Мъж съм между другото. - 34г.

До №20 така е спор няма, но има изключения. При някои жени го има момента, в който наистина се насищат и помъдряват. Свидетел съм при някои от моите приятелки. Изглежда №6 е такава също.
Факт е обаче че при повечето жени не се получава. Но е по добре да си курва цял живот и сама, отколкото да лицемерничиш пред себе си, мъжа си и недай си Боже децата и както казваш да ги въртиш "фино" и "внимателно".
Това е долно и не буди никакво доверие, нито повод за уважение дори. Обикновено жените за които говориш остават курви, докато са женени, защото не са си отживяли още, но ги е хванало страх че презряват и се хващат с "някой си", да не останат пък сами.

Имам бившо гадже което ми е изневерявала 6 пъти. Все още я обичам и се срещаме 15 години по-късно с нея и сегашния й приятел. Но както казва №6 да не се бъркат любовта с привързването. Не съм привързан към нея, точно затова можех да й простя всякакви плътски изпълнения. И да, тя вече е доста мъдра жена след толкова много връзки след мен(аз й бях първия). Така че възможно е. Някои наистина спират с курвалъка. Давам точно нея за пример, защото либидото й клони в момента към 0. Тя дори не се облича предизвикателно вече, а няма дори деца.

Авторке: №6(19) е напълно права. Пеперудите са привързаност, не любов. И аз не казвам че не го обичаш. Но и аз мисля че това което чувстваш и си чувствала е привързаност. За да обичаш някого, трябва да му прощаваш, да го уважаваш и да мислиш за неговото благополучие. Вие жените много по-добре разбирате от нас мъжете за какво говоря, когато сте майки. Истинската любов е майчината. Ако се отнасяш по същия начин към мъжа си, както към сина си, значи си готова да си споделиш живота си с този човек.

Това обаче няма нищо общо със секса. Секса е само началото на вашите взаимотношения, а ти си зациклила и спряла на него. Така че още веднъж - поеби се с други, докато НАИСТИНА РАЗБЕРЕШ, че секса е вятър работа и почнеш да търсиш сродна ДУША. Тогава ще си готова за дълга и щастлива връзка.
От сърце ти пожелавам да стигнеш там в този живот!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e92f0c82de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторката:Изобщо нямам намерение да му изневерявам,както и по горе бях писала,това е най-лесното,но не това е целта ми.Не мога също да кажа,че нне съм се находила още както някой беше го написал.Напротив,наистина го обичам и държа на него,просто ми се иска да получавам малко повече внимание.Дразни ме това,че като сме някъде компания не се отлепя от мен,постоянно ме прегръща,целува и видиш ли за пред другите изглежда така,сякаш постоянно се държи по този начин

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c64177583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм 21.

Запънала си се като магаре в кълчища и не виждаш голямата картинка.Няма да получиш внимание, нищо няма да е както преди повече, проумей го и стига си се държала като дете което вярва в приказки.
От тук натам и ти ще се преструваш че всичко ще е наред, и той ще се преструва че много се обичате.И двамата се хабите излишно и лицемерно в името на някаква семейна кауза която е въздух под налаягане.

Поне направете радикална промяна.Емигрирайте в друга държава.Станете суингъри.Измислете си някакъв фетиш.Ролеви игри.Сменете си работата.Нещо с което ще излезете от рутината.Разглезили сте се.А живота си върви през това време и с вас и без вас...
Успех!

М.В.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f5ce357742
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката:извинявай номер 23, но мога да ти кажа, че въобще не си въобразявам, че ще е както в началото, явно не можеш да ме разбереш, а също така нямаме и намерение да ставаме суингъри. Благодаря ти все пак за съвета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f398e1d6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   По-добре шест изгубени сега, отколкото седем гододина ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1fa0467d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   А дали случайно не си качила някое друго килограмче? Дали не си променила начина си на държание и начина, по който правиш секс? Последното го казвам защото жените имате тази странна "дарба". Първата година сте разкрепостени и без задръжки после изведнъж ставате моралистки и т. н. Не твърдя, че причината е в нещо от изброените, но можеш да се замислиш и над това. При мен причината беше първата. Аз спортувах(до ден днешен е така), а жена ми мързелуваше пред телевизора и се тъпчеше със сандвичи и шоколади. В последствие качи 10 килограма и вече не ми харесваше. Намерих си друга, с която съм щастлив, но ако питам бившата ще каже, че аз съм виновен със сигурност :)))

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: eff2d17311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Към авторката:

Тогава като знаеш, че няма да е същото, защо се трепиш да запазваш такава връзка? "Обичам го" не се класира като отговор. Просто ми се иска да видя твоите аргументи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 034d21059d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Хареса ми много мнението на номер 7, заради което и реших да пиша. Тук чета от време на време по някоя история и се забавлявам.

Що касае прекомерния секс, трябва да е наясно човек, че различните хора имат различни нужди. Както и че желанието за секс е циклично и различно при хората.

Два пъти в годината е много високо, два пъти - много ниско. Ако партньорите не са на една вълна, понякога това е обяснението.

Това момиче изглежда има някакъв засилен сексуален апетит. Той може да се дължи на много неща. Хормони, психика, нужда, неувереност и какво ли още не. А мъжът не може по всяко време. Не е винаги на тази вълна.

Общото правило е, че когато двама души заживеят заедно сексът малко се разрежда и няма как да е иначе, след като отпада факторът неизвестност - кога ще го правим и как, и колко... Вече сте под един покрив и настъпва малко спокойствие.

Към авторката:
Когато двама души се съберат и изкарат много време заедно, нещата между тях се променят. Прокрадва се навик, дълбока обич, уважение, занижават се други неща, които в началото сме давали повече от себе си. Това е факт и винаги е така.

Що касае твоя случаи, освен останалите проблеми, вече за него и това е проблем, вярвай! Кога ще поискаш пак, как ще протече актът, доволна ли ще си... Разбирам, че си имаш нужди, но понякога трябва да правим компромиси.

След като поживях дълго време (31) и придобих голям опит във всякакви връзки, знам, че човек не може да получи от партньора си всичко. Винаги ще има нещо, което в даден момент да му липсва. Внимание, ментално предизвикателство, флирт, свалка, секс, интимност, разговори. Много са нещата.

Затова формулата е: Намираш някого, който ще покрива възможно най-много от твоите критерии и очаквания, а другите неща си ги добавяш когато и както можеш. Като други неща не е само секс, а просто това, което липсва. Ако е прегръдка, ще си намериш някой приятел, който да те гушка добре, ако е високо интелигентен разговор, ще си намериш някого, с когото ще си говорите така. Ако е хумор, ще си намериш някой, който да те разсмива по точно определения начин.

Изборът е твой. Само, моля ви, забравете това клише с "ДАДЕНОСТ". Може би точно сега той иска да е сигурен в теб, а ти вече мислиш, че той те приема като даденост и си на крачка я да го зарежеш, а да изневериш. Осигури му спокойствие и нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3016a7a009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторката:относно коментар 26, не не съм качила килограми, напротив лятото смъкнах десетина килограма, съмнява ме в това да е причината. Номер 27-наистина искам да запазя тази връзка и да наистина го обичам. Извинявай номер 28, но не мисля, че имам някакъв засилен сексуален апетит, а колкото до приятеля ми как може винаги когато му се иска аз да не му отказвам, защото може и да се разсърди, а когато понякога на мен ми се прииска, той дори и рядко все пак се случва да откаже, ама мъжка му работа :-)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 31de7f60f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Мъж 26

И аз с приятелката ми имаме такива дни (месеци). Понякога имам нужда от почивка, била тя 1-2 дни или 1-2 седмици. Винаги може в службата да ти скапят и кефа и сексуалното желание. Но пък когато ми мине правим секс всеки ден, понякога и по два пъти. Говорили сме с нея за това и съм й обяснил.

Моят съвет е да говориш с него дали и той така се чувства. Дай му почивка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 09e6a670bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторката:Номер 30, да ти кажа при него много често го има този период в който въобще не му се прави секс. Сигурна съм, че никой от шефове или колеги не му скапва настроението, защото шефа им ги държи повече като приятели, отколкото като работници, но това няма значение, мисълта ми е че няма как да се дължи на това, просто и аз незнам вече!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e35456a483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке, била съм в твоето положение.
Жена съм, имам много силни сексуални апетити и съм била с мъж, на който рязко му падна либидото.
Хората ще ти говорят за секса и обичта като за две взаимно изключващи се категории. Аз не виждам как те се изключват. Не виждам как това, че живея с някой ще тушира ежедневните ми сексуални нужди. На мъжете обаче явно им писва една и съща жена. За теб може да е импотентен, а с някоя нова да бъде ураган в леглото. Намирам тези мъжки глупости за дълбоко несправедливи, но за съжаление са факт.
Лично аз се разделих с този човек и потърсих друг, с по-близко до моето либидо.
Има някои трикове да засилиш мъжкото либидо - магданоз, риба вместо свинско, скариди, физически упражнения, нова жена.
За съжаление кажи речи всички тези изискват някакво усилия от партньора, а ако той беше склонен на усилия или компромис нямаше да се налага да пускаш теми тук.
Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9dd3393212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз съм напълно съгласен с 25 - не можеш да върнеш предишните 6 години, не губи нови 6 в празни надежди!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker