Възбужда ме нещо конкретно, мога ли да го променя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбужда ме нещо конкретно, мога ли да го променя
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 4660 пъти
Установих за себе си, че не ме възбуждат всички жени. Страх ме е дори да се оженя, за да не надебелее приятелката ми и после да не спре да ме възбужда и евентуално да се разделим, защото няма да я желая. Възбуждат ме слаби жени, със слаби крака, тънка талия и малко стегнато дупе (задължително), някак си към другите не изпитвам сексуална възбуда, не искам да спя с друг тип жени, не са ми тръпка и ги чувствам само като приятелки, а към тези слабите изпитвам адски силна възбуда. За съжаление Господ така ме е създал и не знам дали ще приема някога промените в телосложението на евентуалната ми бъдеща жена или някакви аномалии, които може да се случат. Не съм искал аз да ставам такъв, просто така ме е създал Господ. Едни ги прави обратни, други ги прави а-сексуални, трети не знам какви, мен ме направи такъв, да харесвам и да се възбуждам според това, което виждам, ако е естетически красиво и да искам да давам от себе си само в този случаи, а не да правя секс за собственото ми удоволствие. Приятелката ми изглежда добре в тялото, много малко секси дупе, но има леко коремче (което не ме притеснява), тъй като има малко дупе и слаби крака, най-вече на това държа, но леко ханшът и се разширява (вероятно защото е на 23, не е бременна), но с времето усещам, че ако забременее много трудно ще си върне старата форма и вероятно ще стане много дебела. Притеснява ме това адски много, моят вкус и претенции, но не мога да вървя срещу себе си, не мога да се променя. В момента се възбуждам да давам, да галя такова слабо секси тяло, ако обаче не е толкова слабо, няма да ме възбужда по никакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9721f5b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   всеки се възбижда от различни неща и едва ли може да си внуши нещо друго. това обаче може да се промени с времето и може да почувстваш, че те възбуждат по-зрели жени. а и ти няма да си един и същ цял живот, и ти може да пуснеш шкембе и да оплешивееш например :-)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 456fc6adf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, Господ ли ти е оправданието, че само него повтаряш? И жените хатесваме мъже с 20 сантиметрови, но понякога се отчайваме и лягаме с такива като теб-предполагам 14 см??? :) Жалък си! Това исках да кажа. И много е лошо, че сам се ограничаваш-слаба и до там. Пожелавам ти да си намериш жена с идеалното тяло, която никога да не те разбира и уважава. Божеееее, помогни ми аз съм 52 кг. -каква съм свиня! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 992c2050f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Макар че съм мъж, съм обиден от отношението ти към жените. Господ не те е създал такъв, просто си зверски незрял. Една жена не се изчерпва само с тегло, но ти като не виждаш друго поради собствената си ограниченост, само това ти остава като критерий. Мирогледа ти стига само до теглото. Значи жена ти ще ти роди дете, ще е минала през ада, за да сте заедно, да имате пълбоценна връзка и на края ще я зарежеш, защото е качила няколко кила от бременността? После детето ти ще порасне и ще те пита защо си ги зарязал, а ти ще кажеш "ми майка ти забременя с теб и направи шкембе". Сам виж как ще изглеждаш в очите на детето и жена си, ако изобщо вдяваш за какво иде реч.

А ти нима ще си вечно млад и на 50 ще изглеждаш на 20? Смешен си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 992c2050f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Макар че съм мъж, съм обиден от отношението ти към жените. Господ не те е създал такъв, просто си зверски незрял. Една жена не се изчерпва само с тегло, но ти като не виждаш друго поради собствената си ограниченост, само това ти остава като критерий. Мирогледа ти стига само до теглото. Значи жена ти ще ти роди дете, ще е минала през ада, за да сте заедно, да имате пълбоценна връзка и на края ще я зарежеш, защото е качила няколко кила от бременността? После детето ти ще порасне и ще те пита защо си ги зарязал, а ти ще кажеш "ми майка ти забременя с теб и направи шкембе". Сам виж как ще изглеждаш в очите на детето и жена си, ако изобщо вдяваш за какво иде реч.

А ти нима ще си вечно млад и на 50 ще изглеждаш на 20? Смешен си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e68c7365c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си болен, бе мой. Аз като съм 55 кг. какво? Пффф... кой те знае какъв си и ти... болен!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: df5cd5fc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма нищо ненормално в това да се радваш на поддържани хора, стига критериите ти да не се доближават до 170 см/45 кг с мокри гащи. И все пак не това е проблемът. Проблемът ти е, че се самонавиваш, как в бъдеще като роди жена ти, ще стане слоница. Или дори в някакъв частен случай просто леееко да понаедрее. Звучиш ми незряло. Трябва да приемеш реалността - от етапите на живота никой не може да избяга. Както пеперудките в стомаха не седят вечно там, така и красотата, младостта и дори перфектната фигура. Аз съм момиче и имам приятел с доста добро и поддържано тяло, но в никакъв случай няма да спре да ме привлича ако случайно пусне малко коремче или паласки. Според мен проблемът ти е на психологическо ниво..малко като нероден Петко...Съветвам те да обърнеш малко повече внимание на извън-визуалните причини да си със сегашната си приятелка. Какво те привлича в характера й и прочие - наблегни на това. За мен си просто човек, граничещ с воайор и всичко свързано с визуалното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a37285636a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Горко на тази, която евентуално ще ти е спътница в живота. Аз бях с един такъв господин. Винаги внимавах какво ям, ако изобщо нещо хапнех. В рефките случаи , когато имах възможност да се насладя на нещо сладко осещах обвинителния му поглед и заплашителните думи: "само да кажеш след това, че ти е тежко!!!" Ужасно е! Висока съм 167 и тежа 48 кг и пак не беше доволен. Тялото се променя момко. Особено по време на бременност и след това. А чувството да не те желаят след 9 месеца на неразположения, болезнено раждане и много жертви е ужасно.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a8cd537e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Оффф, пак ли ти??? Човек, зарежи тоя форум и ходи поживей малко. И стига цвъка тема след тема, все с едно и също значение. То бива, бива търсене на внимание, ама чак като твойто не бива. И не е зле да слагаш някакъв знак още в заглавието, че да знаем и да подминаваме поредната тема за теб и твоята приятелка.
Отегчена/Отвратена

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ac6621454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ok, оставяме слабите за теб да ти ръбят и убиват, а за мен малко по-добре изглеждащите...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e29e36e223
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от автора към 2. Да 10 см нещеш ли :D добре си ми е пенисът, не е проблемът в него. 52 не съм казал, че е свиня, то зависи и от височинат. просто ме възбуждат само точно определен тип жени. Господ, ми от къде да знам кой ме е създал такъв. Имам приятели лягат си с всякакви жени, без въобще да им пука, после ги захвърлят и си правят кефа, а мен ми е кеф, само когато жената е красива, секси и слаба, да я галя, да я пипам и само тогава се възбуждам, когато насреща стои такова създание. Благодаря на коментар 1. Един път бях в леглото с една дебела и може би тя ми нанесе някакъв психологически срив, не че преди съм се заглеждал по такива, но отврати ме от пълните жени определено, после сънувах кошмари така да се каже, беше преди 5-6 години, но ..

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 51ec80aa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 2. Е, тук сбърка. Не всички жени харесват 20-сантиметрови. На моята са и малко, та за това се омъжи за мен. 24,5 см. си е друга работа.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0ecfdde8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти в приятелката си само фигурата ли цениш? Неща за характера да кажеш? Защото ако за теб единственото важно в една връзка е как изглежда жената, ами много много жалко! И изобщо не заслужаваш тази жена и да да имаш дете. Или какво, като забременее приятелката ти ще я зарежеш, защото вече няма да е слаба?! Извинявай, ама от това по-глупаво няма. Защо ли си мисля, че още не си узрял достатъчно за да разбереш какво е любов и всеотдайност и как приемаш другия човек на 100% без значение дали ще надебелее, оплешивее или погрознее. И не се оправдавай, че Господ те е създал такъв. Всички харесваме младостта и красотата, но не зарязваме хората, които обичаме заради няколко килограма или заради появата на бръчки, нали? Предполагам имаш родители и ги обичаш. Е, то е все едно в един момент да спреш да обичаш майка си, защото не изглежда като преди 20 години. Същото е и с човека до теб. Ако го обичаш изобщо не ти пука колко е дебел или колко бели косъма има!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 421b791c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Знаеш ли го вица за заека и слона? .... "на кура ми умре" :)))
Опасно е да се чукат анорексички ;)
@2, започвай спешно да пиеш Garcinia Cambogia :) И кат' станеш 42 кг кандидатствай при "конкретно възбудения" ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 089248a0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 2 обиди всички с 14-сантиметрови. Харесвала 20-сантиметрови хаха, може би щото не си пробвала с такъв..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b7d4aac1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   До номер 2
Вие жените само твърдите, че харесвате такива с 20 сантиметрови. Като ви го набием обаче и почвате да давате на заден ход.

Авторе, имам абсолютно същия вкус като теб и също така не мога да си представя да легна с пълна жена. Просто няма никакъв шанс да ми стане, дори и да се опитвам защото направо ме е гнус. Полудявам по стройни слабички крака и стенати, малки дупенца. Само като си го представя.... Мале, мале :)

Сега да те успокоя. Моята жена като забременя и качи 22 кг. Бях пред самоубийство. Още в шестия месец си мислех, че живота е свършил, пълна безизходица. В последствие още с раждането жена ми свали 10 кг., а за следващата година и половина си възвърна напълно старата форма. Освен това спортуваше въпреки натоварения си график покрай детето и сега е дори още по-изящна и стегната от преди. Единствения спомен от бременността са няколко стрии по дупенцето и няколко шева до котенцето. Зърната и щръкнаха като биберончета напред и така си останаха. Това е всичко, така че можеш да бъдеш спокоен. Само търси жена, която държи на себе си. Дебеланите обикновено са много мързеливи същества и затова не правят нищо за външния си вид. Не че не знаят, че слабите са красиви, но просто не им е изгодно да го признаят и измислят изрази от сорта "кокалите са за кучета, истинските мъже обичат извивки", "тази е анорексичка", "не е здравословно да си слаба. По-добре да си торба с лайна" и т.н. Е аз съм истински мъж с главно М, но не си падам по техните извивки(къдравини, катове, целулити и т.н.) и за щастие до себе си имам истинска ЖЕНА, която държи на външния си вид. Просто се пази от дебели защото както са мързеливи към външния си вид така са и в домакинството. Разхвърлени, вмирисани и неподредени. Освен това са злобни и завистливи, заради комплексите си, а и ядат три пъти повече от останалите(дори и да лъжат, че не ядяли, а имали хормонални проблеми хахаха). Ако ти се падне такова чудо - шута докато имаш възможност. И аз като теб съм се зарекъл - С дебели НИКОГА!!! По-добре да се мре. Не съм го сякал от гората все пак.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0c585a9efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мисля, че след като намериш добро момиче - подходящо за теб и с времето като я опознаеш, ще спре да ти пука колко тежи.
Или пък просто с течение на времето ще ти се промени мисленето.

Аз на 23г. също харесвах, по - дребни момичета и по - слабички (не джуджета) с гладко лице, без следи от пъпки или бръчки.
В желанието си да бъда с такива момичета осъзнах, че съм привлечен все по - силно от непълнолетни.

Бившата ми приятелка, обаче която е на 14г. никак не е слаба, даже е доста пълна, но има черти които ме привличат в нея. И сега не бих се колебал да легна с нея.

А за теб само това колко тежи ли има значение?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a8cd537e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Чакайте сега, авторе и номер 15. Жените не се делят само на слаби и дебели. Има супер кльощави, много слаби, нормално слаби, слаби, добре сложени, стегнати, закръглени, пълни, дебели... Не всяка жена, която не спада в категорията "много слаба" е дебела. Това е смешно и абсурдно. А номер 15 пък се предполага, че е зрял човек, глава на семейство, и мъж с главно М, както той самият нескромно ни уведоми, и все пак не може да направи тази разлика. Ако една жена не е супер слаба, тя не е непременно дебела. Повечето жени, които аз познавам са нормални. Нито много слаби, нито дебели. За тях/нас, какво ще кажете, че сме вмирисани трътли с неподдържани тела и увиснали меса ли? Мога да ти кажа, че аз съм спортистка, на 24 години съм, и макар че не влизам в категорията слаба, по себе си нямам нито грам излишна мазнина. Ама толкова грам нямам, че с една приятелка веднъж като решихме да си правим устните по някаква технология, където ти изтеглят мазнина от тялото и ти я инжектират в устните, доктора се видя в чудо от къде да ни дръпне малко :) А и двете изглеждаме еднакво, но пак мисля, че не попадаме във вашата категория. И по добре! Около нас мъже бол, ще минем и без вас!
И друго, казваш, че приятелката ти е със слаби карака и "стегнато" дупе, но има коремче. Пич, не че нещо, ама тя спортува ли? Има жени, които просто си се раждат слаби, което не значи, че са стегнати. Првиш ли разлика. Повечето кльощави момичета, които съм виждала нямат стегнати дупета, просто имат много малко месо там, та за това така изглежда. Мене малко ме съмнява това, няма как да си стегнат, ако не спортуваш нещо. На 23 години просто все още нищо не и се е отпуснало и това е, ама не ги наричай стегнати, щото ние, активно спортуващите, малко се засягаме :))))

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e29e36e223
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   15. Благодаря ти за коментара най-вече на теб, другите ме оплюват. Просто не ми става от пълни жени и ги игнорирам, аз не съм тръгнал още да се женя, а хипотетично питам дали има подобни хора и как се справят с проблема си. Това е все едно да си хомосексуален и да легнеш с хетеро, като не ме привличат по-пълните какво да направя и ако мога да се пренастроя да се възбуждам до момичето до мен по други критерии и в последствие ако се променя да си остане пак моето момиче, защото нищо не е вечно и красиво и аз няма да съм също. Имал съм кошмарна нощ с една по-пълна жена, която по някакъв начин се озова в леглото ми, без да съм го мислил, желал и прочие и не ми се разказва, но ми прималя и ми стана лошо.. Не само от тогава, но и от преди това игнорирах подобен тип, но и това, че преживях някакъв кошмар с подобна, явно ми допринесе сега тук да пиша глупости (според някои). Беше може би 165/65, 70

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d018ab3190
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 15
А слънце, ти как си фигурата? Искренно се надявам, че си един Аполон, защото в противен случай не заслужаваш тази жена... Недай си Боже да имаш коремче или мускулите ти да не са в топ форма... не би било политически коректно, нали? !
Много се радвам на мъже, които имат изисквания към жените си, а самите те са далче от съвършенството, ама как пък - нали са мъже "с главно М", по стар български обичай, мъжът иска идеалната жена, а той самия може да е отпуснат тюфлек, който изкарва средна работна заплата, пие бира на корем и псува на общо основание, ноооо... се фука с постиженията на жена си, тъй като няма с какво друго да се похвали. Поздравявам жена ти, защото е била достатъчно силна, но не и защото е с някой като теб... Запознат ли си с науката за гените? До колко според теб играе роля тя тук? Да, наистина е възможно жена, висока 155 да стане 40 кг, може да стане и 30 кг, с глад и тренировки всичко се постига, но с цената на здравето. Добре, че повечето мъже не разсъждават като теб и автора, че иначе ойде коня у ряката, затрихме се като нация... Лично мен повече ме интересуват качествата на някой в леглото, какво ме топли ако е с перфектно тяло, като не може една читава свирка да направи, или лежи като дърво, мерси, хахахахахахаха, но прав си - важното е да има перфекта фигура, все пак хората това виждат, какво става или не става в леглото само вие си знаете, хахахахахахахаха

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8d0b3f8c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   О боже човек ти не си добре. Ти да не мислиш че на нас жените ни е хубаво че пълнеем като забременеем и че увисваме после. Не, не ни е хубаво и се чувстваме безполезни но за това сте вие мъжете да ни накарате да се почустваме желани. Но ти не притежаваш това качество, ще ти кажа едно хора като тебе с толкова претенции остават сами накрая. Ако обичаш някой истински дори и 100 кила да стане няма да ти пречи. Но ти още не си узрял акъла ти е на 13 годишно момче което си мисли че външния вид е най важното. Всеки го възбуждат различни неща да, но това не е критерии за връзка защото тя може да е най слабата но да няма нищо в главата си и след време ще го осъзнаеш и ще съжаляваш и ако жените те знаят кой си никога няма да тръгнат с човек като тебе.. ти да не би да си перфектен. Поправи се докато е време и се вгледай в нещо което да не е кожа и кокал само защото ако продължаваш така ще си останеш сам и най накрая ще си хванеш първата която срещнеш и ще съжаляваш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 456fc6adf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Айде сега аз съм ви виновна, хахахах. Аз съм номер 2. Ами какво да ти кажа-не го ''набиваш'' на правилната бе номер 15. Няма как всички да са анорексички, път и вие мъжете не сте всички много красиви, няма да си кривите душата! :) Номер 11, ухаааааааааааааааа, жена ти е късметлийка! Завиждам! А относно другите-много сте смешни, искате нещо, а не знаете, че дори не го заслужавате! И пак казах и ние искаме само такива с 20 см., ама и вие вършите работа като ни е СПЕШНО!!! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a69d84935f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Имаш проблеми с психиката. Трудно ще ти бъде занапред с жените.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1982f0458d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Чета и в съзнанието ми изниква образа на Митьо пищова))) Нещо така си те представям теб)))

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5cfaa6074d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Към номер 11... омъжила се е за теб аради размера на пениса ти о. О... много интересно... имаше един виц.... защо жената не иска да се жени... ''защото заради 100 грама наденица трябва да търпи цялата свиня''.... това е много показателно какво представляваш ;Р

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c27f425015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз пък се възбуждам отчно от обратния тип жени на твоя, Едри високи, закръглени натурално окосмени цицорани! Намерих си такава и съм щаслив, търси си такава, която ще те възбужда! Склекани кощрамби има много, все ще си намириш някоя торба с кокали и пъпки на ребрата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker