Няма никакво желание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няма никакво желание
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3667 пъти
Здравейте,
надявам се повече на отзиви от женски пол, тъй като са с различно мислене. Проблемът е следният, с приятелската сме от доста време 5 години, но в последните 2 години се яви сериозен според мен проблем със секса. Всъщност бяхме и разделени, но проблема е, че всичко при нея става малко като насила. Всеки път си намира причина да го отложи, първо уш имаше здравословни проблеми, бях търпелив и я изчаках, след това се оказа, че съм бил много настоятелен и така. Просто не разбирам къде е проблема, колкото и да съм търпелив, не се сдържам спомена темата при което ми отговаря "ето пак ". " Как може винаги да го споменаваш като проблем ". "Остави ме и ще видиш, че сама ще си поискам ". Е да, но ситуацията е такава, че се виждаме по ден - два в седмицата. Смятам за грешка да проявявам такова търпение, а и реално погледнато не я разбирам, всеки човек има нужда от секс особено на млада възраст тя е на 23г. Струва ми се, че или си има някой друг, но съм се постарал заради този проблем да я следя и не установих нищо. Това ми е изключително странно, вижда ми се нечовешко толкова време да не правиш секс и да не може да те заинтригува. Все пак е доста време да речем месеци. Да момиче е, но все пак и те в един момент би трябвало да имат такова желание, че да пренебрегнат други неща и да се отпуснат, наистина признавам си понякога съм доста нахален и първата ми дума и мисъл е за това като я видя, но го приемам за нормално все пак не се виждаме всеки ден. Казвам и, че това не желание от нейна страна е нечовешко и е проблем, и съм приказвал и с други момичета според тях е проблем, но тя не го приема като такова. " Аз не отдавам такова голямо значение на секса, не е ми основен проблем и не знам защо изобщо го споменаваш, казах ти, че сама ще си поискам ти никога не пропускаш да го споменеш, когато престанеш тогава". Доста железни нерви трябва да имаш, желязна дисциплина и нямам думи, никога не си премълчавам, защото го приемам за изключително ненормално, граничещо с лудост, толкова време да не правиш секс, пък каквото и човешко същество да си и да изтъкваш такива тъпи причини.
Има хора си плащат за секс за жени говоря примерно, ти ще твърдиш, че не бил важен и никоя жена не му отдавала такова значение. До такава степен се бях вманиачил в проблема, че си мислех да купя нещо като виагра за жени и да видя дали пак ще има тези железни нерви и воля. Действително аз отдавам голямо значение на секса в една връзка, но повечето нормални мъже са така!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5aa3ab48d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека започна с това, че ти си отвратителен. Тя ти казва, че има медицински проблем, а ти вместо да се притесниш, да я попиташ какво става и да се опиташ да й помогнеш, започваш да я насилваш допълнително. Ако бях на нейно място щях да те зарежа моментално, защото ти явно си с нея само заради секса. Как очакваш когато имате уговорка да се видите, да отидете някъде и да си прекарате добре, ти да й натякваш за това. Моля те, направи й услуга и я остави, защото тя не заслужава такъв келеш като теб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d365b131e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз да съм на нейно място бих ти отговорила така и няма да ти дам. Тотално оплескваш нещата с настояването и мънкането. Никога не си искай с думи. Как се прелъстява жена - целувка, поглед, глас, нежни думи, докосвания. Като трябва един масаж й направи. Знаеш ли, има мъже, които само като гледат жената могат да я настроят на такава вълна. Въздействай й физически. Понякога една нежна прегръдка, в която тя усеща аромата на кожата ти, парфюма ти действа повече от всякаква виагра.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0e7fe9f308
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря Ви за откровените отговори , имах нужда от точно това.
Аз съм човек , който се учи от грешките си . Просто наоколо всички говорят за по няколко седмично го правят и момичета и момчета .. изградих си грешната представа , че умишлено не желае нищо и само ме използва за да си уплътнява времето пък по някакъв друг начин си задоволява нуждата от секс. Пробвал съм и с докосвания и ласки , но най-вероятно и в тях съм бил сбъркал, прозирало е желанието ми за секс . Много грижи и търпение полагам за нея и сме 7 год, заедно , просто след 5 - тата имахме малко скандали и раздели и от там просто , нямаше точно секс . Подозирах , че е прекалено дълго време дори и за момиче , от филми от приказки с приятели (просто като ги слушам , не съм казвал на никой) . Явно много много грешно съм мислил , явно момичето си е била права . Изглеждаше ми , че връзка без секс сме само като приятели или не знам , че просто не е сигурна дали иска да е с мен и заради това избягва секса , а не че съм досаден и нахален . Мислех , че след като не се виждаме по 5 дни , като се видим трябва да се нахвърлим един на друг и при представата . Наистина Ви благодаря и ще си променя отношението , във всичко друго се старая да съм перфектен , романтичен и много грижовен , но в секса , наистина бях доста нахален както се вижда . Просто имах грешната представа , че без секс , леко по леко ще си останем само приятели или не знам , че не е истинска връзка или всичко грешно .

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b59298b301
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората са различни и имат различни нужди, приеми го! И не я насилвай защото най-много съвсем да я отвратиш. Нали знаеш на сила нищо не става! За това намери си друг начин да изпускаш парата и ако не стане, по-добре се разделете, защото никога няма да си паснете сексуално и ще си е проблем. А това пък да и даваш тайно разни стимуланти е направо отвратително! Смятай, че направиш ли го, направо си я загубил. Е, един път ще спиш с нея и после тя ще те намрази до живот и няма да те погледне повече. За това не си го и помисляй!!! Ами се запиши на някакъв спорт да разтовариш напрежението.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0e7fe9f308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 4 . Това за стимулантите не съм го мислил никога сериозно ... просто от нерви съм го помислял , но много правилни съвети. Не вярвах , че може да има човек , който да държи толкова без секс . Явно не е било нещо толкова страшно и фрапиращо . Просто трябва да проявя малко търпение . Не съм човек , който секса му е на първо място , просто мислех , че е сериозен проблем за връзката ни , не вярвах , че действително може да не желае .. Явно е нормално , особено като се има предвид държанието ми . Щом от няколко реда сте добили представа , че я търся само за секс , явно и на нея така и е изглеждало . Което последното нещо което бих искал да си помисли .

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 84062bb2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има и такива момичета на такава възраст, които нямат желание за секс. Даже познавам такива, че и с по 2 години по-малки. И преди да продължа ще изясня - мъж съм и съм на 23 години, колкото приятелката ти до колкото разбрах. Номер две ти е дала хубав съвет. Трябва да въздействаш на жената физически и емоционално. На номер едно мога да кажа да не хейтва така. Момчето съвсем ясно си каза, че "в началото е бил медицински проблем", по думите му се подразбира, че е отминал... Човекът се нуждае от съвети, а не от феминистко мислене. Хубаво е да разбереш малко повече за периода, в който не си бил с приятелката си. Ако е вземала противозачатъчни или други по-силни лекарства - те намалят и желанието за секс. Анти-депресантите също. А ако някой друг също ти каже, че си животно, защото искаш секс греши! За да бъде една връзка успешна, партньорите трябва да си пасват емоционално, умествено и сексуално. По-просто казано - трябва да можете да поддържате нормален разговор, на различни теми. Трябва да можете да се разбирате един друг и уважавате с компромиси. За сексът мисля, че е повече от ясно, но все пак - сближава хората и обединява и предходните две "правила за щастие" и т. н.. Ако наистина си няма друг това е добро начало. Ако не прие силни лекарства и няма физиологичен или медицински проблем това е още по-добър знак. Така че започни да се отнасяш малко по-добре с нея. Дори пикник през почивката ви или уикенда, за който тя не знае може да й дойде приятна изненада. Разходки, можеш да сготвиш нещо малко по-изискано, да купиш вино и да сложиш и ароматни свещи. Избери и подходяща музика - романтична(из нета също можеш да се поровиш за такава и знай 10-15 песни стигат за цялата вечер). Действа и ти казвам от личен опит. Не губиш нищо да си така максимум 1-2 месеца и да видиш как се развиват нещата. Може и на теб да ти доставя удоволствие да я видиш как е щастлива и да се почувстваш горд със себе си, защото в днешно време са малко мъжете, които знаят какво да правят в една връзка. Обаче, ако тя си продължи с тази песен "не искам, не мога", те съветвам да я оставиш. Можеш да погледнеш "трите златни правила", които писах по-горе в коментара си. Вярно, правят се компромиси в една връзка, но не си длъжен да правиш щастлив някого постоянно, а насреща да не можеш да се почувстваш обичан и желан от приятелката си(а след време вероятно и съпруга).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c97bd53410
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, Авторе!
Пиша ти, защото аз съм минала по този път!Жена на 27г.съм, а приятелят ми е на 32г. Не допускай това омалване за секс да продължава!Ще почнеш да я губиш по-малко с това досаждане,обсебване за секс.... Една жена не желае да е на сила, не желае мъжът до нея да и повтаря само " искам секс, искам секс,искам секс" .....това е повече от банално.Да, някои твърдят, че сексът е много важен в една връзка, да се крепи, но не е точно така! Не съм съгласна с това мнение! Хубавият секс, желаният секс, не е да се "дъвчи" само, а трябва и двамата да го желаят и да се насладят, а не по задължение, защото мъжът само това му е в главата! Има и куп други неща, които са по-важни от това. Не слушай хората,че правили всеки ден секс/това е в началото на една връзка, а когато сте заедно от много години, това вече отшумява,по-рядко е/.
Остави я да се почувства готова, тя да те пожелая/и това ще стане/, явно има някакъв труден момент, който преодолява и и трябва известно време за това.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 68585c5240
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изобщо не си губи времето с питане тук. От това положение измъкване няма. Шута!
Търси си щастието докато си млад и избягвай откачалките!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 357d988eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моето мъжко мнение е, че да не правиш секс месеци не е нормално.
От написаното разбирам, че не държиш на момичето само заради единия секс, но това е един много, много важен момент от връзката, и ако това не върви не вървят и много други неща.
Вие като сте от толкова време заедно мисля, че бихте могли да поговорите откровено и да обсъдите каква е причината тя да не иска секс. Не мисля, че разговорът трябва да приключва с това "когато ми дойде желанието ще си поискам".
Разбира се мога да си представя, че става и все по зле, когато ти ставаш по настъпателен и я притискаш. Но смятам, че има нещо, което тя не споделя. Може да е и нещо дребно като липса на подход.
Не е много привлекателно за една жена да и кажеш просто хайде да правим секс. Както вече написаха по-горе, необходим е правилен подход

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a593f1f067
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля си, че при нея си е проблема.... какви ли не подходи съм пробвал какво ли не... явно момичето нещо си е тръгнало на една страна и няма оправия... нито я притискам, нито съм нахален, нито нямам подход.
Нещо не си е наред при нея, изнасилвана да беше нямаше ги прави тея неща.. аз за нея правя над 1000 компромиса и неща, който не са ми прого приятни и лесни, но не го правя на проблем, при нея един секс ше е голямото кумене, техники, подходи и такива... ае чак такива примадони станахме...

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c61732d2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами като ти е проблем - намери си друга. Явно тази жена е такава.
Нали не очакваш всички да искат секс по 5 пъти да ден и да гълтат като порноактриси?
Между другото да ми обясниш, ако може на колко години си почнал да правиш секс и как си издържал преди това да не умреш? Много ми е любопитно!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b50c8a2d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Секс се намира лесно - опитай ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a593f1f067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не си търся проститутка или само секс. Ама съм останал с впечатление, че без секс сме си чисто и просто едни приятели. Имам много приятелки с които не правя секс, каква е разликата, че с едната се водим гаджета :D Пък не е да я познавам от вчера и преди не е била секс манячка, ам все пак не било никога така. От опит видях, че жените много лесно се изменят и извъртат. Чист късмет си е да срещнеш някоя на която може да се разчита. Една голяма част се продават, супер елементарно, не секс ми к'вото им кажеш това ще правят пара да има. Тая видя, че леко и станах излишен... да се откажа, просто за 5 години, много се привързах, търпя всичко, само и само да сме заедно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d7bb8406d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 2: пробва ли нещо от това, което съм ти написала? Ако да, как реагира тя?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e43e2ba338
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз съм минал по този път и да ти кажа най-добре ще е за теб просто да се разделиш с нея. Не е нормално толкова малко секс да правите и цял живот ще се измъчваш.
Разбирам че ще ти е трудно, но ще бъде по добре за теб, все още си млад и можеш да си намериш някоя, с която да си пасвате по добре.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b6afa1f2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И като за финал на темата до всички коментатори от автора. Написал съм някой неща който реално не бих направил, просто съм бил изнервен.
Второ, това за тези намеквания пак, не е точно както съм го написал. Не знам каква грешка и каква жена трябва да е, лъжите трудно, но и аз съм грешил добре. Това в какво настроение добре може разбираемо е, но 2 години правя всичко. Под Всичко, значи думи, разбиране, подкрепа, когато има време тогава. Имам работа ок, но все пак освен, че ми звънка да се видим с друго през това време с нищо ама с нищо не показва желание или компромис за мен. Колкото и да ми е лошо, болен ако видя, че има нужда от нещо ще го направя. Стана ми интересно как дори секс, като компромис от нейна страна пак е нещо, дори реално да не правим нищо само факта, че е съгласна. Изненадан съм, защото стана друг човек, все едно се виждам нея, но не е тя. Какво би могло да измени човек до толкова не знам. Правя тея теми да видя мнения, беше това което винаги съм искал, вярвам, че или е била много добра актриса толкова време или преминава през някъв етап и с времето ще се оправи. Може да ви прозвучи крайно или лудост, но не вярвам и някой Вас да се откаже, това което правя сега никога ама никога не съм вярвал, че може да се стигне, беше перфектна във всяко отношение, много трудно се отказва, като цигарите, винаги си намираш причина да продължиш.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2ebedd2f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Като мъж с доста повече опит ти казвам, имаш 4 (четири) възможности:

1. Караш на ръчна.
2. Намираш си любовница за секс.
3. Приемаш ситуацията и се примиряваш.
4. Разделяш се с нея.

Не си женен до колкото разбирам, така че най-удачно изглежда 4-ти вариант. Аз съм на 1-ви защото съм женен с деца, други предпочитат 3-ти, но не е за всеки.

Забрави, че нещата ще се оправят, подобрят, променят. Напротив по-лошо ще става. Ти решаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 04b3ffd99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17 е прав. Като отчитам, че си млад зарежи я. Вярно е, ч в едно съжителство се стремиш да се адаптираш, но само по отношение на дразнещи другия неща Сексът не е от тях. Явно няма я любовта от другата страна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e0b3d85e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз пък с моята освен със секс с друго не мога да се похваля за 1 година връзка и накрая я скъсах, защото това не е достатъчно. Сексът беше божествен и често, но в общуването нямахме други сходни интереси, карахме се, тя все се оплакваше и не ме изслушваше, а говореше само за себе си, а уж ме обичаше и сега ме обвинява, че аз съм виновен за всичко... ревности, спорове, проблеми и прочие и ни остана само секса, като спомен от тази връзка... и какво от това? Пълно щастие няма. Разбрах, че в един момент тя не е момичето за мен, докато със секс се впечатлявахме и поддържахме искрата, но в последствие след няколко добри секса и след това скандали в общуването ни, аз реших да скъсаме. цял живот на секса ли да разчитам. Сега съм на 24, ами след 30, ако сме заедно? Не е това най-важното... и пълно щастие няма. Аз имах секс в изобилие, качествен! Честно момиче, което не ме лъже, но до там свършва всичкооо... инати, караници, неразбрана, глупава дори..

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d4e15236d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хахахааа, бе вие луди ли сте бе?? Как пък всички ненормалници точно в тая тема се събраха? !? 2 (ДВЕ) години да не ти пусне гаджето и вие му викате на момчето "Не я насилвай". Ми пич, не я насилвай, направо я натирвай!! ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН! Мацката не те обича, не те желае и по всяка вероятност само се чуди как да ти бие шута. Единствената причина да не го е направила до сега е в теб и твоята доброта спрямо нея. Просто не и даваш повод, а тя не иска да е кучка и да зареже свестен мъж. А и предполагам, че си и удобна изтривалка, като те гледам какув си мекушав. Две лелки тука ти скруцнаха ъс зъби и ти веднага се съгласи, че вината е в тебе. Еми не е!! Кажи и че късате и се махай. А тези, които са коментирали, не знам... Думи нямам... Как така сте с един човек двойка и той 2 години!!! ви отказва секс с думите "Не е дошъл момента! "??
Преди няколко години в компанията ни имаше една такава двойка. Мацката беше много красива, момчето даваше мило и драго за нея, на ръце я носеше и беше като обсебен през цялото време. Просто много го кефеше да се води гадже на такава супер мацка. Не бих казала, че я обичаше, при теб не знам точно как е, но допускам че е подобен случая. Та тя все не беше добре, все не беше предразположена за секс и така 2-3 години, през които мацката си го сложи с цялата компания и с няколко извън компанията за цвят, а той все си я боготвореше и си чакаше заветното пускане. Между другото и той все твърдеше, че е сигурен, че тя не му изневерява, и че хване ли я в изневяра ще я зареже, и ние, колкото и да се срамувам от това личо за себе си, така и не намерихме сили и смелост да му кажем истината. Те скъсаха скоро и пича сега си има две гаджета само за секс - има да наваксва човека, не го съдете.
Друг случай, жената на мой колега и тя така 2-3 години не е добре със здравето милата, едвам намира сили да се завлече до козметичния и до фризьорския салон, като пътьом спира да си почине в едно-две кафета. И тя все желание за секс няма, а то всъщност се оказа, че няма желание за НЕГО! . Разбра се, че си го слага с друг наш колега и от няколко месеца напусна глъмавия си съпруг и сега е офоциално с новия.
Тези две случки ги разказвам като пряк свидетел, като случили се пред очите ми. Ти ако искаш вярвай, че при вас е изключение, аз не вярвам! Мацката има желание за секс, но няма желание за секс С ТЕБ!! Значи ако не съм права, две години секс да не видя!!
ЕднаЖенаКаза

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8bcc294452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Абее,момче! Ти си на 23 и не можеш без секс,предполагам тя е колкото теб! Аз съм на 17 и немога,пък ти и си мъж! Накарай я бе,ти ли незнаеш как да я накараш-тя ли си има друг и НЕ ОСЪЗНАВА КОЛКО СИ ДОБЪР КАТО Я ЧАКАШ,досага аз да съм била шута на моя,ако беше така! Я се успокой и не търси вината в теб,защото не е ! А номер 1 и 2 са момичета,които са го правили 2,3 и още сиг. не знаят какво е удоволствието,защото няма по-голямо! Да си кажеш истината! Айде сега цункам те и отивай да си оправиш приятелката. И не не съм леко момиче,имам си приятел от 2 години!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fdb230a8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Шефе, няма оправия. Не я привличаш или си е намерила друг. Биеш й дузпата на секундата. Ще си създадеш некви паранои и комплекси, а ти вече си тръгнал по тоя път като гледам. Щом си стигнал до такава кретения да я следиш, значи работата не е на добре. А феминизираните девойки, които са ти отговорили на първите места не ги слушай. Американските сериали са им набили филмчето, че трябва да ги носим на ръце и да търпим всякакви помии в името на "мадам". Ай, сиктир... Една връзка е двустранен процес. Действай си, заложи я на точката за изпълнение на 11-метров наказателен удар, засили се и в горния десен ъгъл, където се шибат паяците, след което иди на дискотека, намери си някоя непретенциозна мацорана, разпусни напрежението, че на ножки не се живее и после мисли дали искаш връзка с някое момиче, което няма да те разиграва и да ти образува нерви.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fdb230a8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Шефе, няма оправия. Не я привличаш или си е намерила друг. Биеш й дузпата на секундата. Ще си създадеш некви паранои и комплекси, а ти вече си тръгнал по тоя път като гледам. Щом си стигнал до такава кретения да я следиш, значи работата не е на добре. А феминизираните девойки, които са ти отговорили на първите места не ги слушай. Американските сериали са им набили филмчето, че трябва да ги носим на ръце и да търпим всякакви помии в името на "мадам". Ай, сиктир... Една връзка е двустранен процес. Действай си, заложи я на точката за изпълнение на 11-метров наказателен удар, засили се и в горния десен ъгъл, където се шибат паяците, след което иди на дискотека, намери си някоя непретенциозна мацорана, разпусни напрежението, че на ножки не се живее и после мисли дали искаш връзка с някое момиче, което няма да те разиграва и да ти образува нерви.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e43e2ba338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   подкрепям номер 17, напълно е прав и това е, за съжаление и аз съм като него женен с деца иначе веднага бих избрал вариант 4. Аз засега карам на вариант 1 и 2, за съжаление. Затова докато е време и за да не съжаляваш след време, разделяй се с нея и си намери друга.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6c4d05930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Най-вероятно е асексуална има много такива жени, някой от който много красиви, на тази възраст е нормално да правите секс по 2-3 пъти на ден.
Ама чак без секс като нищо най-вероятно и ти изневерява, при все че се виждате рядко.
Има много софтуерни начини да разбереш много неща за жена си, провери.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 92f053a0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Зарязвай я и не му мисли и не изпитвай вина. Докато ти се депресираш тя или се чука с друг или просто не я слуша главата. Млад си още не се загробвай с такава като нея. Ти правилно си го написал. Както с нея сте приятели така имаш и други приятелки, с които не го правите. Месеци, месеци! Това не е нормално. Ей така от неудобство щеше да ти пусне веднъж в месеца поне а тя не та не. Казвам ти зарязвай я, нещо не е вред с главата и тепърва ще имаш ядове с това момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 163f3d0f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Да споделя и аз... с моята приетелка имаме такъв проблем. Проблема е в трудното уцелване на момента за секс... като се нахрани й става тежко... значи след храна НЕ. Преди да се изкъпе НЕ, защото "не е чиста". След като се изкъпе НЕ, защото "пак трябва да влизам в банята". Късно вечер НЕ, защото е изморена и така... Има още няколко неподходящи момента, които се преливат един в друг през деня :). Сама да поиска секс се случва може би веднъж на 3-4 месеца. Осъзнава го и разбира, че има някакъв проблем. В началото нямаше такова нещо.

Интересното е, че НАИСТИНА НИКОГА не се пипа... така че може би проблема все пак не е изцяло в мен...

Другата крайност в секса съм аз но какво да се прави...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 71bd8bc9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Проблема не е в теб приятел, фригидни жени колкото щеш! Най-добре я смени!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0c24e89555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И аз имах този проблем с бившия ми. Да, бяхме заедно всеки ден, но просто нямах желание за секс, а сме млади мамка му! Той все искаше, даваше зор, абе не ме оставяше аз да си поискам. Обичах го, не съм си и помисляла за друг мъж и ми беше много добре в неговата компания, просто чисто физически не ме възбуждаше. Купувахме и лубрикант и беше нужна малко повечко любовна игра, за да станат нещата. Просто не беше правилният партньор.
Сегашният ми приятел не е с кой знае колко по-различна физика, но само като го видя и до минута съм готова за секс. Привиличането е в пъти по-силно и го искам постоянно, а не сме от скоро заедно. Всичко си е до човека според мен. :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fb759fc39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   ДО n28
Лелеее колега като че, ли аз съм го написал ,направо ме уби ти казвам, и при мен е така даже по зле, не знам от колко време сте заедно ма аз съм и първия, и сме заедно от много години, никога ама никога напоследък не иска сама, главоболие, работа, проблеми в работата, децата много са и уморявали, парите не и стигат, и ако се съгласи след много молби и настояване винаги накрая идва изречението : да знаеш това ти за последно поне до 2 месеца :( мисля че добре си върша работата 2 часа средно, и размера е нормален, любовна игра, играчки си имам за всеки случаи, помагам с децата и покупките, а уж ме обича, и съм сигурен че няма друг, следих я много дискретно ,не се пипа, спи при децата а не при мен ,уж много е изморена а аз си лягам в 1 , мъкаааа мъкааа бате :(
кажете ми какво и аз да правя, има ли такива като мен и колегата !!!???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker