Проблем с половата система - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с половата система
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3318 пъти
Здравейте, на 18 години съм.
Бях започнал прием на стероиди. Преди 2 седмици ми свърши системата и забелязах че малко по малко се губи желанието за секс. Имам впредвид, че преди постоянно имах желание, а сега почти нямам, а и става по-трудно като цяло. Ако може да ме посъветвате без да ме обвинявате, защото съм сериозен! Срам ме е да се обърна към някой друг. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 36702d417f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спри стероидите и ЗАБРАВИ ЗАВИНАГИ ЗА ТЯХ!
Изчакай да се изчистиш и живей нормално, но намали спорта и се храни с повечко червено месо. Не мастурбирай временно и чакай да се оправиш.
Ако не се получи - отиди на лекар-уролог задължително

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 38e4c9cc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купи си трибестан,клостил бегит и започни веднага да ги пиеш,като по този начин ще стимулираш собственото производство на тестостерон !След цикъл е нормално намалено желание,но чак трудно да става! Има много материали в нета

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 190740c0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Пич, на 18 години дори не трябва да тренираш тежки физически натоварвания, понеже развитието и втвърдяването на костите ти още не е завършило... , ти си тръгнал стероиди да приемаш!
Момче, ще се прецакаш завинаги!
Приключвай с тази глупост, точно както те съветва №1, и повече въобще не се сещай за нея!
Още поне 2 години - само лека атлетика (тичане плуване, волейбол, баскетбол) и никакви щанги, тежести, дъмбели, "дърпане" и т. н.! Като станеш на 21-22 год., бавно започваш да се натоварваш с по-тежки и силови неща, сега - не!
За стероидите пък изобщо няма какво да говорим - това е най-сигурният възможен начин на 30 да си пълна развалина (психически, физически и т. н. ), а на 40 - да си в гроба.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ad4ed819ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лекар съм. Няма да обяснявам научно какво се случва с тестисите ти, с надбъбречните ти жлези, с бъбреците, с черния дроб, със сърцето и с мозъка, но ще ти кажа само, че спортът е за здраве. Тренирай, храни се правилно и не взимай каквито и да било боклуци, дори и хранителни добавки, предназначени за спортисти. Вече, ако си професионален спортист - това си е рискът на професията. Може би ти е трудно, да се откажеш, но ако искаш на 30 години да си с проблемите на един дългогодишен пушач, пияч и преяждач.... продължавай. За мен винаги спортът е бил едно от най-важните неща в ежедневието ми и така ще бъде. Но не си ли под постоянен лекарски контрол, както са големите спортисти.... , забрави за тези боклуци. Все пак имаш свободен избор....

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e0bae1b599
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Брато, нали знаеш, че това са изкуствени хормони. Ако ти даваш на тялото си хормони на готово защо тестисите ти да се хабят да ги произвеждат. Затова се свиват и спират да произвеждат и закърняват. Тогсва трябва да компенсираш с по-голямо количество химии. А тестите ти закърняват още повече, за да компенсират смъкнат изкуствено завишеното ниво. В един момент вече тестисите ти тотално отказват да функционират и ако не спреш на време, после и да спреш, те вече не могат да се възстановят. После трябва постоянно да взимаш химии, защото организма ти вече е неспособен да саморегулира хормоните. С това шега не бива да знаеш, това са хормони и балансът им е много фина ражота, наруши ли се тозо баланс става мамата си джаса.

Гледал съм док. филми и такива не са никак приятна гледка след определен момент.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 76c38ade2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към автора:
основни грешки на приемащите анаболни стероиди са:
1. По време на цикъла не приемат хепапротектори и естроген блокери (вероятно това ти е първи цикъл и си започнал с тестостерон пропионат и стромба).
Трябвало е да пиеш по една таблетка Нолвадекс (или Тамоксифен), разделена на два приема сутрин и следобед, като паралелно с това пиеш Трибестан. Тук приема на протектори вече е излишен.
2. Не излизат по правилният начин.
Цикълът не свършва с инжектиране на последната доза тестостерон. След това има т. нар. PCT (Post Cycle Therapy).
2-3 дена след последната инжекция - ударна доза от 5000 единици Прегнил (за да буустнеш собственото производство на тестостерон), след това три седмици по 1500 единици седмично. Излизане - Прегнил 5000/1500/1500 през 3-4дни клостилбегит ( 7 дена по 2 хапа 21 дена по 1 хап) тамоскифен 30мг. дневно за 2 седмици трибестан минимум 30дни. добавки (протеин, креатин, глутамин, амино, БЦАА).
Ако се появи сърбеж по гърдите/зърната тамоксифена се вдига на 2 хапа дневно. При липса на подобрение дозата му отново се повишава на 30мг. дневно като се добавя и Провирон по 50мг дневно.
Именно заради такива "билдъри" като теб се носи лошата слава на стероидите. Ако се използват правилно няма никакви проблеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e8223c1fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изгледай Темата на Нова по темата,скоро го даваха!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ce5ffd9870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И за какво ги приемаш тия стероиди? Ако продължаваш с тях, липсата на желание за секс ще ти е най-малкия проблем! Нямаш представа какви поражения нанасят тия боклуци! СПРИ ГИ ВЕДНАГА!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1aebba6478
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм лекар, но мразя спорта, това е пълна глупост и губене на време. Иначе стероидите са много вредни. Развивай мозъка си момче, а не мускулите! На една позната фелдшерка, синът и умря на 18 години от инфаркта, точно по същата причина - прекаляване със стероиди, помпане на мускули прочие! а че ще станеш инпотентен от стероидите е едно на ръка! Жените няма да ги впечатлиш с мускули! Освен това културистите са грозни и отвратителни, като одрани трупове са!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker